نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه تعلیم و تربیت از دیدگاه توماس آکویناستعلیم و تربیت از دیدگاه توماس آکویناس
فهرست مطالب
زندگینامه توماس آکویناس
آرمانهای آکویناس
ارزشیابی
آفرینش و تحول
بخش ا . مابعدالطبیعه زیبایی در آراء آگوستین قدیس
بخش۲٫ مابعدالطبیعه زیبایی در آراء آکوئیناس قدیس
تاریخچه برهان وجوب و امکان
سابقه دو گونه عقل
توماس آکویناس و قیمت عادلانه
سابقه پیدایش مکاتب از دوران باستان تا قبل از مکتب کلاسیک
عقل و نفس در فلسفة ابن سینا و توماس آکویناس
چکیده
زندگینامه توماس آکویناس
توماس آکویناس که نام صحیحش توماس آکوئینی است، اواخر سال ۱۲۲۴ یا اوایل سال ۱۲۲۵میلادی در قلعه روکاسکا در منطقه اکینیو در نزدیکی شهر ناپل، در خانواده ای اشرافی به دنیا آمد. پدرش فئودال منطقه اکینو بود و توماس را که کوچکترین فرزندش بود، در پنج سالگی به دیر فرستاد، به امید آنکه روزی رئیس آن دیر شود. توماس در آن دیر که ”مونته کاسینو“ نام داشت، به عنوان طلبه به تحصیل پرداخت تا در آینده راهب گردد. در سال ۱۲۳۹ میلادی برای ادامه تحصیلات به دانشگاه ناپل رفت و در آنجا فنون یا هنرهای هفتگانه را فرا گرفت. در سال ۱۳۳۴ میلادی به فرقه رهبانی- دومینیکی پیوست. این عمل او با مخالفت شدید خانواده اش مواجه شد. برادرانش برای جلوگیری از پیوستن او به این فرقه حتی یکسال او را زندانی کردند، ولی توماس از عقیده اش برنگشت و پس از آزادی، به این فرقه ملحق شد. دومینیکیان او را به پاریس فرستادند. توماس، در دانشگاه این شهر نزد آلبرت کبیر به تحصیل پرداخت و همراه او در سال ۱۲۴۸ میلادی به دانشگاه تازه تاسیس شده کلن رفت.
در سال ۱۲۵۲ میلادی، آلبرت کبیر با اعلام اینکه مطلب بیشتری نمی تواند به توماس بیاموزد، وی را برای ادامه تحصیلات به پاریس فرستاد و توماس در دانشگاه شهر پاریس به تحصیل و تدریس پرداخت. در سالهای ۵۴ ـ ۱۲۵۲ میلادی، در رابطه با تفسیر کتاب مقدس، مدتی آموزش دید و طی سالهای ۱۲۵۶ ـ ۱۲۵۴ میلادی، کتاب «جمل پطروس لو مباردوس» را تفسیر و تدریس کرد. توماس آکویناس در سال ۱۲۵۶ میلادی با اتمام تحصیلاتش، درجه استادی در الهیات را از دانشگاه پاریس اخذ کرد و یکی از دو کرسی اختصاص داده شده به دومینیکیان را به دست آورده و استاد علم کلام در دانشگاه پاریس شد. وی پس از سه سال به ایتالیا بازگشت و طی سالهای ۱۲۵۹ تا ۱۲۶۸ میلادی در حوزه های علمیه و دربار پاپ در شهرهای انانیی، ارویتو، رم و ویتربو به تدریس و تحقیق پرداخت. وی در این سالها ارتباط نزدیکی با دربار پاپ داشت و در سازمان دادن و تدوین دروس مدارس دومینیکی بسیار کوشید.
در سالهای ۱۲۶۸ تا ۱۲۷۲ میلادی در پاریس اقامت گزید و پس از آن به ناپل بازگشت. او در اواخر سال ۱۲۷۳ میلادی تدریس و تحقیق و تالیف را کنار گذاشت و در سال ۱۲۷۴ میلادی هنگامی که به شهر لیون، برای شرکت در شورای عام کلیسای کاتولیک، سفر می کرد، در یک دیر در گذشت. توماس مهمترین فیلسوف فلسفه مسیحی است که در فلسفه بعد از خود تاثیری بسیار زیاد گذاشت. مهمترین اثر او «جامع علم کلام» نام دارد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه تعلیم و تربیت از دیدگاه توماس آکویناس , :: بازدید از این مطلب : 467 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه بحران هویت در جوانیبحران هویت در جوانی فهرست مطالب مقدمه : ۴
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه بحران هویت در جوانی , :: بازدید از این مطلب : 419 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه بررسی و مطالعه بازیافت باطله های قدیمی معدن آهنگرانبررسی و مطالعه بازیافت باطله های قدیمی معدن آهنگران
فهرست مطالب
مقدمه ۶
فصل اول ۷
کلیات ۸
۱-۱ سرب و سابقه تاریخی ۸
۲-۱-خواص فیزیکی: ۱۰
۳-۱-خواص شیمیایی: ۱۰
مصارف صنعتی ۱۱
الف) مصارف فیزیکی و مکانیکی ۱۱
ب) مصارف شیمیائی ۱۲
ترکیبات شیمیائی و موارد مصرف آنها: ۱۳
کانیهای سرب ۱۹
نقره ۲۰
ترکیبات نقره: ۲۲
کانی های نقره ۲۳
موارد استعمال نقره ۲۵
فصل دوم ۲۶
۲- مشخصات کانسار آهنگران ۲۷
کانسارهای سرب و روی ۲۸
۱- کانسارهای رسوبی: ۲۸
۲- کانسارهای دگرگونی سرب وروی ۲۸
۳- کانسارهای گرمابی (هیدروترمال) سرب و روی ۲۹
الف) کانسارهای رگه ای سرب و روی ۲۹
موقعیت کانسارهای سرب و روی در ایران ۳۰
تقسیمات زمین شناسی ایران ۳۶
زمین شناسی ناحیه آهنگران ۳۶
جغرافیا و راههای دسترسی ۳۸
پیشینه معدنکاری در منطقه ۳۹
فصل سوم ۴۱
سدهای باطله معدن آهنگران ۴۱
سدهای باطله معدن آهنگران ۴۲
نوع واحد نمونه برداری ۴۳
سیستم نمونه برداری سه بعدی ۴۳
روش کار: ۴۶
محاسبه مقدار وزن نمونه های هر سد ۴۶
روشهای صرفاً تجربی تخمین وزن نمونه ۴۷
رابطه جی و بسط آن ۵۳
کانه فلزات پایه ۵۹
شروع کار نمونه برداری ۶۲
فصل چهارم ۶۳
تقسیم و آماده سازی نمونه ها ۶۳
شروع کار کانه آرائی ۶۴
تقسیم و آماده سازی نمونه ها ۶۴
مطالعات میکروسکوپی اولیه ۶۵
تعیین دانه بندی ۶۷
تعیین زمان خردایش ۷۱
تعیین روشهای کانه آرایی ۷۲
۱- میزموزلی (شرح دستگاه): ۷۵
مطالعات میکروسکوپی سدهای باطله ۷۶
مطالعات میکروسکوپی الکترونی ۸۰
فریبر جیتcu12 sb 4 s13(Ag rich) 81
بورنونیت(Cu-Pb-Sb-S3) 82
1- بصورت بلورهای طویل و ایدیوموریت : ۸۲
۲- بصورت بلورهای نیمه ایدیومورف در حاشیه بلورهای گالن: ۸۳
نتیجه گیری ۸۵
منابع و ماخذ: ۸۶
مقدمه
معدن آهنگران ملایر از معادن سرب و نقره کشور می باشد که از سال ۱۳۳۷ تولید سرب و نقره در این معدن شروع شده است و در سال ۱۳۵۱ یک کارخانه فلوتاسیون با ظرفیت تولید ۳۰۰۰ تن کنسانتره در سال احداث شده است.
با توجه به کار کارخانه در طول ۲۰ سال ذخیره باطله های کارخانه فلوتاسیون به رقم قابل توجهی حدود یک میلیون تن رسیده است.
بار ورودی با عیارهای مختلف از۱۱% تا ۴% به کارخانه داده شده است که به توجه به راندمان طراحی کارخانه ۷۵% و ۴%عیار خاک ورودی لذا باطله ها دارای عیار متوسط ۵/۱%سرب می باشند.
نزدیکی محل دپوی این باطله ها به کارخانه و دانه بدی زیر۱۱۰ این باطله ها که قسمتی از هزینه های حمل و آتشکاری و خردایش را کاهش میدهد ما را بر آن داشت تا اطلاعاتی در خصوص فعالیت های انجام شده دراستفاده مجدد این باطله ها بعنوان خوراک اولیه کارخانه جمع آوری شود که این پایان نامه به همین منظور تدوین شده است امید است که مورد استفاده قرار بگیرد.
فصل اول
کلیات مربوط به سرب و روی
کلیات
۱-۱ سرب و سابقه تاریخی
سرب که به عربی رصاص اسودودر اوستا سرو یا سروه ودر زبان پهلوی سرب گفته میشود از هزاره چهارم قبل از میلاد مورد مصرف قرار گرفته است در ابتدا سنگهای معدنی مس که دارای سرب بوده و در اثر حرارت تولید همبسته ای مینموده اند مورد استفاده قرار گرفته و سپس بتدریج از سنگهای معدنی سرب بهره برداری بعمل آمده است.طبق باستانشناسان قدیمی ترین قومی که سرب را مورد استفاده قرار داده اند مصریهای باستان بوده اند که این فلز رابرای لعاب ظروف بکار برده واز کانیهای سرب نقره دار نقره استخراج نموده اند.
در ایران سرب از اواخر هزاره سوم شناخته شده و چون ذوب کربناتهای سرب آسان بوده بهره برداری از معادن کربنات سرب زودتر شروع شده و دیده می شود در معادنی که سولفور و کربنات تواما وجود داشته فقط از سنگهای معدنی کربناتی بهره برداری نموده اند.
دردوران قبل ازاسلام ازسرب بعنوان ملات در کارهای ساختمانی سدسازی و پل سازی استفاده می شده و بعلاوه ازآن برخی از ظروف ساخته شده است. از ترکیبات سرب نیز برای ساختن رنگها نقاشی و مواد دارویی استفاده میشده است.
در دوره بعد از اسلام بهره برداری معادن سرب بیشتر به جهت بدست آوردن نقره بوده است و در اغلب کتب این معادن را معادن نقره نامیده اند. تا قبل از جنگ جهانی دوم مصرف سرب در ایران ناچیزبودواز معادن سرب بهره برداری چندانی بعمل نمی آمد ولی بعد از جنگ بهره برداری از معادن سرب بیشتر به منظور صادرات افزایش یافته است.
۲-۱-خواص فیزیکی:
سرب خالص خواص فیزیکی به این شرح میباشد: وزن اتمی ۹/۲۰۷ عدد اتمی ۸۲ نقطه ذوب c5/327 نقطه جوشc1744 وزن مخصوص۳۵/۱۱ گرم بر سانتی متر مکعب درc20 سختی ۱/۵ در اشل موس رنگ آبی خاکستری.
فلز سرب در سیستم مکعبی و رده هگزا اکتائدرال متبلور می شود و دارای جلای فلز میباشد سرب شامل چهار ایزوتوپ۲۰۶pb و ۲۰۴pb و ۲۰۷pb و ۲۰۸pb است و جزء فلزات رادیواکتیو بشمار می رود.
۳-۱-خواص شیمیایی:
سرب در گروه ۴ و در دوره ۶ جدول تناوبی عناصر قرار دارد و دارای دو نوع ظرفیتمی باشد.(دو ظرفیتی و چهار ظرفیتی). علامت شیمیایی آن pb است. یکی از خواص مهم آن مقاوم بودن در مقابل خوردگی می باشد. این فلزدر مقابل اسیدسولفوریک مقاوم است این مقاومت در مقابل اسید کلریدریک کمتر و در مقابل اسید نیتریک مقاومتی نداشته ودر آن حل میشود اسید فلوئوریدریک در حالت رقیق بر سرب اثری ندارد. اسید تارتاریک و اسید استیک به کندی سرب را حل می کنند.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه بررسی و مطالعه بازیافت باطله های قدیمی معدن آهنگران , :: بازدید از این مطلب : 342 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه آهار زنی سطح کاغذ J.ANDERSONآهار زنی سطح کاغذ J.ANDERSON فهرست مطالب آهار زنی سطح کاغذ J.ANDERSON.. 3 آهار زنی سطح کاغذ J.ANDERSON بهترین تعریف از آهاردهی سطح کاغذ، ایجاد مقاومت به جذب یا نفوذ سیالات بویژه آب در آن می باشد. از نظر کاربردی این تعریف به معنای ایجاد مقاومت از طریق بکارگیری مواد شیمیایی در سطح کاغذ یا مقوا پس ازتشکیل می باشد تا افزودن مواد شیمیایی به خمیر کاغذتر.درتکنولوژی مدرن آهار زنی سطحی علاوه بر آبگریزی باعث تثبیت خواص نیز میگردد . پارامترهای کم اهمیت تری مانند چاپ پذیری، چسب پذیری و قابلیت گذر کاغذ ممکن است در بعضی کاربردها اهمیت بیشتری پیدا کنند. یک تعریف بهتر از ماده آهاردهی سطحی، اصلاح کننده سطحی یا بهبود دهنده سطحی است. یکی از فاکتورهای شرکت داشته در درون ماشین کاغذ کاربرد سطحی مواد شیمیایی آهاردهی می باشد. در بعضی از انواع کاغذ به لحاظ خصوصیات کاغذ کاربرد مواد شیمیایی در سطح کاغذ سخت یا غیر ممکن می باشد. تولید افزایش از اندود کردن باعث تشویق برای آهاردهی سطحی شده که استفاده آن برای کنترل مانع گریزی اندود کردن می باشد. تأکید فراوان در بخشها و نیاز به تمیز کردن سیستم پایانه تر باعث ترقی آهاردهی سطحی مدرن شده است. یک تمیز کننده پایانه تر به کنترل بهتر فرآیند ساخت کاغذ اجازه می دهد و باعث صرفه جویی های مالی ذاتی و اساسی می شود. سطح بالای نیاز شیمیایی به اکسیژن ( CO2 ) در پساب کارخانه یک محرک قوی برای افزایش تیمار شیمیایی در سطح کاغذ فراهم می آورد در حالیکه بقاء و حفظ مواد بکار برده شده حدودت ۱۰۰ درصد می باشد.حرکت بسوی تیمار سطحی بوسیله پیشرفتهای در کاربرد تجهیزات ممکن شده یا در نهایت تسریع شده است. این بحثها در فصل ۲ پوشش داده شده است.اما فهمیدن تأثیر آنها در استفاده از مواد شیمیایی در سطح کاغذ مهم می باشد. نصب پرس آهاردهی سنجشی تنها برای تیمار سطح جایز شده بلکه ساخته شده ورقه کاغذ تمام شده قرار گیرند. تعجب آور نیست، با افزایش فعالیت در سطح کاغذ و همچنین احیا و کوشش بوسیله تهیه کنندگان مواد شیمیایی کاغذ، مواد آهارزنی سطح با خواص ویژه وخصوصیات جابه جایی و نقل و انتقال خوب در پرس آهاردهی بیافریند. این فصل توسعه مواد شیمیایی آهاردهی سطحی و موقعیت برجسته آنها در تکنولوژی ساخت کاغذ مدرن را تعقیب میکند.فرایند گرمایی مکانیکی یا گرمایی شیمیایی انجام می شود. تبدیل ممکن است پیوسته یا ناپیوسته باشد و انتخاب به هزینه، وسیکوزینه مواد جامد مورد نیاز وابسته خواهد بود. هر آنچه به عنوان شمالته و فرایند تبدیل انتخاب می شود برای برقراری سازگاری خواص محلول نشاسته پرس آهاردهی برای کاربرد مناسب آهارسطحی مهم است.نشاسته ها ممکن است همچنین بصورت شیمیایی و بوسیله واکنش گروههایی شیمیایی دیگر برای تبدیل مولکول نشاسته اصلاح بشوند مهمترین نشاسته های مشتق شده رایج اتیل دار شده، استیل دار شده، اکسید شده ، یا در گروههای کاتیونی اضافه شده هستند. نشاسته های استیل شده خوص تشکیل لایه نازک خوب مخصوصی به نشاسته می دهندپیشرفت نشاسته های کاتیونی که آنها پیوندهای یونی با فیبرهای آنیونی و پرکننده ها ( با بار منفی) تشکیل می دهند.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه آهار زنی سطح کاغذ J , ANDERSON , :: بازدید از این مطلب : 522 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه طراحی کارخانهطراحی کارخانه فهرست مطالب مقدمه مقدمه : طراحی کارخانه یکی از مهمترین و جالبترین بخشهای رشته مهندسی صنایع است که در مورد ترتیب فیزیکی قرار گرفتن تجهیزات و نیروی انسانی صحبت می کند . هدف اصلی ((طراحی کارخانه)) طرحریزی ترتیب قرار گرفتن این تجهیزات و نیروی انسانی بنحوی است که حداکثر راندمان در تولید محصول بدست آید . لازمه ی بر آوردن این هدف آنست که در این طرح چه در مورد مواد و چه در مورد نیروی انسانی میزان حمل و نقل ها و حرکات به حداقل برسد تا زمان کمتری توسط یک حرکت یا حمل و نقل صرف شود . بطور کلی هر چه زمان تولید یک محصول کمتر باشد .هزینه های اضافی آن از جمله هزینه های کارگری و غیره نیز بمراتب کمتر خواهد شد. طراحی کارخانه یکی از مضامین اصلی مهندسی صنایع است و سالهاست که مهندسین صنایع بکار در این زمینه اشتغال دارند. کار آنها در واقع به طراحی نحوه ی استقرار اجزا فیزیکی فعالیتها بطور عام و فعالیتهای صنعتی بطور خاص مربوط می گردد. نظام تولید کالا یا ارائه خدمات توسط کارشناسان طراحی کارخانه تحلیل و تصور و سرانجام طرحریزی و پیاده می شود. هدف طرح در واقع ایجاد بهترین رابطه متقابل بین جریان مواد جریان اطلاعات و افراد و همچنین برقرار کردن روشهای مطلوب برای خلق مجموعه ای منسجم در شرایطی کارآمد و اقتصادی و مناسب است .نمود ار های فرایند جریان برای مستند سازی وضعیت موجود با حداقل میزان نوشتن مورد استفاده قرار می گیرد. این نمودارها میتوانند مجموعه ای اطلاعات را بصورت گرافیکی خلاصه سازی نموده و تصویری از عملیات آنچنان که هست ایجاد نماید. نمودار فرآیند جریا ن به هنگام انجام تغییرات پیشنهادی میتواند مهندسین را در توصیف حالات پیچیده یاری نماید.این نمودار ابزاری است برای قانع نمودن افراد نسبت به صحت و سقم نظراتشان. این نمودار مشخص می سازد که در چه مواردی امکان بهبود بطور آشکار و روشن وجود دارد و در مورد کدام فعالیتها و وظایف به مطالعه دقیقتر نظیر آنالیز فیلم نیازمندیم.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه طراحی کارخانه , :: بازدید از این مطلب : 438 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه مدیریت استرایک در صنعت توریسممدیریت استرایک در صنعت توریسمفهرست مطالب
فصل اول- مقدمات و آمار و اطلاعات کلی و مورد نیاز………………………… ۲ مقدمه (۲) توریسم و توسعه (۳) سابقه جهانگردی در ایران (۴) ایجاد تشکیلات توریستی در ایران (۶) اشتغال و جهانگردی (۸) سازمان جهانی جهانگردی (۱۰) مهمترین فعالیتهای سازمان جهانی جهانگردی (۱۰) برنامه های عمومی کار سازمان جهانی جهانگردی (۱۰) انواع عضویت در سازمان جهانی جهانگردی (۱۱) کمکهای سازمان جهانی جهانگردی (۱۱) سیمای جهانی جهانگردی (۱۲) ۱۰ فصل دوم- اهاف و ماموریتها…………………………۱۳ ایران و معضلی به نام توریسم (۱۳) کمی آمار برای روشن شدن موضوع (۱۳) هر روز بدتر از دیروز (۱۴) ورود گردشگران بین المللی به ایران (۱۴) خروج ایرانیان از کشور (۱۵) هزینه گردشگری (۱۵) تاسیسات اقامتی (۱۶) هتل (۱۶) هتل آپارتمانها و مسافرخانه ها (۱۶) دفاتر خدمات مسافرتی (۱۶) مبادی بین المللی ورودی ایران (۱۷) ناهمخوانی منابع و سهم از درآمدهای توریسم (۱۷) فناوری اطلاعات ابزار استراتزیک هزاره سوم (۱۹) دیدگاههای کلان تغییر کند (۲۰) برگزاری کنفرانس UNWTO (21) ۱۴ فصل سوم- نقاط ضعف و قوت داخلی………………………… ۲۳ جاذبه های توریستی ایران (۲۳) ۲۵ درصد آثار تاریخی دنیا در ایران وجود دارد (۲۳) جاذبه و چشم اندازهای طبیعی (۲۴) جاذبه های فرهنگی و هنری و یادمانهای تاریخی (۲۵) جاذبه های مذهبی و مراکز زیارتی (۲۵) نتایج یک پایان نامه کارشناسی ارشد (۲۷) پایان نامه ای دیگر (۲۸) فصل چهارم- نقاط ضعف و قوت خارجی………………………… ۳۰ ویزا- کارت اعتباری و مالیات (۳۰) تبلیغات طبل اغراق آمیز (۳۰) تاثیرات سینما بر صنعت توریسم (۳۲) امنیت حتی مهمتر از زیرساخت ها (۳۴) فصل پنجم- تحلیلهای گروه ۳۵ EFA(35) ماتریس تجزیه و تحلیل عوامل داخلی (۳۶) ماتریس تجزیه و تحلیل عوامل خارجی (۳۷) فهرست منابع………………………… ۳۹ فصل اول…………… مقدمات و آمار و اطلاعات کلی و مورد نیاز مقدمه زمانی که از هر یک از گروها خواسته شد در مورد یک صنعت در پروژه خودبه بحث وگفتگو بپردازند وحتی شاید زمانی که به شما بگویند در مورد صنعتی به گفتگو بپردازید ذهن شما به سوی صنعت هایی مثل لوازم خانگی ،اتومبیل،کامپیوتر،ماشین آلات کشاورزیوسرامیک وغیره می رود شاید کمتر کسی به این فکر کند که توریسم یک صنعت است البته این امر در کشور هایی مثل کشور ماهنوز مورد بحث قرار نگرفته شاید چون ما به توریسم به عنوان یک مجموعه جداگانه ودور از فعالیت های اقتصادی فکر کرده وهرگز تحولات آن را در درآمد ملی کشورودر ارتقای سطح اقتصادی مناطق دخیل نمی بینیم وشاید چون اقتصاد ما پشتوانه انرژیمثل نفت وگاز دارد وفکر ها به سمت توریسم نرفته است بد نیست بدانید که به عنوان مثال دو سال گذشه رایزن فرهنگی ایران درکشور ترکیه به هنگام برپایی نمایشگاه صنایع دستی ایران درآن کشور اعلام کرد که در آن سال تقریباً ۸۰۰۰۰۰فقط از ایران به ترکیه به عنوان توریسم سفر کرده اند واگر فرض کنیم به ازای هر نفر ۲۰۰دلار ارز وارد آن کشور شده باشد تقریباًمعادل ۱۶۰۰۰۰۰۰۰دلار درآمد کشور ترکیه فقط از توریست های ایرانی بوده وبماند که از کشورهای دیگر چه مقدار درآمد حاصل شده پس چطور نمی توان آن را به عنوان صنعت شناخت ؟وجدای آن کشور ما جز کشورهای غنی از لحاظ بناهای تاریخی وقدیمی است وچندین بنای ایرانی در فهرست آثار جهانی قرار دارد پس چطور تا به حال به این مطلب اهمیت داده نشده که باید از متولیان امر پرسید اما آنچه مسلم است هنوز هم دیر نشده وهنوزهم می توان از این صنعت یک صنعت تاثیر گذار در اقتصاد کشورساخت ولذا یک از دلایل انتخاب این موضوع از سوی اینجانبان همین می باشد به عنوان مثالی دیگر کشور کوچک بحرین ومجمع الجزایر آن که زمانی جزو خاک ایران بوده با آن که جزو کشور های نفت خیز می باشد ولی به عنوان یک کشور توریستی مطرح است وحتی کشور مالزی که بناهای تاریخی زیادی ندارد ولی بناهای گردشگری فراوانی دارد واز همین توریسم درآمد فراوانی کسب می کند هر چند آین درآمد برای ما در مقایسه با صنعت های دیگر رایج در کشور کم است ولی بخشی از آن است ودر اقتصاد تاثیر گذار .
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه مدیریت استرایک در صنعت توریسم , :: بازدید از این مطلب : 533 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه کنترل کیفیتqc درشرکت کارخانجات صنعتی ملایرکنترل کیفیتqc درشرکت کارخانجات صنعتی ملایرفهرست مطالب «مقدمه و تاریخچه شرکت کارخانجات صنعتی ملایر» ۶
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه کنترل کیفیتqc درشرکت کارخانجات صنعتی ملایر , :: بازدید از این مطلب : 570 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه زغالسنگ در رشته کوه البرززغالسنگ در رشته کوه البرز
فهرست مطالب مقدمه استراتیگرافی البرز مرکزی استراتیگرافی سازند شمشک ممبر اکراسر ممبرلله بند ممبر کلاریز ممبر آلاشت بخش تحتانی بخش فوقانی ممبر انن ممبر دانسریت منشأ رسوبات زغالدار در البرز مرکزی سازند زغال دارارتباط با ژئوسنکلینال سازنده زغال دارد در ارتباط با ساپ ژئوسنکلینال سازند زغال دارند در اتباط با ساپ پلاتفروم سنکلینال سازند زغال دارد در اتباط باپلاتفرم سنکلینال غالخیزی در البرز مرکزی نهشته های ممبر (انن) ممبر F دانسریت نهشته زیر آب ( نهشته زغل کارمزد ) وجود زغال نهشتة الاشت I وجود زغال کیفیت زغالها نهشتة آلاشت II وجود زغالها کیفیت زغالها منطقة نو رود کیفیت زغال ذخایر نهشته گسیلیان رخنمون زغالدار گلیران – شیخ موسی زغالخیزی رخنمود زغالدار تاته – آببندان رخنمون زغالدار نشن اندوار رخنمون زغالدار سرخ آباد رخنمون زغالدار سرخ چال رخنمون زغالدار گومان منابع زغالسنگ در رشته کوه البرز مقدمه : کانسارهای اصلی و شناخته شدة زغالسنگ ایران بیشتر در امتداد رشته کوه البرز ، طبس و کرمان قرار گرفته اند . البرز شامل سه ناحیة البرز شرقی ، البرز مرکزی و البرز غربی است . البرز مرکزی یکی از مهمترین ناحیه های زغالدار در ایران می باشد که اکثر لایه های زغال بر البرز نرکزی در سازند شمشک به صورت تناوبی از لایه های ماسه سنگ ، لاسین ، شیل و زغالسنگ قرار گرفته است . عمده نواحی زغالدار در البرز مرکزی عبارتند از : آلاشت ، گلندرود ، کجور ، نورد (در سازند الیکا ) شمشک ، واسیاسر ، سرخ آباد ، سرتنگه ، خاردنده و مبارک آباد . در رسوبات البرز مرکزی نهشته های زغالدار آلاشت گسترش و بیرون زدگی زیادی نسبت به سایر مناطق البرز دارند . در حال حاضر سه منطقة بزرگ زغالدار در البرز مرکزی کشف شده است که عبارتند از : آلاشت گلندرود و نورد با انواع زغالهای تک شو و ذخایر قابل ملاحظه . در میان نواحی زغالدار در البرز مرکزی سنواحی آلاشت ، گلند رود ، نورد ، سرسنگه ، سرخ آباد و واسیاسر به دلیل شرایط مساعد جغرافیایی با وجود راه آهن مناسب ترین مناطق برای تأسیس معدن می باشند .
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه زغالسنگ در رشته کوه البرز , :: بازدید از این مطلب : 429 نوشته شده توسط : محمد
بررسی مدیریت در صنعت IT فهرست مطالب قابلیت هاى فناورى اطلاعات ۶
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود مقاله بررسی مدیریت در صنعت IT , :: بازدید از این مطلب : 621 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه انواع دترجنت ها و کاربرد آنهاانواع دترجنت ها و کاربرد آنها فهرست مطالب
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه انواع دترجنت ها و کاربرد آنها , :: بازدید از این مطلب : 457 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه استخراج معدن و حفر چالاستخراج معدن و حفر چال فهرست مطالب حفر چال
مقدمه:حفر چال بخش مهمی از عملیات استخراج معدن است. تا کنون هر جا که راجع به کار مواد منفجره ذکری شده، مواجه به این مطلب بوده ایم که مواد منفجره صنعتی بایستی در چال قرار داده شده(خرج گذاری) و سپس منفجر گردند. بعبارت دیگر در استخراج معادن، مواد منفجره وقتی کاربرد پیدا می کنند که چال وجود داشته باشد. لذا جا دارد که قبل از پرداختن به شرح عملیات خرج گذاری مختصری راجع به حفر چال و انواع آن نوشته شود. بررسی چال:قبل از خرج گذاری باید طول چال را کنترل کرد. این کار بوسیله مترکشی خط کش های طویل امکان پذیر است. اگر چال از عمق مورد نظر گودتر است باید بوسیله خاکریزی ته چال عمق آنرا به مقداری که لازم است رساند. خرج گذاری در چنین چالی موجب بهم خوردن طرح آتشباری، لرزش بیشتر زمین و اتلاف ماده منفجره است. اگر چال کمتر از طول مورد نظر حفر شده باشد حفاری آنرا باید ادامه داد تا بعمق معین برسد. اگر بعلت افتادن قطعه سنگی در چال و گیر کردن آن در اواسط چال عملاً نتوان از این چال استفاده کرد بایستی با ضربات سنبه یا رها کردن متوالی وزنه ای که به نخ بسته شده و یا استفاده از ماشین آلات چال زنی رفع گیر کرد. موقع حفر چال ممکن است به حفره ای کوچک یا بزرگ در زیرزمین برخورد شود این محل برای شخص حفار قابل تشخیص است، زیرا در چنین موقعی مته حفاری بسرعت خود ادامه می دهد تا مجدداً به مانعی برخورد کند. خرج گذاری در چنین چالی موجب اتلاف منفجره می گردد لذا بهتر است چنانچخ مقدور باشد این حفره را از خاک پر کرد و الا با تصب درپش نقاط شروع حفره ها می توان از طول مفید چال استفاده کرد. وجود چنین چالهایی و محل حفر حفار باید با رسم نمودار چال به سرپرست عملیات آتشکاری گزارش کند. چنانچه احتمال وجود حرارت غیر عادی در چال باشد که معمولاً این چنین چالی به منطقه ای مثل ذغال سنگ برخورد کرده، بهتر است با فرستادن یک ترمومتر در چال درجه حرارت آن اندازه گیری شود. تعریف چال چال حفره ای اس به شکل استوانه که با قطر و طول معین در داخل سنگ به منظورهای زیر حفر می شود. ۱-ایجاد فضای خالی در سنگ: فضای خالی در سنگ شامل سازه هائی مثل ترانشه راه کوهبریهای راه و راه آهن، کانالهای انتقال آب و بخشی از کارهای معدنی مثل حفر تونل ها و نظائر آن است. در این گونه کارها یکی از اهداف عمده این است که سطح جانبی فضا باقیمانده حتی الامکان سالم باقی بماند. تا لقی و سستی دیواره پیش نیامده و در صورت بروز این پدیده خسارت وارده حداقل ممکن باشد. در اینگونه کارها، قطر چال کمتر از ۶۴ میلیمتر بوده و عمق چالها از صفر تا ۱۵ متر تغییر می کند. ۲-استخراج مواد معدنی: نظر به اینکه شرایط کار در معادن روزبار و زیرزمینی یکسان نیست برحسب مقدار استخراج، وضعیت فیزیکی و مکانیکی سنگهای معدن و شرایط محیط، قطر و عمق چالهای حفر شده متفاوت می باشد.در این گونه کارها قطر چالها ۳۰ تا ۵۰۰ میلیمتر و عمق آنها تا ۳۰ متر می رسد. ۳-حفر چال بمنظورهای متفاوت و متنوع دیگر از قبیل: در این گونه موارد قطر چالها از ۴۲ تا ۷۰۰ میلیمتر و عمق چالها تابع شرایط کار و نوع دستگاه است. مشخصات چال الف- قطر چال: قطر چال تابع طرحی است که برای برآوردن هدف حفر چال در نظر گرفته شده است. قطر چال هرچه کمتر باشد حفر چال راحت تر است زیرا می توان آن را با دستگاه کوچکتری حفر کرد. اما در انفجار یک توده سنگ معین هرچه قطر چال بزرگتر باشد هزینه عملیات کمتر است. در معادن روباز، ابعاد سنگ شکسته شده، نوع مواد منفجره، وسائل بارگیری موجود، مقدار استخراج روزانه و مسائل ایمنی انفجار از عواملی هستند که قطر چال را مشخص می کنند.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه استخراج معدن و حفر چال , :: بازدید از این مطلب : 467 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه ظهر نویسی مقررات و انواع آنظهر نویسی مقررات و انواع آن فهرست مطالب تعریف و مفهوم ظهرنویسی
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه ظهر نویسی مقررات و انواع آن , :: بازدید از این مطلب : 441 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه ضمانت اجرای تخلف از شرط ترک فعل حقوقیضمانت اجرای تخلف از شرط ترک فعل حقوقی فهرست مطالب ضمانت اجرای تخلف از شرط ترک فعل حقوقی[۱]. ۲ ضمانت اجرای تخلف از شرط ترک فعل حقوقی چکیده: یکی از اقسام شرط فعل، شرط ترک فعل حقوق است، مقصود از آن، انجام ندادن اعمال حقوقی همچون اجاره یا بیع و یا عمل فسخ می باشد که در ضمن عقدی شرط ترک آنها شده است. موضوع اصلی این مقاله بحث از ضمانت اجرای تخلف از این شروط می باشد، در واقع پرسش اصلی این است که اثر حقوقی مخالفت با مفاد چنینی شروطی از نظر فقهی و حقوقی چیست؟ آیا در این موارد باید احکام عمومی ضمانت اجرایی امتناع از شرط فعل را اعمال نمود؟ یا اینکه برای این نوع شروط باید ضمانت اجرایی خاصی در نظر گرفت؟ مدعی این نوشتار این است که در این نوع از شروط، ضمانت اجرایی خاصی وجود دارد که امری متفاوت با احکام عمومی مخالفت با شرط فعل می باشد و این ضمانت اجرا عبارت است از بطلان یا عدم نفوذ عمل حقوقی که شرط ترک آن شده و این ادعا توسط ادله چهارگانه در این مقاله، به اثبات رسیده است. در بررسی حقوقی مسئله مذکور با الغای خصوصیت از مواد قانون مدنی، وجود ضمانت اجرای خاص، به غیر از مواد حاکم بر تخلف از شرط ترک فعل، ثابت گشته است. واژه های کلیدی :ضمانت اجرا، تخلف، شرط فعل، شرط ترک فعل حقوقی، بطلان، عدم نفوذ، سلب حق مقدمه از مباحث مهمی که در قانون مدنی فصل چهارمِ (شروط در ضمن عقد) بابِ عقود و تعهدات مطرح شده، بحث اقسام شروط واحکام آنهاست. از آنجا که شرط،جزئی از قرار داد است لزوم وفای به کل عقد،شامل آن نیز می شود از این رو این پرسش مطرح می شود که چه ضمانت اجرایی برای امتناع از انجام مفاد شروط وجود دارد بنابراین جهت تبیین سوال اصلی این مقاله، نمای کلی از اقسام واحکام شروط مطرح می گردد و سپس به تشریح پرسش اصلی این نوشتار می پردازیم.شروط در ضمن عقد بر سه قسم می باشند: شرط صفت، شرط نتیجه، شرط فعل. در شرط صفت وجود وصف خاصی در دو عوض یا یکی از آن دو در ضمن عقد شرط می شود لذا شرط صفت همواره به وجود صفتی در موضوع معامله مربوط است نه ایجاد آن ،بنابراین شرط صفت الزام پذیر نیست،در نتیجه اثر تخلف از آن تنها خیار فسخ است نه الزام مشروط علیه به ایجاد آن صفت خاص. (ماده ۲۳۵ ق.م)در شرط نتیجه، تحقق اثر یک عمل حقوقی اعم از آنکه آن عمل عقد باشد یا ایقاع،شرط می گردد در این شرط هم نمی توان مشروط علیه را به انجام آن الزام نمود زیرادر صورت وجود شرایط لازم، شرط نتیجه با تحقق عقد حاصل می شود ودر صورت عدم اجتماع شرایط مزبور، شرط مذکور محقق نمی شود. پس مشروط له نمی تواند به جا آوردن مفاد شرط را از مشروط علیه مطالبه نماید زیرا انجام دادن عملی به عهده مشروط علیه نبوده است در نتیجه اثر تخلف شرط برای مشروط له فقط حق فسخ معامله اصلی است.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه ضمانت اجرای تخلف از شرط ترک فعل حقوقی , :: بازدید از این مطلب : 532 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه بررسی احکام فقهی و حقوقی مهربررسی احکام فقهی و حقوقی مهر فهرست مطالب گفتار ۱: تبیین مفهوم مهر ۲ پیشگفتار
یکی از حقوق مالی زن ازنقد نکاح در نظام حقوقی اسلام مهر می باشد. مهر از اختصاصات حقوقی اسلام است که در صورت تعیین مهریه به محض انشاء عقد زن مالک مهر می شود و می تواند هرگونه تصرف مالکانه در آن بنماید و مرد نیز ملزم به پرداخت آن به همسرش می شود.مهراز ارکان دائم محسوب می شود و عدم تعیین آن نیز خللی به صحت عقد وارد نمی کند و زن در این مورد درصورت وقوع نزدیکی مستحق مهرالمثل خواهد شد. ولی در صورت تعیین مهرالمسمی بوده و بعنوان یک قرارداد مالی رعایت شرایط آن لازم و ضروری است این حقوق مالی دارای ضمانت اجرایی می باشد و در صورت مطالبه زن و امتناع شوهر از پرداخت آن زن می تواند با مراجعه به دادگاه و طرق قانونی حق خود را دریافت نماید. البته مهر ضمانت اجرای دیگری به نام« حق حبس» نیز دارد که در خلال بحث به آن و سایر احکام فقهی و حقوقی این حق مالی خواهیم پرداخت. قبل از ورود به بحث مهر لازم است مفهوم لغوی و اصطلاحی و ادله وجوب مهر از آیات و روایات ذکر شود. گفتار اول: تبیین مفهوم مهر معنای لغوی مهر دانشمندان علم لغت برای واژه مهر که ظاهراً رایج ترین اصطلاح برای این حق مالی است معنای را ذکر کرده اند. واژه مهر در المنجر اینگونه معنا شده است. « مهر مهراً المراه» به او عطا کرد یا برای او مهری قرار داد. « المهر مهور مهوره» صداق و آن چیزی است که قرار می دهند برای زن مالی را که شرعاً از آن سود ببرد. واژه های الصداق، الصداقة، حله ، الاجر ، الفریضه ، الطول نیز در معرفی این حق مالی زن بکار رفته است. البته واژه« اجر» بیشتر در حق استمتاع فقه( نکاح منقطع) بکار می رود. در قرآن مجید واژه مهر بکارنرفته است و از لغات معادل آن ذکر شده استفاده شده است.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه بررسی احکام فقهی و حقوقی مهر , :: بازدید از این مطلب : 490 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه حق شفعه در حقوق مدنی ایرانحق شفعه در حقوق مدنی ایران
فهرست مطالب
پیشگفتار
الف – موضوع تحقیق
ب – هدف از انتخاب موضوع
ج – روش تحقیق
د – نمای کلی از موضوعات مورد بحث
مقدمه
فصل اول : کلیات و مفاهیم
مقدمه
بخش اول : تاریخچه حق شفعه
بخش دوم : مفهوم حق شفعه
مبحث اول: مفهوم لغوی حق شفعه
مبحث دوم : مفهوم اصطلاحی
بخش سوم : اوصاف حق شفعه
مبحث اول : حق شفعه، حق مالی است
مبحث دوم : حق شفعه، حقی عینی است
مبحث سوم : حق شفعه به ارث انتقال مییابد
مسائل :
مقدمه
شرط اول : غیر منقول بودن مورد شفعه
شرط دوم : قابل تقسیم بودن مورد شفعه
شرط سوم : لزوم شرکت
استثناء بر شرط
شرط چهارم : محدود بودن شرکاء به دو نفر
شرط پنجم : انتقال سهم مشترک بواسطه بیع
چند نکته
نکته اول : وقفی بودن حصة یکی از دو شریک
بند اول : دیدگاه فقها
بند دوم : دیدگاه قانونگذار
نکته دوم : خیاری بودن بیع
بند اول : دیدگاه فقها
بند دوم : دیدگاه قانونگذار
نکته سوم : بیع فضولی
نکته چهارم : اقاله بیع
نکته پنجم : فسخ بیع
فصل سوم : زوال حق شفعه
زوال اختیاری وقهری
اسباب زوال حق شفعه
مبحث اول : اسباب ارادی زوال حق شفعه
الف: اسقاط حق پیش از بیع
ب: فروش حصه از جانب شفیع
مبحث دوم : اسباب قهری زوال حق شفعه
الف: فوریت در حق شفعه
ب: ناتوانی و مسامحه شفیع در تأدیه ثمن
ج: تلف مبیع پیش از اخذ به شفعه
د: تلف مبیع پس از اخذ به شفعه
فصل چهارم : اخذ به شفعه
ماهیت اخذ به شفعه و تعریف آن
شرایط شفیع
دعوای اخذ به شفعه
خلاصه و نتیجه گیری
فهرست منابع
پیشگفتار
مطالبی را که در پیشگفتار مورد بحث قرار خواهد گرفت در عناوین ذیل مورد مطالعه قرار میدهیم:
الف – موضوع تحقیق
یکی از مباحث مهم در آثار فقهی فقهای امامیه که در قانون مدنی ما نیز انعکاس یافته است، بحث شفعه میباشد. شفعه از دو مرحلة کاملاً متمایز از یکدیگر تشکیل یافته است :
۱- مرحلة ایجاد حق شفعه : در این مرحله از شرایطی که باعث ایجاد این حق میشود سخن به میان میآید.
۲- مرحلة اخذ بشفعه : در این مرحله سخن بر سر این است که حق شفعة بوجود آمده را با چه شرایطی و چگونه به اجرا درآوریم.
موضوع مورد مطالعة ما در این تحقیق، بررسی مرحلة نخست از مراحل شفعه با توجه به منابع فقهی و نیز قانون مدنی میباشد، ولی برای تکمیل بحث خویش، فصلی را نیز به مرحلة دوم اختصاص خواهیم داد.
ب – هدف از انتخاب موضوع
هدف از انتخاب این موضوع، آشنائی با مقررات قانون مدنی دربارة این موضوع است و از آنجا که قانون مدنی این مقررات را از فقه گرفته است ریشه یابی مواد قانون مدنی در زمینة شفعه هم هدفی ضمنی میباشد. یعنی میخواهیم بدانیم که سیر پیدایش یک مادة قانون مدنی از ابتدا (یعنی آغاز مراجعه به منبع فقهی) تا انتها (یعنی صورت کنونی ماده که به صورت یک یا چند عبارت منقح و مختصر و پرمعناست) چگونه بوده است و اکنون مقررات قانون مدنی دربارة شفعه چیست؟
ج – روش تحقیق
معمولاً چنین موضوعاتی اقتضای روش تحقیق بصورت کتابخانهای را دارد، که من نیز از همین روش برای کار خود استفاده کردهام.
د – نمای کلی از موضوعات مورد بحث
مطالب تحقیق خود را در یک مقدمه، چهار فصل و یک خلاصه و نتیجه گیری، در پایان، ارائه خواهم داد :
مقدمه : در مقدمه دربارة دو موضوع مهم یعنی اسباب تملک در حقوق اسلامی و نیز طبیعت خلاف قاعده بودن حق شفعه مطالبی ارائه خواهد شد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه حق شفعه در حقوق مدنی ایران , :: بازدید از این مطلب : 516 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه سازمانهای کامیاب امروز – سازمانهای یادگیرنده و دانش آموزسازمانهای کامیاب امروز – سازمانهای یادگیرنده و دانش آموز فهرست مطالب سازمانهای کامیاب امروز. ۵ سازمانهای کامیاب امروز سازمانهای یادگیرنده و دانش آفرین تعریف سازمان عبارت است از کوشش جمعی و عمدی عده ای از افراد بر اساس روابط منظم و منطقی برای رسیدن به هدف مشترکی که هر یک از افراد به تنهایی از رسیدن به آن عاجزند با یکدیگر همکاری و مساعدت می نمایند. سازمانهای یادگیرنده سازمانهایی هستند که در آنها افراد به طور مستمر تواناییهای خود را افزون می سازند تا به نتایجی که مدنظر است دست یابند، جایی که الگوهای جدید تفکر رشد می یابند، اندیشه های جمعی و گروهی ترویج می شوند و افراد چگونگی آموختن را به اتفاق هم می آموزند. سازمانهای یادگیرنده را به تعبیری دیگر می توان سازمانهای دانش آفرین نامید، سازمانهایی که در آنها خلق دانش و آگاهیهای جدید، ابداعات و ابتکارات یک کار تخصصی و اختصاصی نیست، بلکه نوعی رفتار همگانی و روشی است که همه اعضای سازمان بدان عمل می کنند. به عبارت دیگر سازمان دانش آفرین سازمانی است که هر فردی در آن انسانی خلاق و دانش آفرین است. در این سازمان تفکر، بحثهای جمعی، و کشف نظریات و افکار نو تشویق می شوند و نوآوران پرورش می یابند.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه سازمانهای کامیاب امروز – سازمانهای یادگیرنده و دانش آموز , :: بازدید از این مطلب : 385 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه سازمانهای کامیاب امروزسازمانهای کامیاب امروز فهرست مطالب سازمانهای کامیاب امروز. ۳ سازمانهای کامیاب امروز سازمانهای یادگیرنده و دانش آفرین تعریف سازمان عبارت است از کوشش جمعی و عمدی عده ای از افراد بر اساس روابط منظم و منطقی برای رسیدن به هدف مشترکی که هر یک از افراد به تنهایی از رسیدن به آن عاجزند با یکدیگر همکاری و مساعدت می نمایند.سازمانهای یادگیرنده سازمانهایی هستند که در آنها افراد به طور مستمر تواناییهای خود را افزون می سازند تا به نتایجی که مدنظر است دست یابند، جایی که الگوهای جدید تفکر رشد می یابند، اندیشه های جمعی و گروهی ترویج می شوند و افراد چگونگی آموختن را به اتفاق هم می آموزند.سازمانهای یادگیرنده را به تعبیری دیگر می توان سازمانهای دانش آفرین نامید، سازمانهایی که در آنها خلق دانش و آگاهیهای جدید، ابداعات و ابتکارات یک کار تخصصی و اختصاصی نیست، بلکه نوعی رفتار همگانی و روشی است که همه اعضای سازمان بدان عمل می کنند. به عبارت دیگر سازمان دانش آفرین سازمانی است که هر فردی در آن انسانی خلاق و دانش آفرین است. در این سازمان تفکر، بحثهای جمعی، و کشف نظریات و افکار نو تشویق می شوند و نوآوران پرورش می یابند. سازمانهایی با چنین ویژگیها و خصوصیات سازمانهایی آرمانی و خواستنی هستند، اما چگونه می توان به چنین سازمانهایی دست یافت و چطور می توان چنین سازمانهایی را طراحی و ایجاد نمود؟ چه برنامه ها و سیاستهایی باید اعمال شوند تا سازمانها به این وضعیت مطلوب انتقال یابند؟آنچه در مورد این سازمانها ارائه شده بیشتر جنبه فلسفی و نگرشهای کلی داشته و کمتر به جنبه های عملی و کاربردی اشاره گردیده است. در مورد تعریف این گونه سازمانها بطور عملی و کاربردی تعریفی وجود ندارد، از نظر مدیریت رهنمود های روشن و صریحی بیان نشده و از نظر ابزار سنجش و ارزیابی این گونه سازمانها نیز وسیله ای در دست نیست. با توجه به ابهامات ونارساییهایی که موضوع سازمانهای یادگیرنده را احاطه کرده است، در این مقاله کوشش شده تا ضمن تشریح مفاهیم و موازین عملی و کاربردی آنها نیز حتی المقدور تبیین و ارائه گردد. سازمانهای یادگیرنده یادگیری را به گونه مختلف تعریف کرده اند، اما در تمامی این تعاریف تغییر رفتار به عنوان اساسی ترین رکن قلمداد گردیده است. یادگیری فرایندی است که در آن رفتارها و پندارهای افراد تغییر می یابد و به گونه های دیگر عمل می کنند. بدین ترتیب فرایند یادگیری هنگامی تحقق می یابد که تغییری در رفتارها و عملکرد افراد مشاهده شود.گاهی مستقیما قابل مشاهده اند و گاهی به طور غیر مستقیم احساس می شوند از این رو تغییر در ادراکات، نحوه تفکر و به خاطر سپردن و تشخیص افراد هم در دایره آثار یادگیری قرار می گیرد.سازمان یادگیرنده نیز در فراگیری از همین تعریف تبعیت می کند، بدین معنی که چنین سازمانی در طول زمان تغییر می کند و عملکرد هایش متحول می شوند. سازمان یادگیرنده سازمانی است که عملکردهایش پس از طریق آگاه کردن بهتر، بهبود می یابد و اصلاح می شودو از طریق فرایند ارتباط دامنه رفتارهای بالقوه اش را تغییر می دهد و تأثیر می بخشد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه سازمانهای کامیاب امروز , :: بازدید از این مطلب : 519 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه نگرش کلی بر توربین های گازینگرش کلی بر توربین های گازی همراه با فرمول بدون عکس فهرست مطالب نگرش کلی بر توربینهای گاز
مقایسه نیروگاه گازی با نیروگاههای دیگر فرآیند توربینهای گاز سیکل استاندارد هوایی (برایتون) نسبت فشار برای حداکثر کار خالص ویژه سیکل نظری سیکل عملی برایتون نسبت فشار برای حداکثر کار خروجی در سیکل عملی توربین گاز نسبت فشار برای حداکثر راندمان حرارتی سیکل عملی فصل دوم سیستمهای ذخیرهسازی سرما مزایا معایب سیستمهای خنککننده تبخیری سیستم Air Washer مزایا معایب سیستم خنککننده Media مزایا معایب سیستم فشار قوی Fog (High Pressure Fogging) مزایا معایب سیستم های خنک کنندهی برودتی (چیلیری) چیلرهای تراکمی مزایا معایب چیلر جذبی مشخصات فنی توربین گاز جزیرهی کیش نیروگاه گازی جزیرهی کیش شامل منحنی عملکرد توربین گاز جزیرهی کیش تأثیر سرمایش هوا برروی کمپرسور توربین گاز دمای خروجی از کمپرسور کار کمپرسور نسبت فشار شرایط کارکرد افت دما در طبقهی مافوق صوت تأثیر سرمایش هوا بروی اتاق احتراق دمای خروجی از اتاق احتراق فرمول سوخت معادلهی احتراق استوکیومتریک(نظری) معادلهی احتراق واقعی محاسبهی نسبت هوا به سوخت واقعی ارزش حرارتی پائین سوخت محاسبهی دمای شعله تأثیر سرمایش هوا بروی توربین دمای خروجی از توربین کار خالص توربین تأثیر سرمایش بروی بویلر بازیاب میزان و شرایط بخار تولیدی تأثیر سرمایش بر روی راندمان کلی توربین گاز عوارض جانبی و عوامل تأثیرگذار بر توربین گاز تأثیر ارتفاع افت فشار ورودی افت فشار خروجی بویلر بازیاب وضعیت آب و هوایی جزیره کیش وضعیت تقاضای الکتریسیته در جزیره کیش لزوم نصب سیستم سرمایش هوای ورودی برای جزیره کیش روند محاسبه بار سرمایش روشهای محاسبه بار سرمایش روش نمودار سایکومتریک قانون اول برای مخلوطهای گاز – بخار نمایش تحولات سرمایش هوا محاسبه بار سرمایش انتخاب بار سرمایش مودر نیاز برای طراحی سیستم طراحی سیستم با بار سرمایش ماکزیمم طراحی سیستم براساس مقدار متوسط بار سرمایش قدرت اضافی تولید شده در اثر فرایند سرمایش بررسی روند تقطیر آب تغییرات بخار تولیدی در اثر فرایند سرمایش تأثیر افت فشار بروی قدرت و راندمان مسیر پیشنهادی عبور هوا شماتیک کلی سیستم پیشنهاد شده انتخاب چیلر جذبی لیتیم برماید فصل هفتم امکان سنجی اقتصادی طرح سرمایش هوای ورودی هزینهی چیلر هزینهی کویلهای سرمایش هزینهی پمپها هزینهی تجهیزات متفرقه هزینهی تعمیر و نگهداری سالیانه محاسبهی دورهی بازگشت سرمایه عوامل انتخاب نهایی بار سرمایش جایگزینی واحد جدید تولید قدرت مقایسه مصرف سوخت - نگرش کلی بر توربینهای گازدنیای توربین گاز اگر چه دنیای جوانی است لیکن با وسعت کاربردی که از خود نشان داده، خود را در عرصهی تکنیک مطرح کرده است . زمینههای کاربرد توربینهای گاز در نیروگاهها و بهخصوص در مواردی که فوریت در نصب و بارگیری مدنظر است میباشد. همچنین به عنوان پشتیبان واحد بخار و نیز مواقعی که شبکه سراسری برق از دست میرود یعنی در خاموشی مورد استفاده قرار میگیرد. مضافاً اینکه توربوکمپرسورها که از انرژی حاصله روی محور توربین برای تراکم و بالا بردن فشار گاز استفاده میشود، در سکوهای دریایی ، هواپیماها و ترنها استفاده میشود .
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه نگرش کلی بر توربین های گازی , :: بازدید از این مطلب : 535 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه کنترل کیفیتکنترل کیفیت
فهرست مطالب عنوان مقدمه واحد کنترل کیفیت تجهیزات و امکانات واحد کنترل کیفی امکانات اطاق اندازه گیری و آزمایشگاه کالبیراسیون مدیریت کیفیت و بهرهوری انواع بهرهوری بهره وری عوامل مؤثر در بهرهوری کیفیت مدیریت کیفیت جامع بالا بردن سطح کیفیت و توانایی خود کنترلی در تولید محصولات و ارائه خدمات سیستم های مدیریت کیفیت ، سری استاندارد های ISO 9000 سیستم کنترل کیفیت در موسسه های حسابرسی آشنایی با: کمیته کنترل کیفیت سازمان حسابرسی مدیریت پروژه منابع مقدمه در سالهای اخیر کنترل کیفیت و مدیریت کیفیت به صورت واژههای آشنا برای صنایع کشورمان درآمدهاند ولی هنوز در بسیاری از صنایع هر چه مدعی بهرهگیری از اصول این روش ادعا به عمل میآید ولی اقدامات عمیق ، علمی و گسترده بسیار فاصله دارد. در حالی که یکی از موثرترین اقدامات برای بهرهوری واقعی صنایع کشور و حفظ منافع مصرف کنندگان و دست یافتن به بازارهای صادراتی و در نهایت تامین منافع ملی ، به بهرهگیری از اصول علمی کنترل و مدیریت کیفیت وابسته است . در این مقاله به ۱۲ فاکتور اساسی در این زمینهها توجه شده است و نیازهای هر یک از این فاکتورها نیز به صورت عبارات کوتاه ، اما نشانگر طریق و شیوه موردنیاز بیان گردیدهاند در مهندسی و تولید صنعتی، بخش کنترل کیفیت و مهندسی کیفیت به بخشی گفته میشود که به درست کردن روشهایی مشغول است تا کارخانه بتواند بوسیله آن روشها از مرغوبیت و مشتریپسند بودن کالاهای تولیدی خود مطمئن گردد. این روشها و سیستمها معمولاً با همکاری با دیگر رشتههای مهندسی و بازرگانی طراحی میشوند.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه کنترل کیفیت , :: بازدید از این مطلب : 521 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه طراحی سیستم رزرو و پذیرش در هتلطراحی سیستم رزرو و پذیرش در هتل فهرست مطالب عنوان چکیده سیستمهای کامپیو تری در مدت زمانی که وارد جامعه ما شده اند جای خود را در میان افراد جامعه باز کرده اند.همچنین جامعه نیز نیاز به این سیستمها را احساس کرده است تا بتواند با این سیستمها کارها را روند سریع تر انجام دهد.سیستمهای کامپیوتری نیز نرم افزارهای پیشرفته تری را طلب می کنند،از این رو بر ماست که با ساخت نرم افزارهای لازم این نیازها را برطرف کنیم. سیستم رزرو هتل نیز می تواند یکی از این نرم افزارها باشد تا بتواند قسمتی از این نیازها را برطرف کند.از طرفی برای تولید این نرم افزارها نیاز به دانستن زبانهای برنامه نویسی می باشد که زبان برنامه نویسی ویژوال استودیو دات نت نیزیکی از این زبانها می باشد که با فرا گرفتن مهارتهای لازم در این زبان می توان به سادگی نرم افزارهای مورد نیاز را تولید کرد.دانشکده ها نیز موظف می باشند که در مورد اجرای پروژه ها سخت گیر باشند و دانشجوها نیز باید بتوانند پروژه خود را پیاده سازی نمایند.مدرس دانشکده نیز می تواند در مورد ساختار برنامه و همچنین در مورد چگونگی برنامه نویسی دانشجو را راهنمایی کند تا دانشجو هم سریع تر و هم بهتر به جواب برسد. سیستم رزرو هتل برای رزرو و پذیرش مسافر در هتل می باشد.این سیستم برای رزرو اینترنتی و همچنین پذیرش مسافر می باشد که دارای امکاناتی از قبیل رزرو اینترنتی مسافر، پذیرش حضوری مسافر، حذف مسافر از لیست مسافران، جستجو در میان مسافران و جستجو در میان کارکنان هتل و جستجو در میان سرویسهای هتل ، گزارش از لیست مسافران موجود در هتل و گزارش از کارکنان هتل، و امکاناتی از قبیل امکان ویرایش کردن و تصحیح کردن اطلاعات مسافران و کارکنان و …می باشد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه طراحی سیستم رزرو و پذیرش در هتل , :: بازدید از این مطلب : 615 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه سد اروکسد اروک
فهرست مطالب
عنوان
چکیده
فصل اول – کلیات
۱-۱- مقدمه
۱-۲- اهداف و اهمیت موضوع
۱-۳- مختصات جغرافیایی ساختگاه سد
۱-۴- مشخصات فنی
۱-۵- راههای دسترسی به سد
۱-۶- بررسی آب و هوایی منطقه و محل پروژه
۱-۷- مطالعات و بررسی های قبلی
۱-۸- روش مطالعه
۱-۸-۱- مطالعات زمین شناسی
۱-۸-۲- مطالعات لیتپولوژیکی
۱-۸-۳- مطالعات زمین شناسی ساختمانی
۱-۸-۴- مطالعات ژئوتکنیکی
۱-۸-۵- نقشه های زمین شناسی و زمین شناسی مهندسی
فصل دوم – بررسی روشهای تحقیق و لزوم اجرای طرح
۲-۱- مقدمه
۲-۲- اهمیت احداث سد و انتخاب نوع آن
۲-۳- سدهای خاکی
۲-۴- انواع سدهای خاکی
۲-۵- ساختگاه سد سنگهای کربناتی
۲-۵-۱- سنگ آهک
۲-۵-۲- بررسی خصوصیات مهندسی سنگ آهک
فصل سوم – زمین شناسی
۳-۱- مقدمه
۳-۲- زمین شناسی عمومی منطقه
۳-۲-۱- ژئومورفولوژی
۳-۲-۲- سنگ چینه شناسی
۳-۲-۲-۱- ژوراسیک
۳-۲-۲-۱-۱- سازند کشف رود
۳-۲-۲-۱-۲- سازند چمن بید
۳-۲-۲-۱-۳- سازند مزدوران
۳-۲-۲-۲- کر تا سه
۳-۲-۲-۲-۱- سازند شورجه
۳-۲-۲-۲-۲- سازند تیرگان
۳-۲-۲-۲-۳- سازند سرچشمه
۳-۲-۲-۲-۴- سازند سنگانه
۳-۲-۲-۲-۵- سازند آیتامیر
۳-۲-۲-۲-۶- سازند آبدراز
۳-۲-۲-۷- سازند آبتلخ
۳-۲-۲-۲-۸- سازند نیزار
۳-۲-۲-۲-۹- سازند کلات
۳-۲-۲-۲-۱۰- سازند نفته
۳-۲-۳- پالئوژن
۳-۲-۳-۱- سازند پسته لیق
۳-۲-۳-۲- سازند چهل کمان
۳-۲-۳-۳- سازند خانگیران
۳-۲-۳-۴- نئوژن
۳-۲-۴- نهشته های کواترنر ( رسوبات جوان )
۳-۲-۵- زمین ساخت منطقه ای
۳-۳- زمین شناسی مهندسی ساختگاه سد
۳-۳-۱- ژئومورفولوژی محل سد
۳-۳-۲- زمین ساخت محل سد
۳-۳-۳- ناپیوستگی های تکیه گاه سد
۳-۳-۳-۱- بررسی ویژگی های مهندسی درزه ها
۳-۴- هیدروژئولوژی ساختگاه سد
۳-۴-۱- بررسی سطح آب زیر زمینی در گمانه های اکتشافی
۳-۴-۲- بررسی میزان نفوذ پذیری در توده سنگی و مصالح آبرفتی ساختگاه سد
فصل چهار – بررسی خواص ژئوتکنیکی آبرفت ساختگاه سد
۴-۱- مقدمه
۴-۲- بررسی ویژگی های خاکها
۴-۳- طبقه بندی رسوبات آبرفتی ساختگاه سد
۴-۴- بررسی خواص هیدرولیکی مصالح آبرفتی
۴-۴-۱- آزمایش نفوذ پذیری لونران
۴-۴-۲- قطعه لوفران پایین تر از سطح آب زیر زمین ( GWL)
4-4-2-1- آزمایش با بارخیزان
۴-۴-۲-۲- آزمایش با بار ثابت
۴-۴-۲-۳- آزمایش با بار افتان
۴-۴-۳- محاسبه ضریب نفوذ پذیری
۴-۴-۳-۱- محاسبه ضریب نفوذ پذیری آزمایش با بار خیزان
۴-۴-۳-۲- محاسبه ضریب نفوذ پذیری آزمایش با بار ثابت
۴-۴-۳-۳- محاسبه ضریب نفوذ پذیری آزمایش با بار افتان
۴-۴-۴- نفوذ پذیری مصالح آبرفتی ساختگاه سد
۴-۵- بررسی نفوذ پذیری گروههای مختلف رسوبات مصالح آبرفتی ساختگاه سد
۴-۶- بررسی پارامترهای مقاونتی و تراکمی مصالح آبرفتی ساختگاه سد
۴-۶-۱- آزمون نفوذ استاندارد ( SPT )
4-6-2- آزمون نفوذ مخروطی ( CPT )
4-6-3- رابطه بین
فصل پنجم – بررسی خصوصیات ژئوتکنیکی توده سنگ
۵-۱- مقدمه
۵-۲- آزمایشات برجای مکانیک سنگ
۵-۳- ارزیابی کیفی توده سنگ براساس ضریب RQD
5-4- بررسی خصوصیات هیدرولیکی توده سنگ
۵-۴-۱- مسیرهای هیدرولیکی سنگ
۵-۴-۲- آزمایش فشار آب
۵-۴-۳- آزمایش لوژان
۵-۴-۳-۱- روشهای مختلف تعیین عدد لوژان
۵-۴-۳-۲- حساسیت آزمایش لوژن
۵-۴-۵- نفوذ پذیری توده سنگی ساختگاه سد
فصل ششم – بررسی ویژگی های ژئوتکنیکی سنگ بکر و طبقه بندی مهندسی توده های سنگی
۶-۱- مقدمه
۶-۲- بررسی های آزمایشگاهی
۶-۲-۱- ویژگی های فیزیکی
۶-۲-۱-۱- تخلخل
۶-۲-۱-۲- میزان جذب آب
۶-۲-۱-۳- وزن واحد حجم سنگها
۶-۲-۲- ویژگیهای مکانیکی
۶-۲-۲-۱- مقاومت فشاری تک محوری
۶-۲-۲-۱- زاویه اصطکاک داخلی
۶-۲-۲-۲-مقاومت چسبندگی
۶-۳- طبقه بندی مهندسی سنگ بکر
۴-۶- رده بندی مهندسی توده سنگ ساختگاه سد ارواک
۶-۴-۱- انواع مختلف طبقه بندی
۶-۴-۱-۱- طبقه بندی ژئو مکانیکی RMR
6-4-1-2- طبقه بندی Q
6-4-1-3- طبقه بندی GST
فصل هفتم – نتیجه گیری و پیشنهادات
۷-۱- نتیجه گیری
۷-۲- پیشنهادات
فهرست منابع فارسی
فهرست منابع لاتین
چکیده :
یه مورد مطالعه در استان خراسان رضوی در شمال شرق ایران واقع شده است . سد ارواک در فاصله ۷۰ کیلومتری شمال غرب شهر مشهد و در فاصله ۵/۲ کیلومتری ارواک ، در طول جغرافیایی و عرض جغرافیایی بر روی رودخانه ارواک واقع می گردد . این سد یک سد خاکی با هسته رسی به ارتفاع ۵/۵۵ متر از بستر رودخانه و طول تاج ۴۱۵ متر و حجم کل مخزن ۳۰ میلیون متر مکعب می باشد . هدف از ساخت این سد ، تأمین آب شرب شهر مشهد و کشاورزی اراضی پایین دست می باشد .
در این تحقیقات بررسی های زمین شناسی و ژئوتکنیکی برای ساختگاه سه صورت گرفته است . ساختگاه سد ارواک و مخزن را آهک و آهکهای مارنی سازند مزدوران و چمن و رسوبات کواترنری تشکیل می دهند . توده های سنگی محل سد براساس رده بندی های مهندسی Q ، RMR و GSI مورد ارزیابی قرار گرفته است براساس این رده بندی ها توده های سنگی محل سد ، در رده سنگهای مناسب قرار دارند . برای جلوگیری از هدر رفتن آب و بهسازی توده سنگی و پی آبرفتی و ساختگاه سد از نتایج آزمایشهای لوژان و لفران صورت گرفته استفاده شده است و ارائه راهکار مناسب و ارزیابی عملیات تزریق در تکیه گاه چپ سد ارواک مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفته است که نتیجه موفقیت عملیات تزریق می باشد .
فصل اول : کلیات
۱-۱- مقدمه
احداث سازه های بزرگ معمولاً بر روی زمین های صورت می گیرد که توان باربری کافی جهت آن سازه را داشته باشند ولی همیشه زمین مرغوب در محل احداث سازه وجود ندارد و بلکه خود انسان باید فکری جهت کیفیت زمین محل احداث سازه داشته باشد استفاده از راهکارهای بهسازی شرایط زمین و نحوه بهسازی آن مهمترین خواسته مهندسان طراح تبدیل شده است .
یکی از مهمترین موارد مورد بررسی در ساختگاه سد ، وضعیت زیر پی می باشد . پی به مجموعه کف دره و تکیه گاهها که سد بر روی آن قرار می گیرد اطلاق می شود و چون سنگ پی ، سد ارواک از سنگهای آهکی و آهکی مارنی و ندرتاً مارن تشکیل شده ، لذا بررسی ویژگی های ژئوتکنیکی این سنگها امری اجتناب ناپذیر به نظر می رسد .
تراوش در پی و تکیه گاههای سد رابطه مستقیم با نوع سازندهای زمین شناسی و میزان خلل و فرج موجود در آنها دارد . لذا یکی از پارامترهای بسیار مهم در سد سازی تعیین ساختگاه سد و بررسی خصوصیات زمین شناسی مهندسی و ژئوتکنیکی و همچنین عملکرد نیروهای تکنونیکی در منطقه امری ضروری بنظر می رسد . به همین دلیل پارامترهای زمین شناسی مهندسی و ژئوتکنیکی در ساختکاه سد مورد بررسی قرار گرفته است .
آزمایش لوژان نیز جهت تعین میزان نفوذ پذیری و پی و تکیه گاههای سد ، جهت بهسازی و ارتفاع کیفیت توده و ارائه راهکار مناسب جهت این امر صورت گرفته است . در پی آبرفتی نیز چون رسوبات آبرفتی در حدود ۲۱ متر ضخامت دارند و سد بر روی پی آبرفتی قرار می گیرد . آگاهی از مشخصات این رسوبات ضروری است .
به این منظور آزمایشات آزمایشگاهی بر روی نمونه های اخذ شده از گمانه ها و آزمایش نفوذ پذیری لفران در صحرا بر روی آنها انجام شده است . در ادامه بررسی تزریق پذیری در تکیه گاه چپ سد ارواک صورت گرفته و نتایج تزریق مورد ارزیابی قرار گرفته است .
۱-۲- اهداف و اهمیت موضوع
هدف اصلی طرح ، تأمین آب شرب شهر مشهد و آب مورد نیاز برای کشاورزی اراضی پایین دست سد می باشد . براساس برآورد انجام شده . ۶۲/۰ آب تنظیمی که معادل ۹۷/۱۸ میلیون متر مکعب است جهت آب شرب مشهد اختصاص می یابد. آبی که به شهر مشهد اختصاص یافته است به لحاظ توریستی بودن شهر مشهد و نیازهای فراوان این شهر به آب شرب حایز اهمیت فراوان می باشد . بقیه آب موجود در سد معادل ۳۸/۰ آب تنظیمی سالیانه جهت مصارف کشاورزی می باشد. از آنجا که در منطقه محل طرح و در اراضی پایین دست محل سد روستاهای ارواک ، فوشان ، پریشته ، دوله ، شیرین ، شوک و خوزستان با جمعیتی معادل ۸۶۷۴ نفر قرار دارند ، اجرای این طرح می توان اثرات سودمندی در منطقه داشته باشد . با توجه به اینکه شغل اصلی روستائیان منطقه کشاورزی است و در این منطقه حدود ۲۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد اجرای این طرح باعث رونق بیشتر کشاورزی و مانع از مهاجرت روستائیان به شهر می گردد .
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه سد اروک , :: بازدید از این مطلب : 410 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه کشت خاکهای هیدروپونیککشت خاکهای هیدروپونیک
فهرست مطالب
مقدمه
تکثیر گیاهان به روش آبکشت
- کاشت بذر
- کاشت در جعبه تکثیر
- کاشت بذر در بستر خنثی
- کاشت بذر در محیط مایع
- تکثیر غیربذری
- عناصر غذایی
- ترکیب عناصر در گیاهان
- عناصر پرمصرف
- عناصر کم مصرف
- عناصر غیرضروری
- نکات مهم در ملایم کمبود در عناصر غذایی
- روابط متقابل عناصر غذایی
- کودهای مخلوط
- pH
- عناصر غذایی پویا و غیرپویا
- غلظت عناصر غذایی و عملکرد
- آماده سازی محلولهای غذایی
- تغذیه از طری برگ
- تجزیه محلولهای غذایی
- روش کشت
- نکات عمده
- کنترل بیماریها
- کاشت و مدیریت آن
- گیاهان سازش پذیر با کشت بدون خاک
- سیستم های متفاوت کشت هیدروپویک
- سیستم های بدون سوبسترا
- سیستم های همراه سوبسترا
- تعاریف کشت گیاهان بیرون از خاک
مقدمه
آبکشت یا هایدروپونیک روش نوینی برای پرورش گیاهان است که درآن خاک زراعی بکار نمی رود. پایه و اساس این تکنیک عبارتست از تغذیه گیاه در محلولی که کلیه عناصر غذایی لازم و اساسی گیاه در آن وجود دارد. ریشه گیاه ممکن است یا مستقیما در محلول غذایی قرار گیرد و یا در بستری از مواد خنثی که آغشعته به محلول غذایی است.
فن کشت بدون خاک عناوین مختلفی دارد: آبکشت یا هایدرویونیک ، هوا کشت یا ایروپونیک ، هواکشت معلق، کشت در مایع یا هایدروکالچر ، در این بخش از کتاب سعی میکنیم عناوین فوق را که معمولاً به روش های مختلف آبکشت اطلاق میشود شرح دهیم.
آبکشت ، بمعنای عام خود ، شامل همه روش هایی است که در آنها از خاک استفاده نمی شود و آب در یک زمان هم منبع مواد غذایی و هم وسیله انتقال آن به گیاه بشمار میرود، و باین ترتیب همه عناوین فوق را در برمیگیرد. لفظ هایدرویونیک در اصل از کلمه یونانی «یونوس» بمعنای «کار» مشتق شده است و بمعنای چیزی است «که با آب کار میکند» و در فارسی اصطلاحاً آبکشت خوانده میشود. ولی در عمل آبکشت اختصاصا به یکی از روش های کشت بدون خاک گفته می شود که در آن گیاهان در بستری از مواد خنثی که آغشته به محلول غذایی است پرورش مییابند. در حالیکه بستر به زمین متکی است. در این کتاب آنجا که روش های مختلف شرح داده میشوند، آبکشت بمعنای اختصاصی خود بکار رفته است. روش های دیگر آبکشت را بترتیب زیر می توان توصیف کرد:
هواکشت: ریشه گیاهان در هوا آزاد بوده و در عین حال بنحوی استوار نگهداشته می شوند و محلول غذایی متناوبا روی آنها پاشیده می شود.
کشت در مایع: ریشه گیاه کاملا در محیط مایع قرار دارد.
هوا کشت معلق: ریشه گیاهان در بستری از مواد خنثی قرار دارد و در محلول غذایی رقیقی غوطه ور است.
آبکشت شناور: روش جدیدی از هواکشت است که در آن گیاهان بر صفحات مشبکی قرار دارند که روی محلول غذایی شناور است.
شرحی که در این کتاب از روشهای مختلف می آوریم می تواند اصول کلی آبکشت را روشن تر کرده و تفاوت ها و شباهت های فنون مختلف آنرا روشن سازد.
برای اینکه خواننده بهتر بتواند کاربرد عملی هر یک از این روشها را دریابد ذیلا بطور مختصر هدفها و امکانات گوناگون کاربرد آنها را شرح می دهیم.
- تولید میوه و سبزی تازه در زمینهای خشک، سنگی، باتلاقی، و زمینهایی که بدلیلی غیرقابل کشت هستند.
- بهره برداری از اماکن متروکه مثل انبار، گاراژه و غیره.
- کشت گیاهان علوفه ای بطور متوالی برای واحدهای کوچک دامداری.
- صرفه جوئی قابل ملاحظه در مصرف آب در مناطقی که آب کمیاب است.
- بازده بیشتر در تولید سبزیجات و گلهای خارج از فصل در گلخانه.
- سهولت پیشینی میزان عملکرد
- کیفیت بهتر محصولات.
- کاهش میزان ابتلا به بیماریهای ارگانیک و انگلی گیاهان.
- کاهش هزینه نیروی انسانی، بعلت حذف عملیاتی که به خاک مربوط می شود.
- امکان کشت مداوم یک گیاه معین در یک زمین ثابت، بدون اینکه احتیاج به آیش باشد.
- سهولت کشت گیاهان زینتی آپارتمانی چه در منزل و چه در گلخانه بعلت یکی شدن عمل آبیاری و کوددهی ، و همچنین بعلت کاهش فضای لازم.
در بخشهای آینده کتاب توضیح خواهیم داد که هر یک از روشهای فوق تا چه اندازه در تحقق این هدف ها موثر بوده اند.
در واقع آبکشت در قرن هفدهم پایه گذای شد. در این قرن یک دانشمند انگلیسی آزمایشاتی برای بررسی احتیاطات غذایی گیاهان انجام داد که دو قرن بعد در سال ۱۸۶۰ دنبال شد. این آزمایشات بمرور تکمیل شدند و نتایج روشنی درباره نحوه تغذیه گیاهان بدست آمد که پس از تلفیق با دستآوردهای علم معاصر به کشف روش نوین آبکشت منتهی شد.
وقتی کشت در خاک زراعی صورت می گیرد، حتی اگر خواص فیزیکی و شیمیایی خاک معلوم باشند و انسان بکمک کودهایی که کمیت و کیفیت آنها مشخص است مداخله کند، تعیین مصرف واقعی گیاهان از توانایی انسان خارج است، زیرا عوامل بیرونی مانند آب، درجه حرارت و تهویه همواره دخالت کرده و با تسریع یا کند کردن واکنشهای شیمیایی و حیاتی، شرایط اولیه را تغییر میدهند. عملیات کشت مثل آبیاری و کودپاشی دقیقاً به این خاطر صورت می گیرند که شرایط مطلوب خاک حتی الامکان حفظ و احیا گردد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه کشت خاکهای هیدروپونیک , :: بازدید از این مطلب : 594 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه وب سایت مدرسهوب سایت مدرسه
فهرست مطالب مقدمه ۱) فصل اول : آشنایی باASP.NET, VB.NET , SQL SERVER 1-1) آشنائی با ASP.NET 2-1) ویژگیهای ASP.NET 3-1) زبانهای برنامه نویسی در ASP.NET 4-1) ابزارهای ASP.NET 5-1) مقایسه ASP.NET و ASP کلاسیک ۶-۱) چرا به .NET احتیاج داریم؟ ۷-۱) معرفی اولیه VB.NET 8-1) نصبVB.NET 9-1) چگونگی نصب IIS 10-1) جزئیات IIS 11-1) مدیریتIIS 2-1) معرفی SQL SERVER 1-2-1) Relation Database 2-2-1)Replication Services 3-2-1) Analysis Services 4-2-1)Reporting Service 5-2-1) Management Tools 6-2-1) بررسی امکانات و کارایی SQL SERVER 7-2-1)ADO.NET 8-2-1) سرویس اعلان (Notification) 9-2-1) سرویس گزارش گیری ۱۰-۲-۱) بهبودهای ایجاد شده در زبان ۱۱-۲-۱) تکنولوژی XML 12-2-1) Isolation Level 13-2-1) باز هم .NET 2) فصل دوم ۱-۲) تجزیه و تحلیل سیستم ( SDLC) ۲-۲) فاز اول : Planning 1-2-2) Project Initiation 2-2-2) Identifying Business Values 3-2-2) System Requests 4-2-2) Feasibility Analysis 5-2-2) Approral Comittlee 6-2-2) Project Management 3-2) فاز دوم : Analysis 1-3-2) Analysing Strategy 2-3-2) System Requriment gathering 3-3-2) System Proposal 4-2) فاز سوم esign 1-4-2 )Design strategy 2-4-2 ) Design Architecture 3-4-2) Database 4-4-2 )System Specification 5-2) فاز چهارم : Emplementation 1-5-2)System Contruction and Test ۲-۵-۲) System instakation ۳-۵-۲) Support and maintannce Plan 6-2) ارتباطات جداول(Relationship) 1-6-2) نمودارهای Activity Diagram , Class Diagram , Use case 2-6-2) Class Diagram مدرسه ۳-۶-۲) Use Case Diagram ثبت نام عضو یا دانش آموز ۴-۶-۲) Use Case Diagram جستجو دانش آموز ۵-۶-۲) Activity Diagram ثبت نام عضو جدید ۶-۶-۲) Activity Diagram جستجو عضو جدید ۷-۲) دلایل داشتن وب سایت برای مدرسه ۱-۷-۲) معرفی خود به همه جا بدون وجود محدودیت جغرافیایی ۲-۷-۲) اطلاع رسانی ۲۴ ساعته به مخاطبین ۳-۷-۲)استفاده از وب سایت به عنوان یک راه تبلیغاتی ۴-۷-۲) از قافله عقب نمانیم ۵-۷-۲) معرفی خود به عنوان یک سازمان پاسخگو ۶-۷-۲)آگاهی از نظرات مخاطبان ۳) فصل سوم پیاده سازی (سورس پروژه) ۱-۱-۳) کد مربوط به فرم کلاس های مدرسه Class 2-1-3) کد مربوط به فرم سطح دسترسی کاربران(composit ) ۳-۱-۳) کد مربوط به فرم ورود login 4-1-3) کد مربوط به فرم اصلی Main 5-1-3) کد مربوط به فرم دبیران (Teacher) 6-1-3) کد مربوط به فرم تماس با مدرسه Tamas 7-1-3) کد مربوط به فرم برنامه کلاسی Programclass 8-1-3) کد مربوط به فرم اطلاعات دبیران Pictureteacher 9-1-3) کد مربوط به فرم تصاویر سایت Picture 10-1-3) کد مربوط به فرم اپراتور سایت Operator 11-1-3) کد مربوط به فرم نظر سنجی Nazarat 12-1-3) کد مربوط به فرم دانش آموزان Student 13-1-3) کد مربوط به فرم درباره ما Aboutme Stoder Procedure-2-3 2-2-3) مزیت استفاده از Stored procedureها در برنامه ها ۳-۲-۳) نحوه ایجاد Stored procedure در بانک اطلا عاتی SQL 4-2-3) استور پروسیجر تعیین سطح دسترسی به صفحات سایت (accesspage) 5-2-3) استور پروسیجر پاک کردن رکوردهای جدول کلاس (deleteclass ) 6-2-3) استور پروسیجر پاک کردن سطح دسترسی (deletecomposit) 7-2-3) استور پروسیجر برای حذف کردن نظرات از جدول نظرات (deletenazarat) 8-2-3) استور پروسیجر برای حذف کردن سخن از جدول سخن (deletesokhan ) 9-2-3) استور پروسیجر برای حذف کردن اطلاعات دانش آموزان از جدول دانش آموز (deletestydent ) 10-2-3) استور پروسیجر برای حذف کردن اطلاعات دبیران از جدول دبیر (deleteteacher ) 11-2-3) استور پروسیجر برای حذف کردن اطلاعات کاربر سایت از جدول کاربرانUSER)) ( deleteusers) 12-2-3) استور پروسیجر برای ورود اطلاعات به جدول کلاس ( insertclass) 13-2-3) استور پروسیجر برای ورود اطلاعات به جدول سطح دسترسی (insertcomposit) 14-2-3) استور پروسیجر برای ورود اطلاعات به جدول نظرات (insertnazarat ) 15-2-3) استور پروسیجر برای ورود اطلاعات به جدول سخن (insertsokhan ) 16-2-3) استور پروسیجر برای ورود اطلاعات دانش آموزان به جدول دانش آموز (insertstudent) 17-2-3) استور پروسیجر برای ورود اطلاعات دبیران به جدول دبیر (insertteacher) 18-2-3) استور پروسیجر برای ورود اطلاعات کاربران به جدول کاربران (insertusers ) 19-2-3) استور پروسیجر برای چک کردن نام کاربری و کلمه عبور در صفحه لاگین (loginchekh ) 20-2-3) استور پروسیجر برای اعمال تغییرات بر روی جدول کلاس (updateclass ) 4) فصل چهارم: اجرای پروژه و آموزش کاربری پروژه ۵)نتیجه گیری ۱-۵) معایب سیستم دستی ۲-۵) مزایای سیستم مکانیزه منابع و مأ خذ فهرست اشکال شکل ۱-۱ (نصب IIS ) شکل ۲-۱ ( جزئیات IIS ) شکل ۳-۱ (مدیریت IIS ) شکل ۴-۲ (لیست جداول بانک اطلاعاتی) شکل ۵-۲ (Relationship 1 ) شکل ۶-۲ ( Relationship 2) شکل ۷-۲ Class Diagram شکل ۸-۲ Use Case Diagram شکل ۹-۲ (Use Case Diagram) شکل ۱۰-۲ Activity Diagram شکل ۱۱-۲ Activity Diagram شکل ۱۲-۳ چگونگی ایجاد Stored Procedure شکل ۱۳-۳ (ایجاد Stored Procedure) شکل ۱۴-۳ (نوشتن کد در Stored Procedure ) شکل ۱۵-۴ (چگونگی اجرای پروژه) شکل ۱۶-۴ (صفحه اجرای پروژه) شکل ۱۷-۴ (صفحه ورود به سایت) شکل ۱۸-۴ (صفحه اصلی سایت) شکل ۱۹-۴ (صفحه مدیریت سایت) شکل ۲۰-۴ (صفحه اطلاعات دانش آموزان) شکل ۲۱-۴ (صفحه اطلاعات دبیران) شکل ۲۲-۴ (صفحه اطلاعات کاربران) شکل ۲۳-۴ (صفحه سطح دسترسی) شکل ۲۴-۴ (صفحه اطلاعات کلاسها) شکل ۲۵-۴ (صفحه امکانات دیگر سایت) شکل ۲۶-۴ (صفحه نظرات و پیشنهادات سایت) شکل ۲۷-۴ (صفحه ارتباط با مدرسه) شکل ۲۸-۴ (صفحه برنامه هفتگی کلاسها) شکل ۲۹-۴ (صفحه تاریخچه مدرسه) شکل ۳۰-۴ (صفحه تصاویر مدرسه) فهرست جداول جدول ۱- ۲ (تحلیل فاز سوم ) جدول ۲-۲ ( Student) جدول ۳- ۲ (Teacher) جدول ۴-۲ (User) جدول ۵-۲ (Page) جدول ۶-۲ (Group) جدول ۷-۲ (Job ) جدول ۸-۲ (Composit) جدول ۹-۲ (Class) جدول ۱۰-۲ (Nazarat) جدول ۱۱-۲ (Sokhan) فصل اول آشنایی با ASP.NET VB.NET SQL SERVER آشنائی با ASP.NET ASP.NET نسل بعدی Active Server Pages یا ASP است که توسط شرکت میکروسافت ارائه شده است. این محصول توسط میکروسافت بعنوان شاخص اصلی فناوری در ساخت سایتهای وب در نظر گرفته شده است. با استفاده از ASP.NET می توان هم اینترانت کوچک یک شرکت را ساخت و هم یک سایت وب تجاری خیلی بزرگ را طراحی و پیاده سازی نمود. مهمترین نکاتی که در طراحی این محصول در نظر گرفته شده است راحتی استفاده و بالا بودن کارائی و قابلیت آن می باشد. در زیر برخی ویژگیهای ASP.NET را بررسی می کنیم. § ویژگیهای ASP.NET : • صفحات ASP.NET کامپایل می شوند. هنگامی که یک صفحه ASP.NET برای اولین بارتوسط یک مراجعه کننده به سایت فراخوانی می شود، آن صفحه ابتدا کامپایل شده و بر روی سرور نگهداشته می شود و در فراخوانی های بعدی از آن استفاده می شود. این بدین معنی است که صفحات ASP.NET خیلی سریع اجرا می شوند. • صفحات ASP.NET با ابزارهای روی سرور ساخته می شوند. با ابزارهای موجود در ASP.NET می توان صفحات پیچیده وب را براحتی طراحی نمود. بعنوان مثال با استفاده از ابزار DataGrid می توان به آسانی داده های موجود در یک بانک اطلاعاتی را تحت وب نمایش داد. • مجموعهASP.NET عضوی از بدنه NET. است. بدنه NET. دارای بیش از ۴۵۰۰ کلاس آماده جهت استفاده در ASP.NET است. این کلاس ها تقریبا هر نیازی را در برنامه نویسی برآورده می کنند. بعنوان مثال از این کلاس ها می توان جهت تولید تصاویر بر حسب تقاضا، به رمز درآوردن یک فایل و یا ارسال یک نامه استفاده کرد. زبانهای برنامه نویسی در ASP.NET شما در ASP.NET می توانید از هر زبان برنامه نویسی که با بدنه NET. سازگار باشد استفاده کنید. این زبانها عبارتند از Visual Basic.NET و #C و JScript.NET . این بدین معنی است که شما جهت نوشتن برنامه در ASP.NET نیاز به فراگیری زبان جدیدی ندارید و اگر یکی از زبانهای ویژوال بیسیک یا ++C یا جاوا را می دانید هم اکنون می توانید در ASP.NET برنامه بنویسید.از طرف دیگر تعدادی زبانهای دیگر توسط بعضی از شرکتهای فعال در این زمینه به مجموعه زبانهای استاندارد ASP.NET افزوده شده است. بعنوان مثال اگر مایل باشید حتی می توانید از PERL و COBOL هم در ASP.NET استفاده کنید.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه وب سایت مدرسه , :: بازدید از این مطلب : 542 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه طراحی نرم افزار صدور گواهینامه آموزشی کارکنان دولتطراحی نرم افزار صدور گواهینامه آموزشی کارکنان دولتفهرست مطالب طراحی نرم افزار صدور گواهینامه آموزشی کارکنان دولت
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه طراحی نرم افزار صدور گواهینامه آموزشی کارکنان دولت , :: بازدید از این مطلب : 514 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه طـراحـی پستـهای فشـار قـوی سیستم زمینطـراحـی پستـهای فشـار قـوی سیستم زمین
فهرست مطالب
طـراحـی پستـهای فشـار قـوی (سیستم زمین) ۱
اتصال زمین یا ارت ۱
ارت یا زمین کردن ۲
۱ـ مقاومت الکترودهای فلزی: قابل اغماض ۸
۴ـ مقاومت زمین بین الکترودها: قابل اغماض ۸
۱ـ یکی از دو سیم ثانویه ترانسفورماتور تک فاز دو سیمه ۸
۴ـ مرکز ستاره ترانسفورمانور سه فاز ۸
دلیل زمین کردن شبکه فشار ضعیف و ثانویه ترانسفورماتور ۸
الکترود اتصال زمین ۹
اگر این سطح مقطع را برای طول dr به کار ببریم در نتیجه: ۹
شکل شماره ۲۴ـ نیمکره فلزی الکترود زمین ۱۰
اتصال زمین چند میله ای ۱۱
استفاده از سیم یا تسمه به عنوان الکترود زمین ۱۱
شکل شماره ۲۶: مقاومت تسمه یا نوار دفن شده افقی ۱۳
الکترود صفحه ای ۱۳
جایکه R مقدار ثابت اندازه گیری می باشد. ۱۴
شکل (۲۷ ـ الف): اندازه گیری مقاومت مخصوص خاک ۱۴
ب) اندازه گیری مقاومت زمین (ارت): ۱۴
۱ـ بوسیله دستگاه اندازه گیری زمین یا ارت سنج ۱۴
شکل (۲۷ ـ ب): اندازه گیری مقاومت الکترود زمین ۱۵
۲ـ بوسیله یک ولتمر و آمپرمتر ۱۵
شکل (۲۷ ـ ج): اندازه گیری بوسیله ولتمتر و آمپرمتر ۱۶
هادی های حفاظتی ۱۶
روش های اتصال زمین ۱۸
۱ـ الکترودهای میله ای فولادی یا کاپرولد با حداقل قطر ۱۵ میلی متر ۱۸
استفاده از الکترود میله ای ۱۸
شکل شماره ۲۹ ـ مسیر عبور جریان اطراف الکترود ۱۹
شکل شماره ۲۹ ـ مسیر عبور جریان اطراف الکترود ۲۰
روش های کاهش مقاومت زمین ۲۰
شکل شماره ۳۰ ـ مقاومت خاک نسبت به درصد نمک ۲۱
شکل شماره ۳۱ ـ درمان شیمیایی خاک ۲۱
اثر رطوبت خاک ۲۱
شکل شماره ۳۲ ـ منحنی مقاومت زمین نسبت به درصد رطوبت ۲۲
شکل شماره ۳۳ ـ مقاومت زمین مسبت به درجه حرارت ۲۳
اثر عمق زمین ۲۳
شکل شماره ۳۴ ـ مقاومت زمین نسبت به عمق میله اتصال زمین ۲۳
اثر طول الکترود ۲۳
اثر قطر الکترود زمین ۲۴
شکل شماره ۳۵ ـ مقاومت زمین بر حسب قطر میله ۲۴
شرایط یک اتصال زمین خوب ۲۴
۴ـ دوام و طول عمر بیش تر. ۲۵
سیستم های اتصال زمین در توزیع نیروی برق ۲۵
انواع سیستم زمین ۲۶
۱ـ سیستم TT 26
شکل شماره ۳۶ ـ سیستم TT 26
2ـ سیستم TN 26
شکل شماره ۳۷ – سیستم IT 27
3ـ سیستم IT 27
شکل شماره ۳۸ ـ سیستم IT 27
اتصال زمین تجهیزات الکتریکی ۲۷
شکل شماره ۳۹ ـ بدنه اطراف موتور زمین نشده و دارای ولتاژ خطرناک ۲۸
شکل شماره ۴۰ ـ اتصال بدنه به سیم نول ۲۸
شکل شماره ۴۱ـ هنوز اتصال بدنه به سیم نول خطرناک است. ۲۹
شکل شماره ۴۲ ـ یک هادی زمین به منظور ایمنی بیشتر به بدنه اتصال یافته است. ۲۹
مقاومت اتصال زمین منبع Rs= 29
ولتاژ بین فاز و نول سیستم Uph= 29
شکل شماره ۴۳ – سیستم IT 30
شکل شماره ۴۴ ـ سیستم TN 31
شکل شماره ۴۵ ـ نول چند زمینی ۳۲
سطح مقطع هادی نول ۳۲
مشکلات اساسی و راه حل ها ۳۴
۱- مقاومت مخصوص خاک در بر گیرنده هادیهای زمین ۳۴
۱- تعیین کردن مقاومت مخصوص خاک ۳۶
۳-محاسبه ولتاژهای تماس ، گام و انتقالی ۳۶
* مقاومت زمین پست برق ۳۷
* مقاومت پای دکل ۳۷
تعیین مدل خاک : ۳۷
روش میله کوبیده شده ۴۱
بحث در مورد اندازه گیری مقاومت مخصوص خاک : ۴۲
محاسبه مقاومت های زمین ۴۴
افزایش پتانسیل زمین ماکزیمم ۴۶
شکل ۸-۵ سیستم نمونه برای مطالعه افزایش پتانسیل زمین ۴۷
بحث در مورد افزایش پتانسیل زمین ۵۰
جستجوی ولتاژهای تماس وگام ۵۲
۸-۶-۱ تعیین ولتاژهای تماس وگام ماکزیمم ۵۲
جستجوی نقاط خاص خطرناک ۵۶
ولتاژهای انتقالی به سازههای فلزی مجاور ۵۷
بحث در مورد ولتاژهای تماس و گام ۶۱
مدل کامپیوتری اطلاعات زیر را تهیه میکند: ۶۱
ارزیابی ایمنی ۶۱
تصحیح ولتاژهای تماس و گام ۶۴
تغییرات در طرح سیستم زمین پست برق ۶۵
نمونههای طراحی ۶۵
طرح نمونه یک پست توزیع برق ۶۸
طـراحـی پستـهای فشـار قـوی (سیستم زمین)
اتصال زمین یا ارت
بسیاری از خطرات برای اشخاص و تاسیسات الکتریکی بر اثر وجود سیستم اتصال زمین ضعیف یا عدم وجود اتصال زمین تجهیزات الکتریکی به وجود می آید. یک سیستم فشار ضعیف زمین شده نسبت به یک سیستم زمین نشده حوادث کمتری برای کارکنان در بر دارد. در یک سیستم زمین نشده با وجود متعادل بودن ولتاژ فازها ، تماس عمدی یا اتفاغی با هر کدام از فازها ممکن است خطر شوک الکتریکی جدی در بر داشته باشد.
مادامی که یک اتصالی به زمین (ارت فالت) روی یک فاز سیستم زمین نشده یا سیستم زمین شده رخ می دهد، شخصی که با یکی از فازهای دیگر سیستم و زمین تماس میگیرد، تحت ولتاژی برابر برابر ولتاژ سیستم دارای نول زمین شده قرار می گیرد.
از دیگر خطرات عدم وجود سیستم اتصال زمین مناسب، خطر آتش سوزی و خسارت سنگین تجیهزات و تاسیسات است پس یکی از راههای پیش گیری از حوادث جانی و تاسیساتی داشتن اتصال زمین مناسب می باشد.
ارت یا زمین کردن
اتصال زمین یا ارت شامل یک اتصال مصنوعی برق به زمین است که مقاومت بسیار کمی برای عبور جریان دارد. در حقیقت کلمه «زمین» د رکارهای برقی به زمین دارای پتانسل صفر اطلاق می شود وقتی که یک نقطه از شبکه زمین شود آن را تک زمینی و وقتی که در نقاط مختلفی زمین شده باشد، آن را چند زمینی می نامند.
زمین کردن و یا ارت نمودن یک سیستم الکتریکی، فرایند اتصال همه قطعات فلزی یا بدنه های فلزی دستگاههای الکتریکی( به غیر از هادی های اصلی مدار برق) به زمین می باشد و هدف از آن انتقال هر نوع نشتی انرژی الکتریکی در بدنه فلزی دستگاهها به زمین به منظور حفاظت جان کارکنان یا تجهیزات است
هر سیستم اتصال زمین یا ارت دارای دو قسمت جدا ولی مرتبط می باشد:
الف ـ یک هادی یا سیم کم مقاومت برای همبندی یا اتصال بدنه های فلزی دستگاههای الکتریکی
ب ـ یک الکترود یا دسته ای از الکترودهای قرار داده شده در زمین
دستیابی به یک سیستم اتصال زمین خوب یا دارای مقاومت استاندارد ممکن است مشکل باشد ولی عوامل اصلی تعیین کننده شامل شکل و جنس الکترود و مقاومت مخصوص خاک است و در حقیقت زمین هادی الکتریسته است و مقاومت آن بستگی به نوع ترکیبات خاک دارد مثلا در قسمتی که شن و ماسه خشک و قلوه سنگ می باشد مقاومت زمین خیلی زیاد بوده ولی خاک مرطوب و رس دارای مقاومت کم است
استفاده از زمین به منزله یک سیم برای برگشت جریان
اگرچه مقاومت زمین به طور نسبی زیاد است ولی هادی جریان بوده، آن را در جهات مختلف نقاط زمین عبور می دهد همین امر باعث می شود که سطح مقطع مسیر عبور جریان افزایش یابد و مقدار شدت جریان کمتر شود به این ترتیب افت ولتاژ نیز کمتر می شود. (V=IR)
از خاصیت هدایت زمین جهت برگشت جریان در سیستم های تولید و انتقال نیرو استفاده می شود و جریان بارهای نامساوی از طریق زمین به منبع تولید نیرو برگشت می کند برای مثال، در شکل زیر اگر جریان فاز A بیشتر از دو فاز دیگر باشد جمع برداری جریانها در نقطه N (نول) صفر نبوده جریان اضافی از طریق زمین به منبع نیرو برگشت می نماید.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه طـراحـی پستـهای فشـار قـوی سیستم زمین , :: بازدید از این مطلب : 699 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه فن بیان تصویری ، با تکیه بر دانش فنی ، ابزاری کار آمد در دست مشاوران تبلیغاتیفن بیان تصویری ، با تکیه بر دانش فنی ، ابزاری کار آمد در دست مشاوران تبلیغاتیفهرست مطالب مقدمه معنای هنر
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه فن بیان تصویری ، با تکیه بر دانش فنی ، ابزاری کار آمد در دست مشاوران تبلیغاتی , :: بازدید از این مطلب : 556 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه شناسایی معیارهای سنجش آمادگی الکترونیکیشناسایی معیارهای سنجش آمادگی الکترونیکی
فهرست مطالب
۱- مقدمه ۱
۱ -۱- چکیده ۲
۱-۲- روش تحقیق ۳
۱ -۳- مفهوم آمادگی الکترونیکی ۶
۱ -۴- تعاریف آمادگی الکترونیکی ۸
۱ -۵- اهداف آمادگی الکترونیکی ۱۰
۱ -۶- فرایند توسعه آمادگی الکترونیکی در یک کشور ۱۳
۱-۷- ضرورتها و روشهای ارزیابی آمادگی الکترونیکی ۱۵
۱-۸- اهمیت ارزیابی آمادگی الکترونیکی ۱۶
۱-۹- ضرورتهای آمادگی الکترونیکی ۱۸
۱ -۱۰- مؤلفههای آمادگی الکترونیکی ۱۹
۱ -۱۱- عناصر مؤثر در آمادگی الکترونیکی ۲۲
۱ -۱۲- مزایای آمادگی الکترونیکی ۲۵
۱-۱۳- موانع تحقق آمادگی الکترونیکی ۲۷
۱-۱۴- گزارش اجلاس جهانی اقتصاد ۲۹
۱-۱۵- رتبه بندی اکونومیست اینتلیجنس ۳۰
۱ -۱۶- جامعه اطلاعاتی ۳۲
۱-۱۷- فناوری مولد ) جامعه صنعتی( ۴۴
۲- ساختار کلی یا چهار چوب ارزیابی آمادگی الکترونیکی ۴۵
۲ -۱- قابلیت های دسترسی به زیر ساخت ۴۶
۲ -۲- ظرفیت های بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات ۵۱
۲ -۳- فرصت های ارزش زا ۵۲
۳- شناسایی مدلهای آمادگی الکترونیکی و استخراج معیارهای آن ۵۶
۳-۱- معیار های کلان سنجش آمادگی الکترونیکی ۵۷
۳ -۲- بررسی کلی مدلهای ارزیابی آمادگی الکترونیکی ۵۹
۵-۱- سازمان های دولتی ۱۵۶
۵-۲- سازمانهای تجاری ۱۵۸
۵-۳- بنگاههای اقتصادی ۱۶۱
۵-۴- جامعه اطلاعاتی ۱۶۶
۶- جمع بندی نهایی ۱۷۱
۷- منابع ۱۷۷
۱- مقدمه
آمادگی الکترونیکی توانایی پذیرش و به کارگیری فناوری اطلاعات در جوامع بوده و دارای چهار مؤلفهء بنگاههای اقتصادی، شهروندان، زیرساختها و دولتها است. اهمیت ارزیابی الکترونیکی در تبیین تفاوت کشورهای مختلف در میزان بهرهگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات و ایجاد شکاف دیجیتالی است. اهداف اقتصادی همچون حفظ توان رقابت دیجیتالی، ایجاد زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، گسترش کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در راستای توسعه توان اقتصادی و گسترش سرمایهگذاری خارجی و اهداف اجتماعی همچون کاهش شکاف دیجیتالی، بهرهمندی افراد و سازمانها از اطلاعات کیفی و ایجاد اعتماد در مشتریان از جمله دستاوردهای آمادگی الکترونیکی به شمار میروند.
برای ارزیابی آمادگی الکترونیکی مدلهای متفاوتی از جمله: MOSAIC، APEC، CID، CSPP، EIU ، ITU و… وجود دارند که هر کدام شاخصها و روشهای متفاوتی را برای سنجش آمادگی الکترونیکی ارائه میدهند.
چکیده
منظور از آمادگی الکترونیکی (E – Readiness) توانایی پذیرش، استفاده و بهکارگیری فناوری اطلاعات و کاربردهای مرتبط با آن در جوامع میباشد. عوامل متعددی بر چگونگی استفاده از فناوری اطلاعات و سطح آمادگی الکترونیکی جوامع تأثیرگذار است. مطالعهء چگونگی بهکارگیری این فناوری در کلیه زمینههای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی جوامع حائز اهمیت است. در این راستا ارزیابی آمادگی الکترونیکی جوامع و سازمانها برای استفاده مؤثر از این فناوری مقدمهء برنامهریزی بهینه به منظور نیل به اهداف سازمانی است.
کلمات کلیدی: e readiness ، فناوری اطلاعات، ارزیابی، زیر ساخت، شکاف دیجیتالی، مدل، شاخص
روش تحقیق
روش تحقیق این پروژه با توجه به شکل ذیل عبارتست از:
۱- مطالعه اسناد: به صورت موردی برخی از پروژه ها و اسناد در این زمینه بررسی شده است؛ که منابع آنها مجلات، اینترنت، اسناد کتابخانه ای، پروژه های انجام شده در این زمینه و … می باشد.
۲- Benchmarking: الگوبرداری (Benchmarking) روشی سیستماتیک است که سازمانها بوسیله آن میتوانند فعالیتهای خود را بر اساس بهترین صنعت یا سازمان اندازهگیری و اصلاح کنند ؛ این روش با فراهمسازی چارچوبی برای سازمانها که بوسیله آن فعالیتهای بهترین سازمان مشخص گردیده است و تشخیص وجوه تمایز سازمان موجود با بهترین سازمان ، نشان میدهد که چگونه میتوان شکافهای موجود را پر کرد .
۳- دریافت مشاوره: با راهنمایی های استاد راهنما و برخی اساتید دیگر در این زمینه، مسیر پروژه تعیین شد.
۴- استخراج نتایج: در این مرحله پس از بررسی اسناد جمع آوری شده و همچنین راهنمایی های اساتید ارجمند نتایجی در این مرحله استخراج شده است.
۵- ارائه مدلها: با تجزیه و تحلیل نتایج مدلهایی در جهت رسیدن به آمادگی الکترونیکی دسته بندی و ارائه شد.
۶- ارائه معیارها: برای رسیدن به آمادگی الکترونیکی نیازمند معیارهایی می باشد، تا منطبق با آنها در راستای مدل مربوطه بتوان به آمادگی الکترونیکی در جامعه رسید.
۷- مدل بهینه: با بررسی مدلها و معیارهای بدست آمده در حوزه های مختلف( سازمانهای دولتی، بنگاههای اقتصادی و …) مدل بهینه در هر حوزه تعیین شد.
تعاریف
در این بخش به تعریف و مفهوم کلی آمادگی الکترونیکی، ضرورت های آمادگی الکترونیکی ،مزایای آمادگی الکترونیکی و …. خواهیم پرداخت. آمادگی الکترونیکی دارای مدل های اندازه گیری متفاوتی می باشد، که هر کدام از این مدل ها به صورت مجزا تعریف واحدی را از آمادگی الکترونیکی ارائه می دهند. در فصلهای بعدی نیز به این عناوین خواهیم پرداخت.
مفهوم آمادگی الکترونیکی
آمادگی الکترونیکی عبارت است از مجموعه شاخص های استاندارد و مورد تائید سازمان های بین المللی در مورد توانمندی ها، امکانات و سرمایه گذاری های یک کشور، شهر یا شرکت در زمینه فناوری اطلاعات که نماینده حجم تلاش ها و پیشرفت های آن محیط برای کاربردی تر کردن فناوری اطلاعات است.
گروه همکاریهای اقتصادی آسیا و اقیانوسیه (APEC) کشوری را آماده الکترونیکی میداند که دارای تجارت آزاد، صنعت قانونمند، سهولت در صادرات و هماهنگ با استانداردهای دولتی و توافقنامههای تجاری است.
مطابق تعریف ارائه شده در پروژه سیاستگذاری سیستمهای کامپیوتری (CSPP) یک جامعه آماده از لحاظ الکترونیکی، جامعهای است که دارای سرعت بالای دسترسی به شبکه در یک بازار رقابتی، دسترسی و استفاده پایدار از فناوری اطلاعات و ارتباطات در مدارس، ادارات دولتی، بنگاههای اقتصادی، خانهها و مراکز بهداشتی است. در چنین جامعهای امنیت و حریم خصوصی افراد هنگام بهرهگیری از روشهای الکترونیکی تامین شده و سیاستهای دولتی از کاربری و اتصال به شبکههای کامپیوتری حمایت میکنند.
براساس این تعریف میزان نفوذ فناوری اطلاعات و ارتباطات درخانهها، بنگاههای اقتصادی، مراکز بهداشتی و درمانی و ادارات دولتی مبنای ارزیابی آمادگی الکترونیکی یک جامعه قرار میگیرد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه شناسایی معیارهای سنجش آمادگی الکترونیکی , :: بازدید از این مطلب : 570 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه سامانه کارت های هوشمندسامانه کارت های هوشمند چکیده: دردنیای کنونی تکنولوژی و اطلاعات به عنوان یکی از بزرگترین سرمایه های یک کشور به حساب می آیندلذا تمامی کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه تمام تلاش خود را برای به دست آوردن و استفاده صحیح از آن می کنند تکنولوژی کارت های هوشمند چندین سالی است که در کشورهای توسعه یافته در سطح وسیع در حال استفاده است و توانسته جایگاه خوبی پیدا کند که از جمله ان می توان بخش های امنیتی و بخش های مالی مانند ویزا کارت و مستر کارت را نام برداما این تکنولوژی در کشورهای در حال توسعه مثل ایران هنوز جایگاه درخوری پیدا نکرده استهدف از ارائه این پایان نامه اشنایی با این کارت ها و تکنولوژی های مرتبط با ان در پیاده سازی کارت های هوشمند و همچنین موارد استفاده از آن که سهولت در کار و بهینگی ان را نشان می دهد می باشد
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه سامانه کارت های هوشمند , :: بازدید از این مطلب : 616 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه حاشیه نشینی و مشکلات آنحاشیه نشینی و مشکلات آن
فهرست مطالب
فصل اول ۳
کلیات ۳
مقدمه: ۴
بیان مسئله: ۷
اهداف تحقیق: ۱۲
روش تحقیق: ۱۳
مفهوم حاشیه نشینی: ۱۴
تفاوت حاشیه نشینی و زاغه نشینیک ۱۵
تهدیدات: ۱۶
تاریخچه و روند حاشیه نشینی در جهان: ۱۸
فصل دوم ۲۸
گسترش شهرها ۲۹
تفاوت حاشیه نشینی در غرب و کشورهای جهان سوم ۳۰
نحوه سکونت حاشیه نشینان ۳۲
مهاجرت و حاشیه نشینی ۳۸
علل مهاجرت: ۳۹
فقر و حاشینه نشینی ۳۹
فرهنگ فقر (اسکارلوئیز) ۳۹
جدائی گزینی فضایی: ۴۲
فصل سوم ۴۴
روند حاشیه نشینی درایران ۴۴
تحلیلی از حاشیه نشینی درایران ۴۵
روند حاشیه نشینی درایران ۵۳
تاریخچه حاشیه نشینی در ایرانک ۵۴
انواع مساکن نابهنجار: ۵۹
وضعیت خاص مهاجرت به تهران پس از انقلاب ۶۷
نتیجه گیری: ۱۳۹
منابع ۱۴۲
فصل اول
کلیات
مقدمه:
جمعیت انبوهی که در شهرها ، شهرکها و آبادیهای اطراف تهران و مناطق فقیرنشین داخل تهران زندگی می کنند وبا رشد بی رویه ای افزایش می یابد، درواقع اغلب همان کسانی هستند که درمفابله با محدودیتهای پیش گفته، عدم توانایی مالی در تهیه مسکن درداخل محدوده شهر تهران یا مشکلات دیگر در محل سکونت فبلی، مسکن خود را به خارج از محدوده یا مناطق حاشیه ای داخل شهر منتقل کرده اند و در عمل باید جزء جمعیت شهر تهران به شمار آیند.
چرا که هیچ یک از این محلات، آبادیها، شهرکها و حتی شهرهایی که جمعیت آنها به سرععت رشد می کنند مانندمحله های فقیر نشین داخل شهر جاذبه ای جز مجاورت با شهر تهران ندارند که البته وجود رفاه نسبی، تفریح و سرگرمی برای مردم بویژه برای جوانان از عوامل مهم جذب کننده در شهرهای بزرگی چون تهران بوده است.
افزایش جمعیت شهر تهران و به همراه آن گسترش فیزیکی شهر واضافه شدن فواصل شهری، ارائه خدمات را مشکل و گران گرده و مسائلی نظیر کمبود، گرانی، نامناسب و غیر بهداشتی و بالاخره فرسوده، بودن مسکن ، کمبود آب وبرق، تلفن، کمبود فضای سبز ، آلودگی و ترافیک . کمبود فضای آموزشی، کمبود امکانات پزشکی و دهها مشکل دیگر را به وجود آورده است.
باید خاطرنشان کرد که افزایش جمعیت در خارج از محدوده خدماتی که به طور مستقیم و درموارد غیر مستقیم از خدمات شهری استفاده می کنند باعث شده این مشکلات از عمق و وسعت بیشتری برخوردار گردیده و مشکل جدیدی را در زندگی شهری بوجود بیاورد که ما از آن تحت عنوان حاشیه نشینی نام می بریم.
افرادی که د راین مناطق ساکن می شوند کسانی هستند که توانایی تهیه مسکن درمناطق دیگر شهر که از امکانات و خدمات نسبتاً بیشتری برخوردار هستند را ندارند.
اغلب ساکنان این مناطق را شهر نشینان یا روستائیان مهاجر فقیری تشکیل میدهند که جهت تأمین هزینه های زندگی در داخل شهر مشغول به کار بوده و برای رسیدن به محل کار باید هر روز مسافت زیادی را طی کنند. بنابر این رفت و آمد و هزینه های آن از مسائلی است که برای این افراد از اهمیت خاصی برخوردار است.
کمبود آب و فقدان سیستم آبرسانی مناسب نیز از مشکلات دیگری است که اهالی این مناطق با آنان روبه رو هستند به نحوی که در بعضی از این مناطق، آنها مجبود به خرید آب از تانکرهای حامل آب می باشند.
فقدان سیستم جمع آوری زباله و شبکه فاضلاب و هزینه هایی که دفع زباله به همراه دارد موجب بروز آلودگی در این مناطق گردیده واین آلودگی و بیماریهای ناشی از آن به دلیل فقیرنشین بودن آین مناطق و عدم وجود حمایت های اجتماعی امکان تشدید ففر اقتصادی را فراهم می سازد.
تراکم جمعیت و نامناسب بودن مسکن فقر مالی و فرهنگی، فقدان تاسیسات و تسهیلات شهری از جمله مشکلاتی می باشند که ساکنین این مناطق را آنها روبرو هستند.
اگر از دیدگاه تئوریک به این موضوع نگریسته شود می توان مشاهده کرد که مشکلات ناشی از حاشیه نشینی دارای پیامدهای اجتماعی روانی به عنوان یک عامل مهم درحفظ نظم و ثبات اجتماعی مورد توجه قرار گرلفته و میزان گرایش به رفتار ضد اجتماعی که معمولاً انتظار می رود در ناطق حاشیه نشین از درجه بالائی برخوردار باشد وامکان رواج اخرافات اجتماعی و فرهنگی واقتصادی را در میان ساکنان این مناطق افزایش دهد بررسی می شود.
بیان مسئله:
در کشورهای در حال توسعه به علت رشد سریع جمعیت و عوامل گوناگون مانند عدم تقسیم مناسب امکانات شهری، مسئله مهاجرت از روستاها و شهرهای کوچک به سوی شهرهای بزرگ یک امر عادیست. درایران نیز از این بعد به علت مسائل خاص جغرافیائی و دیگر مسائل شهرهای بزرگ خصوصاً شهری مانند تهران، دچار مشکل مهاجرت گردیده اند. د ررژیم گذشته در بیش از سه دهه، تهران چنان رشد یافت که با گذشته خود فاصله گرفت.
از سال ۱۳۵۶ و با شروع انقلاب و آشوبهای شهری و بعد از آن ، چنگ تحمیلی باعث گردید که افراد بیکار ساکن د ر روستاهای کوچک و بزرگ و شهرهای کوچک، جهت یافتن کار هر چند کاذب روانه شهرهای بزرگ بخصوص حاشیه تهران گردند.
این مهاجران به علت فقر اقتصاد ی و گرانی مسکن، قادر به خرید خانه در تهران نبودند، و در نتیجه به حاشیه های این شهر که در حال حاضر عمدتاً در حوزه حومه جنوب تهران قرار دارند. هجوم برده اند و به علت برخورد قاطع با این مهاجران و عدم برنامه ریزی جامع و مناطق، حریم تهران گسترش بی رویهای یافته تا آنجا که روستاهای چند سال گذشته به شهرکهای بزرگ فاقد امکانات رفاهی، آموزشی، درمانی و … تبدیل گردیدند.
به طور نمونه می توان به جاده نظامی د رمسیر جاده ری- ورامین اشاره کرد که در سال ۱۳۵۶ فقط سه خانوار در آن زندگی می کردند ولی امروز دهها هزار نفر جمعیت دارد.
به طور کلی مجموعه روستاها و شهرکهای حوزه جنوب حومه تهران امروز با کمبود امکانات رفاهی از طرفی و رشد جمعیت مهاجر از طرف دیگر و همچنین رشد مجتمع های ساختمانی در بخشی از مناطق آن و عدم اعطای مجوز ساخت و ساز در برخی دیگر از مناطق آن، مسائل و مشکلاتی را به وجود آورده است که موجب نارضایتی مردم این مناطق شده است.
ذیلاً خلاصه مشکلاتی را روستاها و محله های خارج از محدوده شهری (محلهای حاشیه نشین) با آن مواجه اند عنوان می شود:
۱- مسکن:
کمبود مسکن در این نقاط مسئله ای حاد گشته است. عدم اجازه ساخت وساز از طرفی و رشد جمعیت که خصیصه ذاتی روستائیان مهاجر است از طرفی دیگر باعث ایجاد مشکلات و نابسامانیهائی درآن خانواده ها نهایتاً جامعه شده است.
۲- مشکلات شهری:
تشکیل این روستاها و شهرک ها در حریم شهر موجب شده تا در حوزه خدمات شهری قرار نگیرد و عدم خدمات رسانی و تامین امکانات مورد نیاز شهرکها و روستاهای واقع د رحریم باعث شده تا این محلمه ها همواره با مشکلات بهداشتی، آموزشی، خدماتی و … مواجه بوده که به نارضایتی ساکنان آن نیز منجر گردیده است.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه حاشیه نشینی و مشکلات آن , :: بازدید از این مطلب : 572 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه اصول مدیریت و رهبری نیروی انسانی در نیروی هواییاصول مدیریت و رهبری نیروی انسانی در نیروی هوایی
فهرست مطالب
چکیده
فصل اول : کلیات
مقدمه
اهمیت و ضرورت مسئله
بیان مسئله
اهداف پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعریف واژه ها
فصل دوم: ادبیات تحقیق
مقدمه
فرماندهی و اصول رهبری نظامی
شجاعت
صلاحیت
خستگی ناپذیری
آموزش صحیح زیر دست
هدایت و کنترل
توانایی نظامی
فصل سوم: روش پژوهش
روش پژوهش
جامعه آماری
روش نمونه گیری
مقیاس درجه بندی
روایی و پایائی اندازه گیری
ابزار تحقیق
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل
تجزیه و تحلیل داده ها
فصل پنجم: نتیجه گیری
نتیجه گیری
پیشنهادها
پیشنهاد برای موضوعهای پژوهشی
محدودیتهای تحقیق
ضمائم
پرسشنامه
فهرست منابع
چکیده:
در وجود هر انسانی مقداری نیروی حیاتی، انرژی، امکانات و استعدادهای خاص نهفته است که اگر شرایط و فرصت مناسب برای او فراهم گردد. این نیروها و استعدادها، آشکارا و به طور رشد می کنند.
هدف از پژوهش حاضر عبارت است از اینکه خصوصیات یک فرمانده چیست و چرا دانشجویان به این تخصص علاقه خاصی نشان نمی دهند.
فرماندهی که یک امر بسیار خطیر در سازمانهای نظامی می باشد اهمیت وافری دارد. از خصوصیات یک فرمانده می توان به شجاعت، صلاحیت، خستگی ناپذیری و آموزش صحیح زیردست اشاره کرد.
همچنین هدایت و کنترل و توانایی نظامی نیز از مشخصات بارز این تخصص می باشد. فرمانده باید بتواند متضادترین خصایص یعنی عزم و احتیاط و دلیری و شجاعت را در وجود خود یکجا جمع نمائید.
همچنین یک فرمانده باید اوامر و دستورات رسیده از رده های بالا را بدون اکراه اجرا نمائید. هنگامیکه که یک فرمانده از لحاظ روحی ضعیف و ناتوان بوده و از قدرت و صلابتی که شایسته مفهوم این کلمه است بی بهره باشد، وقتیکه دستورات او صراحت و قاطعیت نداشته باشد، یگان از مسیر اصلی خود منحرف و گمراه می شود.
فصل اول
کلیات
مقدمه:
در میان دانشهای مختلف بشری شاید دانش مدیریت را بتوان جزء با همیت ترین و پیچیدهترین و مشکل ترین دانش زمان حاضر به شمار آورد. هر چند دانش مدیریت یکی از جوانترین رشته های دانش قرن ما می باشد، ولی از آنجا که این دانش از جهتی با اداره سازمان، شکل سازمان و فعالیتها و ترکیب سازمان و از طرف دیگر با عوامل بوجود آورنده سازمان یعنی افراد انسانی سر و کار دارد و این هر دو به اندازه طول تاریخ قدمت دارند.
امروزه دانشمندان مدیریت، روانشناسان و جامعه شناسان هر یک به نوعی دانش مدیریت را تبیین و توجیه می کنند و در این میان نقش مدیران که خود هم عامل انسانی هستند و هم اعمال کننده دانش مدیریت بس سنگین و دشوار است.
در وجود هر انسانی مقداری نیروی حیاتی، انرژی، امکانات و استعدادهای خاص نهفته است که اگر شرایط و فرصت مناسب برای او فراهم گردد. این نیروها و استعدادها، آشکارا و به طور طبیعی رشد می کنند.
در یگانهای نظامی این شرایط توسط فرماندهان فراهم می شود و موجب رشد این استعدادها می گردد. اما فرماندهی علاوه بر اینکه یک اختیار قانونی جهت اداره یگان است مانند رهبری، هنری است آموختنی و از دیدگاه علمی امری است اکتسابی یا وراثتی که از طریق آموختن و تجربه در انسان توسعه می یابد.
در همین راستا باید گفت که فرماندهی بر یگانهای نظامی یک نوع مدیریت است و چنانچه به خوبی استفاده شود می توان اهداف یک سازمان نظامی را به خوبی پرورش داد و از آن نتیجه مطلوب و دلخواه را گرفت. بنابراین باید به فرماندهی که یک امر بسیار خطیر در سازمانهای نظامی می باشد اهمیت وافری داده شود.
اهمیت موضوع:
در مورد اهمیت این موضوع باید گفت که آنچه که مشخص است نیروی هوائی طی اهدافی تشکیل شده که از جمله آن می توان پشتیبانی از یگانهای دیگر نظامی و حریم هوائی یک کشور اشاره کرد که در اجرای این امر نیازمند به داشتن تجهیزات کافی و نیروی متخصص انسانی جهت استفاده مفید و بهینه از این تجهیزات در راستای اهداف مشخص شده است.
برای تربیت این نیروی متخصص انسانی باید تدابیر مدیریتی خاص اندیشید که از جمله آن به فرمانده مستقیم یگان نظامی مربوط می باشد که چگونه این افراد را تربیت داده و نسبت به وظیفه آنها ایشان را متعهد بار آورند.
بیان مسئله:
تخصص پیاده و یافرماندهی ، یکی از تخصصهای حساسی هست که در نیروهای مسلح و نیروی هوائی وجود دارد. این حساسیت در دانشگاه بیشتر می باشد. زیرا دانشگاه مهد پرورش و تربیت متخصصان و افسران آینده نیروی هوائی می باشد. بنابراین یک فرمانده باید با فرماندهی صحیح و منطقی افراد تحت امر خود را هدایت کند. زیرا پرسنل تحت امر، او را به عنوان الگو و سرمشق خود قرار می دهند و سعی می کنند از اعمال خوب فرماندهی پیروی کنند.
هر فرمانده دارای صفات بارز و نمونه ای است که با عمل نشان داده می شود. این قبیل اعمال می تواند در انتقال صفات عالیه فرماندهی برای دیگران مؤثر قرار گیرد.
از اینرو می توان گفت که نحوة عملکرد فرماندهان در محیط دانشگاه می تواند در نگرش دانشجویانی که می خواهند به این تخصص گرایش پیدا کنند تأثیرگذار باشد.
با توجه به توضیحات فوق پژوهشگر در این تحقیق سعی دارد تأثیر مسائل و مشکلات این تخصص و جذابیت و مسائل اقتصادی و همچنین چگونگی نگرش مسئولین به این تخصص در انتخاب آن توسط دانشجویان مدیریت دولتی مورد بررسی قرار دهد.
اهداف پژوهش:
۱- بررسی عوامل مؤثر در عدم انتخاب تخصص فرماندهی توسط دانشجویان مدیریت دولتی.
۲- بررسی جو حاکم بین فرمانده و دانشجو و تأثیر آن در انتخاب این تخصص توسط دانشجویان.
۳- بررسی مخاطرات این تخصص و تأثیر آن در انتخاب توسط دانشجویان مدیریت دولتی.
۴- بررسی عوامل انگیزشی و تأثیر آن در انتخاب این تخصص توسط دانشجویان.
۵- بررسی عملکرد مسئولین ذیربط و تأثیر آن در انتخاب این تخصص توسط دانشجویان.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه اصول مدیریت و رهبری نیروی انسانی در نیروی هوایی , :: بازدید از این مطلب : 1070 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه طراحی بسته بندیطراحی بسته بندیفهرست مطالب بخش نظری پروژه:
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه طراحی بسته بندی , :: بازدید از این مطلب : 503 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه صنعت تبلیغاتصنعت تبلیغات فهرست مطالب
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه صنعت تبلیغات , :: بازدید از این مطلب : 555 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه طراحی و ساخت نیروگاه تولید انرژی گازسوزطراحی و ساخت نیروگاه تولید انرژی گازسوز
فهرست مطالب
۱-هدف و دیدگاه کلی ۴
۱-۱- مقدمه ۴
۲-۱-منابع و استانداردها ۶
S 75.01 For control valve sizing 8
2-اطلاعات فنی ۹
۱-۲-شرایط محیط : ۹
۲-۲- اطلاعات مربوط به خط لوله انتقال گاز از خط لوله سراسری به داخل نیروگاه ۱۰
۳-توضیحات فنی ۱۱
۱-۳-ورودی سیستم ۱۱
۲-۳-فیلترهای تصفیه کننده گاز ۱۳
۳-۳-واحد اندازه گیری دبی ۱۶
انتخاب کنتور ۱۸
اصول کار کنتور توربینی: ۲۰
۴-۳- ایستگاه تقلیل فشار ۲۲
۵-۳- واحدهای اندازه گیری برای هر واحد از بویلرها ۲۴
۶-۳- سیستم سوخت گازهای مضر و زائد (FLARE) 25
7-3- فلسفه کنترل ۲۶
۸-۳- مسیر یابی و نصب خطوط لوله گاز ۲۷
زنگ زدایی و آماده سازی لوله ۳۰
پوشش گذاری و عایقکاری لوله های گاز ۳۲
رعایت اصول نوارپیچی بر روی لوله ها ۳۶
تست صحت انجام عایقکاری ۳۸
عایقکاری گرم ۴۰
فیلترهای تصفیه گاز ۴۴
۱-مقدمه ۴۴
۲-کد و استاندارد ۴۵
۳-شرایط طراحی و عملکرد ۴۵
Nitrogen ۶٫۲ ۴۶
Methane ۹۱٫۲۷ ۴۶
Ethane ۱٫۲۶ ۴۶
N-Pentane ۰٫۱۱ ۴۶
۲-۳- فشار ۴۶
۳-۳-دما ۴۷
۴- دیدگاه کلی و عمومی ۴۷
۵-کنترل ۴۹
۶- MATERIAL 50
7- ساخت ۵۱
۸- رنگ کاری ۵۱
۹- تست ۵۱
۱۰-بازرسی ۵۳
انتخاب فیلتر ۵۳
Rotating Member Oil Bath Scabber 56
Filter 59
1-هدف و دیدگاه کلی
۱-۱- مقدمه
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی در زمینه نفت و گاز هر روز شاهد هستیم که سیستم های قدیمی که با انواع سوخت فسیلی سنگین مانند مازوت و نفت و گازکار می¬کردند دچار تغییر و دگرگونی می¬شوند.ا مروزه بدلیل مسائل و مشکلات زیست محیطی و آلودگی ناشی از سوخت اینگونه سوخت های فسیلی، پائین بودن راندمان حرارتی، عمر کم تجهیزاتی که در ارتباط با این سوختها هستند و غیر اقتصادی بودن آنها دیده می شود که صاحبان صنایع به فکر جایگزینی این منابع با گروه دیگری از سوخت ها هستند یکی از بهترین جایگزین ها گاز طبیعی است که هم ارزان و در دسترس بوده و علاوه بر آن آلودگی بسیار کمی برای محیط بوجود می آورد.
در ادامه در طی این طراحی هدف تبدیل یک نیروگاه تولید انرژی مازوت سوز به یک نیروگاه تولید انرژی گازسوز می باشد بدیهی است که این نیروگاه در سیکل رانکین کار می کند بنابراین کافی است سیستم تولید انرژی نیروگاه از حالت مازوت سوز به گاز سوز تبدیل شود. این عملیات از خط انتقال سراسری گاز شروع شده و تا مشعل های مربوطه به هر دیگ بخار ادامه دارد.
بدلیل اهمیت طرح و استراتژیک بودن فعالیت یک نیروگاه هیچگاه نباید نیروگاه بر اثر قطع جریان گاز دچار خاموشی شود به همین دلیل طراحی باید به گونهای باشد که هر گونه استرس ناشی از وزن و تنش های حرارتی که ممکن است در هنگام نصب تجهیزات و در زمان عملکرد سیستم بروز کند را تحمل نموده و علاوه بر آن هر گونه دبی ناگهانی و فشار تناوبی را که حداکثر آنها کمتر از شرایط تست است را تحمل کند.
با توجه به مطالب فوق باید برای تعمیرات و نگهداری سیستم مربوطه اقدام لازم را بعمل آورد. این مطلب بیانگر آن است که در دسترس بودن تجهیزات و سایر اجزا که نیاز به تعمیر و نگهدرای و تعویض دارند از اهمیت خاصی برخوردار است این دسترسی شامل دسترسی اپراتور به تجهیزات، دسترسی ماشین آلات حمل و نقل برای تجهیزات سنگین می باشد که باید جاده های مورد نظر به طور کامل در نظر گرفته شود.
برای عملکرد بهینه سیستم و کنترل مناسب نیازمند یک سری تجهیزات ابزار دقیق هستیم که در ادامه به طور مفصل در بخش های جداگانه به هر یک از موارد فوق خواهیم پرداخت.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه طراحی و ساخت نیروگاه تولید انرژی گازسوز , :: بازدید از این مطلب : 518 نوشته شده توسط : محمد
دانلود پروژه لاستیکلاستیکفهرست مطالب
۱- مقدمه
۲- پیدایش و توسعه لاستیکهای سنتزی
۳- پیدایش و توسعه لاستیکهای سنتزی
۴- آمبزه کاری لاستیکهای
۵- روشها و مراحل ساخت لاستیک
۶-تکنولوژی لاستیک
۷-بازیافت تهیه لاستیک در کشور
۸- مصارف جدید برای تابرهای فرسوده
۹-خطرات و تبعات زیست محیطی منفعت لاستیک
۱۰- SPC و کاربرد کنترل فرآیند آماری
۱۱- آزمون های معمولی در صنعت لاستیک
۱۲- فرآیند ناتو و ارتباط آن با لاستیک
۱۳- تأثیر فناوری نانو در بازار لاستیک
مقدمه :
از آغاز حیات بشر تا پایان سدة نوزدهم، انسان فقط موادی را مورد استفاده قرار می داد که طبیعت، جهت تحقق منظورهای بسیار متفاوت، در اختیار او گذارده بود. این مواد انسان را قادر می ساخت تا در وهلة نخست نیازهای ضروری از قبیل دفاع، غذا، پوشاک و سپس وسایل آسایش خود را فراهم سازد.
بدین منظور، ابتدا سنگ آتشزنه.چوب شاخ، و عاج را، که به ترتیب از منابع معدنی،نباتی، حیوانی فراهم می شدند. به کار گرفت. استفاده از فلزات اولیه و در رأس آنها طلا، مس، آهن، و سپس فلزات مختلف دیگر، که انسان می توانست به طور پیاپی از منابع زیرزمینی معدنی به دست آورد، در مراحل بعد قرار گرفت.
حدود سالهای ۱۸۷۰، مادة جدیدی به نام سلولویید در بازار تجارت ظاهر شد. این ماده می توانست نرم شود، حالت بخ خود گیرد، وپیچیده ترین شکلها را براحتی به دست آورد. سلولویید محصول آزمایشگاههای شیمیدانها بود و از سنتز دو مادة طبیعی سلولوز و کافور به دست آمد.
طی سی سال، سلولویید تنها نمایندة محصولات سنتزی بود که به عنوان مادة اولیه برای ساخت وسایل به کار گرفته می شد. البته وقتی به عقب بر می گردیم، این امر تا اندازه ای عجیب به نظر می رسد. حدود سالهای ۱۹۰۰، تولید صنعتی گالالیت از کازیین و فرمالدهید پدیدار شد. بهای تما شدة این ماده تا حدود سالهای ۱۹۲۲ بالا بود و بدین ترتیب کاربرد آن را محدود می ساخت.
در سال ۱۹۰۷، باکلند از فنون و فرمالدهید رزین تراکمی به نام باکلیت، (مأخوذ از نام سازندة آن) با خواص مشابه خواص صمغ لاکی، تهیه کرد و با ابهام پیش بینی کرد که سلولویید و گالالیت تنها موادی نیستند که شیمیدان میتواند در آزمایشگاه خود آنها را بسازد و سپس با استفاده از چنین مواد اولیه ای، درمقیاس صنعتی، به مجموعة مواد مناسب برای ساخت محصولا کاملا منتفاوت برسد.
آینده چنین امیدی را تأیید کرد سالهای مدیدی که از پیدایش باکلیت تاکنون گذشته است شاهد به وجود آمدن شمار بسیاری از محصولات جدیدی بوده ایم که از آزمایشگاه بیرون آمده است و کم کم. و گاهی به طور چشمگیر، با مواد طبیعی قدیمی به رقابت برخاسته است و موجب به وجود آمدن عملیات کاملا جدیدی شده است.
در حال حاضر این مواد سنتزی بنا به خواص فیزیکی و مکانیکی و طبعاً بنا به ماهیت کاربرد شان، که ناشی از خواص آنها می باشد، به سه دسته تقسیم می شوند:
۱- مواد پلاستیکی، که معمولا با عبارت سادة پلاستیکها مشخص می شوند. یکی از خواص اساسی پلاستیکها سخت و صلب بودن آنها در دمای اتقا است این ماده وقتی به اندازة کافی گرم شود صلابت خود را از دست می دهد و بدین ترتیب برای قالبگیری آماده می شود. همة ما با توسعة شگرفی که تاکنون در زمینة صنعت پلاستیک انجام گرفته است و نیز با عملیات شگفت آن آشنایی داریم. ما در این کتاب چنین مواد پلاستیکی را بررسی نخواهم کرد و خوانندگان علاقه مند به این مواد را به مطالعة کتابی که به این موضوع اختصاص دارد دعوت می کنیم.
۲- لاستیکهای سنتزی( به نام کشپارها نیز معروفند ) این مواد کشسان می باشند یعنی، دارای این خصایت هستند که پس از رفع فشار یا انقباضی که بر آنها اعمال شده است مجدداً شکل اولیة خود را به دست آورند.
۳- الیاف سنتزی موادی هستند که می توان به آسانی آنها را به صورت نخ قابل ریسیدن در آورد.
در این کتاب تنها دو دستة آخر مواد سنتزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
برای اینکه خوانندگان بهتر بتوانند مشکلاتی را که هنگام اجرا و به کار بستن این مواد مطرح می شود و نیز راه حلهایی را که برای آنها آورده ایم متوجه شوند به نظر می رسد در ابتدا لازم باشد به صورت فشرده برخی تعریفهای اساسی مربوط به تهیة چنین مواد سنتزی را در اختیار ایشان قرار دهیم.
دو نوع تغییر و تبدیل ضروری که در شکل مولکول یک مادة سنتزی دخالت دارند عبارتد از: بسپارش افزایشی و بسپارش مرحله ای،بسپارش را هنگامی افزایشی ( یا زنجیری) می نامیم که ازیک مولکول پایه به نام تکپار، ماده ای با جرم مولکولی بیشتر به نام بسپار به دست آید و نتیجة آن رشد مناسب مولکول تکپار بدون حذف مادة سوم باشد. طرح نمایشی یک واکنش بسپارش افزایشی به صورت زیر است:
به عنوان مثال،عبور از استیلن به بنزن:
یک نوع بسپارش افزایشی را تشکیل می دهد.
متذکر می شویم که در برخی موارد پدیدة مشابهی می تواند اتفاق افتد. بدین ترتیب که وقتی دو مولکول به طور همزمان بسیپار شوند، درشت مولکولی که مخلوطی از دو نوع تکپار است به دست می آید:
( با فرض اینکه در حالت ساده، مولکولهای M و M به تعداد مساوی در ساخت درشت مولکول شرکت کرده باشند)؛ چنین واکنشی را همبسپارش می نامند.
بسپارش را هنگامی مرحله ای (یا تراکمی ) می نامیم که مادة به دست آمده نتیجة واکنش میان مولکولهای پایه باشد، ولی این بار با حذف یک ماده سوم. معمولا مولکول این ماده بسیار ساده می باشد و اغلب آب است. ولی این ماده می تواند یک اسید، یک نمک، یک الکتل، یک آمین، یا… نیز باشد. عناصر سازندة بسپار از هر دو مولکول، که حالا به کیدیگر متصل شده اند، تشکیل شده است. برای مثال، وقتی طبیعت مولکولهای سلولوز را از مولکولهای گلوکوز به وجود می آورد، برای هر دو مولکول گلوکوزی که به یکدیگر متصل می شوند یک مولکول آب حذف می شود. به چنین واکنشی، بسپارش مرحله ای می گوییم.
شایان ذکر است که چندین نوع مولکول نیز می توانند در یک چنین واکنشی با یکدیر متحد شوند و مادة سومی را حدف کنند. در این حالت به چنین واکنشی همبسپارش مرحله ای می گوییم.
باید متذکر شویم که از نقطه نظر شیمی- فیزیکی، تفاوت اساسی میان بسپارش منرحله ای وجود دارد. بسپارش یک واکنش شیمیای واقعی است که بتدریج و گاهی بسیار کند صورت می گیرد، به طوری که اغلب امکان جداسازی مواد حد واسط تشکیل شده، یتعنی دوپار، سه پار، چهار پار، و…، وجود دارد. برعکس، واکنشهای بسپارش افزایشی بیشتر تغییر و تبدیلهای فیزیکی هستند و حساسیت زایدی در برابر کاتالیزورها از خود نشان می دهند. این واکنشها در شرایط معمولی بسرعت کامل می شوند و نمی توان به دلخواه در مراحل حد واسط، آنها را متوقف کرد.
بالاخره، از نظر مواد تشکیل دهندة شیمیایی باید اشاره کنیم که محصول به دست آمده از یک بسپارش افزایشی دارای همان ترکیبهایی است کمه تکپار اولیه دار است. در صورتی که چنین حالتی برای محصول حاصل از بسپارش مرحله ای وجود ندارد، چرا که در اینجا با حذف مولکولهای سومی مواجه هستیم.
چیزی که پیشاپیش می توان حدس زد این است که مواد سنتز شده اجسامی با مولکولهای بزرگ می باشند. در واقع، این مواد ترکیبهایی با مولکولهای درشتند و به همین دلیل به نام درشت مولکولها نامیده می شوند. وزنهای مولکولی چنین موادی حدود ۱۰۰۰ برابر وزن مولکولی مواد معمولی در شیمی آلی است معمولا این مقدارها از ۵۰۰۰۰ فراتر می رود و می تواند به ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار برسد.
:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , , :: برچسبها: دانلود پروژه لاستیک , :: بازدید از این مطلب : 682 |
|
موضوعات آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|