قسمتهای مختلف که در طول مدت کار آموزی در آن قسمتها فعالیت انجام شده تهیه بدنه انواع خاک که کاشی اصفهان مصرف می کند تهیه رنگ و لعاب قسمت پرس واحد مشخصات پشت کاشی و خواندن نوع قالب و پرس کاشی قسمت کوره واحد ۱ مشخصات کوره تونلی معایب کوره تونلی معایب مهندس کاشی پخته شده ازکوره معایب در کوره لعاب آزمایش اکسیداسیون کوره تونلی کوره رولری واحد ۱ مخلوط لعاب واحد ۱ نتایج ، آموزش های کلی واشکالات در کارخانه قسمت کنترل کیفی (آزمایشگاهی ) خصوصیات فیزیکی برای مواد اولیه ۱- شناخت تک اولیه : فاکتور پرت گیری بررسی مدت زمان سایش – مقدار آبگیری – تنظیم دانسیته و ویسکوزیته رفیوز خشک کردن دوغاب رطوبت سنجی پودر پرس کردن مقدمه : در صنایع کاشی سازی و آجرهای نسوز کلاً تولیدات سرامیکی احتیاج به مواد اولیه ( مواد معدنی ) بوده که زیر بنای ساخت و تهیه این نوع از فرآورده ها می باشد که به جز چند مورد خیلی کم به صورت مصنوعی درکارخانجات مختلف تهیه می شود و بعنوان مواد اولیه به کارخانه های کاشی و سرامیک سازی آورده می شود . بقیه مواد اولیه از طبیعت به صورت کانی های مختلف استخراج که بنام معادن مختلف نامگذاری می شوند به کارخانجات حمل می شوند که اکتشاف و پی جویی مواد اولیه مورد نیاز توسط کارشناسان ما زمین شناسی و درون صورت می گیرد و نحوه بهره برداری و استخراج آنها برنامه ریزی می گردند که این مواد اولیه خوشبختانه در سرزمین ایران به فراوانی دیده می شود و درحال حاضر کاشی اصفهان از چندین نوع ماده معدنی استفاده می کند که به صورت های مختلف به کارخانه حمل گردیده که در اینجا اسامی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و تعمیرات رفتاری آنها در برابر روان کننده ها بررسی می شود مانند : (حرارت ، پخت و غیره )
دانلود گزارش کارآموزی در کارگاه ذوب فلزات مدرن (قالبسازی)
فهرست مطالب
مقدمه ۱
انواع روشهای قالبگیری در کارگاه ۲ مدل سازی ۵ انواع و اقسام غلتکها و رینگها ۸ کارگاههای خاص ۱۰ تجهیزات کارگاه ریخته گری ۱۲ مجتمع آزمایشگاهی و آزمایشگاههای مواد ۱۸ قالبگیری زمینی ۲۴ قالبگیری CO2 ۲۶ ماهیچه سازی ۲۷ برخی از مشخصه های سنماتیت ۳۳ عوامل موثر در انتخاب کوره ۳۵ آزمایشهای آزمایشگاهی چدن ۳۶ تئوری ریخته گری فولادها ۴۲ فولادهای کم کربن ۴۴ مقدمه کارگاه ذوب فلزات مدرن در سال۱۳۴۲ تاسیس گردیده این کارگاه واقع در نزدیکی ایستگاه وردآورد جاده مخصوص کرج می باشد . کارگاه ۵ هکتار می باشد که شامل یک سوله بزرگ و در کنار آن یک ساختمان دو طبقه که شامل دفتر کارگاه محل قرار گرفتن دستگاهها می باشد . در پشت سوله یک محوطه می باشد که در آن انواع کوره ها از جمله کوره زمینی – دوار – کوپل قرار دارد . بیشتر تولیدات این کارگاه شامل سفارشات چدن – چدن نشکن و آلومینیوم می باشد . البته مس ،روی و برنج و برنز و غیره نیز هست ولی کمتر از این سفارشات را دارند . عمده سفارشات تولیدات این کارگاه شامل کارتر روغن کمپرسورهای ۲۵۰ لیتری ، لوازم دستگاه آپارت گیری و پنچر گیری و سیلندر ماشین های سنگین و غیره که اینها برای ریخته گری آلومینیوم و همچنین چدن ریزی برای انواع و اقسام قطعات ماشین آلات سنگین می باشند .
خلاصه طرح ۳ استاندارد آجر ۶ خطوط مختلف تولید با توجه به خاک مصرفی ۱۲ برش شمش گل و خشک کردن و یختن آجر خام ۱۶ مشخصات فنی کوره هوفمن ۲۱ شیوه های کنترل تولید محصول ۲۴ مشخصات ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل ۳۱ تاسیسات گرمایشی ۳۶ محوطه خشک کن خشتهای تر ۴۰ محاسبات ۴۰ مقدمه: آجر نیز از جمله مصالح ساختمانی میباشد که تولید و عرضه آن بطور قابل ملاحظهای کمتر از میزان تقاضا در جامعه میباشد یکی از علل عمدة این وضعیت سرمایه گذاری نسبتاً بالای این صنعت میباشد . متأسفانه علیرغم اینکه ساخت ماشین آلات آجر و محصولات همردیف (نظیر بلوک، سفال ، و کاشی کف و. . . ) از تکنولوژی بالایی هم برخوردار نیست ولی هنوز وابستگی به ماشین آلات خارجی بویژه برای ظرفیت های بالا وجود دارد موضوع سرمایه گذاری نسبتاً بالا بویژه در صورتیکه امکان استفاده از ارز دولتی مقدر نباشد و عدم کارآیی روشهای کاملاً نسبتی جهت پاسخگویی به نیاز جامعه زمینة استفاده از طرحهایی که ضمن استفاده از امکانات ماشینی و موجود در جامعه وابستگی تکنولوژیکی کمتر و سرمایهگذاری کمتری را نیاز داشته باشد، فراهم میسازد. بهمین منظور طرح براساس استفاده از حداکثر امکان ساخت داخل در زمینه ماشین آلات تهیه گردیده و در بخش دیگری از طرح نیز از روش صنعتی خشک کردن خشت استفاده خواهد شد که البته با ملاحظاتیکه در نظر گرفته شده و در ۰صورت اعمال کنترلهای لازم نقاط ضعف روش مذکور برطرف و محصول تولیدی از کیفیت لازم و قابل قبول برخوردار خواهد بود.
دانلود گزارش کارآموزی درکارخانه ویتانا (تولیدکننده بیسکوئیت و…) فهرست مطالب ۱- تاریخچه …………………….. ۲- خط تولید ……………………. ۳- سیلوی آرد …………………… ۴- آسیا کردن ضایعات …………….. ۵- شکر ………………………… ۶- روغن ……………………….. ۷- بیسکویت …………………….. ۸- سالن خمیرزنی ………………… ۹- انواع خمیرها و سیستمها ……….. ۱۰- بستهبندی بیسکویتت …………… ۱۱- ویژگی بیسکویت …………………. ۱۲- نان سوخاری …………………. ۱۳- بستهبنی نان سوخاری ………….. ۱۴- ویژگی نان سوخاری ……………. ۱۵- بخش میکروبشناسی …………….. ۱۶- آزمایش آب …………………….. ۱۷- تستهای تأییدی، تکمیلی ……….. ۱۸- شمارش کلی میکروبها ………….. ۱۹- بخش کنترل کیفی ……………… ۲۰- آزمایشگاه شیمی ……………… ۲۱- آزمایشات آرد………………… ۲۲- آزمایشات آب ………………… ۲۳- آزمایشات روغن ………………. ۲۴- آزمایشات نمک ……………….. تاریخچه: کارخانه ویتانا در سال ۱۳۳۷ در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع در کیلومتر ۱۱ جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای ۱۳۴۲ با وارد نمودن ماشینآلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.
مقدمه ۱ قسمت کنترل کیفی ۲ تهیه بدنه ۹ انواع خاک مورد استفاده در کاشی سپهر ۱۰ تهیه رنگ و لعاب ۱۳ قسمت پرس واحد ۱۵ نکاتی در مورد پرسها ۱۷ کوره ۱۹ مشخصات کوره تونلی ۲۳ آزمایش اکسید اسیون کوره تونلی ۲۵ نتایج ، آموزش های کلی و اشکالات در کارخانه ۲۹ گزارش کلی از خط تولید کارخانه کاشی سپهر ۳۰ دستگاههای مورد استفاده ۴۱ مقدمه : در صنایع کاشی سازی و آجرهای نسوز کلاً تولیدات سرامیکی احتیاج به مواد اولیه ( مواد معدنی ) بوده که زیر بنای ساخت و تهیه این نوع از فرآورده ها می باشد که به جز چند مورد خیلی کم به صورت مصنوعی درکارخانجات مختلف تهیه می شود و بعنوان مواد اولیه به کارخانه های کاشی و سرامیک سازی آورده می شود .بقیه مواد اولیه از طبیعت به صورت کانی های مختلف استخراج که بنام معادن مختلف نامگذاری می شوند به کارخانجات حمل می شوند که اکتشاف و پی جویی مواد اولیه مورد نیاز توسط کارشناسان ما زمین شناسی و درون صورت می گیرد و نحوه بهره برداری و استخراج آنها برنامه ریزی می گردند که این مواد اولیه خوشبختانه در سرزمین ایران به فراوانی دیده می شود و درحال حاضر کاشی سپهر از چندین نوع ماده معدنی استفاده می کند که به صورت های مختلف به کارخانه حمل گردیده که در اینجا اسامی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و تعمیرات رفتاری آنها در برابر روان کننده ها بررسی می شود مانند : (حرارت ، پخت و غیره )
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه سایش سازی حرفه و فن (بسته بندی)
فهرست مطالب
مقدمه:
فصل اول ۱-تاریخچه بسته بندی در جهان ۲-تاریخچه بسته بندی در ایران فصل دوم : انواع ماشینهای بسته بندی فصل سوم: ۱-قسمت ثابت دستگاه ۲-قسمت متحرک دستگاه ۳-قسمت ایمنی دستگاه ۴-قطعات جانبی ۵-مونتاژ نهایی ۶-سیستم برق دستگاه ۷-اشکالات فنی دستگاه فصل چهارم : سپاسگزاری
دانلود گزارش کارآموزی در فنی و حرفه ای (شناخت موتورها)
فهرست مطالب
مقدمه موتورهای دوزمانه : بنزینی معایب : موتورهای از نظر شاتون دو نوعند موتورهای دوزمانه گازئیلی انواع موتورها دستور احتراق باز کردن سر سیلندر و متعلقات جلوی موتور
تابگیری سر سیلندر پراید و پیکان
تایم موتور پاساد گزارش کار هفته دهم آب بندی پیستون روی میل لنگ ترتیب فیلر گیری سوپاپها شکل سیستم جرقه پراید : پولکهای روی پوسته مقدمه : سپاس بیکران خداوند بزرگ را سزاست که با خلق مخلوقات و هستی زمینه کاوش را پدید آورد آنکه علم بیکرانش قدرت بی انتهایش را ثابت می کند . البته ، فطرت انسانی برگرفته از پرتو ذات اقدس الهی ، کمال خود را شناختن در این عرصه می داند ، عرصه ای که انسان را از طریق دلایل و نشانه ها و شناخت ها و بررسی ها به قله های افتخار آگاهی از راز خلقت می رساند و طبق این دلایل عقلی بیش از پیش به خداوندی خدا پی می برد و در رسیدن به جوارش از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد ، پس آنکه علم آفرید به جوینده علم نیز ارزش می نهاد . او در واقع استفاده بزرگی است .
دانلود گزارش کارآموزی در تعمیرگاه خودرو (خودروهای انژکتوری)
فهرست مطالب
مقدمه ۱
دانستنیهای فنی خودروهای انژکتوری ۲
دانستنیهای عمومی خودرو ۳
انژکتور چیست و سیستم انژکتوری چگونه کار می کند ۴
اجزاء تشکیل دهنده سیستم سوخت رسانی انژکتوری ۷
ECU و سیستم جرقه زنی اتومبیل ۱۱
AIR BAG ۱۱
انواع سیستم های جرقه زنی پلاتینی ۱۳
شبکه مالتی پلکس بر روی خودرو های پژو ۱۹
عیب یابی ۲۲
یاتاقان ۳۱
سیستم خنک کاری ۳۳
سیستم روغنکاری ۳۵
تعویض روغن جعبه دنده ۳۷
آچار کشی میل گاردان ۳۹
لنت ترمز ۴۰
تکمیل روغن جعبه فرمان ۴۳
روغنکاری شانه فرمان ۴۴
صداهای غیر عادی از اتومبیل ۴۴
یاتاقان می زند ۴۶
استارت صدا می دهد ۴۸
صدای گاردان ۴۹
سوت کشیدن ترمز ۵۰
مقدمه :
تعمیرگاه پارت پراید در شهرستان قزوین خیابان میرزا کوچک خان – روبیروی آهن فروشی اره چی قرار دارد این تعمیرگاه از سال ۱۳۷۲ تاسیس گردیده که آقای حیدری اولین کسی بود که این مکان را به عنوان تعمیرگاه و مکانیکی به راه انداخت .
بعد از گذشت چندین سال که از افتتاح این مکان می گذرد الان به یکی از مجهزترین تعمیرگاه های موجود در این مکان شده است و به دلیل این که قدمت زیادی نیز دارد مشتریان بسیار زیادی دارد و مهم ترین کار این تعمیرگاه کار بر روی ماشین پراید و رنو و پژو ۲۰۶ می باشد که کلیه مراحل تعمیراتی این ماشین ها در خود این کارگاه انجام می شود .
نصب و تنظیم میل بادامک جدید قبل از شروع کردن نصب میل بادامک تنظیم کردن میل بادامک تنظیم کردن میل بادامک لیفترهای هیدرولیک لیفترهای سفت تعویض کردن کلاج ماشین رفع مشکلات و آزمایش دقیق سیستم خنک کاری پیکان سیستم سوخت رسانی شرح مدار خنک کاری سیستم خنک کننده در پژو ۴۰۵ واتر پمپ نصب و تنظیم میل بادامک جدید این دستورات یک راهنمایی اساسی برای نصب میل بادامک را برای شما مهیا می سازد و باید توسط یک تست دقیق کامل شود . اغلب خرابی های میل بادامک نو بیشتر به نصب نادرست مربوط می شود تا به نقایص موجود در میل بادامک یا لیفترها : قبل از شروع کردن : به راهنمای دستی تعمیر موتور جهت آگاهی بیشتر از ویژگی ها و جزئیات موتور خودتان مراجعه کنید سوراخهای لیفتر را برای دندة تخم مرغی شکل زیادی چک کنید . اگر سوراخها پوسیده شده اند قالب نیاز به تعمیر یا تعویض خواهد داشت.
دانلود گزارش کارآموزی در واحد مهندسی خوردگی خطوط لوله و مخابرات نفت تهران فهرست مطالبمقدمه تأثیر مقاومت در شدت جریان خوردگی: اعمال پوشش پوششها مقابله با خوردگی لوله عبارتند از: ۱- استفاده از پوششها ۲- حفاظت کاتدی انواع پوششها حفاظت کاتدی طراحی بستر آندی حفرههای آندی چاهی حفرههای عمودی و افقی اتصالات آندهای فداشونده پی پا آندها: کابل: ذکر چند نکته در مورد خوردگی چند نکته درباره آندهای روی و منیزیم دستگاههای اندازهگیری ولت مترها: ولتمترهای با مقاومت زیاد ولت مترهایی با مقاومت پایین آمپرمترها اندازه سنج مرکب: دستگاه اندازهگیری ضریب مقاومت زمین مقدمه: خوردگی تأسیسات صنعتی یکی از زمینههایی است که مورد توجه خاص دانشپژوهان قرار دارد. در گزارش حاضر سعی شده که اطلاعاتی در مورد روشها، تجربیات دستگاهها و لوازم مورد نیاز همراه با تئوریهای اصول خوردگی چگونگی آزمایشها، اندازهگیریها، ذکر شود. ابتدا بهتر است که مفهوم نسبتاً صریحی از خوردگی داشته باشیم تا بتوانیم با روشی بیشتری در مرد طرق مبارزه با آن بحث نمائیم ، خوردگی تعاریف مختلفی دارد. این تعاریف هر کدام در مواردی صحت دارند و هر کدام فقط گوشهای از مطلب را بیان میکند ما برای هدفی که در پیش داریم، در مورد یک لولة مدفون شده در خاک، خوردگی را یک پدیدة الکتروشیمیایی تعریف کرده و وجود اکسیژن را برای ادامة خوردگی ضروری محسوب مینماییم.
دانلود گزارش کارآموزی شرکت کنسرو کرج فهرست مطالب مقدمه ۱ تاریخچه و آشنایی با شرکت ۲ فعالیت شرکت ۳ سایر اطلاعات شرکت ۵ نمودار (چارت) سازمانی ۶ مراحل تولید ۹ فصل دوم – حسابداری شرکت ۱۴ انبار مواد اولیه ۱۷ خط تولید ۱ و ۲ ۲۳ اداری و تشکیلاتی ۲۴ سیستم حقوق و دستمزد ۲۵ حسابداری صنعتی یا بهای تمام شده ۲۹ حسابداری فروش ۳۴ سود و زیان ۳۵ ترازنامه ۳۷ کلام پایانی ۳۹ مقدمه آدمی در اوایل پیدایش زندگی اجتماعی خود به طور تصادفی به حساب و چگونگی محاسبه پی برد تا بتواند چرخه زندگی خود را بچرخاند. اجتماعات اولیه زندگی ثابتی نداشتند و پیوسته در حال کوچ کردن بودن بنابراین زندگی آنها وابسته به وضعیت آب و هوا بود به همین خاطر آنها زمستان را در مناطق گرمسیر به سر می بردند و همیشه طوری محاسبه می کردند که زمستان را در سختی به سر نبرند. هرچه از عمر این زمین می گذرد آدمی در حال پیشرفت و تکامل است به طوری که در چند دهه اخیر انسان از وسایل متفاوتی برای محاسبه استفاده نموده است به طور مثال از چورتکه به کامپیوتر رسیده و برنامه های خود را از قبل تعیین می کنند. تا آینده ای آسان در پیشه رو داشته باشد. یک انسان متفکر و یا یک شرکت موفق شرکتی است که دارای برنامه ریزی درست باشد تاریخچه شرکت کرج کنسرو( شوبران): شرکت تولیدی شوبران تولیده کننده انواع ترشیجات و مرباجات از سال ۱۳۵۴ شروع به کار نمود و شرکت آن واقع در کرج- مهرشهر- بلوار ارم- خیابان طالقانی می باشد. این شرکت دارای محصولات متنوعی می باشد از قبیل: انواع شورها مانند: خیارشور، کلم، مخلوط و غیره. انواع ترشیجات مانند: لیته، مخلوط، گل کلم، سیر و غیره. انواع مرباجات مانند: هویج، بالنگ، سیب، به، آلبالو، پرتقال، توت فرنگی، سه میوه و غیره. در کل این شرکت دارای ۲۴ نوع محصول می باشد. قابل ذکر است که این شرکت مواد اولیه اش را از قبیل میوه جات سبزیجات و غیره را به طور مستقیم از دست کشاورزان خریداری می نماید. شرکت تولیدی کرج کنسرو تا سال ۷۷ به کار خود ادامه داد ولی در این سال به علت مشکلاتی که بین سهام داران آن و از طرف دیگر در مدیریت آن به وجود آمد کار این واحد تولیدی تا ۲ سال به تأخیر افتاد و بعد از دو سال با نام جدیدی به نام کرج کنسرو( شوبران) به فعالیت خود ادامه داد البته این بار با سهام داران و مدیریت جدید.
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت تبلیغاتی محیطی فهرست مطالب فصل اول (تبلیغات ) تاریخچه ای مختصر در مورد شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز تاریخچه مختصر تبلیغات در مراکز خرید : اوراق اداری : کارت ویزیت : پاکت : فولدر : تراکت : پوستر : بروشور و یا کاتالوگ : تابلوهای تبلیغاتی بیلبورد : استندها : انواع استندها و کالاهای نمایشی استندهای بازار پردازی استندهای دائمی استندهای پشت ویترین : تابلوهای فلکسی لیبل : فصل دوم ( نکاتی در باره طراحی) درباره فونت : خطوط بین حروف فارسی : مسئله تبدیل به منحنی (Convert to Curve) نزدیکی حروف به برش درباره طرحهای برداری و طرحهای بیت مپ مراحل اجرای حرفه ای کار طراحی تهیه سند برای خروجی کنترل های طراحی و آماده سازی جهت خروجی نکات مهم در تهیه سند کنترل دقت عکس ها کنترل دقت یا رزولوشن عکسهای مورد استفاده در سند. کنترل قرار دادن خط تا و برش کنترل عکس ها از نظر CMYK بودن رنگ در طراحی رنگ مشکی رنگهای دیگر ترامهای پایین در رنگ آمیزی خطوط و نوشته های ریز فصل سوم (شناخت کاغذ و مقوا) - انواع کاغذ کاغذ پوستی دستمال کاغذی کاغذهای مخصوص و متفرقه مقواهای بسته بندی مقاوای بلیچ (سفید شده ) مقوای کرافت انواع بسته بندی کاغذی و مقوایی چسب ها منگنه ها : تسمه ها : انواع بسته بندی بسته بندی تجاری و صنعتی بسته بندی دستی : جعبه های مقوایی تا شده انواع جعبه های تاشو چاپ بر روی جعبه های تا شده جعبه های سینی شکل جعبه های لوله ای شکل لفاف پیچی کاهشی کاربردهای جعبه های تاشو جعبه های کاغذی منابع ومآخذ: فصل اول (تبلیغات) تاریخچه ای مختصر در مورد شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز این موسسه در سال ۱۳۸۰ تاسیس شد و موسس آن نیز آقای کاظم جسمانی می باشد و تمامی فعالیتهای این شرکت در زمینه تبلیغات می باشد . پرسنل این موسسه دارای ۴ نفر در قسمت طراحی یک نفر در قسمت خدمات و ۳ نفر نیز در قسمت امور فنی مشغول به کار هستند . لازم به ذکر است که این موسسه به غیر از دفتر مرکزی آن دارای شعبه دیگری در قسمت دیگر شهر می باشد .که اطلاعات کافی از آن شعبه ندارم و همچنین دارای یک کارگاه مجزا برای ساخت تابلو های فلکسی نیز می باشد که تابلو های طراحی شده از چاپ تحویل آن قسمت می شود برای ساخت و همچنین نصب آنها . مدیریت این شرکت که خود نیز دارای لیسانس گرافیک است و تمامی کارها باید با ایشان هماهنگ و مورد تایید ایشان قرار بگیرد . تاریخچه مختصر تبلیغات در مراکز خرید : شاید یکی از قدیمی ترین اشکال ارتباط ، تبلیغات در مراکز خرید باشد . در روم باستان بازرگانان نمادی از تجارت شان را برای جذب مشتری به نمایش می گذاشتند . باستان شناسی که پامپی و هر که لانوم را کاویده اند بقایی از نشانه های فلزی تجاری را که توسط آهنگران ساخته شده بودند را یافته اند . آثاری نیز باقی مانده از نشانه های رنگ شده با دست نیز در ورودی مغازه ها یافت شده است .در طی قرون وسطی بازرگانان به وسیله مدلهایی از کلیدها ، ابزارها ، شمشیرها ، ظروف آشپزخانه ، سفالها و دیگر محصولاتشان به تبلیغ کالای خود می پردازند . از آنجا که بیشتر مشتریان بی سواد بودند لازم بود که از نشانه های استفاده شود که به وضوح قابل فهم باشند . در طول رنسانس نشانه های مصور در سراسر اروپا پایدار گشت . اینهاد اولین موارد همکارط بین هنرمندان و بازرگانان را تشکیل می دادند . برخی از این علائم و نشانه ها هنوز هم به کار می روند . نشانی که هنوز هم برای مغازه کارگشایی استفاده می شود از سه توپ طالایی تشکیل می شد که در اصل این مغازه ها بانکدار و وام دهنده بودند . میله راه راه ، نمایانگر مغازه آرایش گران و جراحان بود ، ای« نشانه های مشهود صدها سال است که باقی مانده اند . در قرن ۱۹ در ایالات متحده مشهرترین نما در مراکز خرید سرخ پوست مغازه سیگار برگ فروشی بود . این مجسمه چوبی ، ۶ فوتی که از چوب کاج با دست تراشیده شده بود . که معمولاً همه کسانی که مجسمه صبوری که کشتی را می راشیده اند ، می ساختند . این مجسمه به شکل واقعی رنگ شده بودند و در آستانه مغازه سیگار برگ فروشی نصب شده بودند . کلکسیونرها برآورد می کنند که حدود ۲۰٫۰۰۰ مجسمه سرخ پوست در طول سالهای ۱۸۵۰ تا ۱۸۹۰ تراشیده شده است . در اوایل قرن ۱۹ بازرگانان از نقاشان علایم ، برای افزایش فروش یاری جستند . و در نخستین روزها صاحبان بعضی از فروشگاهها و تاجران اقلام عمومی منبع دائمی علائم بودند که اغلب بر پایه حروف تایپی تزیینی بنا شده بود . تقریباً در همان زمان ، نام های تجاری (مارک) بر روی شبکه ها ، صندوق ها ، قوطی ها ، شیشه ها ، و تقویم نامه ها نمایان شدند . تولید کنندگان شروع به تهیه لوازم فروشگاهها با مارک خودشان شدند و نمایش این اقلام بسیار شهرت آور می نمود . ویترین های شیشه ای در سال ۱۸۴۰ به وجود آمد ، مشتریان فرصت تماشا و تحصین کالاهایی را داشتند که بسیار هوشیارانه و زیرکانه و اغلب به مقدار فراوان در ویترین مغازه ها چیده شده بودند . در مناطق روستایی نشانها و علایم فلزی یا رنگ شده در انباری ها و آهنگری ها برای تبلیغ محصولات یا خدمات به کار می رفت . ویترین های ۳ بعدی تا اوایل قرن بیستم به وجود نیامده بودند . در ابتدا ویترین مغازه ها ظاهری بسیار شلوغ داشتند زیرا که بازرگانان مقادیر زیادی از کالاهای خود راذ به نمایش می گذاشتند تا تنوع زیاد اجناس موجود در مغازه را نشان دهند . سپس در حدود سال ۱۹۱۰ ویترین های سه بعدی دایکات پدیدار گشت و تا سال ۱۹۲۲ تابلوهالی نئونی بسیار فراگیر شده بود . همانقدر که تکنیک های فروش ، خرده فروشی و بازرگانی پیچیده شده بود به همان میزان نیز تکنیکهای عرضه کالا در مراکز فروش پیچیده شده بودند .ویترین های عرضه کالا در مراکز خرید امروزی یکی از مهمترین کمکها بهئ خرده فروشان می باشد و برای طراحان بسته ها لازم می باشد . گزارش کار توضیح و بررسی و نتیجه گیری از مدت زمانی است که هر دانشجو در پایان تحصیل خود به عنوان تجربه عملی آنچه در طول تحصیلی آموخته است می باشد .و اینکه آموخته های خود را به صورت واقعی و حقیقی در بازار کار بتوان عرضه کرد . و آنچه می خوانید گزارشی است از آنچه در دوران کارآموزی گذشته و ائم کار هایی که این دوران انجام داده شده .موسسه ای که اینجانب در آنجا مشغول به گذراندن واحد کار آموزی بودم شرکت تبلیغاتی در حد متوسط بود که اینجانب تجربیات زیادی در آنجا کسب کردم .با وجود اینکه مدت سه روز در هفته در آنجا مشغول بودم ولی به اندازه کافی کارهای تبلیغاتی بود برای انجام دادن عمده کارهایی که در این شرکت انجام می شد کلیه امور تبلیغات در تمام زمینه ها بود . از جمله طراحی پوستر – بروشور – کارت ویزیت – کاتالوگ و …..حتی این شرکت مبادرت به ساخت تابلو های تبلیغاتی بزرگ بیلبورد ، فلکسی و بنر نیز می کرد و با شرکت های بزرگی مثل شرکت نفت ایرانول ، شرکت قطار شهری ( مترو) ، باشگاههای ورزشی استقلال و…… مشغول به کار بود که اغلب کارهای تبلیغاتی این شرکت ها را انجام می داد. در این شرکت غیر از اینجانب تعداد ۴ نفر دیگر در قسمت طراحی و چند نفر دیگر نیز در امور فنی و خدمات مشغول به کار بودند که از تجربه آنها نیز استفاده کامل را کردم .البته در محل کار آموزی ساعتهای بی کاری و فراغت نیز پیش می آمد که اینجانب از آن استفاده کرده و مشغول به فراگیری و تمرین با نرم افزارهایی که آشنایی کامل با آنها را نداشته ام کرده ام که برایم مفید بود .به دلیل اینکه کار تبلیغات رابطه مستقیم با چاپ دارد و عمده کارهای تبلیغی در پایان در چاپخانه انجام می شود فرصتی بود تا برای تحویل کارهای چاپی و همچنین نظارت بر چاپ به چاپخانه می رفتم و تا حدودی با دستگاههای چاپی آشنایی بیشتری پیدا کردم . و جالبترین دستگاهی که در ین مدت با آن برخورد کردم دستگاه چاپی بود که برای چاپ روکش تابلوهای فلکسی انجام می شد ویژگی های این دستگاه اینگونه بود که دارای طولی حدود چهار یا پنج متر بود که دارای مخزنهای رنگ که دارای ۸۸-۱۶ رنگ بود که هر چه تعداد مخزنها بیشتر می شد کیفیت چاپ بالاتر می رفت و البته قیمت آن نیز بیشتر می شد .
دانلود گزارش کارآموزی دامپزشکی در روستا فهرست مطالب مقدمه بخش اول : واحد نظارت و بازرسی بر محصولات خام دامی بخش دوم : واکسیناسیون و پست حومه بخش سوم : واحد سل و بروسلوز بخش چهارم : کشتارگاه صنعتی بخش پنجم : داروخانه دامپزشکی بخش ششم : آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی بخش هفتم : آزمایشگاه ایران بخش هشتم : کلینیک تخصصی دام بخش نهم : کلینیک تخصصی طیور مقدمه هدف از فراگیری هر علمی، به کار بستن و استفاده عملی از آن علم برای بهبود زندگی بشر می باشد. دامپزشک از یک سو با تشخیص، درمان و پیشگیری بیماریهای دامی به تولید پروتئین و فرآورده های غذایی با منشاء دامی کمک می کند و از سوی دیگر با تشخیص و درمان بموقع و در صورت لزوم معدوم کردن دام، از سرایت بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان جلوگیری به عمل می آورد و اداره دامپزشکی در رأس همه این فعالیت ها قرار دارد و آنها را سازماندهی می نماید.
دانلود گزارش کارآموزی لیتوگرافی و چاپ فهرست مطالب فصل اول پیشگفتار معرفت بصری و کلامی ترکیب بندی دریافت حسی و ارتباط بصری عناصر اولیه در ارتباط تصویری تاریخچه فصل دوم هنر چاپ چاپ تاریخ چاپ و کاغذ سبک های چاپ صحافی
دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولیدی رضا نخ مشهد « فهرست مطالب » تاریخچه فرآیند تولید محصولات نمای شماتیک ماشین آلات مواد اولیه مفاهیم علمی (۱) نخ های هایبالک تبدیل تو به تاپس به روش برش دستگاه توبریکر کاتالوگ ماشین توبریکر مفاهیم علمی (۲) (کشش) حدریسندگی تمرینات محاسبات ماشین توبریکر دستگاه ری بریکر (برش مجدد) چراغها و کلیدهای ری بریکر تمرینات کاتالوگ دستگاه ری بریکر محاسبات ماشین ری بریکر مفاهیم علمی ۳ ماشین پاساژ (گیل باکس) پوشش شانه های گیل باکس سیستمهای اتولولر محاسبات پاساژها دستگاه فینیشرfinisher روشهای کشش در فینیشر کیفیت نیمچه نخ کاتالوگ ماشین فینیشر تمرینات جداول مربوط به ریسندگی ماشین رینگ روشهای کشش در ماشین رینگ کشش منطقه ای و کشش کل تاب نخ قسمتهای تشکیل دهنده مکانیزم تاب نخ در ماشین رینگ آنالیز مکانیکی تاب دادن و پیچیدن نخ در ماشین رینگ ساختمان بوبین نخ تنظیم کننده سرعت رینگ کار بادامک ها در رینگ مراحل تولید ریسندگی فا ستونی محاسبات ماشین رینگ تمرینات روش ریسندگی و تابیدن کیفیت نخ، درجه بندی آن و ضایعات ریسندگی نتیجه گیری ، انتقادات و پیشنهادات
تاریخچه شرکت تولیدی رضا نخ مشهد (سهامی خاص ) این کارخانه در سال ۱۳۶۰ توسط برخی از افراد صنف تریکو کشباف مشهد تاسیس گردیده است. ودرتاریخ ۲/۱۲/۱۳۶۰دراداره ثبت شرکتهای مشهد به شماره ۲۴۳۸ ثبت گردیده است . پس از مطالعات وبررسی های کارشناسی وموافقت وزارت صنایع و معادن استان موفق به اخذ پروانه بهره برداری به شماره ۳۵۴۶۷۲به تاریخ ۸/۹/۱۳۶۱گردیده است.ماشین آلات این کارخانه از معتبرترین کمپانی های اروپائی خریداری ودر سال ۱۳۶۸نصب و راه اندازی گردیده ودر۳شیفت کاری تا به اکنون به فعالیت ادامه می دهد . مشخصات کلی کارخانه : سرمایه ثبت شده : ۵۹۰۴۰۰۰۰۰۰ ریال سهامداران: سهامداران وسرمایه گذاران این واحد تولیدی حدود ۱۲۰۰ نفر میباشد که عمدتااز اعضاء صنف تولیدکنندگان استان خراسان بوده ومصرف کننده تولیدات این واحد میباشند که به منظور تامین مواد اولیه مصرفی و مورد نیاز در سال ۱۳۶۰ اقدام به احداث این شرکت نموده اند. این شرکت در حال حاضر دارای واحدهای تولیدی : ۱)تاپس کنی (تولید تو به تاپس ) به ظرفیت ۲۴۰۰ تن درسال ۲)ریسندگی به ظرفیت ۲۶۰۰ تن در سال ۳) رنگرزی نخ اکریلیک به ظرفیت ۱۹۰ تن در سال نمای فیزیکی کارخانه: مساحت زمین کارخانه: ۴۶۰۰۰ متر مربع زیر بنای قسمت تولید کارخانه:۵۲۰۰ متر مربع زیر بنای سطح کارخانه: ۱۹۰۰۰ متر مربع ماشین الات تولیدی وغیر تولیدی :۶۳ دستگاه مواد اولیه مورد نیاز: تاپس اکریلیک هایبالک منابع تهیه مواد اولیه: الف)شرکت پلی اکریل ایران ب)واردات از کشورهای ترکیه ،ایتالیا،اسپانیا ،مکزیک ،آفریقای جنوبی محصولات تولیدی: انواع نخ های اکریلیک هایبالک(پفکی)که جهت بافت انواع تریکو مورد استفاده قرار میگیرد . نحوه توزیع محصولات : تولیدات شرکت طبق اساس نامه بین کلیه سهامداران که خود تولید کننده انواع تریکو میباشند توزیع میگردد. طرح توسعه : افزایش ظرفیت تولید به ۲۴۰۰ تن در سال زمان بهره برداری طرح توسعه: نیمه دوم سال ۱۳۷۶ تعداد کارکنان شاغل: ۲۱۹ نفر فرآیند تولید محصولات : تولید نخ ۲۴/۲ هایبالک شرح عملیات : مواداکریلیک به شکل توtowتوسط ماشین های توبریکروری بریکر تبدیل به فیتیله یا تاپس گردیده که پس از طی پاسا ژهای اول،دوم و سوم و اعمال کشش های مورد نیاز و تبدیل الیاف به الیافی هم محور و موازی و نهایتا با عبور از ماشین فینیشر با تقلیل وزن خطی این الیاف به نیمچه نخ تبدیل میگردد که این فرآورده به ماشینهای رینگ هدایت ونخ با نمره نخ مورد نظر روی ماسوره ها قرارمیگیرد سپس توسط ماشین اتوکنر به شکل دوک وتوسط ماشین های لاکنی ( Assembly winder) به نخ چند لا تبدیل گشته وبا اعمال تاب توسط ماشین های (Two four one )نخ از نظر ریسندگی به مرحله پایانی خود میرسد که با اعمال فرایند هایبالک وسپس رنگرزی توسط ماشین ها یبالک مداوم (Esprovolfile) کلاف کنی و رنگرزی گردیده و با کنترل نهایی محصول و اطمینان از کیفیت عالی محصولات تولیدی جهت مصرف وارد بازار میگردد.
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت توزیع برق منطقه ای میناب
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه صنعت برق
هیتر
بویلر
توربین
ژنراتور
ترانسفورماتور
پست های فشار قوی
کلیدهای قدرت
پست های برق قدرت
پست
اجزای تشکیل دهنده پست ها
خصوصیات برقگیر
ترانسفورماتور
استقامت الکتریکی روغن
ترانسفورماتورهای جریان و ولتاژ
ترانسفورماتورهای تغذیه داخلی
سکسیونر قیچی ای
نکاتی در مورد نصب پایه ها و ترانس
تعویض پایه فیوز سوخته
چند نکته ای در مورد آزمایش اتصالات ایمنی ترانس
کنتاکتور
STOP & START
چراغ های سیگنال
تاریخچه صنعت برق :
صنعت برق در ایران از سال ۱۲۸۳ شمسی با بهرهبرداری از یک دیزل ژنراتور ۴۰۰ کیلو واتی که توسط یکی از تجار ایرانی بنام حاج حسین امینالضرب تهیه و در خیابان چراغبرق تهران (امیر کبیر) فعلی گردیده بود آغاز می شود.
این موسسه بنام دایره روشنایی تهران بود و زیر نظر بلدیه اداره میشد. این کارخانه روشنایی چند خیابان عمده تهران را تامین میکرد، خانهها برق نداشته و تنها به دکانهای واقع در محلهها برق داده میشد و روشنایی آن از ساعت ۷ الی ۱۲ بود و بهای برق هم براساس لامپی یک ریال هر شب جمعآوری میشد. از سال ۱۳۱۱ اولین کارخانه برق دولتی به ظرفیت ۶۴۰۰ کیلووات در تهران نصب گردید، ولی مردم از گرفتن امتیاز خودداری میکردند و به همین دلیل برای پیشرفت کارها برای کسانی که انشعاب برق میگرفتند یک کنتور مجانی به عنوان جایزه در نظر گرفته میشد. چند سال بعد وضع تغییر کرد و کار به جایی رسید که انشعاب برق سرقفلی پیدا کرد.
هیتر :
گرمکن یا هیتر دستگاههایی هستند که توسط آن آب ورودی به بویلر را گرم میکنند تا درجه حرارت آب بالا رود تا به تجهیزات و لولههای بویلر آسیب نرسد، این عمل توسط هیترها انجام میشود، هیترها به دو صورت وجود دارند :
۱ـ هیترهای باز
۲ـ هیترهای بسته
هیترهای باز : هیترهایی هستند که حرارت را مستقیم به آب منتقل میکنند.
هیترهای بسته : هیترهایی هستند که حرارت را از طریق لولهها و محیط به آب منتقل میکنند.
به هیترهایی که قبل از پمپ تغذیه قرار میگیرند هیترهای فشار ضعیف گفته میشود و به هیترهایی که بعد از پمپ تغذیه قرار میگیرند هیترهای فشارقوی گفته میشود.
سوپر هیتر : بخاری که از درام خارج میشود دارای قطرههای آب میباشد که باعث میشود پرههای توربین آسیب ببینند و خوردگی و پوسیدگی در پرهها ظاهر شود برای اینکه بخار به توربین آسیب نرساند باید قبل از برخورد به پرههای توربین به بخار خشک تبدیل شود، این عمل (خشک کردن) توسط سوپر هیتر انجام میشود. فرق هیتر و سوپر هیتر این است که : هیتر باعث میشود که درجه حرارت آب ورودی به بویلر زیاد شود ولی سوپر هیتر باعث میشود بخار ورودی به توربی به بخار خشک تبدیل شود.
دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با مدارات PLC در شرکت تولیدی مینا پلاست ابهر
فهرست
آشنایی با مکان کارآموزی
ساختار PLC
جدول مزایای PLC نسبت به کنترل کننده های دیگر
تفاوت PLC با کامپیوتر
کاربرد PLC صنایع مختلف
سخت افزار PLC
مدول منبع تغذیه (PS)
واحد پردازش مرکزی (CPU)
حافظه (Memory)
ترمینال ورودی ( Input Module )
الف ) ورودی های دیجیتال یا گسسته
ترمینال خروجی (output module)
الف)خروجی های دیجیتال یاگسسته
ب)خروجی های آنالوگ یاپیوسته
مدول های ارتباط پروسسوری((CP
مدول های رابط(IM)
تصویرورودی ها(PII)
تصویرخروجی ها(PIO)
فلگ ها،تایمرهاوشمارنده ها
انبارک یاآکومولاتور(ACCUM)
گذرگاه عمومی ورودی/خروجی(I/O bus)
روشهای مختلف آدرس دهی
نرم افزار PLC
واحد برنامه نویسی(PG)
روشهای برنامه نویسی در PLC
روش نمایش نردبانی (LAD)
روش نمایش فلور چارتی( csf)
نمایش عبارتی( stl)
فیلپ فلاپ:
دستورLوT
مقایسه کننده ها:
نصب وراه اندازی ،رفع عیب plc
نصب plc
حفاظت فیزیکی
حرارت محیط
تداخل مغناطیسی
سیم کشی
گسترش
اتصالات سیم های بیرونی
ایمنی
اتصال وسایل ایمنی
دوری ازعیب های ورودی
مستندسازی
مقدمات تست دستگاه
بازبینی عملیات
آزمون نهایی
عیب یابی
در صد خرابی و منبع آن
جدول راهنمای عیب یابی
محلی که من کار آموزی ام را درآن گذراندم شرکت تولیدی به نام مینا پلاست می باشد . محصولات این شرکت تولید طناب نخهای مختلف پلاستیکی برای استفاده های متفاوت مثلا استفاده در کمباین ها و….. می باشد .
این شرکت از یک سوله ۱۰۰ متری برای واحد تولیدی ، یک اتاق برای استراحت، یک سالن کوچک غذاخوری و یک انبار تشکیل شده است . شیفت کاری این شرکت بصورت سه شیفت کاری ۸ ساعته می باشد .
نحوه تولید محصول در این شرکت به این صورت است که در ابتدا مواد را در یک مخزن بزرگ می ریزند. این مواد ( مواد اولیه ) بنا به نوع تولید محصولات متفاوت است . از جمله موادی که در این شرکت استفاده می شد p.p و ضایعات مواد پلاستیکی می باشد .
همچنین بنا به حجم مواد رنگ دلخواه را به داخل همزن اضافه می کنند که این مخزن توسط دستگاه مادر که المنتهای زیادی در آن بکار رفته است هدایت می شود . با استفاده از این المنت که حرارت ایجاد کرده و موجب ذوب شدن مواد اولیه می شود این مواد ذوب شده از یک محلی به نام برجک عبور داده شده و بصورت بادکنک در آورده می شود که در بالای برجک چند غلتک وجود دارد که این بادکنک ها را له می کند و به صورت نواری پلاستیکی پهن در می آورد . این نوارهای پهن پلاستیکی توسط غلتکها حرکت کرده و در ماشین برجک توده ها به چند نوار پلاستیکی تبدیل می شود .
نکته قابل توجه در این قسمت این است که با استفاده از تیغه های دلخواه نوارهای پلاستیکی دلخواه خواهیم داشت . یعنی اینکه اگر از ۳ تیغه استفاده کنیم ۳ نوار پلاستیکی خواهیم داشت و…..
فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته عملی کارآموز
نحوه عملکرد تعمیرات ماشینکاری خدمات فنی.۱۵
ایرواستاتیک وهیدرواستاتیک..۱۷
فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج
PLC 20
سیستم کنترل لاجیک قابل برنامه ریزی PLC 25
مقایسه PLC با یک کامپیوتر معمولی ..۳۸
فصل چهارم : دستگاههای CNC
دستگاههای CNC …41
ملاحظات اقتصادی۴۴
تاریخچه شرکت هپکو و روند تکاملی آن
شرکت هپکو در ۱۳۵۴ شمسی با هدف تولید ماشین آلات راهسازی،با سرمایه گذاری بخش خصوصی و سازمان گسترش و نوسازی صنایع و همکاری شرکتهای اینترناش،پوکلین،ساکایی،دانیا پاکولوکومو در زمینه مونتاژ محصولات در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار در شهر صنعتی اراک شروع به فعالیت نمود .
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به سیاستهای دولت جمهوری اسلامی در زمینه خودکفایی نیاز به توسعه و تعمیق فعالیتها در جهت ساخت این شرکت توانست در زمینه های فضایی تولید،ماشین ابزار و تعمیق و توسعه ساخت به پیشرفتهای چشمگیری دست یابد.این فعالیتها ابتدا با کپی کاری غلطک آغاز شد و سرانجام در سال ۱۳۶۳ طی یک مناقصه بین المللی قرارداد انتقال تکنولوژی با شرکت لیبهر آلمان برای تولید دو نوع بولدزر،دو نوع بیل هیدرولیکی و یک نوع گریدر و با شرکت ولوو سوئد برای تولید دو نوع لودر منعقد گردید.
همچنین به منظور عملی نبودن پروژه طرح توسعه هپکو در زیمنه افزایش تولید در سال ۱۳۶۴ با نظارت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران قرارداد دیگری با شرکت آلمانی لیبهر منعقد گردید و با همکاریهای فنی و اقتصادی دو طرف سرانجام پروژه طرح در سال ۱۳۷۰ به انجام رسید و مورد بهره برداری قرار گرفت.
شرکت هپکو با تخصیص هزینه ارزی معادل ۴۸ میلیون دلاری و هزینه ریالی ۱۵ میلیارد ریال جهت افزایش تواناییها و ظرفیت تولید به عنوان یکی از صنایع استراتژیک ملی محسوب می گردد.این طرح در دو فاز به اجرا درآمده است که فاز اول آن با توان تولید سالانه ۲۱۰۰ دستگاه هم اکنون مورد بهره برداری قرار گرفته و امکان بهره برداری از فاز دوم آن با توان تولید ۳۴۰۰ دستگاه وجود دارد.
دانلود گزارش کارآموزی سیستم های های مداربسته در ژرف کام آسیا
فهرست مطالب
فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی ۲
آشنایی با شرکت ژرف کام آسیا۳
زمینه فعالیت های تخصصی شرکت ۴
پروژه های اجرایی انجام شده توسط شرکت ۵
فصل دوم : شرح کارآموزی ۶
آشنایی با تجهیزات سیستم دوربین مدار بسته ۷
دوربین های مورد استفاده در یک شبکه امنیتی۱۴
لنزهای مورد استفاده در دوربین های امنیتی۲۳
CCD چیست ؟۲۹ معرفی سیستم های نظارت مبتنی بر DVR34
درجه حفاظت IP43
رابط های اتصال مورد استفاده در CCTV46
چند اصطلاح رایج ۵۶
فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی . ۲
آشنایی با شرکت ژرف کام آسیا….. ۳
زمینه فعالیت های تخصصی شرکت…… ۴
پروژه های اجرایی انجام شده توسط شرکت ….. ۵
فصل دوم : شرح کارآموزی ….. ۶
آشنایی با تجهیزات سیستم دوربین مدار بسته …… ۷
دوربین های مورد استفاده در یک شبکه امنیتی….. ۱۴
لنزهای مورد استفاده در دوربین های امنیتی…… ۲۳
CCD چیست ؟……….. ۲۹ معرفی سیستم های نظارت مبتنی بر DVR………… 34
درجه حفاظت IP…….. 43
رابط های اتصال مورد استفاده در CCTV……….. 46
چند اصطلاح رایج ……….. ۵۶
فصل اول
آشنایی با مکان کار آموزی
آشنایی با شرکت ژرف کام آسیا
شرکت ژرف کام آسیا نماینده رسمی شرکت سامسونگ تکوین در زمینه سیستم های مداربسته باسابقه چندین ساله در زمینه سیستم های مخابرات، دیجیتال، حفاظت الکترونیکی و تصویری از قبیل سیستم های الکترونیکی کنترل تردد، تجهیزات حفاظت پیرامونی دوربین های مداربسته، سیستم های تشخیص هویت برمبنای کارت هوشمند، سیستم های مانیتورینگ، فعالیت گسترده ای در زمینه مشاوره، طراحی، نصب، راه اندازی، آموزش وخدمات پس از فروش را دارد. زمینه های تخصصی این شرکت ارائه خدمات برای سیستم های الکترونیکی مخابراتی و حفاظت تصویری می باشد.
سرفصل خدمات مشاوره ای، طراحی، فروش، نصب و گارانتی به شرح ذیل می باشد:
انجام مطالعات مقدماتی و توجیه اقتصادی وفنی
تهیه طرح های راهبردی وجامع
طراحی منطقی و تعیین نیازهای اولیه فنی
ارائه خدمات نظارت عالیه و کارگاهی در مقام مشاوره
تعیین مشخصات فنی تجهیزات و نظارت در خرید آنها توسط کارفرما شامل آزمایش در محل کارخانه ، شرایط حمل وتحویل و غیره
آماده سازی اسناد فنی و حقوقی برای برگزاری مناقصه ها
دانلود گزارش کارآموزی سیستم های های مداربسته در ژرف کام آسیا
فهرست مطالب
فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی ۲
آشنایی با شرکت ژرف کام آسیا۳
زمینه فعالیت های تخصصی شرکت ۴
پروژه های اجرایی انجام شده توسط شرکت ۵
فصل دوم : شرح کارآموزی ۶
آشنایی با تجهیزات سیستم دوربین مدار بسته ۷
دوربین های مورد استفاده در یک شبکه امنیتی۱۴
لنزهای مورد استفاده در دوربین های امنیتی۲۳
CCD چیست ؟۲۹ معرفی سیستم های نظارت مبتنی بر DVR34
درجه حفاظت IP43
رابط های اتصال مورد استفاده در CCTV46
چند اصطلاح رایج ۵۶
فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی . ۲
آشنایی با شرکت ژرف کام آسیا….. ۳
زمینه فعالیت های تخصصی شرکت…… ۴
پروژه های اجرایی انجام شده توسط شرکت ….. ۵
فصل دوم : شرح کارآموزی ….. ۶
آشنایی با تجهیزات سیستم دوربین مدار بسته …… ۷
دوربین های مورد استفاده در یک شبکه امنیتی….. ۱۴
لنزهای مورد استفاده در دوربین های امنیتی…… ۲۳
CCD چیست ؟……….. ۲۹ معرفی سیستم های نظارت مبتنی بر DVR………… 34
درجه حفاظت IP…….. 43
رابط های اتصال مورد استفاده در CCTV……….. 46
چند اصطلاح رایج ……….. ۵۶
فصل اول
آشنایی با مکان کار آموزی
آشنایی با شرکت ژرف کام آسیا
شرکت ژرف کام آسیا نماینده رسمی شرکت سامسونگ تکوین در زمینه سیستم های مداربسته باسابقه چندین ساله در زمینه سیستم های مخابرات، دیجیتال، حفاظت الکترونیکی و تصویری از قبیل سیستم های الکترونیکی کنترل تردد، تجهیزات حفاظت پیرامونی دوربین های مداربسته، سیستم های تشخیص هویت برمبنای کارت هوشمند، سیستم های مانیتورینگ، فعالیت گسترده ای در زمینه مشاوره، طراحی، نصب، راه اندازی، آموزش وخدمات پس از فروش را دارد. زمینه های تخصصی این شرکت ارائه خدمات برای سیستم های الکترونیکی مخابراتی و حفاظت تصویری می باشد.
سرفصل خدمات مشاوره ای، طراحی، فروش، نصب و گارانتی به شرح ذیل می باشد:
انجام مطالعات مقدماتی و توجیه اقتصادی وفنی
تهیه طرح های راهبردی وجامع
طراحی منطقی و تعیین نیازهای اولیه فنی
ارائه خدمات نظارت عالیه و کارگاهی در مقام مشاوره
تعیین مشخصات فنی تجهیزات و نظارت در خرید آنها توسط کارفرما شامل آزمایش در محل کارخانه ، شرایط حمل وتحویل و غیره
آماده سازی اسناد فنی و حقوقی برای برگزاری مناقصه ها
آسانسور وسیله ای دائمی برای بالا بردن بین دو سطح توقف یا بیشتر است، این وسیله شامل کابین برای حمل مسافرین و یا بار است که حداقل قسمتی از آن در داخل ریل های راهنمای صلب که به صورت عمودی یا مورّب با زاویه کمتر از پانزده درجه نسبت به محور قائم نصب شده .
تقسیم بندی آسانسور
آسانسور با چندین مشخصه گروه بندی می شوند: مهم ترین مشخصه طریقه ی رانش آسانسور است که باعث طراحی و ساخت متفاوت قطعات آن می شود. گروه بندی آسانسور از این نظر به طریق زیر است :
الف) رانش کششی : که سیم بگسل ها به علت اصطکاک با شیارهای فلکه کششی که متصل به گیربکس است به حرکت درمی آید.
ب) رانش مثبت : که آسانسور توسط زنجیر یا سیم بگسل به علل دیگری غیر از اصطکاک به حرکت درمی آید مثل سیستم بالابرهای ساختمانی .
پ) رانش با موتور مغناطیسی خطی : که نیروی محرک به توسط کویلهائی که به طور خطی آرایش داده شده اند به طور مستقیم یا غیرمستقیم به کابین یا وزنه تعادل اعمال می شود.
تمدن کهن ایران زمین سهم بزرگی در تکامل فرهنگ و تمدن بشری داشته است. سفال های به دست آمده از کاوش های باستان شناسی بر قدمت چندین هزار ساله هنر و صنعت سرامیک در این مرز و بوم گواهی می دهند. به طوری که در بررسی تاریخ تکامل صنعت سرامیک در جهان اذعان شده است که استفاده از چرخ کوزه گری در سرزمین ایران به حدود هزاره پنجم و کاربرد لعاب به هزاره دوم قبل از میلاد باز می گردد.
گرچه قرون ششم و هفتم هجری را دوره اوج شکوفایی و عصر طلایی هنر و صنعت سرامیک در ایران نامیده اند اما تا چند قرن پس از آن و پیش از انقلاب صنعتی اروپا نیز شکوه و عظمت خود را حفظ کرد. این صنعت همچون دیگر صنایع در ایران نتوانست دوره گذار به تولید انبوه صنعتی را به خئبی طی کند. بعنوان مثال پیش از آغاز بکار اولین کارخانه کاشی در سال ۱۳۳۹ تولیذ به صورت دستی انجام می گرفت و تعداد کارخانجات کاشی پیش از انقلاب از انگشتان یک دست تجاوز نمی کرد.
سابقه تاریخی، ذخائر مناسب مواد اولیه و همچنین توجه و همت دست اندرکاران این صنعت در دو دهه اخیر و به خصوص راه اندازی کارخانجات متعدد در چند سال گذشته، رشد چشمگیری در کمیت و کیفیت کاشی در ایران بوجود آورده است به طوری که تولید امروز کاشی به مرز یکصد میلیون متر مربع نزدیک شده و روز بروز در حال افزایش می باشد. چنین پیشرفت هایی توجه بیش از پیش به منابع مطالعاتی و افزایش آگاهی های علمی و تخصصی در این زمینه را می طلبد.
در این راستا شرکت کاشی مریم در ۵ کیلومتری شهر میبد ، شهر کهن دژ ایران، شهر سفال های رنگارنگ و ماندگار ، در سال ۱۳۸۱ در زمینی به مساحت ۲۵ هکتار فعالیت خود را با تعهد والای سرمایه گذاران ، مدیران ، کارشناسان مجرب صنعت کاشی آغاز کرد.
نحوه اخذ مدارک فنی از اداره استاندارد و مشخصات فنی
وظایف واحد مهندسی صنایع
وظایف عمده مهندسی صنایع واحد ساخت
قسمتهایی که با مهندسی صنایع به نحوی در ارتباط اند
تاریخچه زمانسنجی
فصل سوم
تحقیق دوره کارآموزی
فصل چهارم
نقشه ترسیم شده در طول دوره کارآموزی
فصل اول
تاریخچه شرکت پارس خودرو
شرکت پارس خودرو در سال ۱۳۳۵ با نام شرکت جیپ به منظور واردات و فروش اتومبیلهای جیپ ویلیز آمریکایی تأسیس گردید. در سال ۱۳۳۸ با احداث سالن جیپ شروع به مونتاژ انواع جیپ کرد و در سال ۱۳۴۵ با احداث سالن پرس توسعه پیدا نمود و از سال ۱۳۴۶ با احداث سالن سواری تولید اتومبیلهای سواری آریا و شاهین را آغاز نمود.
این شرکت در سال ۱۳۵۲ به نام شرکت موتور جک (سهامی خاص) به ثبت رسید و همان سال پس از انتقال داراییها و تعهدات مربوطه، به شرکت جنرال موتورز ایران (سهامی خاص) تغییر نام یافت و به استناد موافقت نامه سازمان صنایع ملی ایران در سال ۱۳۵۹ نام شرکت به پارس خودرو (شرکت سهامی خاص) تغییر نمود ودر سال ۱۳۷۱ طبق مصوبه مجمع عمومی (صاحبان سهام) و در راستای سیاستهای دولت جمهوری اسلامی وضعیت سهام شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تغییر یافت.
فعالیتهای شرکت
به موجب بند ۱۴ اساسنامه شرکت، موضوع فعالیت پارس خودرو عبارتست از: ساخت و مونتاژ انواع وسایل نقلیه موتوری و قطعات آنها و یا تدارک و تهیه مواد، تجهیزات و ماشین آلات از منابع داخلی یا از طریق واردات و همچنین هر گونه فعالیتی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم به هر یک از موضوعات مذکور و به نحوی از انحاء مفید و یا نانع باشد.
پست الکترونیک برنامه های کاربردی استفاده از پست الکترونیک مزایای پست الکترونیک آدرس پست الکترونیک چیست؟ جهت باز کردن یک Identity باز کردن صندوق پستی یک کاربر خاص آشنایی باOut look Express کار با نامه ها کادر ویرایش متن نامه کادر متنی کادر متنی (carbon copy) لیست انتخاب from کادر متنی Subject کادر متنی (Blind carbon copy) BCC ضمیمه کردن فایل استفاده از غلط یاب املایی پاسخ به نامه ارسال نامه به صورت متنی و گرافیکی پاسخ به نامه ها بدون درج متن نامه اصلی پاسخ نامه به همه گیرندگان (Reply All) پاسخ نامه به فرستنده نامه (Reply) پاسخ نامه به همه گیرندگان (Replx All) حذف کردن متن کپی کردن متن ویرایش نامه ها انتخاب کلمه، خط و پاراگراف انتقال متن حذف کردن ضمیمه ارسال ناهم برای دیگران(Forward) تنظیمات پنجره Outlook Express امضاء ها (Singetures) ملاحظات امنیتی آشنایی با نکات مهم هنگام نگارش E-Mail امضای دیجیتالی (Digitally sign) استفاده از راهنما (Help) فهرست مطالب و ایندکس آشنایی با مفاهیم اولیه پست الکترونیک ۱- پست الکترونیک ارسال و دریافت نامه از طریق کامپیوتر را پست الکترونیکی (E-mail) می گوییم. پست الکترونیکی شباهت بسیار زیادی با پست معمولی دارد. فرستنده نامه هر زمان که بخواهد می تواند پیام خود را ارسال کند و گیرنده نیز در هر زمان که بخواهد می تواند پیام های فرستنده را بخواند. یک نام الکترونیکی در واقع یک فایل است. وقتی مقصد یک نامه الکترونیکی را اسال می کند، این فایل از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر میرود تا به مقصد برسد و به صندوق پستی سیستم گیرنده رفته و در آنجا ذخیره میشود تا گیرنده نامه به ان مراجعه کرده و آن را دریافت کند. پست الکترونیک یکی از مشهورترین سرویس های اینترنت است. سایت های زیادی در اینترنت وجود دارند که امکان ایجاد صندوق پست الکترونیکی و ارسال و دریافت نامه های الکترونیکی را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهند و معمولاً فضایی از۳MB تا ۱۰۰MB یا حتی بیشتر در اختیار کاربر جهت نگهداری نامه ها می دهند.
فصل دوم : طراحی قالبهای پرس ………… مقدمه ……………………………. برشکاری ………………………….. ۱-۲-برشکاری ………………………. ۲-۲-۲- مناطق برش ………………….. ۳-۲-۲-نحوة دادن کلیرانس به سنبه وماتریس ۴-۲-۲-کلیرانس زاویه ای …………….. ۵-۲-۲- اضافه دور ریز ………………. ۶-۲-۲-نیروی لازم برش ……………….. ۷-۲-۲- انرژی لازم برش ………………. ۸-۲-۲- روشهای کم کردن نیروی لازم برش …. ۹-۲-۲- نیروی لازم بیرون انداز ……….. ۲-۲- اجزای قالب …………………… ۳-۲- طراحی قالب …………………… ۱-۳-۲- بدست آمدن قطعه میل راهنما…….. ۲-۳-۲-طراحی سنبه و پیچها……………. ۴-۲- روشهای ساخت قالب ……………… ۵-۲- انواع قالبهای برش …………….. ۶-۲- پارامترهای مؤثر در انتخاب قالب …. ۷-۲-خمکاری ……………………….. ۱-۷-۲- انواع عملیات و قالبهای خمکاری … ۲-۷-۲-نیروی لازم خمکاری …………….. ۳-۷-۲-نیروی بالشتک فشاری …………… ۸-۲- کشش عمیق …………………….. ۱-۸-۲- عیوب عملیات کشش عمیق ………… ۲-۸-۲-عیوب ورق بعد از عملیات کشش عمیق .. ۹-۲- متغیرهای کشش عمیق …………….. فصل سوم پرسها:…………………….. ۱-۳- پرسهای سنگی ………………….. ۴-۲-۳- محاسبة مشخصه های پرسهای سنگی …. ۲-۲-۳- نیروی مجاز پرس سنگی …………. ۳-۲-۳-تناژ مجاز نامی حاصل از گشتی در موتور ۴-۲-۳- تناژ مجاز نامی حاصل از قدرت کاری (توصین ) ۳-۳- پرسهای زانویی ………………… ۴-۳-۳- نیروی رام و ظرفیت کاری ………. ۲-۳-۳- سرعت رام …………………… ۴-۳- پرسهای پیچی ………………….. ۵-۳- پرسهای الکتروژن ………………. ۶-۳- پرسهای هیدرولیک ………………. فصل چهارم طرز کار ، انتخاب و تجهیزات کمکی پرسها ۱-۴ طرز کار پرسها………………….. ۲-۴ انتخاب پرسها ………………….. ۳-۴ نصب و نظارت قالب ………………. ۴-۴-تجهیزات ایمنی روی پرسها ………… ۵-۴-سرویس و نگهداری پرسها وقالبها……. ۶-۴-تنظیم و نگهداری قالبها………….. فصل پنجم دقت پرسهای مکانیکی ………… ۱-۵-دقت در حالت بی باری ……………. ۲-۵-دقت در حالت تحت بار ……………. فصل ششم : سیستمهای ایمنی در برابر اضافه بارپرسهای مکانیکی ۱-۶ وسایل ایمنی برای پرسهای مکانیکی در محدودةکورس مورد استفاده …………………………………. ۲-۶-وسایل ایمنی پرسهای مکانیکی درکل کورس مراجع ……………………………. فصل اول : معرفی مدیریت برش و پرس : مدیریت برش و پرس یکی از مدیریتهایی است که زیر نظر معاونت سواری سازی ایران خودرو فعالیت می کند . برش و پرس در حال حاضر ازنظر تناژ، ابعاد تعداد پرس بزرگترین مجتمع پرسکاری در ایران می باشد. این مجموعه توانایی آنرا داده که برای ۱۵۰/۰۰۰ دستگاه سواری ، ۵۰۰۰ دستگاه مینی بوس و ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس قطعه تولید کند. قطعات این مجموعه توسط قالب ، پرس و ماشین آلات مخصوص تولید می شوند. تولید قطعات براساس مدارک فنی «استانداردهای تعریف شده انجام می شود و بدون مدارک فنی و اطلاعات کافی قطعه ای تولید نمی شود. دراین مدیریت جمعا ۴۰۲۷ نغه پرسنل رسمی ، قراردادی و پیمانکاری فعالیت دارند. واحدهای تولیدی این مدیریت عبارتند از : ۱-سالن پرس غربی (سالن جدید):
این سالن در سال ۱۳۵۵ راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت . تعداد ۲۵ دستگاه پرس موجود در این سالن مکانیکی میان سه دستگاه وبل اکشن و بقیه سینگل می باشند . که قطعات روکار (gaco ) ،خودروسواری را تولید می کنند. کلیة قطعات روکار پیکان ، Face در این زمان تولید می شود و در حال حاضر قطعات روکار پژوپرشیی نیز به این مجموعه اضافه شده است . این سالن دارای سه خط تولید همزمان می باشد . باضافه خطوط کوچکی که قطعات تقویتی و تزئینی را تولید می کنند. دراین سالن جهت حمل ضایعات از سیستم کانوا برحمل ضایعات و شوت اتوماتیک استفاده می شود.
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز ایران خودرو کاشان فهرست مطالب مقدمه ۱ نمایندگی مجاز ایران خودرو کاشان ۳ ارزیابی قسمتهای مرتبط با رشته کارآموز ۷ دستگاه تنظیم موتور و سوخت به طور اتوماتیک ۸ سنسورهای مورد استفاده در Air bag ۱۱ تحلیل گر و سیستم کنترلی مورد استفادهدر Air bag ۱۶ انواع سیستمهای جرقه زنی پلاتینی و ترانزیستوری ۱۷ شبکه مالتی پلکس بر روی خودروهای پژو ۲۳ سیستم های مداریآلارم لنت ترمز پژو ۴۰۵ ۲۶ توربوشارژر و نقش آن در تقویت موتور ۲۹ کندی یا تنبلی توربو ۳۴ سیستم مداری شیشه بالابرهای درب عقب پرشیا ۳۸ سیستم مداری قفل مرکزی ۴۰ انواع سیستمهای انژکتور ۴۵ نکات ایمنی در مورد ECU ۴۹ انواع سنسورهای ۵۴ مقدمه ایران خودرو یا ایران ناسیونال سابق ابتدا در اوایل دهه ۴۰ با ورود کلیه قطعات از خارج مینی بوس کومر را با ظرفیت ۱۲ سرنشین و به تعداد ۱۰۰ دستگاه تولید کرد که متاسفانه هم اکنون نمونه ای از آن وجود ندارد. ایران ناسیونال در سال ۱۳۴۵ با عقد قرار دادی با کمپانی کرایسلر انگلستان امتیاز سواری هیلمن هانتر را بدست آورده و در سال ۴۶ تاسیسات خودروسازی پیکان با ظرفیت سالانه ۶ هزار دستگاه استقرار یافت در سال ۵۴ بدلیل قدیمی بودن پیکان تصمیم گرفته شد تولید آن متوقف شود که به علت همزمانی با انقلاب بدون نتیجه ماند.
دانلود گزارش کارآموزی در پتروشیمی بوعلی سینا فهرست مطالب فصل اول : معرفی ابزرار دقیق…………. ۱-۱ فن ابزار دقیق………………….. ۱-۲ لزوم کاربرد وسائل سنجش و کنترل در صنایع نفت و پتروشیمی -کنترل……………………………. -تعریف حلقه کنترل (CONTROL LOOP)………. 1-3 عوامل تحت کنترل ……………….. ۱-فشار (PRESSURE)……………………. 2- جریان سیال (Flow)…………………. 3- سطح(LEVEL)……………………….. 4-دما (TEMPERATURE)………………….. 1-4 آشنایی با چند اصطلاح رایج در ابزار دقیق ۱-SETTOINT…………………………. 2- MEASUREMENF……………………… 3- OFFSET………………………….. 4-SIGNAL…………………………… 5-FEEDBACK…………………………. 6- حلقه کنترلی باز و بسته OPENAND CLOED LOOP فصل دوم ۲-۱ فشار (PAESSURE)………………….. 1- فشار نسبی GAUGE PRESSURE…………… 2- فشار جو ATMOSPHERE PRESSURE…………. 2-2 جریان سیال (Fiow)………………… 2-3 دما(TEMPERATURE)…………………. 1- تعریف حرارت…………………….. ۲- واحد انرژی …………………….. ۳- گرمای ویژه: C (ظرفیت گرمایی ویژه )… فصل سوم انواع وسایل مورد استفاده برای اندازه گیری کمیت های سیالات ۳-۱ ما نرسته های شیشه ای ( جهت سنجش منشار) ۱- تیوب مخزن دار…………………… ۲- U تیوب ساده…………………….. ۳- U تیوب با ساقه مورب……………… ۴- اندازه گیری فشار های زیاد به کمک U تیوب ۳-۲ وسایل قابل ارتباع………………. ۱- لوله بور دون BOURDON TUBE…………. 2- لوله بور دون حلزونی (PIRALBOUROURDON TUDE) 3- لوله بوردن مارپیچ(HELICAL BOURDON TUBE)…….. 3-3 ارتفاع سنج LVELMETER…………….. - اندازه گیری سطح مایعات……………. ۱- اندازه گیری ارتفاع سطح بطور مستقیم… ۱-۱ استفاده از لوله اندازه گیری …….. ۱-۲ استفاده از توپی شناور BALL FIOAT…… 2- اندازه گیری ارتفاع سطح مایعات بروش غیر مستقیم ۲-۱ استفاده از نور…………………. ۲-۲ استفاده از اشم رادیواکتیو RADIATION TYPE 2-3 طریقة اولتراسونیک………………. ۳-۴ فلومترها Fiow MFTERS……………… -اندازه گیری جریان سیالات……………. ۱- وسایل اندازه گیری جریان بروش مستقیم.. ۱-۱ اندازه گیری به روش روتا متر ROTAMFTER 2- وسایل اندازه گیری جریان بروش غیر مستقیم ۱-۲ فلومتر بر اساس اختلاف فشار……….. - محسنات و معایب روش مستقیم اندازه گیری جریان سیالات - محسنات و معایب روش غیر مستقیم اندازه گیری جریان سیالات ۳-۵ دماسنج THERMOMETERS……………… - اندازه گیری دما………………….. ۱- دما سنج شیشه ای ………………… ۲- دما سنج دو فلزی BIMMETAL THERMOMETERS.. 3- ترمیستور THERMISTOR………………. 4- زوج حرارتی (ترموکوپل THERMOCOUPLE)…. 5- آشکار سازی مقاومتی دما (RTD)………. فصل چهارم: انواع فرستنده ها و انواع مبدل ها ۴-۱ مقدمه…………………………. ۴-۲ اجزاء تشکیل دهنده یک حله کنترل ….. الف- فرستنده ها TRANSMITERS…………… - فرستنده تعادل نیرو نوع الکترونیکی …. ب- مبدل ها TRANSDUCERS………………. -مبدل های الکترونیکی ELECTRONIC TRANSDUCERS الف- مبدل جریان به ولتاژ TRANS DUCERI/V…. ب – مبدل ولتاژ به جریان TRANS DUCERI/V….. 4-3- سایر اجزاء تشکیل دهنده یک حلقه کنترلی - سوئیچ فشار PRESSURE SWITCH…………… - کلید حفاظتی SAFETY SWITCH…………… -سوئیچ سطحLEVEL SWITCHE………………. -دستورات کالیبراسیون و checking ادوات و ابزار دقیق -فهرست منابع و مأخذ
اهمیت ماشین در کشاورزی انواع تراکتورها اتصالات و دستگاههای هیدرولیک تراکتور سیستم انتقال توان جرا سیستم هیدرولیک شامل : دیفراسیل : عمومی پوشش اسبک ها دمونتاژ مجموعه اسبک ها دمونتاژ فنرهای سوپاپ مونتاژ نشیمنگاه سوپاپ محفظه جلو موتور فلایول کاسه نمد عقب میل لنگ پمپ روغن موتور کارتر موتور بالانسر موتور یاتاقان بزرگ شاتون بوش های سیلندر میل لنگ میل لنگ میل سوپاپ و تایپت ها کابل محرک دورسنج تعمیرات جزئی موتور (A4.284 , A4.236) تعمیرات بزرگ موتور (A4.248 ,A4.236 ) تعویض پوسته موتور (ِA4.236 , A4.248 ) مقدمه : مجتمع کارخانجات تراکتورساز ی ایران در زمینی به مساحت تقریبی ۳۳۴ هکتار در کنار شهر زیبای تبریز بنا گشته و یکی از بزرگترین واحدهای کشاورزی محسوب می شود . طرح ایجاد کارخانجات تراکتورسازی ایران در چهارچوب مفاد موافقتنامه همکاریهای فنی ,اقتصادی بین دولت ایران و رومانی برای تولید تراکتور ۶۵ اسب بمرحله اجرا درامد . در اوایل سال ۱۳۵۳ ادامه اجرای طرح تراکتور , رومانی بعلت جایگزین شدن طرح ساخت تراکتور سی فرگوسن پیگیری نگردید . متعاقب تغییر خط تولید ۴ کارخانه عظیم ساخت تراکتور, موتور , ریخته گری و آهنگری بمنظور تولید ۲۰۰۰۰ دستگاه تراکتور تحت لیسانس سی فرگوسن و ۳۰۰۰۰ رستگاه موتور تجدید طرح گردید . ساخت موتور (موتور سازان ) در کنار خط تولید تراکتور به فعالیت پرداخته است .
مقدمه…………………………………………………………………۲ اهمیت کار موزائیک سازی………………………………………….۳ بخش اول(شروع به کار)…………………………………………..۴ آموزش در موزائیک سازی………………………………………….۵ بخش دوم(هزینه ها وسود خالص…………………………………..۷ میزان تولید در ماه…………………………………………………۸ سود خالص خالص…………………………………………………..۹ بخش سوم(کار های جنبی در کارگاه موزائیک سازی…………….۱۰ بخش چهارم(ضمائم) ………………………………………………۱۲ نکته های مهم و قابل توجه………………………………………۱۴ بخش پنجم(نمودار ها)……………………………………………..۱۵ بخش ششم(عکس ها)……………………………………………..۲۰ مراجع و منابع……………………………………………………..۳۳ تقدیروتشکر………………………………………………………..۳۴
دانلودطرح توجیهی نصب و راه اندازی کارخانه کیک و کلوچه
فهرست مطالب
مقدمه: از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در کنار اینها توجه به ذائقه مصرف کننندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تکنولوژی متداول تولید کیک وکلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول براحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد. نقطه سربسر تولید: در نقطه سربسر تولید در آمد حاصل ا زفروش معادل مجموع هزینه های ثابت و متغیر تولید خواهد بود هزینههای متغیر+ هزینه های ثابت اولیه= درآمد حاصل از فروش (مقدار تولید× هزینه متغیر واحد محصول) + هزینه ثابت سالانه= قیمت فروش واحد× مقدار تولید در نقطه سربسر نقطه سر بسر تن۲۷۸ XC= نقطه سربسر تولید معادل قریب۶/۵۵% ظرفیت تولید طرح می باشد که با توجه به سادگی تولید محصول و پائین بودن سطح پیچیدگی دستگاههای خط تولید که موجب سهولت نگهداری تعمیرات آنها می گردد. کارخانه قادر خواهد بود همواره در ظرفیتی بمراتب بالاتر از نقطه سربسر و درحد ظرفیت ۵۰۰ تن درسال کارکند. نرخ بازدهی سرمایه: سود ویژه کارخانه پس از کسر مالیات در سال اول سالانه۰۰۰/۶۱۶/۲۳ ریال و در سالهای بعد در جدول سود وزیان برآورده شده است. (بدیهی است با توجه به آئینامه های مالیات در هر مقطع زمانی و در شرایط خاص مبلغ سود تغییر پیدا کند. ضمنا مالیات معادل ۲۰۵% سود عملیاتی در نظر گرفته شده است) و از طرفی با توجه به اینکه مبلغ سرمایه گذاری ثابت معادل ۴۱۷/۱۹۰/۶۴ ریال می باشد لذا نرخ برگشت سرمایه و مدت آن بشرح زیر محاسبه میشود.
آشنایی با جریان سه فاز در سیستم سه فاز معمولاً از سه نوع اتصال استفاده می شود - محاسبه جریان و ولتاژ در اتصال ستاره مزایای سیستم سه فاز عایق کابلها ساختمان کابلهای فشار قوی و حفاظت آنها فیوز الف- فیوزهای حرارتی ذوب شونده ب-فیوز حرارتی بی متال پ-فیوز مغناطیسی ت- فیوز توان بالا ث- فیوز فشار قوی انتخاب نوع فیوز تعیین افت ولتاژ مجاز و انتخاب سطح مقطع هادی برای رسیدن به انی امر باید نکات زیر را درگرفت موازی بستن آلترناتورها بخش دوم وسایل کنترل ساده کلیدها الف- کلیدهای ساده ب- کلیدهای مرکب انواع کلیدهای ساده ۱-کلید اهرمی ساده ۲-کلیدغلطکی ۳-کلید زبانه ای راه اندازی موتورها با استفاده از کلید ستاره – مثلث بخش سوم کلیدهای مرکب کلیدهای مرکب تعریف رله تعریف کنتاکتور کنتاکتهای یک کنتاکتور به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم می شوند ساختمان داخلی کنتاکتور بصورت زیر می باشد مشخصات الکتریکی و حرارتی و مکانیکی هر کنتاکتور بصورت زیر می باشد الف- ولتاژ نامی ب- جریان نامی الف- انرژی مصرفی ب- انرژی مصرفی پ- درجه حرارت کار ث- تعداد تیغه ها ج- زمان قطع و وصل عمر مکانیکی آشنایی با قطع کننده های ولتاژ (سکسیونرها) و کلیدهای قدرت (دیژنکتورها). ۱-سکسیونر ساده موارد استعمال سکسیونرها سکسیونرهای قابل قطع زیربار کلید قدرت یا دیژنکتور کلیدهای با قطع و وصل خودکار بی متال (رله حرارتی) تایمر(کلید زمانی) تایمرها در انواع مختلف ساخته می شوند که به شرح چند نوع آن می پردازیم ۱-تایمر موتوری (رله زمانی موتوری) ۲-تایمر الکترونیکی ۳-تایمر پنیوماتیک ۴-تایمر حرارتی (رله زمانی حرارتی)
مقدمه ۳ نوع محصولات تولیدی ۵ ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار ۶ ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری ۱۲ کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها ۱۳ ویژگیهای محصولات مرغ آماده طبخ ۲۳ فرآوری ۲۳ ویژگیهای مواد اولیه ۲۵ فرآیند تولید ۲۷ بستهبندی ۲۸ کنترل کیفیت ۳۰ روش اجرایی کنترل کیفیت ۳۰ کنترل کیفیت مواد اولیه ۳۲ بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید ۴۵ بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی ۵۱ تأیید نهایی و کنترل کیفیت ۵۴ بخش میکروبی ۵۵ بخش شیمیایی ۶۴ خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف ۷۲ توضیحات نهایی ۷۳ منابع و مآخذ ۷۵
دانلود گزارش کارآموزی آشنایی با دوربین های مدار بسته در شرکت خدماتی آرین کاران دنا فهرست مطالب پیشگفتار مقدمه میزان رضایت دانشجو از این دوره فصل اول ( آشنایی کلی با مکان کارآموزی ) معرفی محل کارآموزی فصل دوم ( ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموزی ) ۱- آشنایی با شرکت خدماتی آرین کاران دنا ۲- آشنایی با دوربین های مدار بسته فصل سوم ( آزمون آموخته ها، نتایج و پیشنهادات ) دوربین های مداربسته چرا باید از دوربین مداربسته استفاده کنیم؟ مراحل استاندارد جهت اجرای یک پروژه نظارت تصویری : بررسی تئوری و اجزای اصلی سیستم جمع آوری اطلاعات شرکت های موجود تهیه RFP دریافت اطلاعات محصولات در دسترس بررسی سیستم از لحاظ سازگاری با سایر سیستم ها بررسی دقیق پارامترهای مختلف سیستم از لحاظ تئوری و تجربیات موجود جهانی بررسی کلی استانداردهای در دسترس مقایسه فنی و اقتصادی راه حل های بهینه از جهات مختلف انتخاب راه حل، محصول و شرکت نهایی مستند سازی کلیه خواسته ها از سوی حراست و کاربر نهایی مکان یابی دقیق محل های نصب اجرای کلیه امور مربوط به نصب تست و راه اندازی سیستم تهیه کلیه نقشه ها و مستندات سیستم تهیه اصول کاربری سیستم تهیه ساختار و برنامه تعمیر و نگهداری مستند سازی و به روز رسانی اطلاعات جمع آوری شده در طول پروژه نکات فنی : در ادامه به طور مختصر به بررسی مهم ترین پارامترها می پردازیم. رزولوشن : خط بیشتر = رزولوشن بالاتر = کیفیت تصویر بهتر میزان حساسیت / کمترین نور محیط : سرعت لنز : سرعت Shutter : فاکتورهای تاثیر گذار برروی کیفیت لنز : ارسال اطلاعات برروی شبکه شبکه مورد استفاده : نرم افزار مرکزی : نحوه کابل کشی : UPS: دکل جهت نصب دوربین : نصب برق گیر : تامین روشنایی پایدار : سیستم صوتی : سایر ورودی ها و خروجی ها : کاربران راه دور : آشنایی با سیستم های امنیتی امکانات جلوگیری از جنایت الف : امکانات تشخیص ورود غیر قانونی ب : نظارت توسط فراد ( کارمندان ) سیستم های مدار باز Open Circuit system) ) پیشگفتار این پروژه شامل گزارش ها ، و تجربیاتی است که در این شرکت خدماتی آرین کاران دنا به مدت ۱۳۶ ساعت کارآموزی ، ثبت شده است و مقایسه اطلاعات و تئوری های مختلف صورت گرفته است. ودر پایان از زحمات مسئولین شرکت خدماتی آرین کاران دناکمال تشکر رادارم . مقدمه یکی از اهداف اساسی و بسیار مهم سیاستگذاران ایجاد ارتباط منطقی و هماهنگ صنعت و محیط کار با دانشگاه و دانشجو می با شد که هم در شکوفائی ورشد صنایع موثر بوده و هم دانشجویان را از یادگیری دروس تئوری محظ رهایی داده و علم آنها را کاربردی تر کرده و باعث می شود آن را در عرصه عمل ، آزموده و به مشکلات و نا بسامانیهای علمی و عملی محیط کار آشنا شده و سرمایه وقت خویش را در جهت رفع آنها مصرف نمایند ، که برای جامعه در حال توسعه ما از ضروریات می با شد .
با این مقدمه شاید اهمیت و جایگاه درس دو واحدی کارآموزی برای ما روشنتر شده و با نگاهی دیگر به آن بپردازیم .
فصل دوم: طراحی پست…………………… ۱۲ فصل سوم: شرح مختصری از فیبر نوری ،شارژر، UPS ، اینورتر ۷۲ منابع و مآخذ……………………….. ۱۱۴ مقدمه شرکت مهندسی خدمات برق مشانیر: شرکت مشاورین مهندسی برق مشانیر وابسته به وزارت انرژی در سال ۱۳۴۹ تاسیس گردیده و هدف از فعالیتهای شرکت عبارت است از: خدمات مشاور مهندسی در زمینه سدسازی ، تولید نیروی برق ، دستگاههای برق و توزیع شبکه ارتباطی . سازمان مشانیز خدمات دوطرفه مدریتی برنامه و طراحی مهندسی را مبنای کار خود قرار داده است . با توجه به نیروی انسانی ورزیده و با تجربه و امکانات فنی در سطح وسیع: این شرکت در حال حاضر یکی از برجسته ترین شرکتهای مشاوره مهندسی در خاور میانه است. شرح مختصری از شرکت مشانیر شرکت مشانیر قادر به انجام پروژه های مطالعاتی و اجرایی در زمینه های برق و آب به شرح ذیل می باشد : الف) صنعت برق ۱- مطالعه ، طراحی ،نظارت بر اجرا و بهره برداری نیروگاه های گازی و حرارتی . ۲- مطالعه ، طراحی ،نظارت بر اجرای خطوط انتقال نیرو ۴۰۰،۲۳۰،۱۳۲و ۶۳ کیلوولتی ۳- مطالعه ، طراحی ،نظارت بر اجرای پست های انتقال نیرو ۴۰۰، ۲۳۰،۱۳۲ و ۶۳ کیلو ولتی ۴- مطالعه ، طراحی ٍ، نظارت بر اجرای پروژه های توزیع برق (۳۳و ۲۰ کیلو ولت و فشار ضعیف ) علاوه بر نظارت به شرح فوق ،شرکت مشانیر دارای صلاحیت اجرای پروژه های صنعتی به روش مهندسی ، خرید و اجرا (EPC) در زمینه تولید و انتقال نیرو نیز می باشد. ب)صنعت آب انجام خدمات مهندسیو طراحی شامل مطالعات مراحل شناخت ، مطالعات فنی و اقتصادی ،تهیه گزارش توجیهی ،تهیه اسناد مناقصه ، طراحی تفضیلی و نظارت بر عملیات کارگاهی سد و نیروگاه آبی . ج) سایر توانایی ها ۱-خطوط انتقال نفت و گاز و همچنین صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ۲- نقشه برداری زمینی و تحقیقات و بررسی های ژئوتکنیکی مشانیر دارای سه شرکت در تهران می باشد که به تازگی ساختمان شماره ۲ به قسمت مرکزی منتقل شده است . قسمت مرکزی واقع در خیابان خدامی می باشد . من در ساختمان شماره ۳ واقع در میدان آرژانتین در خیابان الوند بودم. در این شرکت در قسمت تخصصی حفاظت و کنترل مشغول بودم . آشنایی من در مورد پست ، UPS ، اینورتر ، شارژر بود . حال قسمت حفاظت و کنترل و کار این قسمت کمی شرح داده می شود .
دانلود گزارش کارآموزی شرکت آذر آب بویلر و میزان عملکرد انواع آن در نیروگاههای حرارتی و سیکل ترکیبی فهرست مطالب عنوان مقدمه فصل اول : تقسیم بندی انواع بویلر تقسیم بندی دیگ بخار طبقه بندی از لحاظ موقعیت سیال گرم و سرد نسبت به دیگ بخار دیگهای بخار لوله آبی فصل دوم : سیستم گردش اجباری معیارهای طراحی گردش تقسیم بندی بویلرها از نظر سوخت بویلرهای بازیابی فصل سوم : معرفی طرحها و مدلهای مختلف بویلر بویلرهای نیروگاهی و صنعتی مقایسسه بویلرها از نظر آرایش مشعلها مقایسه بویلرها از نظر سیستم تبخیر فصل چهارم : تجهیزات جنسی دیگ بخار بازیافت حرارتی شستشودهنده های دود ری سوپر هیترها هوازدا پمپ آب تغذیه فصل اول :تقسیم بندی انواع بویلر دیگ بخار (BOILER , STEAM GENERATOR) تعریف : دیگهای بخار برای تولید بخار آب گرم بمنظور تولید برق ، استفاده در پروسه های صنعتی و گرمایش بکار می روند. دیگهای بخار بر این اساس طراحی می شوند که انرژی را که معمولاً از احتراق سوختها بدست می آید به سیال درون دیگ انتقال می دهند و بخار یا آبگرم با فشار ، درجه حرارت و کیفیت مورد نیاز تولید می کنند و در این روند بایستی ضایعات حرارتی تا حد ممکن کاهش یابد. صنایع شیمیایی ، دارویی ، غذایی ، تولید کاغذ ، قند و شکر و… از صنایعی هستند که هر یک به نحوی از بویلر استفاده می کنند. در یک نگاه اجمالی می توان مجموعه بویلر را به صورت زیر تشریح کرد:
بویلر مجموعه ای است شامل اجزائی نظیر درام ، سیستم چرخه طبیعی ، سیستم چرخه اجباری ، کوره ، سوپر هیتر ، ری هیتر ، اکونومایزر ، علاوه بر اجزای فوق هر بویلر شامل دو فن کشش اجباری ، دو فن تزریق ، دوگرمکن هوا ، چهار گرمکن هوا به وسیله بخار هم چنین تجهیزات اشتعال سوخت و سیستم شستشو دهنده اتوماتیک می باشد. کوره و ناحیه HRA (بازیابی حرارتی) از دیگر قسمت های یک بویلر است که عمل احتراق در ناحیه کوره صورت می گیرد
دانلود گزارش کارآموزی سیستم های های مداربسته در ژرف کام آسیا فهرست مطالب فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی …………. ۲ آشنایی با شرکت ژرف کام آسیا……………….. ۳ زمینه فعالیت های تخصصی شرکت ………………. ۴ پروژه های اجرایی انجام شده توسط شرکت ………. ۵ فصل دوم : شرح کارآموزی …………………… ۶ آشنایی با تجهیزات سیستم دوربین مدار بسته …… ۷ دوربین های مورد استفاده در یک شبکه امنیتی….. ۱۴ لنزهای مورد استفاده در دوربین های امنیتی…… ۲۳ CCD چیست ؟……………………………… ۲۹ معرفی سیستم های نظارت مبتنی بر DVR………… 34 درجه حفاظت IP……………………………. 43 رابط های اتصال مورد استفاده در CCTV……….. 46 چند اصطلاح رایج …………………………. ۵۶ فصل اول آشنایی با مکان کار آموزی آشنایی با شرکت ژرف کام آسیا شرکت ژرف کام آسیا نماینده رسمی شرکت سامسونگ تکوین در زمینه سیستم های مداربسته باسابقه چندین ساله در زمینه سیستم های مخابرات، دیجیتال، حفاظت الکترونیکی و تصویری از قبیل سیستم های الکترونیکی کنترل تردد، تجهیزات حفاظت پیرامونی دوربین های مداربسته، سیستم های تشخیص هویت برمبنای کارت هوشمند، سیستم های مانیتورینگ، فعالیت گسترده ای در زمینه مشاوره، طراحی، نصب، راه اندازی، آموزش وخدمات پس از فروش را دارد. زمینه های تخصصی این شرکت ارائه خدمات برای سیستم های الکترونیکی مخابراتی و حفاظت تصویری می باشد. سرفصل خدمات مشاوره ای، طراحی، فروش، نصب و گارانتی به شرح ذیل می باشد: انجام مطالعات مقدماتی و توجیه اقتصادی وفنی تهیه طرح های راهبردی وجامع طراحی منطقی و تعیین نیازهای اولیه فنی ارائه خدمات نظارت عالیه و کارگاهی در مقام مشاوره تعیین مشخصات فنی تجهیزات و نظارت در خرید آنها توسط کارفرما شامل آزمایش در محل کارخانه ، شرایط حمل وتحویل و غیره آماده سازی اسناد فنی و حقوقی برای برگزاری مناقصه ها برگزاری تشریفات مناقصه ، بررسی طرحهای وارده ، ارزیابی امتیازات فنی ومالی وعرفی برندگان انعقاد قرارداهای مشاوره ، طراحی ، خرید و اجراء نظارت بر اجراء ، نصب و راه اندازی و بهره برداری سیستم ها ارائه راه کار در توسعه و بروزرسانی مجموعه ها زمینه فعالیت های تخصصی شرکت طراحی سخت افزارخاص و با سرعت بالا(با چندپردازشگر وFPGA ) تولید انبوه سخت افزارهای مبتنی برSMT و بردهای چندلایه پیاده سازی پروتکلها و استانداردهای مخابراتی تئوریهای پردازش سیگنالهای دیجیتال (DSP) مخابرات دیجیتال و انواع مودمها ( انتقال دیتا در کانالهای مختلف از جمله تلفن بی سیم و… ) طراحی واجرای سیستم های مانیتورینگ طراحی واجرای سیستم های کنترل تردد طراحی و اجرای سیستم های مداربسته
طراحی واجرای سیستم های انتقال تصویر ، صوت و دیتا وفیبرنوری
دانلود گزارش کارورزی بررسی سیستم تولید برق در تهران فهرست مطالب مقدمه فصل اول بخش اول : تاریخچه برق در تهران مروری کوتاه برلید تحولات برق در تهران اولین گام اساسی برای تأمین برق تهران احداث گام اساسی برای تامین برق تهران احداث کرج (امیر کبیر فعلی) احداث سد سفید رود تاسیس سازمان برق ایران تاسیس شرکت برق منطقهای تهران تاسیس احداث سد سفید رود تاسیس سازمان برق ایران تاسیس شرکت برق منطقهای تهران تاسیس احداث سد سفید رود تاسیس سازمان برق ایران تاسیس شرکت برق منطقهای تهران تاسیس احداث سد سفید رود تاسیس سازمان برق ایران تاسیس شرکت برق منطقهای تهران تاسیس احداث سد سفید رود تاسیس سازمان برق ایران تاسیس شرکت برق منطقهای تهران تاسیس احداث سد سفید رود تاسیس سازمان برق ایران تاسیس شرکت برق منطقهای تهران تاسیس احداث سد سفید رود تاسیس سازمان برق ایران تاسیس شرکت برق منطقهای تهران تاسیس شرکت تولید و انتقال نیروی برق ایران (توانیر) تغییر در حوزه عملیاتی شرکت اصلاح ساختار و تمرکز زدائی بخش دوم : نمودار سازمانی بخش سوم : محصولات تولیدی و خدماتی عوامل موثر در موفقیت اقتصادی تعیین اهداف شخصی و تجارتی ارزیابی بازار فروش کالا یا خدمات تدوین برنامه بازاریابی تدوین برنامه مقدماتی تجاری انتخاب گروه وریران محاسبه سرمایه مورد نیاز و تدوین برنامه نهایی تجاری تعیین استراتژی تبلیغاتی برای جذب سرمایه گذاران تبلیغ طرح اقتصادی به منظور جذب سرمایه تبلیغ محصولات و خدمات بخش چهارم : خدمات سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان تاریخچه سازمان اهداف سازمان وظایف و فعالیتهای سازمان سازمانهای مرتبط قوانین و مقررات سازمان فصل دوم : بخش اول: برنامههای آینده وزرات نیرو صنعت انرژی هستهای نیروگاههای جدید هستهای سرمایه گذاری در مراکز انرژی طبیعی پروژههای نیمه تمام آبفا بخش دوم : امور جاری درست اقدام نیروی باد امروز
تاریخچه برق در تهران به منظور ارائه تصویر روشنی از تکامل تدریجی برق شهری در تهران از لحظه ورود تا کنون که سابقهای نزدیک به یک قرن دارد ۱۳۷۹ ـ ۱۲۸۵ و همچنین برای نشان دادن سیر تحولات و عملکرد شرکت برق منطقهای تهران به زبان آمار و ارقام که تاکنون ۳۵ سال فعالیت خود را پشت سر گذاشته و امروز به عنوان بزرگترین و ریشه دارترین مؤسسه دستاندر کار برق در جمهوری اسلامی ایران میباشد، تاریخچه حاضر تهیه گردیده است. اطلاعات مندرج در این قسمت از منابع مختلف از جمله اسناد و مدارک وکارنامههای سالهای گذشته و سایر منابع در دسترس گردآوری شده است پس از بازنگری و بررسیهای لازم به صورت نوشتار، نمودار و جدولهای در این کتابچه ارائه گردیده است. به طور کلی هدف از تهیه این کتابچه در اینکه برق تهران چگونه از گذشته دور جائی که امروز رسیده است میباشد. دوره زمانی که برای نشان دادن این آمارها در نظر گرفته شده به شش دوره به ترتیب زیر تقسیم بندی گردیده است: دوره اول قبل از تشکیل و تأسیس شرکت برق منطقهای تهران ۱۳۴۳ –۱۲۸۵ · دوره دوم از سال آغاز به کار شرکت برق منطقهای تهران تا شروع انقلاب اسلامی ۱۳۵۷-۱۳۴۴ · دوره سوم از بعد از انقلاب اسلامی تا سال شروع برنامه اول توسعه ۱۳۶۷-۱۳۵۸ · دوره چهارم سالهای برنامه اول توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ۱۳۷۳-۱۳۶۸ · دوره پنجم سالهای برنامه اول توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ۱۳۷۸-۱۳۷۴ · دوره ششم نخستین سال برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ۱۳۷۹ بنابر روایت آمار و اطلاعات، در دوره اول یعنی از سال ۱۲۵۸ که نخستین کارخانه برق شهری توسط مرحوم حاج حسین امین الضرب در خیابان چراغ برق تهران (امیر کبیر کنونی) به کار افتاد تا تأسیس شرکت برق تهران در سال ۱۳۴۴ یعنی پس از گذشت ۶۰ سال نه تنها پیشرفت قابل ملاحظهای در وضعیت برق تهران رخ نداد بلکه در سطح کشورنیز برق پیشرفت قابل توجهی نداشت چنانکه در سال ۱۳۴۴میزان قدرت نامی نیروگاههای زیر پوشش وزارت آب و برق در حد ۵۳۲ مگاوات، تولید کل انرژی برق حدود یک میلیارد کیلووات ساعت و تعداد کل مشتریان برق فقط در حد ۶۵۰ هزار مشترک بود.