نوشته شده توسط : محمد

دانلود گزارش مالی شرکت آبادانی‌ و مسکن الهیّه خراسان

گزارش مالی شرکت آبادانی‌ و مسکن الهیّه خراسان

فهرست مطالب
ترازنامه
صورت سود و زیان
گردش سود (زیان) انباشته
صورت جریان وجوه نقد
یادداشتهای توضیحی:
الف) تاریخچه فعالیت شرکت
ب) مبنای تهیه صورتهای مالی
پ) خلاصه اهم رویه‌های حسابداری
ت) یادداشتهای مربوط به اقلام مندرج در صورتهای مالی و سایر اطلاعات
 بخش هایی از پروژه مالی شرکت آبادانی‌ و مسکن الهیّه خراسان
 ۱) تاریخچه فعالیت و وضعیت عمومی شرکت:
 ۱ـ۱) کلیات: شرکت آبادانی‌ومسکن الهیّه خراسان (سهامی خاص) در تاریخ ۲۱/۱۱/۱۳۷۷ طی شماره ۱۳۶۸۸ در اداره ثبت شرکتهای مشهد به ثبت رسیده است. موضوع فعالیّت شرکت طبق اساسنامه مصوب مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ ۱۵/۱۱/۱۳۷۷ عبارتست از انجام سرمایه‌گذاری بطور مستقیم و غیرمستقیم درکلیه بخشها و فعالیتهای اقتصادی, مالی‌و‌بازرگانی, خدماتی, عمرانی, تولیدی, صنعتی, کشاورزی, دامپروری, معادن‌وطراحی, نظارت و ارائه خدمات مشاوره‌مهندسی و اجرای پروژه‌های عمرانی ساختمانی, راهسازی و تأسیسات, سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی از طریق مشارکت و یا مبادرت به خریدوفروش سهام از طریق اشخاص حقیقی‌وحقوقی.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود گزارش مالی شرکت آبادانی‌ و مسکن الهیّه خراسان ,
:: بازدید از این مطلب : 370
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه حقوق آدم ربایی

حقوق آدم ربایی

فهرست مطالب
بخش اول    ۲
مروری اجمالی بر جرم آدم ربائی    ۲
بررسی جرم آدم‌ربایی:    ۳
جرم آدم‌ربایی در حقوق ایران    ۶
مجازات جرم آدم‌ربایی    ۶
۱) مجازات  اصلی:    ۶
قصد و انگیزه مجرم در مجازات آدم ربا چه نقشی دارد؟    ۱۵
آرامش پاداش زندگی هوشیارانه است    ۲۰
آدم ربایی از نگاه قانون    ۲۲
نشست قضایی دادگستری تهران در خصوص چگونگی احراز جرم آدم ربایی    ۲۳
بخش دوم    ۲۶
جرایم خشونت آمیز    ۲۶
جرائم خشونت آمیز    ۲۷
مبحث اول: جرائم  خشونت آمیز کلیات:    ۲۸
بخش اول:    ۳۰
آدم ربایی و مخفی کردن ربوده شده    ۳۰
مقدمه:    ۳۱
نظر شعبه دیوان در نقص رای دادگاه:    ۳۲
گفتار اول: عنصر قانونی جرم آدم ربایی یا مخفی کردن ربوده شده    ۳۳
۱-آدم ربایی به معنی اخص کلمه:    ۳۳
۲-نوزاد ربایی مخفی یا تعویض کردن طفل:    ۳۴
۳-ربودن اتباع ایرانی توسط اتباع و عوامل آمریکا:    ۳۴
۴-ربودن اشخاص در قوانین متفرقه:    ۳۵
گفتار دوم: عنصر مادی جرم آدم ربایی یا مخفی کردن ربوده شده:    ۳۶
۱-ربودن انسان:    ۳۶
۲- ارتکاب فعل ربودن یا مخفی کردن منجی علیه توسط دیگری به حکم قانون:    ۳۶
۳- تحقق معاونت در جرم یا صدور دستور ربودن یا مخفی کردن صفل نوزاد به دیگری    ۳۷
۴-تعدد جرم در خصوص اشخاص ربوده شده و مخفی کردن آنان:    ۳۷
۵-تشدید مجازات با توجه به موقعیت سنی مجنی علیه    ۳۷
الف) سایت کیفری در جرم آدم ربایی یا مخفی کردن ربوده شده:    ۳۷
ب) نجات و نگهداری طفل نوزاد رها شده:    ۳۸
ج) ربودن یا مخفی کردن طفل نوزاد مرده:    ۳۸
شروع آدم ربایی:    ۳۹
گفتار سوم – عنصر معنوی جرم آدم ربای یا مخفی کردن ربوده شده    ۳۹
۱-    لزوم عمد و قصد:    ۳۹
۲-    انگیزه و تاثیرات آن در مجازات:    ۴۰
گفتار چهارم- مجاز انتهای آدم ربایی یا مخفی کردن ربوده شده:    ۴۱
۲-کیفیات مشدده در جرائم آدم ربایی یا مخفی کردن ربوده شده:    ۴۱
الف) سن قربانی جرم    ۴۱
ب) وسیله ارتکاب آدم ربایی:    ۴۲
ج) ورود آسیب جسمی یا حیثیتی به مجنی علیه:    ۴۲
۳- سرانجام مجازات آدم ربایی و نحوه اجرای آن:    ۴۲
الف) گذشت شاکی ضمن صدور حکم:    ۴۲
ب) گذشت شاکی بعد از صدور حکم:    ۴۲
ج) غیر قابل تعلیق بودن جرم آدم ربایی:    ۴۳
د) شروع به آدم ربایی:    ۴۳
بخش سوم:    ۴۴
اسید پاشی و عواقب کیفری آن    ۴۴
بخش سوم اسیدپاشی و عواقب کیفیر آن:    ۴۴
بخش چهارم: جرم اسید پاشی    ۴۶
۱- اعتبار قانون:    ۴۶
۲- تحلیل ارکان تشکیل دهنده جرم اسیدپاشی    ۴۸
الف) عمل مرتکب:    ۴۸
ب) وسیله    ۴۸
ج) نتیجه:    ۴۹
د) سوء نیت عام:    ۴۹
۳- مجازات:    ۴۹
الف) مجازات جرم تام:    ۴۹
ب) مجازات شروع به اسیدپاشی:    ۵۰
ج) تخفیف و تعلیق مجازات:    ۵۰
۴- اسیدپاشی و افساد فی الارض:    ۵۱

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه حقوق آدم ربایی ,
:: بازدید از این مطلب : 597
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه جرائم خاص علیه بورس

جرائم خاص علیه بورس

مقدمه

لازم است قبل از پرداختن به بحث اصلی ، مطالبی به منظور ایجاد یک چارچوب ذهنی مطلوب از موضوع ، در قالب های زیر بیان گردد :
الف ) طرح بحث و تبیین جایگاه موضوع
ب )  اهمیت موضوع و چرائی انتخاب آن
ج )  پرسش های تحقیق
د )  فرضیه های تحقیق
ه  ) روش تحقیق و موانع آن
و ) پلان کلی و بیان منطق آن

الف ) طرح بحث و تبیین جایگاه موضوع
زندگی انسان همواره با یک سلسله احتیاجات و نیازمندی ها همراه بوده است . از ابتدای خلقت بشر چه زمانی که در غارها و جنگلها به تنهائی زندگی می کرده و احتیاجات اولیه خود راکه عبارت از خوراک و پوشاک می باشد ، همواره از میوه درختان و پوست حیوانات تأمین می نموده است و چه امروزه که تعداد نیازمندی های او از شماره خارج است موضوعاتی چون مسائل اقتصادی ، اجتماعی و . . . وجود داشته است ، منتهی تشکیل زندگی اجتماعی و تراکم جمعیت در نقاط مختلف جهان و ارتباط آن بوسیله اختراعات واکتشافات جدید و تضاد منافع فردی و اجتماعی آنها به اهمیت این مسائل افزوده    است .   رشد و گسترش جوامع انسانی اثر دیگری نیز به همراه داشته و آن درهم آمیختگی شاخه های مختلف علومی است که اساس تمدن بشر امروزی را تشکیل می دهد. این امر در چند دهه اخیر با چنان سرعتی روی داده است که دیگر نمی توان حدود و ثغور هر علم را به روشنی مشخص کرد. از نتایج این تعامل و آمیزش به وجود آمدن اصطلاحات نو و جدید در قلمرو هر دانش است.۲
دراین بین پیوندهای دو علم حقوق کیفری واقتصاد قابل توجه است . به عنوان مثال ، موضوعی که در چند سال اخیرچه درسطح داخلی و چه درسطح بین المللی درکانون توجهات قرارداشته حقوق کیفری اقتصادی است . این شاخة جدید حقوق کیفری که درپی واکنش نسبت به جرائمی شکل گرفته که نظام اقتصادی کشورها را مورد تعرض قرارمی دهند بدون شک زاییدة تعامل دو دانش حقوق کیفری و اقتصاد است . درپاسخ به این سئوال که چرا وچگونه حقوق کیفری به قلمرو علم اقتصاد نیز ورود پیدا می کند بایدگفت که معیار و ملاک جرم انگاری یک عمل درهرجامعه بشری به اهمیت وحساسیت و شدت و ضعف ارزش های مورد قبول عامه مردم برمی گردد ، بدین سان اگر ارزشی از آنچنان اهمیتی برخوردار باشدکه اقتضاء کند از رهگدر تدابیرکیفری مورد حمایت قرارگیرد حقوق کیفری درمقام جرم انگاری آن ارزش برمی آید .
همانگونه که ملاحظه گردید یکی از این ارزش هاکه درچند سال اخیر ازحساسیت زیادی برخوردار شده است ارزش های اقتصادی می باشد . در حوزة علم اقتصاد اصول و قواعدی حاکم می باشدکه بایستی ازآن صیانت نمود . صادرات و واردات ، مقررات پولی و بانکی ، نظام مالیاتی و غیره از جمله مواردی است که درنظم اقتصادی مورد توجه قرارمی گیرند . سیاست های کلان اقتصادی درهر نظام حقوقی پس از بیان در قانون اساسی هرکشور به منظور حمایت و صیانت کاربردی و عملی درقالب قوانین موضوعه ارائه و معلوم می گردد ، لذا عناوین مجرمانه به طورخاص درقوانین کیفری پیش بینی می شود تا ضمن بیان ارزشها وتوصیف آنان وحمایت ازکسانی که بزه دیده بالقوه این اعمال قرارمی گیرند در صورت ارتکاب نسبت به مرتکبین یا مرتکبان آن مجازات و تدابیر سرکوبگرانه نیز اتخاذ شود . بدین ترتیب فساد اقتصادی ازقبیل رانت خواری ، ارتشاءباندی ، پولشوئی ، قاچاق عمده کالا وارز، اخلال درامرتوزیع کالاها ومایحتاج عمومی ، اخلال درروند انجام صحیح فعالیت های بورس اوراق بهادار و . . . موجب می شودکه یک جامعه دچارپدیده ای به نام بیماری وآلودگی نظام اقتصادی شود. بنابراین به منظورجلوگیری وپیشگیری ازوقوع بیماری درعرصه اقتصادی وحمایت ازاشخاص درمعرض خطر و مجازات مرتکبین جرائم اقتصادی «حقوق جزای اقتصادی» به عنوان شاخه نوینی ازحقوق جزا تشکیل شده است  .
برای آنکه به طورمشخص تری واردموضوع تحقیق شویم لازم است این مطلب مورد اشاره قرارگیردکه امروزه نظام نوین اقتصادکشورها شاهد شکل گیری نهادهای کاملاجدید ونو درزمینه دادوستد وانجام معاملات است .خرید وفروش ، مدت ها است که ازحالت سنتی خودخارج ودرفضاهای کاملا متفاوتی انجام می شود .یکی ازاین ساختارهاکه نفش بسیارمهمی درعرصة اقتصادی کشورها به خصوص کشورهایی که درحال گذر ازمرحله اقتصاد دولتی به سوی اقتصاد بخش خصوصی هستند، ایفاء می کند بازار اوراق بهادار یا همان بورس است  .
بورس به عنوان محل گردآوری وجوه خود وهدایت آنها به سوی سرمایه گذاری و نیز ابزاری برای داودستد اوراق بهادار، دارای قابلیت وکارکردهای فراوانی است .تکامل ساختارپولی ومالی کشورهائی که مرحله گذار را دراقتصاد خودپشت سرمی گذارند به سرمایه گذاری وبرنامه ریزی مناسب تولید بستگی دارد . استفاده صحیح ازجریان های پولی ووجوه سرگردان به سمت کارهای تولیدی باعث رشداقتصادی، افزایش تولید ناخالص ملی ، اشتغال وافزایش درآمدسرانه شده و نهایتاً رفاه عمومی را در پی خواهد شد . ازآنجائی که نیل به رشد اقتصادی و بالا بردن میل به سرمایه گذاری و تأمین رشد بالا و قابل قبول برای انباشت سرمایه ها امری بلندمدت و مستلزم اتخاذ سیاست های اساسی و همه جانبه است، لذا ایجاد محیط مناسب برای سرمایه گذاری سالم ومولد و تقویت بازار سرمایه امری ضروری به شمار می رود .
دراکثرکشورهای درحال توسعه تأمین وجوه مالی برای واحدهای بزرگ برعهدة دولت ها می باشد در صورتی که مالکیت این گونه واحدها با انتشار اوراق بهادار به عموم واگذار شود بخشی از پس اندازهای ساکن مردم جذب فعالیت های تولیدی و زیربنائی می گردد . بورس اوراق بهادار به عنوان یکی
از ارکان اصلی و اساسی بازار سرمایه پایگاهی برای تأمین منابع واحدهایی است که درآن پذیرفته می شوند برای نمونه زمانی که قرارمی شود واحدی از بخش دولتی به بخش خصوصی انتقال یابد بورس به عنوان بازارکاملی که تمام متقاضیان مشارکت در سرمایه گذاری به آن روی می آورند ، یکی از برارزنده ترین جایگاه های عرضه سهام واحد مشمول واگذاری است . بورس به نوبة خود با فراهم آوردن خدمات لازم برای پرداخت ، بسیج منابع پس انداز ، تخصیص منابع و ایجاد زمینه لازم برای دست اندرکاران در بازار مالی برای مقابله با خطرات تجارت و نوسان قیمت ، فعالیت های اقتصادی را تسهیل می کند و با پذیرش واحدهای جدید درکنار واحدهای عضو تنوع و تحول مداومی به فعالیت های خود می بخشد.
درایران نقش بورس و رونق فعالیت های آن با تحولات اقتصادی اخیر پیوندی تنگاتنگ دارد . پس از پیروزی انقلاب اسلامی و درپی آن تصویب قانون اساسی به عنوان مبنای قانونگذاری ، فصل چهارم این قانون به بحث اقتصاد و امور مالی اختصاص داده شد . به موجب اصل چهل وچهارم ، مالکیت در جمهوری اسلامی به سه بخش دولتی ، تعاونی وخصوصی تقسیم می شود و فعالیت آنها تحت شرایطی که در ذیل اصل مذکور شمرده شده مجاز و قانونی است . با پیروزی انقلاب اسلامی ، اقتصاد ایران به سمت اقتصاد دولتی گرایش پیدا کرد و دولت درجهت کسب قدرت بیشتر، سعی درتملک بنگاه های عظیم اقتصادی برای خود داشت . باگذشت سه دهه از دولتی بودن اقتصاد ایران صاحب نظران اقتصادی و مشوولان نظام به این نتیجه رسیدندکه بدنه اقتصادی دولت حجیم و عظیم شده است ودولت برای اداره این بنگاه ها هزینه های مالی و مدیریتی فراوانی صرف کرده و به طورمستقیم وغیرمستقیم به تصدی گری روی آورده است درپی این نتیجه گیری بودکه بحث تنظیم سیاست های کلی اصول چهل وچهارم قانون اساسی درمجمع تشخیص مطرح و درنهایت توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد  .

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه جرائم خاص علیه بورس ,
:: بازدید از این مطلب : 435
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی سه مقوله تبلیغات، لباس، مد

بررسی سه مقوله تبلیغات، لباس، مد

فهرست مطالب
مقدمه
فصل اول: تاریخچۀ لباس
۱ـ۱ـ مسئله
۱ـ۱ـ۱ـ مد چیست؟
۱ـ۱ـ۲ـ مختصری از مد در قرون ۱۷، ۱۸ و ۱۹
۱ـ۲ـ مختصری از سبکهای هنری
۱ـ۲ـ۱ـ سبک امپرسیونیسم
۱ـ۲ـ۲ـ سبک سمبولیسم
۱ـ۲ـ۳ـ سبک تزئینی گیاهی و سبک جوانی
۱ـ۲ـ۴ـ سبک موویسم
۱ـ۲ـ۵ـ سبک کوبیسم
۱ـ۲ـ۶ـ هنر انتزاعی
۱ـ۲ـ۷ـ سبک فوتوریسم
۱ـ۲ـ۸ـ هنرهای تجسمی و عکاسی
۱ـ۲ـ۹ـ سبک کوبیسم
۱ـ۲ـ۱۰ـ سبک دادائیسم
۱ـ۲ـ۱۱ـ سبک سورئالیسم
۱ـ۲ـ۱۲ـ هنر پاپ
۱ـ۲ـ۱۳ـ هنر مفهومی
فصل دوم: نگرشی به مد درسالهای ۱۹۰۰ تا ۱۹۹۰
۲ـ۱ـ تاریخچۀ مد در سالهای ۱۹۱۰ ـ ۱۹۰۰
۲ـ۲ـ تاریخچۀ مد در سالهای ۱۹۲۰ ـ ۱۹۱۰
۲ـ۳ـ تاریخچۀ مد در سالهای ۱۹۳۰ـ ۱۹۲۰
۲ـ۴ـ تاریخچۀ مد در سالهای ۱۹۴۰ـ ۱۹۳۰
۲ـ۵ـ تاریخچۀ مد در سالهای ۱۹۵۰ـ ۱۹۴۰
۲ـ۶ـ  تاریخچۀ مد در سالهای ۱۹۶۰ـ ۱۹۵۰
۲ـ۷ـ تاریخچۀ مد در سالهای ۱۹۷۰ـ ۱۹۶۰
۲ـ۸ـ تاریخچۀ مد در سالهای ۱۹۸۰ـ ۱۹۷۰
۲ـ۹ـ تاریخچۀ مد در سالهای ۱۹۹۰ـ ۱۹۸۰
فصل سوم: اهمیت تبلیغات در مد
۳ـ۱ـ تعریف تبلیغات
۳ـ۲ـ انواع تبلیغات از جهت نوع ارتباط
۳ـ۲ـ۱ـ تبلیغات مستقیم
۳ـ۲ـ۲ـ تبلیغات غیرمستقیم
۳ـ۳ـ تبلیغات بازرگانی
۳ـ۳ـ۱ـ تعریف تبلیغات بازرگانی
۳ـ۳ـ۲ـ تبلیغات بازرگانی در جهان
۳ـ۳ـ۳ـ تبلیغات بازرگانی در ایران
۳ـ۴ـ تبلیغات تجاری
۳ـ۴ـ۱ـ تعریف تبلیغات تجاری
۳ـ۴ـ۲ـ ابزار تبلیغات تجاری
فصل چهارم: مد و گرافیک
۴ـ۱ـ گرافیک چیست؟
۴ـ۱ـ۱ـ تاریخچۀ گرافیک
۴ـ۱ـ۲ـ پیدایش و ظهور گرافیک نوین
۴ـ۱ـ۳ـ هنر گرافیک در ایران
۴ـ۲ـ مد و گرافیک
۴ـ۲ـ۱ـ چه کسی مد را قانون گذاری می کند
۴ـ۳ـ گرافیک و شاخه های آن در ارتباط با مد
۴ـ۳ـ۱ـ برچسب ها و علائم تجاری و مد
۴ـ۳ـ۲ـ پوسترهای تبلیغاتی
۴ـ۳ـ۲ـ۱ـ مد و پوستر
۴ـ۳ـ۳ـ تصویر سازی و مد
۴ـ۳ـ۴ـ عکاسی و مد
۴ـ۳ـ۴ـ۱ـ عکاسی مد در آغاز قرن بیستم
۴ـ۳ـ۴ـ۲ـ تاثیرگذاری عکاسان روی مد
۴ـ۳ـ۴ـ۳ـ عکاسان معروف مد
۴ـ۳ـ۴ـ۴ـ تنزل عکاسی مد
• نتیجه گیری
• گزارش کار عملی
• فهرست منابع و مآخذ
• فهرست منابع تصویری
• سایر تصاویر مربوط به فصلها
چکیده:
این پایان نامه به چهار فصل تقسیم بندی شده است که به ترتیب در فصل اول در ابتدا تاریخچه کوتاهی از لباس و مختصری از نحوۀ پوشش در قرنهای ۱۷، ۱۸ و ۱۹ مورد بررسی قرار می گیرد که در پی آن جریان های هندی قرن ۱۹ به بعد را تا به امروز بسیار کوتاه و خلاصه بررسی خواهیم کرد و اینکه تا به چه حد و لباس از این جریانات تحت تأثیر قرار گرفته اند در فصل دوم بطور کامل تمامی جزئیات لباس و طراحی آن در سالهای اخیر دهه به دهه مورد بررسی قرار می گیرد در فصل سوم اصل ارتباط، هنر تبلیغات و ارتباط آن با دنیای مد شرح داده خواهد شد و در فصل چهارم گزیده ای از ارتباط مد و طراحی لباس با شاخه های مختلف هنر ارتباط تصویری (گرافیک) و ابزار آن بررسی می گردد.
مقدمه
لباس پوشیدن، شأنی از شئون انسان است و پدیده ای که تقریباً به اندازه طول تاریخ بشر سابقه و به قدر پهنه جغرافیایی امروزین زمین، گسترش دارد. این پدیده با خصوصیات مختلف فردی و اجتماعی انسان در ارتباط است و می توان آن را از دیدگاههای مختلفی از قبیل روانشناسی، اخلاق، اقتصاد، جامعه شناسی، مذهب، قانون، تاریخ، جغرافیا مورد مطالعه قرار داد و برای یافتن پاسخی به این گونه پرسشها به جستجو برآمد که:
چرا انسان لباس به تن دارد؟
چه رابطه ای میان نوع لباس انسان و خصوصیات روانی او وجود دارد؟
چه ارتباطی میان وضع مالی و طبقه اقتصادی یک انسان با نوع لباس او برقرار است؟
گروههای مختلف اجتماعی یک جامعه چه لباسهایی می پوشند؟
مذاهب مختلف در باره لباس چه گفته اند؟
و ….
پیداست که پاسخ به هر یک از این پرسشها و دیگر پرسشهای متعدد مشابه آن، محتاج بحثهای مفصل و فرصتهای طولانی است. از مجموع تحقیقاتی که به عمل آمده، مسلم شده که لباس دست کم پاسخگوی سه نیاز آدمی است؛ یکی اینکه او را از سرما و گرما و برف و باران حفظ می کند دیگر اینکه در جهت حفظ عفت و شرم به او کمک می کند و بالاخره به او آراستگی و زیبایی و وقار می بخشد.
لباس را می توان به تعبیری «خانه» و درست تر بگوییم «خانه اول» هر کس دانست. لباس، خانه اختصاصی تر انسان است چون هر فرد نخست در لباس خود سکونت دارد و بعد در خانه اش، و از این قرار است که می توان گفت، همه ما به جهت لباسی که به تن داریم، خانه بدوشیم.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی سه مقوله تبلیغات، لباس، مد ,
:: بازدید از این مطلب : 626
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه تحلیل رابطةعوامل شغلی باتعهد سازمانی بر اساس مدل ویژگی های شغلی

تحلیل رابطةعوامل شغلی باتعهد سازمانی بر اساس مدل ویژگی های شغلی
فهرست  مطالب
فصل اول ۱۲
بیان موضوع ۱۴
۱٫ تنوّع  مهارت : ۱۶
۲٫ هویت وظیفه : ۱۷
۳٫ اهمیّت وظیفه : ۱۷
۴  . آزادی عمل: ۱۸
۵٫ بازخورد نمودن نتیجه : ۱۸
اهمیت و ضرورت تحقیق ۱۹
فرضیهها یا سوالهای تحقیق ۲۰
فرضیه اصلی ۲۱
فرضیههای فرعی ۲۱
هدف اصلی تحقیق ۲۲
روش تحقیق ۲۲
جامعه آماری، روش نمونه گیری و حجم نمونه ۲۳
قلمرو موضوعی، مکانی و زمانی تحقیق ۲۳
سوابق مربوط ۲۴
مشکلات و تنگناهای احتمالی تحقیق ۲۶
تعریف مفاهیم و واژگان اختصاصی طرح ۲۶
منابع فارسی : ۲۸
منابع لاتین : ۲۹
فصل دوم ۳۰
مقدمه ۳۱
تعهد سازمانی ۳۲
ابعاد و تعاریف تعهد سازمانی ۳۲
۱٫ تعهد عاطفی ۳۲
۲٫ تعهد مستمر ۳۴
۳٫ تعهد هنجاری ۳۵
عوامل مؤثر بر تعهد سازمانی ۳۸
۱٫ عوامل فردی ۳۸
۲٫ عوامل سازمانی ۳۸
۳٫ عوامل غیرسازمانی ۳۹
۱٫ عوامل مؤثر بر تعهد عاطفی ۳۹
۲٫ عوامل مؤثر بر تعهد مستمر ۴۲
۳٫ عوامل مؤثر بر تعهد هنجاری ۴۶
۱- تعهد نسبت به مشتری ۴۸
۲- تعهد نسبت به سازمان ۴۸
الف- خوشنام کردن سازمان ۴۹
ب- حمایت از مدیریت رده بالا ۴۹
دیدگاه‌های نوین درباره تعهد سازمانی ۵۰
الف- دیدگاه‌هایی در مورد کانون‌های تعهد سازمانی ۵۱
ج- الگوهای چند بعدی ۵۲
۱- مدل اریلی و چتمن ۵۲
۲- مدل «می یر و آلن» ۵۳
۳- مدل آنجل و پری ۵۴
۴- مدل ما یر و شورمن ۵۴
۵- مدل پنلی و گولد ۵۵
د- سایر دیدگاه‌ها درباره تعهد سازمانی ۵۵
۱- تعهد سازمانی در دنیای امروز چیز بی‌ربطی است ۵۵
۲- تعهد سازمانی واقعاً مهم است ۵۷
راهکارهایی برای افزایش تعهد سازمانی ۵۷
مفهوم تعهد حرفه‌ای ۶۰
دیدگاه‌های ناظر بر تعارض تعهد حرفه‌ای و سازمانی ۶۱
دیدگاه‌های ناظر بر سازگاری تعهد حرفه‌ای و سازمانی ۶۳
نتایج تعهد سازمانی ۶۵
تعهد سازمانی وماهیت شغل ۷۰
تعهد سازمانی و غیبت کارکنان ۷۲
۲- تعهد سطح متوسط ۷۶
۳- تعهد سطح بالا ۷۶
طبیعت تعهد : ابزاری در مقابل عاطفی ۸۲
شکل های تعهد ۸۲
تعهد عاطفی و ابزاری ۸۴
مدل طرح شده از توسعه تعهد سازمانی ۸۵
فرآیند قبل از ورود تعهد ۸۶
توسعه تعهد سازمانی منتج شده ۸۷
دلایل نظری و عملی مدل ۹۰
استنتاج عملی ۹۱
نظریه ویژگی های ضروری شغل ۹۳
الگوی ویژگی های شغلی ۹۵
طراحی مجدّد مشخصه های شغلی ۹۵
ایجاد شرایط لازم جهت انگیزش درونی ۹۶
احساس مسئولیّت ۱۰۰
عوامل و عناصر تعدیل کننده ۱۰۳
اقدامات مؤثر جهت ارتقاء ابعاد پنج گانه شغلی ۱۱۳
محول نمودن وظیفة‌ کنترل کیفیت به کارگر: ۱۱۷
منابع لاتین : ۱۲۰
فصل سوم ۱۲۱
مقدمه ۱۲۲
اندازه نمونه و روش نمونه گیری ۱۲۴
روش نمونه گیری ۱۲۶
روش جمع آوری اطلاعات ۱۲۶
روایی و پایایی ۱۲۸
آزمون پایانی تحقیق ۱۳۰
منابع فارسی: ۱۳۳
فصل چهارم ۱۳۵
مقدمه ۱۳۵
جدول شماره۴-۱ : توزیع فراوانی کارکنان  بر حسب جنس ۱۳۶
فرضیه های فرعی : ۱۳۹
جدول شماره ۴-۱۱ : نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین تعهد مستمر و هویت وظایف کارکنان ۱۴۳
جدول شماره ۴-۱۵ : نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین تعهد مستمر و دریافت بازخورد شغلی کارکنان ۱۴۵
جدول شماره ۴-۱۶ : نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین تعهد هنجاری و ویژگی های شغلی کارکنان ۱۴۵
جدول شماره ۴-۱۷: نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین تعهد هنجاری و هویت وظایف کارکنان ۱۴۶
جدول شماره ۴-۱۸ : نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین تعهد هنجاری و اهمیت شغلی کارکنان ۱۴۶
جدول شماره ۴-۱۹: نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین تعهد هنجاری و تنوع مهارت کارکنان ۱۴۷
جدول شماره ۴-۲۰: نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین تعهد هنجاری و استقلال شغلی کارکنان ۱۴۸
جدول شماره ۴-۲۱ : نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین تعهد هنجاری و دریافت بازخورد شغلی کارکنان ۱۴۸
جدول شماره ۴-۲۲ :خلاصه نتایج آزمون همبستگی پیرسون ۱۴۹
بررسی تاثیر جنسیت به عنوان متغییر مداخله گر بر تعهد سازمانی ۱۵۰
رگرسیون و مدل سازی خطی ۱۵۵
رگرسیون خطی چندگانه ۱۵۵
تجزیه و تحلیل باقیمانده‌ها: ۱۵۸
فصل پنجم ۱۶۲
مقدمه ۱۶۳
نتیجه گیری میدانی از بررسی روابطه ویژگی های شغلی و تعهد سازمانی ۱۶۴
پیشنهادات : ۱۶۸
ب) پیشنهاداتی به سایر پژوهشگران: ۱۷۱
پیوست‌ها ۱۷۲
پرسشنامه ۱۷۳
چکیده
در متون تحقیقی اخیر، نگرش کلی تعهد سازمانی، عامل مهمی برای درک و فهم رفتار سازمانی و پیش بینی کنندۀ خوبی برای تمایل به باقی ماندن در شغل می باشد. تعهد و پایبندی مانند رضایت شغلی، دو طرز تلقی نزدیک به هم هستند که به رفتارهای مهمی مانند جا به جایی و غیبت اثر می گذارند.
همچنین تعهد و پایبندی می تواند پیامدهای مثبت و متعددی داشته باشد. کارکنانی که دارای تعهد هستند نظم بیشتری در کار خود دارند، مدّت بیشتری در سازمان می مانند و بیشتر کار می کنند. مدیران باید تعهد کارکنان را به سازمان حفظ کنند و برای این امر باید بتوانند با استفاده از مشارکت کارکنان در تصمیم گیری و فراهم کردن سطح قابل قبولی از امنیّت شغلی برای آنان، تعهد و پایبندی را بیشتر کنند.
اندیشۀ مدیریت موضوع اصلی در نوشته های مدیریت است. این اندیشه یکی از ارزشهای اساسی است که سازماندهی بر آن متکی است و کارکنان بر اساس ملاک تعهد، ارزشیابی می شوند.
به دلیل اهمیّت تعهد کارکنان در سازمانها و تأثیر آن بر افزایش عملکرد، کاهش غیبت و ترک خدمت کارکنان، در این پژوهش به تحلیل رابطه عوامل شغلی با تعهد سازمانی بر اساس مدل ویژگی های شغلی پرداخته ایم تا از این طریق بتوان تعهد سازمانی کارکنان را افزایش داده و این منبع گرانبها را برای سازمان حفظ کنیم. چرا که ارتقا ابعاد ویژگی های شغلی، به دلیل اینکه سبب با معنی تلقی شدن کار، ایجاد احساس مسئولیت و آگاهی از نتایج  عملکرد برای فرد می گردد در  او ایجاد انگیزش کرده و این نیروی انگیزشی سبب رضایت شغلی، بهبود عملکرد، ترک خدمت و غیبت کمتر و در نهایت سبب تعهد کاری بیشتری می گردد.
این تحقیق یک تحقیق توصیفی از نوع پیمایشی می باشد. و روش جمع آوری اطلاعات در این تحقیق کتابخانه و پرسشنامه است.
جامعۀ آماری تحقیق شامل ۴۴۰ نفر و نمونۀ آماری تحقیق شامل ۱۱۲ نفر از کارکنان بانکهای ملی شهرستان اصفهان می باشد، که ۳۶% این افراد را زن و ۶۴% را مرد تشکیل می دهند و بر حسب تحصیلات به چهار طبقۀ دیپلم(۴/۳۱%)، فوق دیپلم(۲/۱۰%)، لیسانس(۷/۵۱%) و فوق لیسانس و بالاتر(۸/۶%) تقسیم شده اند.
برای تجزیه و تحلیل داده ها از رگرسیون استفاده شده است که با تجزیه و تحلیل های انجام شده مشخص شد که ویژگی های شغلی چون تنوّع مهارت، اهمیّت وظیفه، هویت وظیفه، بازخورد و استقلال با تعهد سازمانی کارکنان با ضریب همبستگی(۱۸/۰) و با تعهد عاطفی کارکنان با ضریب همبستگی (۴۰/۰) ارتباطی معنی دار دارد. و هیچگونه رابطه ای بین ویژگی های شغلی و تعهد مستمر و تعهد هنجاری کارکنان یافت نشد.
در انتها به مدیران سازمان پیشنهاداتی شده است تا از طریق ارتقا ابعاد پنج گانۀ شغلی، تعهد عاطفی کارکنان و بالطبع تعهد سازمانی کارکنان را افزایش دهند.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه تحلیل رابطةعوامل شغلی باتعهد سازمانی بر اساس مدل ویژگی های شغلی ,
:: بازدید از این مطلب : 510
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه قرنطینه نباتی و برخی از اصول و استانداردهای مرتبط با قرنطینه داخلی

قرنطینه نباتی و برخی از اصول و استانداردهای مرتبط با قرنطینه داخلی

فهرست مطالب

فصل اول
کلیات    ۱
۱-نگاهی گذرا بر مبارزه با آفات گیاهی    ۲
۲-قرنطینه    ۴
۳-سابقه قرنطینه در دنیا     ۴
۴-سابقه قرنطینه در ایران    ۵
۵-همکاری های بین المللی حفظ نباتات     ۷
۶-مفاهیم کاربردی اصطلاحات بهداشت گیاهی    ۱۰
فصل دوم:
استانداردهای بین المللی موازین بهداشت گیاهی    ۱۴
۱-آفات بومی    ۱۵
۲-آفت قرنطینه ای     ۱۵
۳-عوامل قرنطینه ای     ۱۵
۴-نظارت و مراقبت بر وضعیت آفات گیاهی در منطقه     ۱۵
۵-نظارت و مراقبت بر منابع عمومی اطلاعات    ۱۶
۶-نظارت و مراقبت با انجام بازدیدهای ویژه     ۱۶
۷-بازدیدهای ویژه از آفت    ۱۷
۸-بازدیدهای ویژه از کالا    ۱۸
۹-نظارت صحیح     ۱۹
۱۰-نیازهای فنی خدمات تشخیص    ۱۹
۱۱-ثبت و نگهداری    ۱۹
۱۲-تعیین وضعیت آفت    ۲۰
۱۳-شرایط کلی برای تعیین وضعیت آفت    ۲۱
۱۴-سوابق آفت    ۲۱
۱۵-اعتبار اطلاعات مربوط به آفت    ۲۲
۱۶-ناحیه عاری از آفت    ۲۴
۱۷-شرایط کلی نواحی عاری از آفت    ۲۵
۱۸-برنامه ریشه کنی آفت    ۲۸
۱۹-فرایند برنامه ریشه کنی    ۲۸
۲۰-تیم مدیریت و اجرای برنامه ریشه کنی    ۲۹
۲۱- شرایط قرنطینه ای شدن آفت    ۳۴
۲۲- رفتار و خصوصیات عوامل غیر بومی و جدید     ۳۴
۲۳- مقایسه آفات قرنطینه ای و آفات غیر قرنطینه ای تحت کنترل و آفات معمولی    ۳۸
۲۴-بازرسی    ۴۲
۲۵-بازرسی عینی    ۴۳
۲۶-بازرسی ویژه     ۴۴
۲۷-کلاس بندی کالاهای کشاورزی و چگونگی نمونه برداری از آنها    ۴۵
۲۸-کالاهای کلاس یک     ۵۰
۲۹-کالاهای کلاس دو     ۵۰
۳۰-کالاهای کلاس سه     ۵۲
۳۱-کالاهای کالای چهار    ۵۳
۳۲-کالاهای کلاس پنج     ۵۵
۳۳-کالاهای کلاس شش    ۵۶
۳۴-کالاهای کلاس هفت     ۵۸
۳۵-کالاهای کلاس هشت     ۵۸
۳۶-کالاهای کلاس نه     ۵۹
۳۷-کالاهای کلاس ده    ۶۱
فصل سوم: بازرسی و جمع آوری آفات منطقه و چگونگی صدور گواهی بهداشت نباتی
۱-روش های جمع آوری نمونه حشرات     ۶۳
۲-نگهداری شفیره و تخم  حشرات     ۶۵
۳-باز و پهن کردن (اتاله کردن) و خشک کردن حشرات    ۶۷
۴-تهیه پرپاراسیون لارو و حشره    ۶۸
۵-فرمول تهیه الکل های مختلف الغلضه    ۶۹
۶-تخمین میزان الودگی مزارع و باغات به آفات گیاهی    ۷۰
۷-محاسبه تخمین آلودگی دانه ها در انبار    ۷۴
۸-فهرست عوامل قرنطینه داخلی مزارع و باغ های کشور در ده ساله اخیر    ۷۸
۹-اقدامات بهداشت گیاهی برای جلوگیری از انتقال، ریشه کنی و کنترل عوامل قرنطینه داخلی در مناطق آلوده کشور    ۸۰
۱۰-مقررات صدور گواهی بهداشت نباتی برای کالاهای صادراتی    ۸۳
۱۱-اهداف و مسئولیت های مدیریت سیستم صدور گواهی بهداشت نباتی    ۸۴
۱۲-مسئولیت های بازرس    ۸۶
۱۳-جایگزینی گواهی بهداشت مفقود شده     ۸۷
۱۴-مسئولیت های صادر کننده کالا     ۸۸
۱۵-روند کار بازرسی و صدور گواهی بهداشت گیاهی    ۸۹
منابع    ۹۰

فصل اول
کلیات

۱- نگاهی گذرا بر مبارزه با آفات
مبارزه با آفات بمنظور جلوگیری از خسارات وارده از آنها در کشتزارها و باغها از اوایل قرن هیجدهم میلادی در دنیا متداول گردید و با پیشرفت علوم، فن‌آوری و کشف و ساخت ترکیبات شیمیایی آفت کش بشر موفق گردید تا بمقدار قابل توجهی از زیان اقتصادی آفات پیشگیری نماید. اجداد ما در دورانهای خیلی گذشته در برابر حمله و طغیان آفات عاجز وناتوان بوده و در امر کنترل آنها موفق نبودند. عملیات اولیه کنترل در گذشته‌های دور بر اعتقادات مذهبی و یا بر تصوف و اعتقاد به جادو وخرافات استوار بوده است. بعنوان نمونه ذکر یکی دو مثال کوتاه خالی از لطافت نیست:
قاسم ابن یوسف انونصری هروی نوه شیخ ابونصر طبسی مشهور به پیر حاجات که در هرات سکنی داشته درکتاب الرشاد الزراعه که در تاریخ ۹۲۱ هجری قمری نگاشته در خصوص دفع ملخ چنین نقل می‌کند « و آنچه زراعت را نقصان می‌رساند دعا بر چهار گوشه زمین بر سر چوب کنند بلاها را بگرداند .» جالینوس حکیم گوید « هر که ملخ سبز را که در میان گیاه بود بگیرد و در میان کشتزار آویزد دیگر ملخان از آنجا بگریزند و یا هر که ملخ را بزهره گاو بیالاید پس بکارد هیچ چیز بدان کشت زیان نرساند .» با گذشت زمان بشر از خواص ضد آفت برخی ازگیاهان و املاح معدنی پی برد و تجارب تازه‌ای از روشهای کنترل آفات را آموخت. بعنوان نمونه چند مثال دیگر از الرشاد الزراعه نقل می‌گردد :
دفع ملخ: هر که تخم حنظل را با آب بجوشاند چنانچه آب نیک تلخ شود پس قدری نمک بروی افکند و بگرد کشت افشاند ملخ از آن حوالی بگریزد . برای دفع کرم ،‌دیگر هر که خواهد که کرم نباشد در باغ و زمین ،‌حنا را با آب بباید جوشانید و پیش از آفتاب برآمدن ،‌بگرد زمین افشاند و تخم حنظل نیز مناسب است .
برای محافظت بذر:  افلاطون حکیم گوید چون برگ درخت سرویا برگ چغندر با تخمی که زراعت خواهد شد مخلوط کرده در خانه نگاه دارند ، هیچ آفت بدان تخم نرسد تا وقتی که زراعت خواهد شد .
محافظت غله در انبار از موش: انبار از نم و بخار و اصطبل و چهار پایان و مزبله و موضعی که دباغان کار می‌کنند و از حمام و آتش خانه ومطبخ دور باشد و خاکی که با آن این خانه بنا کنند خاک خالص باید و آن گل که زمین و دیوار خانه به آن اندود شود جو عوض کاه با آن گل مخلوط سازند از موش محفوظ بماند و همچین از او سایر حیوانات موذی دور باشد و اگر زمینش نمناک بود بواسطه نم گندم و جو و غیر آن ، پایدار نماند و شپشه و کرم در وی افتد و مغز آن بخورند و نابود گردد .

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه قرنطینه نباتی و برخی از اصول و استانداردهای مرتبط با قرنطینه داخلی ,
:: بازدید از این مطلب : 499
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه روش های کاهش نویز در مدارهای الکترونیکی

روش های کاهش نویز در مدارهای الکترونیکی

فهرست مطالب

روش های کاهش نویز در مدارهای الکترونیکی
مقدمه
سازگاری الکترو مغناطیسی (EMC)
1 زمین کردن صحیح
۱۱ کاهش امپدانی مشترک
۱٫۲ اجتناب از حلقه زمین
۲ استفاده از حفاظ (شیلد)
۱٫۲ کوپلاژ خازنی
تاثیر حفاظ روی کوپلاژ خازنی
۲٫۲ کوپلاژ سلفی (مغناطیسی)
کاهش امپدانس سیستم توزیع تغذیه زمین
۳ فیلتر کردن
نکاتی درباره انتخاب نوع آی سی های دیجیتال
دکوپلینگ مدارهای دیجیتال

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه روش های کاهش نویز در مدارهای الکترونیکی ,
:: بازدید از این مطلب : 468
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه پیشینۀ حجاب و چگونگی نفوذ آن در ایران

پیشینۀ حجاب  و چگونگی نفوذ آن در ایران

فهرست مطالب

نهج‌البلاغه، نامه۳۱ ۶
قرآن کریم می‌فرماید: ۹
«مِنْ اَخْلاقِ الْاَنْبیاءِ حُبُّ النَّساء.» ۱۲
مبحث دوم: پیشینه حجاب در میان اقوام باستان تاکنون ۱۲
مبحث سوم: چگونگی نفوذ بی‌حجابی در ایران ۱۳
نتیجه: ۱۵
بخش دوم ۱۷
بررسی شرعی و فرهنگی حجاب (پوشش اسلامی) ۱۷
«زن بدون حجاب همچون خانه‌ای است بی‌حصار» ۱۸
الف: تعریف لغوی ۱۹
ب) تعریف عرفی ۱۹
ج) تعریف شرعی ۲۰
ج) الگوهای عفاف ۳۱
الف) منطقی نبودن حجاب ۴۲
ب) محدود شدن آزادی با حفظ حجاب ۴۳
ج) رکود فعالیتها به علت حجاب ۴۴
د: افزایش التهابهای جنسی با داشتن حجاب ۴۵
بند دوم: فلسفه حجاب در اسلام ۴۶
الف) آرامش روانی ۴۷
ب) استحکام پیوند خانوادگی ۴۸
ج) استواری اجتماعی ۴۹
د) حفظ ارزش و احترام زن ۴۹
مبحث دوم: رابطه لباس و حجاب با فرهنگ ۵۲
گفتار دوم: حجاب و فرهنگ اسلامی ۵۵
بخش سوم ۵۷
بررسی فردی و اجتماعی حجاب (پوشش اسلامی) ۵۷
بند سوم: حفظ عفت و پاکدامنی ۶۰
بند چهارم: تقویت ایمان و تقوی ۶۰
بند پنجم: رشد و تعالی معنوی زن ۶۱
بند هفتم: پرهیز از مدگرایی ۶۲
بند دهم: سلامتی روحی و جسمی ۶۳
بند اول: تضعیف و یا تخریب شخصیت و ارزش انسانی زن ۶۴
بند دوم: سلب امنیت زنان و دختران ۶۴
بند سوم: سست شدن ایمان و تقوی ۶۵
بند پنجم: مدگرایی ۶۶
مبحث دوم: بررسی اجتماعی حجاب (پوشش اسلامی) ۷۱
بند دوم: کاهش انحرافات جنسی ۷۲
بند چهارم: ترغیب به ازدواج و افزایش آمار آن ۷۳
بند سوم: سست شدن بنیان خانواده‌ها و افزایش آمار طلاق ۷۶
بند پنجم: افزایش آمار فرزندان نامشروع ۷۷
نتیجه: ۷۷
بخش چهارم ۷۹
آسیب شناسی «حجاب» ۷۹
و ارائه راهکار ۷۹
بند اول: تعریف حیا ۸۱
الف) مهار کردن نفس ۸۲
ب) فعل قبیح (ناهنجار) ۸۳
د) شخص حیاکننده ۸۵
بند اول: اقسام حیا ۸۷
د): ملاک چهارم ۸۸
الف): مراتب حیا از جهت ناظر ۸۹
ب) مراتب حیا از جهت فعل قبیح (نابهنجار) ۸۹
بند دوم: حیا و پوشش ۹۱
گفتار اول: عقل سلیم ۹۲
گفتار دوم: فطرت ۹۳
گفتار سوم: وحی و دین الهی ۹۴
گفتار چهارم: تجربه و مشاهده ۹۴
گفتار ششم: معیار حیات‌آفرینی و کمال بخشی ۹۵
گفتار هفتم: قانون سنخیت و جاذبه ۹۵
مبحث سوم: آسیب‌شناسی حجاب ۹۶
گفتار دوم: رسانه‌ها ۹۷
گفتار پنجم: تأخیر ازدواج ۹۸
گفتار هفتم: مقتضیات زمان ۹۹
گفتار دهم: معیارهای غلط در همسرگزینی ۱۰۰
گفتار یازدهم: عقده حقارت ۱۰۱
گفتار دوازدهم: بی‌مهری مرد نسبت به همسر خود ۱۰۱
گفتار شانزدهم: ابتلا به بعضی از بیماری‌های خاص ۱۰۳
گفتار هفدهم: دوستان ناباب ۱۰۴
گفتار اول: تربیت ۱۰۴
گفتار سوم: امر به معروف و نهی از منکر ۱۰۸
گفتار ششم: تحول بنیادین در رسانه‌ها و مواظبت مستمر بر کار آنها ۱۰۹
گفتار نهم: الگوسازی ۱۱۰
گفتار سیزدهم: اولویت دادن به خواهران محجبه در تمام زمینه‌ها ۱۱۳
نتیجه ۱۱۴
نتیجه‌گیری فصل اول: ۱۱۵

«امام علی(ع): زنان را در حجاب و پوشش نگاه دار، زیرا زن «گل» است.»
نهج‌البلاغه، نامه۳۱
این بخش متشکل از سه مبحث می‌باشد؛ در مبحث اول به تشریح مقام و حرمت دختران و زنان از دیدگاه اسلام و اقوام دیگر خواهیم پرداخت، در مبحث دوم پیشینۀ حجاب را در میان اقوام باستان تاکنون بیان می‌کنیم و در مبحث سوم نیز چگونگی نفوذ بی‌حجابی را در ایران بررسی خواهیم کرد:
مبحث اول: مقام و حرمت دختران و زنان از دیدگاه اسلام و اقوام دیگر
شایسته است که قدر و منزلت دختران و زنان از منظر شارع مقدّس احراز گردد و انصاف نیست که قبل از مطالعه و تعمّق در احکام الهی و ارشادات قرآنی و نیز بررسی وضع گذشتۀ زن در اعتقادات پیشین مردم ماقبل (تا زمان) مبعث رسول اکرم(ص) مبادرت به نتیجه‌گیری نمود. قبل از ظهور اسلام، اعراب جاهلیت رسم زشتی داشتند که به موجب آن دختران خود را زنده‌ به گور می‌کردند، این رسم ناپسند ریشه در ننگ شمردن فرزند دختر داشت، اما بعد از طلوع خورشید اسلام در شبه جزیرۀ عربستان، قرآن این رسم را جاهلانه دانسته و آن را تقبیح نمود:
«وَاِذا بُشِّرَ اَحَدَهُمْ بَالْنثی ظَلَّ وَجْهُهُ مِسْوَدّاً وَ هُوَ کَظِیم یَتَواری مِنَ الْقَومِ مِنْ سُوء ما بُشِّرَ بِهِ اَیُمْسِکُهُ عَلی هُونٍ اَمْ یَدُسُّهُ فِی التُّرابِ اَل سآءَ مایْحکُمُون.»
ترجمه: «و آنگاه که یکی از ایشان را (مردم دوران جاهلیت را) به دختری مژده میدادند، رویش از فروخوردن غیظ سیاه می‌گردید، خود را از مردم پنهان میکرد، از شرمندگی و زشتی امری که از باب مژده به او می‌دادند. از این رو نمی‌دانست که باید او را با قبول ذلّت و زبونی نگه داشته، بزرگ کند یا او را مثل سنّت دیرینه‌ایکه مرسوم بوده، زنده به گور نماید. به هر صورت آگاه باشید که چه غلط حکم می‌کردند.»

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه پیشینۀ حجاب و چگونگی نفوذ آن در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 451
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه طراحی مدارات هیدرولیکی ماشین الات راهسازی

طراحی مدارات هیدرولیکی ماشین الات راهسازی
فهرست مطالب  چکیده مطالب
مقدمه
فصل اول:طراحی پمپ هیدرولیک
۱٫۱ محاسبات مدبوط به پمپ
۲٫۱ طراحی مدار پمپ
 فصل دوم:عمل کننده های هیدرولیک
۱٫۲ عملگرهای چرخشی
۲٫۲ عملگرهای خطی
 فصل سوم:شیرها و لوله های هیدرولیک
۱٫۳ شیرهای هیدرولیک
۲٫۳ لوله های هیدرولیک
۳٫۳ مخزن هیدرولیک
فصل چهارم:فیلترها وسیالات هیدرولیک
۱٫۴ سیالات هیدرولیک
۲٫۴ فیلترها
فصل پنجم:مقاومت برشی خاک
۱٫۵ تعریف خاک
۲٫۵ معیارگسیختگی موهر-کولمب
فصل ششم:طراحی پرس هیدرولیک
پیشنهادات
منابع و ماخذ
ضمایم

چکیده مطالب 

برای طراحی کامل سیستم هیدرولیک در یک ماشین راهسازی، ابتدا نیروی مقاومی که ماشین باید بر آن غلبه کند را بدست می آوریم. در این پروژه، این نیرو بصورت نیروی مقاومت برشی خاک می باشد. سپس متناسب با این نیرو، اندازه جکها را بدست می آوریم و با استفاده از اندازه و سرعت کاری جکها، فشار مدار را بدست می آوریم. با توجه به مقدار فشار هیدرولیکی مدار می توان فشار برای طراحی دیگر اجزای سیستم را نیز بدست آورد. با توجه به مقدار فشار و دبی مدار، یک پمپ هیدرولیکی طراحی و اندازه مخزن را نیز محاسبه می کنیم. البته معمولا برای صرفه اقتصادی، به جای طراحی تک تک قطعات، در صورت نزدیک بودن مشخصات می توان از قطعات استاندارد موجود در بازار فروش استفاده نمود.

در این پروژه به ترتیب، محاسبات مربوط به طراحی پمپ، هیدروموتور، جکها، سوپاپها و نیز انتخاب نوع سیال و

فیلتر و اتصالات مطرح شده و در فصل آخر به بررسی و محاسبات مدار هیدرولیکی یک ماشین راهسازی پرداخته شده است.

مقدمه

 -       انسان از بدو وجودش در عالم هستی به دنبال حصول علم و دانش و پیشرفت بوده و برای آسایش و راحتی خود،دست به هرکاری برای غلبه برمحیط پیرامونش زده  که در این راه یکی از مهمترین عوامل ساخت راههای ارتباطی بین جوامع، حفر تونل‌ها، برداشتن تپه‌ها و موانع و به زانو درآوردن کوهها، کمک گرفتن از وسایل بزرگ مکانیکی به نام ماشین آلات راهسازی بوده است.

-       این ماشین آلات دارای اهمیت فراوان در رشد و توسعه صنعت و آبادانی و شکوفایی اقتصادی یک جامعه می‌باشد . عمده فن‌آوری بکار رفته در ماشین آلات راهسازی، استفاده از سیستمهای هیدرولیک می‌باشد که به دلیل داشتن مزایایی از قبیل:

۱) ا نعطاف پذیری ۲) افزایش نیروی انجام دهنده کار ۳) سادگی ۴) کوچک بودن ۵) ایمنی۶) صرفه جویی در

 هزینه نسبت به دیگر سیستمها از قبیل مکانیکی و الکتریکی ارجحیت دارد.

البته سیستمهای هیدرولیک دارای عیوبی نظیر ۱) ضرورت تمیز بودن ۲) بازده کمتر نسبت به سیستم مکانیکی می‌باشند که در کل به دلیل دارا بودن مزایای زیادی که مدنظر طراحان می‌باشد می‌توان از عیوب اندک آنها چشم پوشی کرد.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه طراحی مدارات هیدرولیکی ماشین الات راهسازی ,
:: بازدید از این مطلب : 541
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه رابطه با رهبری و نکات مورد توجه درباره آن

رابطه با رهبری و نکات مورد توجه درباره آن
فهرست مطالب پیشگفتار: ۱۰
مقدمه: ۱۲
تبیین و تعریف واژه رهبری ۱۲
انواع رهبری و رهبریت ۱۳
۱- اطاعت ۱۳
۲- ولایت ۱۴
۳- امارت ۱۵
۱- ایمان ۱۷
۲- علم و آگاهی ۱۷
سعد صدر ۱۸
ب- صبر و وقار در شادی ها ۱۹
ت- عقل افکار مخالف ۱۹
۳- لیاقت ۲۰
۴- هوشمندی ۲۱
۷- شجاع بودن رهبر ۲۲
۹- سخنرانی کردن ۲۴
رهبری ۲۵
قدرت سازمانی ۲۷
شناخت نیروی انسانی ۳۰
توانمندی های انگیزشی ۳۰
شیوه یا سبک رهبری ۳۱
مدیریت و رهبری ۳۳
عوامل موفقیت رهبری ۳۹
شیوهها ۴۷
نتایج ۵۲
روابط فیمابین ۵۴
.  مضامین و محدودیتها ۵۷
روشهای رهبری ۵۹
پند دادن ۵۹
اطمینان دادن ۵۹
ارائه صحنه‌اى از زندگى خصوصى ۶۰
ارائه صحنه‌اى از زندگى شخص ثالث ۶۰
آگاهاندن ۶۱
هشدار دادن ۶۱
خلاصه کردن ۶۲
شیوههاى گزینش رهبرى اعراب خوزستان ۶۴
- اول _ انتقال رهبرى به‌واسطهٔ قرابت خونى: ۶۴
شیوههاى رهبران ۶۶
- دادن رشوه به مأموران دولتی: ۶۷
- حفاظت ظاهرى از امنیت منطقه: ۶۸
ماهیت رهبری ۶۹
اصل۱ : روحیه ۷۵
اصل۲ :هدف ۷۵
اصل ۳:خلاقیت ۷۶
اصل ۵: برنامه ریزی برای موارد فوری ۷۶
اصل۶ :وحدت وتنوع ۷۶
اصل۷:صلاحیت تخصصی ۷۷
اصل۸ :اداره کار آمد ۷۷
انواع جملات رهبرى‌کننده ۷۸
ویژگى‌هاى رهبران ۸۰
سیستم ریزه کاریهای مهارتی برای رهبری سریع ۸۳
ریزه کاریهای مهارتی ۸۵
روش دیگر ریزه کاری : ۸۷
شناخت رهبران ۹۳
شناخت رهبران ۹۵
مدیریت و رهبری تحول ۱۰۰
● مفاهیم تغییر و نوآوری ۱۰۱
● دیدگاه صاحبنظران ۱۰۱
● سطوح ایجاد تغییر در انسانها ۱۰۳
● عوامل تسهیل کننده فرایند نوآوری ۱۰۴
رهبری در نهج البلاغه ۱۱۰
▪ مهارت ادراکی: ۱۲۱
▪ زیردستان: ۱۲۱
▪ فرادستان: ۱۲۳
● نتیجه گیری ۱۲۵
تحقیقات دانشگاه ایالتی اوهایو درباره رهبری ۱۲۶
تحقیقات دانشگاه میشیگان درباره رهبری ۱۲۹
نظریه رهبری فرهمند ۱۲۹
قدرت و رهبری ۱۳۱
منابع قدرت ۱۳۲
وارن بنیس، استاد رهبری ۱۳۷
● زندگی و دوران شغلی ۱۳۸
● تفکرات کلیدی ۱۳۸
● مطالعه رهبران ۱۳۹
● رهبری «متحولانه» ۱۴۰
● وارن بنیس در یک نگاه ۱۴۲
نسبت میان مدیریت و رهبری ۱۴۲
مدیریت و رهبری با هوش هیجانی ۱۵۱
● ابعاد هوش هیجانی در مدیریت و رهبری ۱۵۲
● هوش هیجانی و رهبری گروه ۱۵۵
● روشهای صحیح اجرای برنامه آموزش هوش هیجانی ۱۵۶
تاثیرسن بر سبکهای رهبری و رفتار مدیران ۱۵۸
● مرور ادبیات ۱۵۹
●روش تحقیق ۱۶۳
● نتایج ۱۶۴

پیشگفتار:
مدیریت اسلامی مقوله ای جدا از سایر نظریه های مدیریت نیست ولی با آنها یکسان ومشابه نیز نمی باشد زیرا مبانی فکری و فلسفی مدیریت اسلامی که بیشتر به سعادت و تکامل می اندیشند وهمچنین نحوه نگرش آنها به انسان متفاوت است . البته مدیریت اسلامی نیز به سود پول و بهره وری اهمیت می دهد ولی نه به عنوان هدف بلکه به عنوان وسیله ای جهت تکامل و سعادت .
دیدگاه نظری اسلامی برای  حکومت وتشکیل دولت ناشی از تعهدی است که خدای تبارک وتعالی از علماء‌ گرفته است و آنان را موظف نموده که بر پرخوری ستمگران و گرسنگی ستمدیدگان حکومت ننماید .
برهمین اساس حکومت اسلامی بر پایه اصول اسلامی وجهان بینی توحیدی به رهبری داهیانه‏ٌ  حضرت امام راحل (ره ) درایران بر پا گردیده است . پس دین از ارکان اساسی جامعه ما می باشد و قاعدتاً کارکرد آن در کارکرد کل جامعه بسیار موثر  میباشد واز آنجائی که هدف دین اسلام سازماندهی تمام اجزاء نظام آفرینش از جمله جامعه وانسانها وروابط اجتماعی در مسیر سعادت دنیوی واخروی می باشد ، تدوین و تئوریزه کردن ارکان مختلف دین و ارائه راهکارهای اجرایی در اداره جامعه مبتنی بر اصول اسلامی اجتناب ناپذیر می نماید .
یکی از ارکان مهم موضوع اداره کشور و اجزاء آن تحت نام مدیریت اسلامی می باشد لذا بجاست تا جایگاه مدیریت را در جهان بینی اسلامی تحت عنوان مدیریت اسلامی مورد تفحص و تحقیق قرار داده ونسبت به نهادینه و تئوریزه کردن مدیریت اسلامی بطور مستدل اقدام نمود .
مطالعات وتحقیقات فراوانی تابه امروز درباره رهبری ومدیریت انجام گرفته و نظریه های زیادی دراین زمینه از سوی صاحب نظران ونظریه پردازان ارائه شده است به طوری که طیف وسیعی را به وجود آورده است . رهبری ماهیتاً مفهومی وسیع تر از مدیریت است ، مدیریت نوع خاصی از رهبری تلقی می شود که در آن حصول وتحقق هدفهای سازمان اهمیت دارد بنابر این فرق اصلی میان این دو مفهوم در کلمه سازمان نهفته است رهبری نیز ضمن اینکه برا ی تحقق  هدفهایش مستلزم کارکردن با افراد و به وسیله افراد است لیکن این هدفها لزوماً هدفهای سازمانی  نیستند

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه رابطه با رهبری و نکات مورد توجه درباره آن ,
:: بازدید از این مطلب : 505
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه پوشش بانوان و نقش آن در زندگی اجتماعی

پوشش بانوان و نقش آن در زندگی اجتماعی

فهرست مطالب
مقدمه
فصل اول: حجاب شناسی
پوشش
آرایش و پیرایش
نقش روانی خودآرایی در فرد
واژه حجاب
حجاب در ادیان گوناگون
فصل دوم: علت پیدا شدن حجاب
علل پیدایش حجاب
ریاضت و رهبانیت
عدم امنیت
استثمار زن
حسادت
عادت زنانگی
نقد و بررسی تئوری مختلف در موردپوشش
انگیزه روانی و اجتماعی
انگیزه اقتصادی
انگیزه جنسی
انگیزه فطری گرایش به پوشش
فصل سوم: چرا حجاب ؟
حجاب برای بقا و سلامت خانواده
حجاب برای بهداشت روانی
حجاب برای حفظ جان زن
حجاب برای پیشرفت علمی و ترقیات فکری جامعه
حجاب برای پیشرفت کار و تولید
آیا حجاب مانع کار و تلاش زن در عرصه تولید است؟
چرا حجاب بر زنان بیشتر از مردان توصیه شده است؟
فصل چهارم: آیات قرآن پیرامون حجاب
آیات سوره نور
آیات سوره احزاب 
فصل پنجم : حجاب و نقش آن در زندگی اجتماعی
اهداف حاصله از حجاب در زندگی اجتماعی
۱- حفظ همه ارزش‌های انسان
۲- عفت و حیا
۳- متانت
۴- زیبایی سالم و حفظ عفت عمومی
۵- آرایش صحیح و دلپسند
۶- هدایت و کنترل و بهره‌‌مندی صحیح و مطلوب از امیال و غرایز انسانی
۷- تأمین کمالات معنوی و روحانی
۸- ثبات خانواده
۹- سلامت نسل
۱۰- ثبات و سلامت جامعه
۱۱- حفظ استقلال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی
۱۲- تبدیل محیط اجتماع به محیط کار و تلاش
نتیجه
منابع
معرفی منابع بیشتر

مقدمه:

بدون شک در عصر ما، که بعضی نام آن را عصر برهنگی و آزادی جنسی گذارده‌اند،

و افراد غرب زده، بی بند و باری زنان را جزئی از آزادی او می دانند، سخن از حجاب گفتن برای این دسته ناخوشایند و گاه، افسانه ای است متعلق به زمان های گذشته. ولی فساد بی حساب و مشکلات و گرفتاری های روزافزونی که از این آزادی های بی قید و شرط به جود آمده است سبب شده که تدریجاً گوش شنوایی برای این سخن پیدا شود. فلسفه حجاب چیزمکتوم و پنهانی نیست، زیرا، برهنگی زنان که طبعاً پیامدهایی همچون آرایش و عشوه گری و امثال آن همراه دارد، مروان، مخصوصاً جوانان را در یک حالت تحریک دائم قرار می دهد که ایجاد هیجان های بیمارگونه عصبی کرده، گاه سرچشمه ی امراض روانی می گردد. امروزه پزشکان اعصاب و روان معتقدند که هیجان مستمر، عامل بیماری های فروان روحی است. با توجه به این نکته که غریزه جنسی نیرومندترین و ریشه دار ترین غرایز آدمی است، اسلام هرگز نیروی تقوا و ایمان را اینکه قوی ترین نیروهای انسانی است یک ضامن کافی در برابر تحریکات و دسایس این غریزه ندانسته است.

در این جا این سئوال پیش می آید که حقیقت مسئله حجاب چیست؟ آیا در مسئله پوشش، سخن در این نیست که زن خوب است پوشیده در اجتماع ظاهر شود یا عریان؟ روح سخن در این است که آیا زن و تمتعات مرد از زن باید رایگان باشد؟ آیا مرد حق دارد از هر زنی در هر محفل و مکانی حداکثر تمتعات را به استثناء رابطه ی جنسی ببرد یا نه.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه پوشش بانوان و نقش آن در زندگی اجتماعی ,
:: بازدید از این مطلب : 453
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه طراحی مدارات هیدرولیکی ماشین الات راهسازی

طراحی مدارات هیدرولیکی ماشین الات راهسازی
فهرست مطالب  چکیده مطالب
مقدمه
فصل اول:طراحی پمپ هیدرولیک
۱٫۱ محاسبات مدبوط به پمپ
۲٫۱ طراحی مدار پمپ
 فصل دوم:عمل کننده های هیدرولیک
۱٫۲ عملگرهای چرخشی
۲٫۲ عملگرهای خطی
 فصل سوم:شیرها و لوله های هیدرولیک
۱٫۳ شیرهای هیدرولیک
۲٫۳ لوله های هیدرولیک
۳٫۳ مخزن هیدرولیک
فصل چهارم:فیلترها وسیالات هیدرولیک
۱٫۴ سیالات هیدرولیک
۲٫۴ فیلترها
فصل پنجم:مقاومت برشی خاک
۱٫۵ تعریف خاک
۲٫۵ معیارگسیختگی موهر-کولمب
فصل ششم:طراحی پرس هیدرولیک
پیشنهادات
منابع و ماخذ
ضمایم

چکیده مطالب 

برای طراحی کامل سیستم هیدرولیک در یک ماشین راهسازی، ابتدا نیروی مقاومی که ماشین باید بر آن غلبه کند را بدست می آوریم. در این پروژه، این نیرو بصورت نیروی مقاومت برشی خاک می باشد. سپس متناسب با این نیرو، اندازه جکها را بدست می آوریم و با استفاده از اندازه و سرعت کاری جکها، فشار مدار را بدست می آوریم. با توجه به مقدار فشار هیدرولیکی مدار می توان فشار برای طراحی دیگر اجزای سیستم را نیز بدست آورد. با توجه به مقدار فشار و دبی مدار، یک پمپ هیدرولیکی طراحی و اندازه مخزن را نیز محاسبه می کنیم. البته معمولا برای صرفه اقتصادی، به جای طراحی تک تک قطعات، در صورت نزدیک بودن مشخصات می توان از قطعات استاندارد موجود در بازار فروش استفاده نمود.

در این پروژه به ترتیب، محاسبات مربوط به طراحی پمپ، هیدروموتور، جکها، سوپاپها و نیز انتخاب نوع سیال و

فیلتر و اتصالات مطرح شده و در فصل آخر به بررسی و محاسبات مدار هیدرولیکی یک ماشین راهسازی پرداخته شده است.

مقدمه

 -       انسان از بدو وجودش در عالم هستی به دنبال حصول علم و دانش و پیشرفت بوده و برای آسایش و راحتی خود،دست به هرکاری برای غلبه برمحیط پیرامونش زده  که در این راه یکی از مهمترین عوامل ساخت راههای ارتباطی بین جوامع، حفر تونل‌ها، برداشتن تپه‌ها و موانع و به زانو درآوردن کوهها، کمک گرفتن از وسایل بزرگ مکانیکی به نام ماشین آلات راهسازی بوده است.

-       این ماشین آلات دارای اهمیت فراوان در رشد و توسعه صنعت و آبادانی و شکوفایی اقتصادی یک جامعه می‌باشد . عمده فن‌آوری بکار رفته در ماشین آلات راهسازی، استفاده از سیستمهای هیدرولیک می‌باشد که به دلیل داشتن مزایایی از قبیل:

۱) ا نعطاف پذیری ۲) افزایش نیروی انجام دهنده کار ۳) سادگی ۴) کوچک بودن ۵) ایمنی۶) صرفه جویی در

 هزینه نسبت به دیگر سیستمها از قبیل مکانیکی و الکتریکی ارجحیت دارد.

البته سیستمهای هیدرولیک دارای عیوبی نظیر ۱) ضرورت تمیز بودن ۲) بازده کمتر نسبت به سیستم مکانیکی می‌باشند که در کل به دلیل دارا بودن مزایای زیادی که مدنظر طراحان می‌باشد می‌توان از عیوب اندک آنها چشم پوشی کرد.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه طراحی مدارات هیدرولیکی ماشین الات راهسازی ,
:: بازدید از این مطلب : 482
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه رباتیک

رباتیک

فهرست مطالب
عنوان                                           صفحه
مقدمه ای بر روباتیک………………………. ۱
روبات چیست؟……………………………… ۱
تاریخچه ………………………………… ۲
آناتومی روبات……………………………. ۴
عملگرها…………………………………. ۵
سیستم انتقال نیرو ……………………….. ۶
حسگرها …………………………………. ۷
کنترلگر…………………………………. ۷
منبع تغذیه ……………………………… ۸
روبوکروکدیل……………………………… ۹
ساختار مکانیکی ربوکروکدیل ……………….. ۱۲
روبولاک پشت …………………………….. ۱۴
ساختار ………………………………… ۱۶
روبات هوشمند …………………………… ۱۸
عملکرد روبات …………………………… ۲۰
مازو روبات …………………………….. ۲۳
ساخت مازو روبات ………………………… ۲۷
ماز وکیوم روبات ………………………… ۳۱
طراحی ماز وکیوم روبات …………………… ۳۲
روباتهای تعقیب کننده خط …………………. ۴۰
روبات تعقیب کننده خط رومیزی ……………… ۴۶
مدار روبات …………………………….. ۵۰
تبدیل انرژی الکترومکانیکی ……………….. ۵۱
موتورهای الکتریکی ………………………. ۵۱
موتورهای DC…………………………….. 53
کنترل الکتریکی موتور DC …………………. 56
کنترل سرعت موتور DC …………………….. 62
موتورهای پله ای…………………………. ۶۵
حالتهای کاری …………………………… ۶۹
اصول کنترل …………………………….. ۷۵
انواع سیستم های کنترلی ………………….. ۷۵
کنترلرهای دو وضعیتی …………………….. ۷۸
کنترلر تناسبی P…………………………. 80
کنترلر مشتقی D………………………….. 81
کنترلر PID……………………………… 83
زبان C…………………………………. 92
زبان ‌Delphi……………………………… 93
زبان Java……………………………….. 94
زبان Visual Basic………………………….. 94
زبان MATLAB……………………………. 95
زبان Prolog/ LISP………………………….. 96
زبان Assembly …………………………… 97
روباتهای متحرک یا ثابت و رابطها ………….. ۹۸
میکروکنترلر چیست؟……………………….. ۱۰۲
واحد پردازشگر مرکزی (CPU) ………………. 103
حافظه …………………………………. ۱۰۳
واحد ورودی/ خروجی ………………………. ۱۰۴
اسیلاتور ……………………………….. ۱۰۵
تایمر/ شمارنده …………………………. ۱۰۶
میکروکنتلرهای AVR ……………………… 106
بخش اول: مرجع کامپایلر C…………………….
مرجع زبان C …………………………… 117
انواع داده ای ………………………….. ۱۱۸
ثابتها ………………………………… ۱۲۰
ثابتها و متغیرهای آرایه ای ………………. ۱۲۱
عملگرها………………………………… ۱۲۱
ساختار برنامه ها در C ………………….. 131
توابع در زبان C………………………… 133
بخش دوم: محیط برنامه نویسی Code Vision AVR ….. 135
بخش سوم: برنامه نویسی …………………… ۱۴۰
تعیین نوع میکروکنترلر در کد برنامه ……….. ۱۴۰
ایجاد تاخیر ……………………………. ۱۴۲
توابع ریاضی ……………………………. ۱۴۲
مبدل آنالوگ به دیجیتال (ADC) ……………. 150
نکات استفاده از ADC ……………………. 150

مقدمه‌ای بر روباتیک
روبات چیست؟
روبات‌های کار گزارانی هستند که با نفوذ در دنیای فیزیکی وظایفی می‌دهند. آنها به حسگرهایی مجهز شده‌اند تا محیط اطرافشان را احساس کنند و اجزایی تا با آن بر محیط تاثیر بگذارند. روبات‌ها به سه دسته کلی روبات‌های متحرک، روبات‌های انسان‌نما، و بازوهای روباتیک تقسیم می‌شوند.
تعاریف دیگر
روبات یک مجموعه قابل برنامه ریزی چند کاره است که برای به حرکت درآوردن قطعات یا ابزارآلات مخصوصی در یک مسیر قابل برنامه ریزی به کار گرفته می‌شود.
کانون روباتیک ایالات متحده ۱۹۷۹
روبات یک دستگاه مکانیکی است که به طور خودکار عمل می‌کند. روبات‌ها می‌توانند انواع گوناگونی از اعمال را انجام دهند. روبات‌ها مخصوصاً برای انجام کارهایی که برای انسان خسته کننده، دشوار، و یا خطرناک است ماسبند.
۱۹۹۵ The Work Book Encyclopedia
یک روبات واقعی ماشینی است که می‌تواند فکر کند، مانند یک کامپیوتر برنامه ریزی شود، و برای انجام وظایفش حرکات گوناگونی را انجام دهد. ماشین‌هایی که فقط یک عمل خاص را انجام می‌دهند و قابلیت برنامه ریزی مجدد را ندارند روبات واقعی نیستند.
۱۹۹۸ The New Book of Knowledge
روبات ماشینی است که وظیفه‌اش را به طور خودکار انجام می‌دهد. حرکات روبات توسط ریز پردازنده‌ای که برای آن منظور برنامه ریزی شده است کنترل می‌شود.
۲۰۰۰ Word Book Young Scientist
روبات ماشینی است که می‌تواند از محیط اطرافش اطلاعاتی استخراج کند و از دانش خود نسبت به محیط برای انجام اعمال غیر تکراری بهره گیرد.
تاریخچه
واژه روبات برگرفته از کلمه چکی «Robota» به معنای کارگر است. این واژه اولین بار توسط نمایش نامه نویس چکسلواکی در نمایشی در سال ۱۹۲۰ استفاده شد. بعدها آیزاک آسیموف واژه روباتیک را برای توصیف تکنولوژی روبات‌ها به کار برد. او طلوع صنعت روباتیک را پیش بینی کرده بود.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه رباتیک ,
:: بازدید از این مطلب : 767
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه روسازی راه

روسازی راه

فهرست مطالب
کلیات
تاریخچه روسازی راهها
هدف از روسازی
لایه های روسازی
لایه متراکم شده خاک بستر
لایه زیراساس
لایه اساس
لایه رویه
عوامل مؤثر در طرح روسازی ها
انواع روسازی ها
خاک بستر
مقدمه
بررسی های ژئوتکنیکی و نمونه برداری خاک
اجزاء خاک
رده بندی خاکها
تراکم خاک وروشهای کنترل آن
غلتک ها و موارد استفاده آنها
روشهای تعیین مقاومت خاک بستر روسازی
آزمایش فشاری سه محوری
آزمایش نسبت باربری کالیفرنیا (CBR)
نحوه انتخاب مقاومت خاک برای طرح روسازی
دانه بندی
 شکستگی
خصوصیات خمیری
سختی
تمیزی
نفوذپذیری
اجرای لایه های زیر اساس و اساس و رویه شنی
تثبیت خاک و مصالح شنی با آهک
تثبیت خاک با سیمان
خاکهای شنی
تثبیت خاک با قیر
خاکهای ماسه ای
خاکهای شنی
قیر
انواع قیر
انتخاب نوع قیر
آزمایشات قیر
آسفالت
مصالح سنگی
بتن آسفالتی گرم
آسفالت سطحی
ضریب سختی مخلوطهای آسفالتی
کارکرد گوگرد در روسازیهای آسفالتی
تورم در اثر یخبندان
تأثیر رطوبت در طرح روسازی ها
توزیع تنش در روسازیهای انعطاف پذیر
تعیین بار هم ارز
روش اشتو برای طرح روسازی
روش انستیتو آسفالت برای طرح روسازی راه
روش BCEOM برای طرح روسازی
روش شل برای طرح روسازی راه
روش NCSA برای طرح روسازی راه
ترکهای برشی (کناری)
ترکهای انقباضی
ترکهای بین دوخط
ترکهای انعکاسی
ترکهای هلالی (لغزشی)
تغییر شکل های سطح رویه
خرد و کنده شدنها
چاله ها
جدا شدن دانه ها
لغزنده شدن سطح روسازی
رو زدن قیر
خرابی شانه ها
خرابی رویه های آسفالت سطحی
گر شدن
خرابی رویه های شنی
مرمت خرابی ها و روسازی
پر کردن چاله ها
وصله سطحی
روش غیر مستقیم طرح روکش آسفالتی
روش مستقیم طرح روکش آسفالتی
تیر بنکلمن
تعیین زمان مناسب و تعداد دفعات روکش کردن
مخارج غیر مستقیم

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه روسازی راه ,
:: بازدید از این مطلب : 463
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه معماری روستایی و اقتصادی

 معماری روستایی و اقتصادی  
فهرست مطالب
مقدمه
روستا چیست؟
توسعه روستایی چیست؟
 استراتژی توسعه روستایی
 رویکردهای اقتصادی
 رویکردهای اجتماعی – فرهنگی
  رویکردهای فضایی، منطقه‌ای و ناحیه‌ای
تعریف و مفهوم رشد و اقتصاد
معیارهای اندازه گیری توسعه
ویژگی‌های مهم توسعه اقتصادی
منابع عمده معیشت در حوزة نفوذ روستا
فعالیت‌های بخش کشاورزی
فعالیت‌های بخش صنعت
فعالیت‌های بخش خدمات
تحلیل و استنتاج از بررسی‌های حوزة نفوذ
منابع اقتصادی روستا
فضاهای ضروری در خانه‌های روستایی
فضا و ابزار کار
توان اقتصادی یا قدرت خرید خانواده

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه معماری روستایی و اقتصادی ,
:: بازدید از این مطلب : 471
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه معماری سوئیس

معماری سوئیس

فهرست مطالب

نظریات هرزوگ و دمورن در بارة معماری سوئیسی
نقش معماری رایت در معماری سوئیس
گذشته معماری سوئیس و لوکوربوزیه
مکاتب معماری تأثیر گذار بر معماری سوئیس
ساخت کارخانه تنباکو به سبک معماری مساجد اسلامی در سوئیس
معماری معاصر و مدرن در سوئیس
معماری سوئیس در دستان ماریا بوتا
معماری لوکارنو در سوئیس
شاهکار معماران سوئیسی در پارک معماری Jinhua در چین
معماری گوتیک در سوئیس
سطحهای معماری جهان و معماران سوئیس
ایستگاه های متروی فوق پیشرفته سوئیس و معماری تحسین برانگیز سوئیسی

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه معماری سوئیس ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه تولید قطعات با استفاده از ضایعات شیشه در دو لایه

تولید قطعات با استفاده از ضایعات شیشه در دو لایه

فهرست مطالب:
طرح تولید
پیشگفتار
تولید قطعات با استفاده از ضایعات شیشه در دو لایه
۱- کلیات
۱-۱-   توضیح مختصری در مورد طرح تولید
۱-۲ مواد مورد استفاده
۲-بررسی ویژگیهای طرح
۳-مختصری در مورد آشنایی
با حالت شیشه ای ماده
۳-۱-بررسی تاریخی
۳-۲-تعریف و طبقه بندی
۳-۳-طبیعت حالت شیشه ای
۳-۴-ساختمان اتمی
۳-۵-سختی وجلای شیشه
۴-شرح عملیات تولید
۴-۱-مرحله اول (دپو)
۴-۲-مرحله دوم (قسمت آسیاب)
۴-۳-مرحله سوم (قسمت ذوب مواد)
۴-۴-مرحله چهارم (مرحله قالبگیری وایجاد مقاومت نشکن)
۴-۵-مرحله پنجم (مرحله لایه گذاری)
۴-۶-مرحله ششم (مرحله ازمایش کیفی قطعه بسته بندی)
ضمائم
ذخایر معدنی کشور ودیعه ای الهی است که می بایستی با حزم و دور اندیشی و برنامه ریزیهای هماهنگ ، مولد و معقول ، برای بهبود و توسعه اقتصادی کشور ، بصورتی مؤثر مورد بهره برداری قرار گیرد . در توجیه و تعلیل این امر ، کافیست بیاد داشته باشیم که این سرمایه های الهی از یک سو محدوداند و از سوی دیگر به همه نسلهای این مرز و بوم تعلق دارند . از این جهت منطقی آن است که این ذخایر ، در تقویت ، توسعه صنایع مادر و مولد ، بنحوی خداپسندانه با بیشترین بازدهی بکار گرفته شود .
بسیاری از صنایع کشور از قبیل صنایع فولاد ، دفاع ، ماشین سازی ، کشاورزی ، الکترونیک ، دارویی ، رنگسازی ، ساختمانی ،‌ نسوز ، سیمان و … به نحوی مواد خام مصرفی را از مواد معدنی تهیه می نمایند . شیشه نیز یکی از با ارزش ترین صنایع محسوب می شود که مواد خام مورد مصرف آن از مواد معدنی تهیه می شود .
امروزه ، رشد جمعیت و توسعه کشور و متعاقب آن تأمین فراینده مسکن و احداث محتمعهای مسکونی ، اداری و صنعتی جایگاه ویژه ای را برای تولید و بهره وری از این صنعت ( صنعت شیشه ) منظور داشته است . شیشه به عنوان ماده ای مهم در بخشهای مختلف زندگی انسان کاربرد دارد . کاربرد شیشه در صنایع ساختمانی به صورت شیشة در و پنجره بر همگان روشن است . به راستی اگر شیشه نبود اتاقهای بدون پنجره و تاریک مسلماً نمی توانست برای انسان خوشایند باشد . تعداد ساختمانی زیبایی که نمای خارجی آنها از شیشه است روز به روز افزایش می یابند .

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه تولید قطعات با استفاده از ضایعات شیشه در دو لایه ,
:: بازدید از این مطلب : 514
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژة تأسیسات حرارت و برودتی

پروژة تأسیسات حرارت و برودتی

فهرست مطالب
پروژة تأسیسات حرارت و برودتی
۱-دیوارهای بیرونی –  . ۱
۲-دیوارهای داخلی – از آجر فشاری ۱
فصل یک ۳
محاسبات بار گرمایش و تاسیسات حرارت مرکزی ۳
تعیین ضرایب انتقال حرارت جدارها   : ۴
شهر ۶
تعیین دمای فضای گرم شده ( توالت و راه پله ) : ۷
حرارت مرکزی ۷
مقدمه : ۷
محسبات تلفات حرارتی ساختمان ۱۰
روش حجمی : ۱۲
محاسبات برای واحد شمالی : ۱۳
محاسبة بار حرارتی هوای نفوذی : ۱۴
طبقات شمالی : ۲۸
طبقات واحد جنوبی : ۳۰
محاسبة میزان آب گرم مصرفی ساختمان و با حارتی آن : ۳۲
فرمول های محاسباتی : ۳۴
محاسبة بار حرارتی آبگرم مصرفی   ۳۵
محاسبة بار کل ساختمان ۳۷
محاسبه و انتخاب اجزاء سیستم حرارت مرکزی : ۳۷
رادیاتورهای واحد شمالی : ۴۱
رادیاتورهای واحد جنوبی ۴۳
تعیین قطر لوله های برابر واحدهای شمالی ۴۹
تعیین قطر لوله ها برای واحد های جنوبی ۵۰
فصل دوم ۵۳
محاسبات بار سرمایش ۵۳
محاسبة ساعتوروز پیکبار ۵۴
محاسبة سایه بر روی پنجره ها : ۶۴
محاسبه سایه برای پنجره های شرقی و شمالی : ۶۴
محاسبه سایه برای پنجره های جنوبی ۶۵
تصحیح ۶۷
محاسبات برای واحد شمالی : ۷۰
هال پذیرایی آشپزخانه : ۷۴
محاسبات برای واحد جنوبی : ۷۵
برای واحد جنوبی ۷۹
اختلاف دمای تعادل : ۸۲
بار سرمایی هوای لازم برای تهویه : ۹۵

ساختمانی در تهران مطابق نقشه به صورت دو آپارتمان شمالی و جنوبی وجود دارد که مختصات آن به تشریح زیر می باشد – در پنج طبقه ۶ طبقة مسکونی هشت واحد و طبقة همکف پیلدت است :
۱-دیوارهای بیرونی – از آجر فشاری با آجر نما از یک طرف   و گچ کاری داخلی   .
۲-دیوارهای داخلی – از آجر فشاری   با   گچ کاری از دو طرف .
۳-پنجره تک شیشه ای معمولی   ، پنجره های توالت ، حمام ، راهپله   پنجره بالکن واحد جنوبی    پنجره بالکن واحد شمالی   پنجره های اطاق ها
-پنجره با دو لایة شیشه ای با فاصله
۴-در اتاق ها در تمام چوبی بضخامت   به ابعاد
در ورودی راهرو تمام چوبی با ابعاد
درهای بالکن در فلزی با کتپة شیشه ای به ابعاد
۵-سقف طبقة آخر شامل آسفالت و قیرگونی پوک نخالهه و ماسه سیمان از خارج و گچ کاری از داخل و بتن به ضخامت
۶-سقف طبقات ( پارتیشن داخلی ) شامل سرامیک و ملات ماسه و سیمان و پوک نخاله از یک طرف و گچ کاری از طرف دیگر بتن
۷-کف طبقة اول بتن   شامل سرامیک ملات ماسه و سیمان پوکة نخاله از داخل و گچ کاری از خارج
۸-ارتفاع کف تا سقف   و ارتفاع کف تا کف
فصل یک
محاسبات بار گرمایش و تاسیسات حرارت مرکزی
تعیین ضرایب انتقال حرارت جدارها   :
۱-دیوارهای خارجی :
گچ کاری از داخل    آجر فشاری و آجر نما ا یک طرف .

۲-دیوارهای داخلی :
گچ کاری از دو طرف   آجر فشاری
۳-پنجرة تک شیشه ای معمولی
۴-دربها :
در اتاق ها در تمام چوبی به ضخامت
در ورودی راهرو و تمام چوبی
دربهای بالکن ، در فلزی با کفیة شیشه ای
۵-سقف طبقة آخر ( پشت بام )
بتن به ضخامت ۲۵ سانتی متر آسفالت ، قیر گونی ، پوکه ، نخاله ، ماسه و سیمان از خارج و گچ کاری از داخل
۶-سقف طبقات ( پلرتیشن داخلی )
بتن به ضخامت ۲۵ سانتی متر سرامی ، ملات ،   ماسه ، سیمان پوکه و نخاله از یک طرف  و گچ کاری از داخل .
بعنوان کف    –۱
بعنوان سقف –۲
۷-کف طبقة اول ( سقف پیلوت ) :
بتن به ضخامت ۲۵ سانتی متر سرامیک ، ملات ، ماسه ، سیمان ، پوکه و نخاله از داخل و گچ کاری از خارج .
شرایط طرح : شرایط طرح عبارت است از دما و رطوبتی که محاسبات بار حرارتی         ساختمان بر مبنای آنها صورت می گیرد و شامل مفاهیم زیر است .
۱-دمای طرح خارج :
دمای طرح خارج عبارت است از میانگین حداقل دمای خارج در زمستان که توس سازمان هواشناسی طی چند سال ثبت گردیده است . البته ممکن است در بعضی از روزهای زمستان دما از دمای میانگین پایین تر رود ولی انجام محاسبات بر اساس شرایطی که بندرت اتفاق می افتد موجب افزایش غیر ضروری ظرفیت دستگاه های گرم کننده خواهد شد .
شهر زمستان عرض جغرافیایی درجه ارتفاع از سطح دریا
دمای خشک
تهران ۲۲ ۳۵ ۴۰۰۰
۲-دمای طرح داخل :
شرایط طرح داخل از نظر دما و رطوبت نسبی در ساختمان های مسکونی و تجاری بر پایة شرایط آسایش انسان درنظر گرفته می شود در تعیین شرایط طرح داخلدر ساختمان های مسکونی و تجاری علاوه بر توجه به احساس راحتی ساکنینش باید دقت نمود که تغییر شرایط طرح در بخش های مختلف ساختمان نسبت به یک دیگر یا نسبت به هدای خارج بصورت ملاین و تدریجی صورت گیرد تا بر روی سلامتی انسان زیان بخش نداشته باشد .
تعیین دمای فضای گرم شده ( توالت و راه پله ) :
مقادیر ارائه شده در جداول برابر اتاق ها یا فضاهایی است که می خواهیم با وسایلمختلف از قبیل دیاتدر یا فن کریل آنها را گرم کنیم ، در حالی که در هر ساختمان اتاق ها یا فضاهایی وجود دارند که قصد گرم کردن آنها را بدین صورت نه اینکه اگر در مجاورت ااقی که با حرارتی آن را محاسبه می کنید اتاق گرم نشده ای وجود داشته باشد دمای آن را بصورت زیر محاسبة می کنیم .
: اختلاف دمای اتاق مورد نظر . ااق گرم نشدة مجاور .
: دمای طرح داخل توالت و راه پله .
فضا یا اتاق آشپزخانه توالت حمام اتاق ها حال پذیرایی راه پله پیلوت
دمای طرح داخل ۷۵ ۴۸٫۵ ۷۰ ۷۵ ۷۵ ۷۵ ۴۸٫۵ ۲۲
حرارت مرکزی
مقدمه :
منظور تثبیت دمای دلخواه و مناسب در داخل ساختمان باید ابتدا از میزان تلفات حوادثی محل اطلاع حاصل نموده تا بتواند بر مبنای آن ، ظرفیت وسایل حرارتی مورد نیاز را بر آورد کرد لذا محاسبات دقیق و صحیح تلفات وارنی ساختمان در کیفیت عملیاتی بیشتر وابستة‌مرکزی نقش اساسی و تعین کننده ای خواهد داشت در فصل زمستان حرارت داخل ساختمان از راه های مختلفی تلف می شوند که عبارتند از :
۱-تلفات حرارتی از جداره های ساختمان شامل دیوار ،. سقف ، کف در و پنجره
۲-تلفات حرارتی در نتیجة ورورد هوای سرد خارج به داخل ساختمان این تلفات حرارتی ممکن است از طریق تهویة اجباری هوای ساختمان و یا نفوذ هوای خارج به طور طبیعی از درزهای در و پنجره و نیره پیش آید
گاهی نیز ممکن است تلفات حرارتی منفی یا بهبرت دیگر اکتساب حرارت داشته باشیم که در اثر حرارت تولیدی از دستگاه ها یا لوازمی است که در داخل ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد اگر مقدار و است مکتب قابل توجه باشد . باید در محاسبات منظور گردد .
پس از محاسبة تلفاتحرارتی ساختمان باید آندا بنحوی جبران کنیم تا دمای اتاق ها و فضاهای مورد نظر در حدود دلخواه و مناسب تثبیت شود زمانی م تواند ایجاد شود که شرایط امایی مناسب در داخل ساختمان  را تخمیم نمود که بررر روی تمام مراحل تولید و انتقال حرارت کنترل مداوم صوت گیرد و بهترین طریق نیز بدین هدف تمرکز عملیات تولید حرارت در ساختمان است . پروسة تولید و انتقال حرارت در یک سیستم حرارت مرکزی بدین صورت است که گرمای لازم جهت جبران تلفات حرارتی ساختمان توس یک دستگاه در داخل اتاقی به نام موتور خانه بر روی آب یا بخار سوار شده توسط لوله های ناقل به مبدل های گرمایی مستل در اتاق ها از قبیل رادیاتور یا کنوکتور منتقل می گردد مادة‌ناقل حرارت پس از این تبادل حرارتی در اتاق مجددا به دیگ برگشت داده می شود تا چرخة فوق بار دیگر تکرار شود تمام مراحل این عملیات را می توان با وسایلی از قبیل ترموستاد و غیره به تور موتوری کنترل نمود .
محسبات تلفات حرارتی ساختمان
پس از تعیین دمای طرح داخل و خارج از ساختمان محسبات تلفات حرارتی را به ترتیب انجام می دهیم .
الف : تلفات حوادثی از جداره های حرارتی
حوادث منطقة هدایتی توس جداره های ساختمان از قبیل دیوار ، سقف ، کف ، در ، پنجره و شیشه را از فرمول  زیر محاسبات می کنیم .
حرارت منقه از جداره
مساحت جداره
ضریب کلی هدایت حرارتی
دمای سمت گرمتر
دمای سمت سردتر
ب)تلفات حرارتی از راه نفوذ یا تصویة‌هوا
برای محاسبة تلفات حرارتی از راه نفوذ یا تصویة هوا ، ابتدا باید مقدار هوای نفوذ را محاسبة کنیم . چگونگی ورود هوا به داخل ساختمان :
نفوذ هوا به داخل ساختمان همواره یکی از طرق مهم دفع حرارت ( در زمستان ۹ می باشد نفوذ طبیعی هوا معمولا تحت تاثیر یکی از عوامل زیر صورت می گیرد .
۱-رسعت باد – سرعت باد باعث ایجاد فشار در سمت مترف به بادو همچنین خلاء ملایمی در سمت داخل ساختمان شده سب نفوذ هوای خارج از درز درها پنجره ها ویژه به داخل می شود در زمستان نفوذ هوا از پایین ساختمان و رانش هوا از بالای ساختمان خواهد بود .
مقدار هوای نفوذی بستگی دارد  به میزان کسب بودن درها و پنجره ها ، ارتفاع ساختمان ، کیفیت روکار ساخامان ، جهت و سرعت وزش باد و یا مقدار هوایی که برای تهویه یا تعویض در در نظر گرفته می شود تهویة هوا به منظور تامین اکسیژن مصرف شده توسط ساکنین و یا خروج دوده و گرما غبار ناشی از بعضی وسایل در مکانهتایی مثل کارخانه جات امری ضروری است . این امر ممکن است به طور طبیعی با باز کردن درها و پنجره ها و یا بصورت اجباری توسط بادزن صورت می گیرد . باورود هوای خارج مقداری از حرارت صورت گرما محوس ناشی از اختلاف دماهای خشک داخل و خارج ، تلف می گردد . در محسبات حرارت مرکزی ، درصورتی که رطوبت زمین صورت نگیرد  تنها بار محسوس هوای نفوذی منظور می گردد محاسبة حجم هوای ورودی به داخل ساختمان را می توان بایکی از روشهای زیر محاسبه نمود
الف – روش ذرری ب-روش حجمی ج-روش سطحی
روش حجمی :
در این روش جهت محاسبة مقدار هوای نفوذی از فرمول زیر استفاده می شود
حجم هوای نفوذی بر حسب فوت مکعب در ساعت
حجم اتاق یا محیط مورد نظر بر حسب فوت مکعب
دفعات تعویض هوای اتاق در ساعت از جدول
همانطور که از فرمول فوق استباط می گردد ، ر این روش مقدار هوای نفوذی از پایة تعداد دفعاتی که در مدت یک ساعت ، هوای اتاق با هوای تازه تعویض می شود بر آورد می گردد باید توجه نمود که تعدا دفعات تعویض   که در جدول ارائه گردیده بر مبنای نفوذ و تهیة طبیعی هوا و بدون کمک وسایلی نظر وانتیلاتور است .

دفعات تعویض هوا در ساعت
نوع اتاق

برای اتاق هائیک از یک دیوار در و پنجره رو به خارج دارند

برای اتاق هائیکه از دو دیوار در و پنجرة‌رو به رو خارج دارند

برای راهرو هایی و روی ساختمان

برای اتاق ها یا فضاهای فاقد در و پنجرة‌ رو به خارج مانند راهر و یا حال که در وسط ساختمان واقع شده اند

با استفاده از روش حجی مقدار   را برای اتاق ها محاسبه می کنیم .
محاسبات برای واحد شمالی :
اتاق
اتاق
اتاق
حمام
حال و پزیرایی آشپزخانه
اتاق
اتاق
اتاق
حمام
حال و پزیرایی آشپزخانه
محاسبة بار حرارتی هوای نفوذی :
پس از محاسبة حجم هوای نفوذی به داخل اتاق ، از طریق فرمول زیر  مقدار بار حرارتی آن را محاسبه کنیم .
ضریب تحصیص چگالی هوا
بار حرارتی هوای نفوذی
حجم هوای نفوذی
جوم مخصوص هوا در شرایط استاندرد که برای شرای غیر استاندارد یعنی ارتفاع    و دمای هوای خارج محل مورد نظر ، باید در ضریب تصحیح چگالی برای تهران با ارتفاع
و دمای خارج طرح خارج   برابر   است .
گرمای هوا در فشار ثابت
دمای طرح داخل
دمای طرح خارج

فرمول بالا را در برگة محاسباتی تائید داده تا بار حرارتی کل اتاق بدست آید .

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژة تأسیسات حرارت و برودتی ,
:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بتن در کارگاههای ایران

بتن در کارگاههای ایران
مصرف بتن بعلت ارزانی و دسترسی راحت به آن روز به روز در سراسر جهان توسعه می یابد زیرا مصالح مورد مصرف در بتن که عبارت از شن و ماسه و سیمان است بحد وفور در همه جای کره زمین یافت می شود. از طرفی بعلت عمر طولانی قطعات بتنی و مقاومت بتنی و مقاومت آن در مقابل عوامل جوی در مقایسه با سایر مصالح مخصوصا فولاد توجه مهندسین را در سراسر دنیا به خود معطوف داشته و در نتیجه کاربرد آن روز به روز زیادتر می شود، بطوریکه در صد ساختمانهای بتنی بلند به نسبت ساختمانهای دیگر روز به روز رو به فزونی است حتی در بعضی ممالک احداث ساختمانهای بلند فقط با بتن آرمه مجاز است.
دیگر از جاذبه های بتن آنست که این جسم قبل از سخت شدن سیال بوده و در هر شکل قالبی که ریخته شود بعد از سخت شدن به همان شکل در می آید از این راه معماران و طراحان می توانند اجزاء مختلخ ساختمان را از لحاظ هندسی به دلخواه خود نمایند.
در عوض عیب بزرگ قطعات بتن آرمه آنست که هیچ وقت فرضیات محاسباتی کاملا مطابق واقعیت نیست زیرا اولین فرضی که یک محاسب ساختمان بتن آرمه می کند آنست که بتن و فولاد را جسم همگن فرض نموده و تنش و کرنش آنها را مساوی در نظر می گیرد و محاسبات خود را بر مبنای آن شروع کرده و ادامه می دهد در صورتیکه این فرض کاملا با حقیقت وفق نمی دهد و تنش و کرنش بتن و فولاد کاملا مساوی نیستند. ولی اگر در طراحی بتن وساخت و اجراء و عمل آوری و بالاخره در نگهداری آن دقت کافی بعمل آید و بتن مطابق دستورالعمل های مؤسسات تحقیقاتی و استاندلردهای دنیا طراحی و ساخته شود شاید به میزان قابل توجهی فرضیات و عمل بهمدیگر نزدیک شوند.
برای رسیدن به این هدف که بتوانیم در ایران بتنی کاملا مطابق با استانداردهای بین المللی استفاده نمائیم دو اشکال موجود است:
الف: بتن استاندارد با کیفیت عالی به مراتب از بتنی که ما اینک در کارگاهها از آن استفاده می نمائیم گرانتر تمام می شود و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست و این مطلب برای سازندگان واحدهای مسکونی که اغلب قریب به اتفاق انبوه سازان واحدهای مسکونی بوده و فروشندگان آن می باشند نه استفاده کنندگان از آن، خوشایند نیست.
ولی اگر توجه داشته باشیم که بتن با کیفیت خوب، توان باربری بیشتری را دارا می باشد، متوجه می شویم که بتن خوب در نهایت از لحاظ اقتصادی بیشتر به صرفه نزدیک است برای مثال می توانیم بگوییم که طبق استانداردهای بین المللی مهندس محاسب مجاز است که بار فشاری معادل ۲۱۰ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع را روی سازه بتنی بگذارد ولی عملا مهندسین محاسب ایرانی بیش از ۸۰ تا ۹۰ و حداکثر ۱۱۰ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع توان باربری قائل نیستند. یعنی چیزی کمتر از ۲/۱ توان مجاز و این بعلت بدی اجراء بتن می باشد. در اینصورت مشاهده می شود اگر ساخت بتن با کیفیت عالی حتی اگر ۲۰ درصد هم گرانتر تمام شود با توجه به حداکثر توان باربری بتن هنوز ۸۰ درصد به نفع تولید کننده است. ا طرفی ابعاد قطعات بتنی با توان باربری بالاتر کوچک تر شده در نتیجه فضای کمتری را اشغال می نماید و این خود موجب وسیع تر شدن فضاهای معماری می شود.
ب : نکته دوم کمبود و یا بهتر بگوئیم نبود کارگران ماهر بتن ساز و عدم آشنائی کارگران به رفتارهای بتن می باشد. زیرا اکثر دست اندرکارات بتن و بتن سازی چنین گمان می‌کنند که اگر آب و شن و ماسه و سیمان را مخلوط کرده و در قالب جا بدهند بتن سازی و بتن ریزی نموده اند.
تجربه نشان داده است که اگر در ساختن و جا دادن بتن در قالب و حفظ و نگهداری آن دقت بیشتری بعمل آید قطعه مورد نظر حتی تا ۵۰ درصد دارای توان باربری بالاتری می‌باشد بدون آنکه هزینه بیشتری رامتحمل شویم.
در این کتاب سعی ما بر این است که رفتارهای بتن را به دور از مباحث علمی توضیح داده و مراحل ساخت و نگهداری آنرا با زبان ساده تشریح نمائیم.
اجزاء تشکیل دهنده بتن
همانطوریکه می دانیم بتن تشکیل شده است از سنگدانه های کوچک بنام ماسه و سنگدانه های درشت تر بنام شن که این سنگدانه ها بوسیله چسب مخصوصی بنام سیمان در مجاورت آب بهمدیگر می چسبند و جسم متراکم و سختی را بنام بتن ایجائ می نمایند که اگر این بتن در شرایط خوب تهیه و عمل آورده شود و سیمان آن به اندازه کافی باشد در اثر نیروی فشاری در حدود ۳۵۰ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع متلاشی می شود و توان آن ۶/۰ عدد فوق بوده یعنی در محاسبات تا ۲۱۰ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع بار فشاری می توانیم روی آن قرار دهیم ولی این قطعه در مقابل نیروهای کششی بسیار ضعیف بوده و اگر بتن در شرایط بسیار خوب تهیه و نگهداری شود نیروی کششی تا ۳۲ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع را می تواند تحمل نماید. بهمین علت در بتن فولاد (میلگرد) می گذارند تا نیروهای کششی را تحمل نماید. در نتیجه بتن تشکیل شده است از شن، ماسه، سیمان، آب و فولاد.
سنگدانه
سنگدانه ها در حدود ۴/۳ تا ۵/۴ حجم بتن را تشکیل می دهند به همبن علت رفتار آنها در بتن مقاومت و سایر خصوصیات آنرا تحت تأثیر قرار می دهد. لذا باید سنگدانه ها از هر لحاظ مورد وطالعه قرار می گیرند.
رفتار سنگدانه ها را باید از دو نقطه نظر مورد مطالعه قرار دهیم.
۱-رفتار فیزیکی
۲-رفتار شیمیایی
در قسمت اول شکل هندسی سنگدانه ها-بزرگی آنها- درصد هر اندازه در کل توده-وزن مخصوصی آنها-مواد خارجی همراه آنها-استعداد جذب آب آنها-آب همراه سنگدانه-سختی آنها و غیره مورد مطالعه قرار می گیرد و در قسمت دوم جنس سنگدانه-وتکنش های شیمیایی آنها در روند سخت شدن سیمان و همچنین واکنش های شیمیایی آنها در زمان نگهداری و بهره برداری از قطعه بتنی را مطالعه می نمائیم.
رفتار فیزیکی سنگدانه ها
در حقیقت باید به کلیه دانه های سنگی موجود در طبیعت گفته می شود، ولی در تداول عامه و مخصوصا در زبان فارسی برای آنکه شنونده در ضمن مکالمه اندازه سنگ را نیز درک نمایند برای هر اندازه از سنگدانه نام مخصوصی را تعیین نموده اند مثلا برای دانه های بسیار ریز فیلر و دانه های درشت تر به ترتیب ماسه بادی، ماسه، شن نخودی،شن بادامی، قلوه سنگ، پاره سنگ، تخته سنگ، صخره و بالاخره کوه نام گذاری کرده اند.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بتن در کارگاههای ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 463
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه اصول رگولاتورهای خطی ولتاژ

اصول رگولاتورهای خطی ولتاژ

فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
عملکرد رگولاتورهای خطی ولتاژ
مقدمه
رگولاتور ولتاژ خطی پایه
عملکرد حلقه کنترلی
انواع رگولاتورهای خطی (LDO ، استاندارد و نیمه LDO)
رگولاتور (NPN) استاندارد
رگولاتور Low – Dropout (LDO)
رگولاتور نیمه LDO
خلاصه
انتخاب بهترین رگولاتور برای کاربرد مورد نظر
حداکثر جریان بار
منبع ولتاژ ورودی (باتری یا AC)
دقت ولتاژ خروجی(تلرانس)
جریان خاموشی
ویژگیهای خاص
محافظت در برابر تخلیه بار
محافظت در برابر ولتاژ ورودی معکوس
پرچم خطا
شبکه زنجیره ای فرمان
قطع کننده دمایی
عملکرد مدار
محدود کننده جریان
محدود کننده جریان ثابت
عملکرد مدار
محدود کننده جریان مستقل از ولتاژ (اتصال کوتاه)
محدود کردن جریان درمقابل محدود کردن اتصال کوتاه
نکات کاربردی در رگولاتورهای خطی
خازن خروجی موثر در پایداری حلقه رگولاتور
ظرفیت‌های خازنی ناخواسته
پاسخ حلقه رگولاتور
وابستگی دمایی ESR
رگولاسیون بار
رگولاتور با خروجی ثابت
رگولاتور با خروجی قابل تنظیم
رگولاتورهای سه پایانه‌ای
رگولاتور با چندین پایه
Carrot در جریان پایه زمین رگولاتور LDO
مدارهای کاربردی
مقدمه
اضافه کردن ویژگی Shut down خارجی به یک رگولاتور ۵ ولتی
پرچم های باتری ضعیف و خروجی کم رگولاتور ۵ ولتی
خروجی با ویژگی روشن و خاموش شدن خیلی سریع از خطاهای میکروپرسسور جلوگیری می‌کند
عملکرد مدار
رگولاتورهای LDO منفی

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه اصول رگولاتورهای خطی ولتاژ ,
:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

فهرست مطالب
مقدمه
چای
موطن اصلی چای و انتشار آن در سایر ممالک
تاریخچه چای در ایران
آب و هوای چای
مشخصات گیاهشناسی درخت چای
مشخصات بوته چای در ایران
برگ چای
مراحل فنولوژی چای
ترکیب شیمیایی برگ چای
آب و هوای مطلوب چای
خاک مطلوب چای
کود مورد استفاده
ازدیاد درخت چای
آفات
کنه قرمز چای Breripalpus obovatus
کشت چای
مقدمه
تاریخچه کشت و بهره برداری از چای در جهان
طبقه بندی تیکسانومیکی چای
مشخصات نباتی درخت چای
ریشه چای
برگ Leaf
گل و تخم چای(Flower and seed of tea)
انواع چای Kinds of Tea
1.چای سیاه Black Tea:
2.چای سبز Green Tea:
3.چای اولنگ Olong Tea:
4.چای قالبی Brick Tea:
ترکیب کیمیاوی برگ چای
آب و هوای مناسب برای کشت چای
خاک مطلوب چای
کود مورد استفاده
ازدیاد درخت چای
نتیجه گیری
خواص و انواع چای
انواع دیگر چای بر حسب ترکیبات آن
ترکیبات تشکیل دهنده چای
چای یک محرک است و یا یک آرام بخش؟
اصلاح چای
بخش تجربی
مواد مورد نیاز
روش دم کردن
روش انجام آزمایش ها
فراوری چای با زئولیت
اثر زئولیت در مرحله اکسایش روی زمان دم کشیدن چای
نتیجه ها و بحث
نتیجه گیری نهایی
مآخذ

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین ,
:: بازدید از این مطلب : 436
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه کنترل پذیرش حساس و هوشمند برای سرویس کیفیت شبکه بی سیم

کنترل پذیرش حساس و هوشمند برای سرویس کیفیت شبکه بی سیم

فهرست مطالب

کنترل پذیرش حساس و هوشمند برای سرویس کیفیت شبکه بی سیم ۲
خلاصه. ۲
مقدمه. ۴
۲- زمینه. ۶
۱-۲ ناحیه به هم فشرده ۷
۲-۱۱ تصدیق MAC.. 10
2-2 اندازه گیری پهنای باند در دسترس.. ۱۱
۳-۲- رایج شدن بی سیم واقعی. ۱۵
۴-۲ کار وابسته. ۱۷
۱-۴-۲- توافقنامه کنترل پذیرش.. ۱۸
۳- عملیات کنترل پذیرش هوشمند ۱۹
۱-۳ محاسبه پهنای باند و کنترل پذیرش.. ۱۹
۳-۳ مسیر ارتباطی چند گانه: ۲۳
۴- شبیه سازی بر پایه سنجش: ۲۴
۱-۴ محیط شبیه سازی شده : ۲۴
۲-۴ پذیرش مکانی کنترل عمل کرد: ۲۸
۵ مقایسه کیفی: ۳۱
۲-۵: فقدان پوشش حرکتی: ۳۲
۳-۵ استفاده از فضاها: ۳۳
۶٫ ارزیابی تجربی: ۳۳
۱-۶ آزمایش قطعات ریز سخت افزار: ۳۴
۷٫ نتیجه. ۳۶

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه کنترل پذیرش حساس و هوشمند برای سرویس کیفیت شبکه بی سیم کنترل پذیرش حساس و هوشمند برای سرویس کیفیت شبکه بی سیم ,
:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشورSQL

سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشورSQL

فهرست مطالب

مقـدمه : ۲
مروری بر مطالعات انجام شده ۴
فصل اول. ۵
۱-۱  آشنایی با زبان SQL SERVER وکاربرد آن درنرم افزارمالی دفترمدارس خارج ازکشور. ۵
۱-۲ ایجاد کردن پایگاه داده و ایمنی آن در نرم افزار. ۷
فصل دوم ۱۰
۲-۱  آشنایی با زبان  C# و کاربرد آن در نرم افزار مالی دفتر مدارس خارج از کشور. ۱۰
۲-۲ بررسی دستور if و انواع مختلف آن و کاربرد آن در این نرم افزار. ۱۱
۲-۳ دستور Try-Catch. 13
2-4 دستور if-else if … else یا if تــودرتــو. ۱۵
فصل سوم ۱۷
۳-۱ نحوه کار با نرم افزار بخش مالی دفتر مدارس خارج از کشور. ۱۷
۳-۱-۱ بخش Login یا ورودی سیستم ۱۷
۳-۱-۲ صفـحه اصـلی بـرنامه. ۱۹
۳-۱-۳ منوی ورود اطلاعات و زیر منوهای آن. ۱۹
۳-۱-۳-۱  زیر منوی ثبت کشور ها ۲۰
۳-۱-۳-۲ زیر منوی ثبت مدرک تحصیلی. ۲۱
۳-۱-۳-۳  زیر منوی سمت ها ۲۱
۳-۱-۳-۴  زیر منوی ثبت مقاطع تحصیلی. ۲۲
۳-۱-۳-۵  زیر منوی ثبت ﭘایه حقوق. ۲۲
۳-۱-۴  منـوی امـور مـالی. ۲۳
۳-۱-۴-۱ زیر منوی ثبت اسناد مالی. ۲۴
۳-۱-۴-۲ زیر منوی ثبت حقوق اساتید ۲۶
۳-۱-۴-۳  زیر منوی ﮔزارش سند حسابداری.. ۲۶
۳-۱-۴-۴ زیر منوی ﮔزارش حقوق اساتیـد ۲۸
۳-۱-۵ منوی کاربر. ۳۱
۳-۱-۵-۱ زیر منوی تعـریف کـاربر جـدیـد ۳۲
۳-۱-۵-۲ زیر منوی ویرایش اطلاعات کاربر. ۳۴
۳-۱-۵-۳ زیر منوی حذف کاربر. ۳۵
۳-۱-۶ منـوی اطلاعات ﭘرسنلـی. ۳۶
۳-۱-۷  منوی صدور حکم ۳۸
۳-۱-۷-۱ منوی حکم نهایی. ۴۱
پیشنـهادات.. ۵۰
منابع و ماخذ ۵۲

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشورSQL ,
:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه طراحی و پیاده سازی یک نرم افزار تحت ویندوز برای کتابخانه

طراحی و پیاده سازی یک نرم افزار تحت ویندوز برای کتابخانه
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
بخش اول : آشنایی با SQL Server
آشنایی با SQL Server
SQL Server  بحث داغ روز
تاریخچه    SQL Server
پایگاه داده چیست ؟
اشیاء‌پایگاه داده رابطه ای
طراحی پایگاههای داده رابطه ای
مصاحبه با مشتری
سازماندهی اشیاء‌
نرمال سازی داده ها (Normalizing)
ایجاد پایگاه داده و جداول
SQL Server  و مدل سرویس گیرنده / سرویس دهنده
آشنایی با قسمت های مختلف SQL Server
درباره Enterprise Manager
اجزای تشکیل دهنده یک Databases
ایجاد یک جدول جدید
ایجاد Stored Procedure
مقادیر قابل قبول برای انواع داده در SQL Server
معرفی SQL و دستورات عمومی آن
دستور Select
استفاده از توابع در Select
دستور Insert
دستور Set nocount on
دستور Delete
بخش دوم : برنامه نویسی VB.NET
برنامه نویسی VB.NET
مقدمه‌ای بر برنامه نویسی شیءگرا
اشیاء، اعضا و تجرد (Abstraction)
کلاس‌ها (Classes)
اشیاء و اعضاء (Members)
کپسوله سازی(Encapsulation)
چند شکلی (Polymorphism)
چندشکلی اینترفیسی (Interface Polymorphism)
چندشکلی وراثتی    (Inheritance Polymorphism)
 Overloading اعضاء    
 ساختن متدهای Overload   
 اینترفیس‌ها       
 تعریف اینترفیس‌ها  
 چند شکلی با اینترفیس‌ها  
(Polymorphism with Interfaces)
 پیاده سازی اینترفیس‌ها  
 پیاده سازی اعضای اینترفیس‌ها   
بخش سوم : بررسی نرم افزار کتابخانه
 بررسی نرم افزار کتابخانه  
 شرح قسمت های مختلف نرم افزار        
سیستم ورودی
Main
مدیریت اعضاء
مدیریت کتابها
امانات
گزارشات
نتیجه گیری
منابع
چکیده
در این مقاله بر کاربرد SQL Server 2000 و VB.NET به طور مختصر توضیحاتی خواهیم داد و هم چنین عملکرد نرم افزار کتابخانه را بررسی خواهیم نمود .
SQL Server MS  مرتباً سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص می دهد و یک سیستم مدیریت پایگاه داده رابطه ای سرویس گیرنده / سرویس دهنده است و یرایش Transact_SQL 2000 را به عنوان زبان SQL بکار می برد.
یک پایگاه داده رابطه ای از چندین جدول حاوی ستونها و سطرهای داده تشکیل شده است . فرآیند شکستن پایگاه داده در قالب جداول مرتبط نرمال سازی نامیده می شود.
طراحی یک پایگاه داده خوب با درک صحیح از شرایط کاری مشتری و نیازهای وی آغاز می شود و با گروه بندی داده های آنالیز شده در یافتی در جداول ادامه می یابد.
Microsoft SQL Server شاید در دسترس ترین و عمومی ترین پایگاه داده در میان پایگاه های داده در جهان باشد . همچنین مستندات ( Documentds ) بسیاری برای MS SQL Server در دسترس است .
شرکت مایکروسافت ویژوال بیسیک را بر اساس یک زبان برنامه نویسی به نام بیسیک که برای مبتدیان نوشته شده است ساخت . زبان ویژوال بیسیک بیشتر از ۳۵ سال به اشکال مختلف رایج بوده است .
در واقع طراحان این زبان می خواستند یک زبان برنامه نویسی برای استفاده مبتدیان طراحی کنند . با گذشت زمان و پیشرفتهای چشمگیری که در امر ارتقای این زبان برنامه نویسی ایجاد شده است ، امروزه اغلب برنامه نویسان حرفه ای می توانند با استفاده از ویژوال بیسیک با صرف زمانی اندک اقدام به ساخت برنامه های بسیار کارا و قدرتمندی نماید.
ما در اینجا با بهره گیری از دو زبان فوق نرم افزاری برای سهولت کار در کتابخانه ها تولید نموده ایم . و شرح کار آن را در این مقاله بررسی می کنیم .

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه طراحی و پیاده سازی یک نرم افزار تحت ویندوز برای کتابخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

 

بررسی و انتخاب انواع سیستمهای مختلف آیس بانک ICE BANK

فهرست مطالب
مقدمه ۱۰
چکیده ۱۲
علائم و اصطلاحات بکار گرفته شده ۱۳
فصل اول  -  معرفی کلی ۱۴
مقدمه ۱۴
۱ – ۱ تعریف و معرفی مخزن ذخیره سرمایی (Cool Thermal Storage) 14
شکل ۱-۳    شکل شماتیک شرایط آب (آب وگلیکول) ورودی و ۱۸
۱ – ۳  موارد کاربرد و استفاده مخزن ذخیره ۲۲
فصل دوم  -  پارامترهای اصلی طراحی ۲۸
۲-۱  محاسبه پروفیل بار سرمایی ۲۹
+ پروفیل بار موجود ۳۱
۲-۲  انواع مختلف مخازن ذخیره سرمایی ۳۲
۲-۲-۱  ماده مبرد مخزن ۳۲
ج )  نمک اوتکتیک ۳۳
۲-۲-۲ تقسیم بندی مخازن ذخیره از نظر نوع انرژی مصرفی ۳۴
۲-۲-۳  تکنولوژی های مختلف مخزن ذخیره ۳۵
۱ – سیستم یخسازی بروی کویل (خارجی)    :   (External Melt Ice-On-Coil) 35
2 – سیستم یخسازی بروی کویل (داخلی)    :   (Internal Melt Ice-On-Coil) 35
3 – سیستم یخسازی کپسول یخ    :   (Encapsulated Ice) 35
5 –  سیستم یخسازی           :   (Ice Harvesting) 36
6 – مخزن ذخیره آب سرد :   (Chilled Water Storage) 36
2- 3   تجهیزات ۳۷
۲-۳-۱  تجهیزات سرمایش ۳۷
جدول ۲-۲  – مقایسه بازده کاری انواع چیلرهای مختلف [۱] ۳۸
+ کندانسورها ۳۸
ماده مبرد ۳۹
کنترل چیلر ۳۹
۲-۳-۲  بدنه مخزن ذخیره ۳۹
مخازن فلزی ۴۰
مخازن بتونی ۴۱
مخازن پلاستیکی ۴۲
۲ – ۳ – ۳  بحث کنترل و تجهیزات ۴۳
۲-۴   انواع استراتژی های کاری ۴۴
۱- استراتژی کاری تمام مخزن  (Full Storage) 44
2- استراتژی کاری “قسمتی از مخزن و یکنواخت کردن بارّ        (Partial Storage, Load Leveling) 45
3- استراتژی کاری “قسمتی از مخزن و کم کردن پیک مصرفّ (Partial Storage, Demand Limiting) 45
2-4– ۲  نوع زمان بندی شارژ مخزن ۴۸
شکل۲-۹ – شکل شماتیک اجرای روش ّتقدم چیلر ّ ۴۹
۲ – ۵  تعامل مخزن با دستگاههای دیگر سیستم ۵۱
جدول ۲-۳ – دمای معمول خروجی از انواع مختلف مخزن ذخیره [۱] ۵۲
۲-۵-۲  توزیع هوای سرد ۵۵
۲-۵-۳  ملاحظات پمپاژ ۵۵
جدول ۲-۴ مقایسه دمای انجماد و جوشش درصدهای مختلف محلول اتیلن گلیکول[۲] ۵۸
۲-۵-۵  بازیابی انرژی گرمایی (Heat Recovery) 59
2-5-6  استفاده از اختلاف دمای شب و روز در صرفه جویی بیشتر انرژی ۶۰
۲-۵-۷  کاربرد تانک ذخیره بعنوان منبع آب اطفا حریق ۶۱
۲-۶   تعیین سایز مخزن ذخیره ۶۱
۲-۷  بررسی اقتصادی طرح ۶۲
ب)  بررسی قیمت برق مصرفی ۶۳
ج) هزینه های مربوط به بازدهی و کارکرد سیستم ۶۴
۲-۸ عملیات لازم بر روی آب و سیستم ۶۵
+ تمیز نمودن سیستم ۶۵
+ عملیات شیمیایی بروی آب ۶۶
۲-۹  راه اندازی (مشاوره) و نظارت مهندسی (Comissioning) 67
2-9-1  لزوم انجام (Comissioning) 68
2-9-2 مراحل (Comissioning) 68
فصل سوم –  مقایسه سیستمهای مختلف مخزن ذخیره ۷۰
جدول ۳-۱ مقایسه پارامترهای مختلف روشهای (تکنولوژی های) مختلف مخزن ذخیره[۱] ۷۲
ب)  حجم سیال ۷۲
ج)  هزینه ۷۲
د)  بازده شارژ مخزن ۷۳
ه)  دمای خروجی از مخزن ۷۳
۴-۱ مشخصات کلی این روش ۷۴
شکل ۴-۲ نمای شارژ و تخلیه در روش یخسازی بروی کویل خارجی  (External Melt Ice on Coil)  [۱] ۷۵
شکل ۴-۳  روش یخسازی بروی کویل خارجی روش مستقیم  (External Melt Ice on Coil)  [۱] ۷۶
۴-۲ مشخصات مخزن ذخیره ۷۷
۴-۳  ابزار کنترل ۷۸
۴-۴ تخمین اندازه مورد نیاز ۸۰
فصل پنجم – روش یخسازی بروی کویل (داخلی) ۸۲
ویژگیهای شارژ و تخلیه مخزن ۸۵
بازده و هزینه های بلندمدت ۸۸
کارکرد نگهداری سیستم ۸۸
راه اندازی ۸۸
فصل ششم –  روش کپسولهای یخ   (Encapsulated Ice) 90
مشخصات کلی روش ۹۱
سیکل تبرید ۹۳
مخزن ذخیره ۹۳
+ ابزار کنترلی ۹۴
در روش کپسولهای یخ ۹۵
ویژگیهای شارژ و تخلیه ۹۶
+ هزینه های کارکرد و بازده ۹۸
مرحله اول محاسبه در حالت تخلیه مخزن ۱۰۴
فصل هفتم –  نمکهای اوتکتیک تغییر فاز دهنده ۱۱۰
+ بسته های نمک اوتکتیک ۱۱۳
کارکرد و برنامه های کنترلی ۱۱۳
+ هزینه اولیه ۱۱۵
کارکرد و نگهداری ۱۱۶
راه اندازی و نظارت ۱۱۶
فصل هشتم – مخزن ذخیره یخساز مستقیم (Ice Harvester) 117
شکل ۸-۱ – یک سیستم مخزن ذخیره یخسازی مستقیم (Ice Harvester) 118
فصل نهم – مخزن ذخیره آب سرد ۱۱۹
فصل دهم – پروسه طراحی ۱۲۲
یک محاسبه سرانگشتی نمونه ۱۲۶
مخزن ذخیره روزانه با استراتژی کاری ۱۲۸
مخزن ذخیره هفتگی – استراتژی کاری ۱۲۸
مثال طراحی : مقایسه اقتصادی ۱۲۸
تعیین پارامترهای مخزن و چگونگی لوله کشی ۱۳۱
مثال طراحی ۱۳۴
۱- هزینه اولیه و هزینه های کارکرد ۱۳۶
مثال طراحی : بررسی هزینه های کارکرد ۱۳۷
ضمیمه A – مثالی کاربردی در استفاده از مخزن ذخیره در صنایع لبنیات ۱۳۸
۱ – مرحله سرمایش اولیه (Cheese starter) 138
جدول A-1 بارهای برودتی مورد نیاز ۱۴۰
انتخاب تجهیزات ۱۴۱
شکل  - A1 – بار سرمایی و وضعیت مخزن در ساعات مختلف روز ۱۴۱
شکل A – 2   – نمای شماتیک از یک سیستم مخزن ذخیره با تکنولوژی Slurry ice making 142
نحوه کارکرد ۱۴۳
References 143
] بحث و بررسی بیشتر در مورد هزینه ها و مصرف انرژی در این پروژه [ ۱۴۴
جدول A-2 تعرفه مصارف تولید (صنعت و معدن) عادی و آزاد شرکت برق منطقه ای استان تهران ۱۴۵
جدول A-3  بررسی هزینه مصرف برق ماهانه چیلر در یک سیستم بدون مخزن ذخیره ۱۴۶
جدول A -4 . بررسی هزینه مصرف برق ماهانه چیلر در یک سیستم  مخزن ذخیره با استراتژی کاری ۱۴۹
جدول A -5 . بررسی هزینه مصرف برق ماهانه چیلر در یک سیستم  مخزن ذخیره با استراتژی کاری ۱۵۱
جدول A -7 . بررسی هزینه های اولیه و جاری  اجرای طرح در وضعیت های مختلف ۱۵۵

مقدمه
بحث استفاده از مخازن ذخیره سرمایی (Cool Thermal Storage) از سالهای ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ آغاز گردید. در این زمان نیروگاه های تولید انرژی الکتریکی متوجه ضرورت کاهش پیک مصرف انرژی برای سهولت و حتی پیشرفت در امر تولید و توزیع شده بودند و در خیلی از موارد بخصوص در روزهای گرم سال، مقدار ماگزیمم مصرف انرژی در یک پروژه بیشتر به سهم دستگاهها و تجهیزات تهویه مطبوع اختصاص داشت.
در بررسی انجام شده در ایالات متحده مشخس گردید که در بسیاری از ایالتها تبرید در تابستان بیش از %۳۵  کل برق مصرفی را بخود اختصاص داده است. (درنتیجه صحبت بر سر بهینه سازی ملیاردها دلار هزینه انرژی مصرفی می باشد).
در نتیجه صنعت به این امر توجه نمود که اگر بتوان تبرید را در زمان غیر یک مصرف انرژی به طریقی ذخیره نمود و بعداً مورد استفاده قرار داد بار مصرفی زیادی از دوش شبکه در زمان پیک مصرف برداشته خواهد شد و در نتیجه ظرفیت بیشتری برای مصارف دیگر در طول این زمان در دست خواهد بود و همچنین از ظرفیت اوقات غیر پیک مصرف انرژی نیز بطور کامل استفاده خواهد گردید.
در نتیجه بسیاری از شرکتها و نیروگاههای تولید کننده انرژی الکتریکی از راههای مختلف از جمله با تغییر تعرفه خود، اضافه کردن مبالغ قابل توجهی به قیمت مصرف در زمان پیک مصرف انرژی، تعیین مبلغی اضافه برای مصرف کننده بر اساس مقدار ماکزیمم انرژی مصرفی در طول یک ماه ( هزینه دیماند Demand) )  (و نه براساس مقدار کل انرژی مصرفی) وحتی تعیین وامها و سوبسید هایی برای ترغیب مصرف کننده ها به انتقال پیک مصرف انرژی خود به ساعتهای غیر پیک،  سعی در انتقال قسمتی از انرژی الکتریکی از ساعات پیک مصرف به ساعات غیر پیک نمودند.
مخزن ذخیره یکی از این راههاست که کارکرد چیلرها را که از پرمصرف ترین دستگاههای تهویه مطبوع می باشند به ساعات دلخواه موکول می نماید. در اکثر موارد نیز هزینه ای که از کم کردن سایز چیلر صرفه جویی می گردد برای ساختن یک مخزن یا خرید آن کافی می باشد.
یکی از ضعف هایی که در اکثر پایان نامه ها به چشم می خورد مشخص نبودن منبع تک تک مطالب ذکر شده است؛ بطوریکه اگر خواننده به صحت بخشی از مطلب شک نماید بطور مشخص متوجه نخواهد شد که این بخش و یا این فرمول و یا حتی این جمله دقیقا از کدام منبع نقل شده است و لذا امکان پیگیری معتبر بودن آن امکان پذیر نبوده و یا با دشواری بسیار همراه خواهد بود. در این پایان نامه سعی گردیده تا تمام قسمتهای متن و حتی تک تک جملات با شماره هایی که داخل کروشه [ ] قرار گرفته اند به منبع مورد نظر ارجاع داده شوند ؛ بطوریکه خواننده بتواند خود صحت و یا میزان اعتبار تک تک جملات را بررسی و پیگیری نماید.
مطالبی که ناشی از اطلاعات شخصی یا دانسته ها یا  نگرش مهندسی یا برداشت شخصی اینجانب گردآورنده این پایان نامه می باشد و یا در اثر پرس و جو و تحقیق اینجانب روشن گردیده است و دارای منبع مورد تایید بین المللی ای نمی باشد، کلا داخل کروشه  [....... ] نقل میشود تا خواننده محترم پایان نامه خود در مورد صحت آن تصمیم گیری یا بررسی نماید.

امیدواریم این پایان نامه به مهندسین و پیمانکاران و صاحبان صنایع در بررسی، آنالیز و هم چنین انتخاب روش مناسب و با طراحی یک مخزن ذخیره (سرمایی) کمک نماید.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی و انتخاب انواع سیستمهای مختلف آیس بانک ICE BANK ,
:: بازدید از این مطلب : 578
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه خواص گاز مایع و امکان استفاده از آن در موتورهای درون سوز

خواص گاز مایع و امکان استفاده از آن در موتورهای درون سوز
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ۱
چکیده ۶
فهرست اختصارات بکاربرده شده و علائم ۷
فصل اول : سوخت و انواع آن
۱-۱- عوامل قابل اهمیت در انواع سوخت ۹
۱-۲- احتراق سوخت هیدروکربنه ۹
۱-۳- انواع سوخت موتورهای  درون  سوز ۶
۱-۴- انتخاب صحیح مخلوط سوخت ۱۰
۱-۵ – سوخت  گاز مایع  و استفاده از آن در موتور ۱۲
۱-۶- معرفی گازهای طبیعی مورد استفاده در موتورهای بنزینی ۱۰
۱-۶-۱- تعریف (LNG) 14
1-6-2- ترکیبات ۱۵
۱-۶-۳- چگونگی ذخیره آن ۱۵
۱-۶-۴- چگونگی سرد نگه داشتن آن ۱۵
۱-۶-۵- علت استفاده از LNG به عنوان سوخت ماشین‌ها و وسایل نقلیه ۱۶
۱-۷- تعریف ( CNG ) 17
1-8- تعریفLPG 17
1-9- مزیت استفاده از LNG  بجای CNG به عنوان سوخت ۱۸
۱-۱۰- عوامل عدم پذیرش LNG به عنوان سوخت خودروها ۲۰
فصل دوم : موتورهای گاز مایع  سوز
۲-۱- چگونگی کار ۲۲
۲-۱-۱- سیستم‌های نسل اول ۲۳
۲-۱-۲- سیستم تبدیل نسل دوم ۲۳
۲-۱-۳- سیستم ‌های تبدیل نسل سوم ۲۴
۲-۲- موتورهای مخصوص سوخت گازی ۲۲
۲-۲-۱- موتورهای گاز سوز مجهز به سیستم جرقه به سه دسته تقسیم می‌شوند ۲۶
۲-۲-۲- امتیازات سیستم استوگیومتری ۲۶
۲-۲-۳- معایب سیستم استوگیومتری ۲۷
۲-۲-۴- محاسن سیستم کم مصرف ۲۷
۲-۲-۵- معایب سیستم کم مصرف ۲۷
۲-۳- سیستم سوخت رسانی ۲۸
۲-۳-۱- سیستم سوخت رسان نسل اول ۲۹
۲-۳-۲- سیستم رسان نسل دوم ۳۱
۲-۳-۳- سیستم سوخت رسانی نسل سوم ۳۲
فصل سوم : موتورهای مورد استفاده درسوخت‌های گازی و ویژگی آنها و عوامل  موثر در کارکرد این موتورها
مقدمه ۲۹
۳-۱- صنعت تبدیل ۳۵
۳-۲- سیکل موتورهای دیزلی و otto 36
3-2-1- سیکل otto 36
3-2-2- سیکل دیزل ۳۷
۳-۳- بازده حرارتی  موتور ۳۷
۳-۴- نسبت هوا به سوخت ۳۸
۳-۵- آنالیز و عملکرد موتور ۳۹
- آنالیز گاز ۳۹
۳-۵-۱-تاثیرات روی بازده موتور ۴۰
۳-۵-۲-تاثیرات روی خروجی ۴۰
۳-۵-۳-تاثیرات روی قابلیت اشتغال ۴۰
۳-۶- ویژگی سوخت ۴۱
۳-۷- ویژگی ‌های احتراق ۴۲
۳-۷-۱- حرارت احتراق در واحد حجم ۴۳
۳-۷-۲- ضریب Wobbe 38
فصل چهارم : آلودگی خودروها
مقدمه ۴۸
۴-۱- آلاینده‌های موتورها ۴۸
۴-۲- راههای آلودگی ۵۰
۴-۳- برنامه وسایل نقلیه با آلودگی کم CARB 50
4-4- آلاینده‌های موتورهای احتراق داخلی ۵۰
۴-۵- عامل میزان آلایندگی موتورهای  گازسوز ۴۹
۴-۵-۱- سیستم احتراق ۴۹
۴-۵-۲- فن آوری استفاده از کاتالیزور ۵۰
۴-۶- سیستم‌های عیب یاب  قابل  نصب بر روی  خودرو( OBD) 54
4-7- آلاینده‌های کنترل  شده ۶۳
۴-۷-۱- نوع اول از خودروها ۶۳
۴-۷-۲- نوع دوم از خودروها ۵۵
۴-۷-۳- خودروهای نوع سوم ۵۷
۴-۸- انتشار گازهای آلاینده در دماها ی مختلف موتور ۵۸
۴-۹- استاندارد آلودگی ۶۰
۴-۹-۱- استاندارد‌هایی که در آمریکا به اجرا  در آمده‌اند ۶۰
۴-۹-۲- قوانین  مربوط به آلاینده‌ها در اروپا ۶۲
فصل پنجم : بررسی اثرات گازسوز کردن یک سری موتور‌های خاص از نظر  عملکرد  موتور  و آلایندگی آن و مقایسه  با حالت  بنزین سوز آنها
۵- ۱- نمونه موتور ۴ سیلندر  تزریق مستقیم ۶۳
۵-۱-۱- آلودگی ۶۳
۵-۱-۲- تست عملکرد موتور ۶۵
۵-۲- نمونه ماشینg523 66
5-2-1- تست آلودگی ۶۷
۵-۲-۲- تست عملکرد موتور ۶۸
۵-۳- هوندا سیویک ۶/۱ ۷۰
۵-۴- موتور سیکلت ۷۶
۵-۴-۱- تست آلودگی ۷۷
۵-۴-۲- تست عملکرد موتور ۸۰
۵-۵- بررسی عملکرد و کیفیت کیت‌های گازسوز تولیدی در کشور ۸۰
۵-۵-۱- موتور پیکان ۱۶۰۰ ۸۲
۵-۵-۲- موتور پژو ۴۰۵ ۸۳
نتایج حاصله ۸۴
فصل ششم : بررسی کلی  معایب و مزایای گازسوز کردن موتورهای بنزینی و نتیجه گیری
۶-۱- مزایا و معایب گازسوز کردن ۸۶
مراجع ۹۱
مقدمه :
ایران کشور ما دارای منابع سرشار نفت و گاز می‌باشد  و چنانکه بر همه روشن است مقادیر عظیم  گازهای طبیعی حاصل از استخراج  نفت  تا همین چند سال بیش بدون  هیچگونه استفاده  سوزانده شده و از بین میرفت.  بنابراین با وجود گاز طبیعی  فراوان  در ایران  و در نتیجه  در دسترس بودن و ارزانی آن و سوختن تمیز با ارزش حرارتی  قابل ملاحظه آن همه اینها و خیلی خواص دیگر میتواند انسان را بر آن دارد که از گاز نیز مثل سایر مواد سوختنی حاصل از نفت درسوخت ماشین‌ها و دستگاه‌های  سوختی استفاده کنند بطورکلی در دنیا  امروزه  مهمترین سوخت مورد استفاده در انواع موتورهای درون  سوز شامل : بنزین ، گازوئیل، گاز و گاز مایع می‌باشند که همه  از ترکیبات هیدرکربورها می‌باشند.که میزان استفاده از هر کدام  از مواد  سوختنی فوق در هر منطقه در درجه اول به فراوانی و ارزانی بستگی  دارد.
چکیده :
هدف از این بررسی آشنائی به خواص گاز مایع و امکان استفاده از آن در موتورهای درون سوز  می‌باشد. و چنانکه  خواهیم دید موتورهای گاز مایع سوز شبیه انواع بنزینی است.  ولی نظر به سوخت ویژه‌ای که در این موتورها بکار می‌رود ، نیاز به برخی و سایل و ابزاری مخصوص بخو د دارد . مطالب   مورد بحث در این مجموعه صرفا یک بررسی مقدماتی  جهت شناسایی ساختمان سیستم سوخت رسانی موتورهای گاز مایع سوز و نحوه کارآنها می‌باشد .
که در ادامه این بحث به بررسی کامل انواع سوخت ‌های گازی مورد  استفاده در موتورهای بنزینی و همچنین به نحوه کار موتورهای بنزینی و گازی می‌پردازیم که همچنین  به بررسی  انواع آلاینده‌های موجود  در موتورهای بنزینی و گازی و همچنین مقایسه بین آنها از نظر میزان  آلاینده‌ها و همچنین به بررسی تاثیر گاز سوز کردن موتورهای  بنزینی از نظر عملکرد موتور و مقایسه بین موتورهای بنزینی و گازی از نظر عملکرد می‌پردازیم که به صورت یک سری نمودار‌ها و داده‌های آماری به دست  آمده از یک سری منابع ، آورده شده و در کل به نتیجه گاز سوز کردن موتور می‌پردازیم و در  پایان یادآور  می‌شویم که در صورت  گاز سوز شدن صحیح اتومیبل‌ها کارکرد  آنها تفاوت چشم گیری نکرده و  قدرت و کشش ماشین حدود ۵ درصد نسبت به بهترین حالت کار با بنزین ( که معمولا  ماشین‌ها هیچ وقت در این حالت نمی‌باشد) پائین می‌آید که به هیچ وجه محسوس  نمی‌باشد.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه خواص گاز مایع و امکان استفاده از آن در موتورهای درون سوز ,
:: بازدید از این مطلب : 349
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه میز هیدرولیکی و کاربرد آن

میز هیدرولیکی و کاربرد آن
فهرست مطالب
فصل اول : آشنایی با میز هیدرولیکی ۳
فصل دوم : جریان عبوری از ونتوری متر ۹
فصل سوم : جریان عبوری از اوریفیس ۱۷
فصل چهارم: برخورد جت ۲۴
فصل پنجم : وسایل اندازه گیری شدت جریان ۳۱
فصل ششم : جریان عبوری از سرریزها ۴۵
فصل هفتم : افت انرژی در شبکه ها ۵۳
فصل هشتم : جریان های گردابی (ورتکس) ۶۸
فصل نهم : آزمایش مرکز فشار ۸۲
به نام خدا
جزوه حاضر جهت استفاده دانشجویان رشته های مهندسی عمران و مکانیک تهیه شده است در این جزوه ۸ آزمایش مهم که در اکثر دانشگاهها تدریس می شود بیان گردیده  است و هر آزمایش در یک فصل جداگانه آمده است در این مجموعه ضمن آشنا ساختن دانشجویان با دستگاه مورد آزمایش و روش انجام آزمایش ، بصورت خلاصه در مورد تئوری مربوط به آزمایشات توضیحاتی ارائه شده است هم چنین ضمن بیان اهداف آزمایش ، موارد ارائه نتایج که به صورت جداول یا نمودارها است و می بایست توسط دانشجویان تکمیل شود ذکر گردیده است.
بطور کلی جهت فراگیری و درک عمیق از موضوعات پیچیده علمی ، نمی توان فقط از طریق مطالعه و با شنیدن مطالب به این هدف رسید بلکه می بایست با انجام آزمایشات و از روش های تجربی ، پدیده های مختلف را مشاهده و مورد تجزیه و تحلیل قرار داد دانشجویان با انجام آزمایشات ، ضمن آشنا شدن با وسایل مختلف و روشهای مختلف اندازه گیری با تجزیه و تحلیل داده ها و یافته های آزمایشگاهی ، به شناخت و درک عمیق مطالب خواهند رسید.
توصیه می شود دانشجویان قبل از انجام هر آزمایش ، ضمن مطالعه مطالب مربوط به آن آزمایش و اندیشیدن به مطالب تئوری آن ، در حین آزمایش با قسمتها و جزئیات مختلف دستگاه و همچنین روش انجام آزمایشات آشنا گردند.
پس از انجام آزمایشات ضمن درج داده ها و یافته های آزمایشگاهی در جداول ، با انجام محاسبات لازم و با ارائه نمودارها و رسم منحنی ها به شرح و بسط مشاهدات پرداخته و با روشهای مختلف محاسباتی به تجزیه و تحلیل نتایج و بدست آوردن روابط اقدام نمود پس از این مرحله با تنظیم گزارش آزمایشگاهی و با رعایت روشهای صحیح و استاندارد نتایج کار را ارائه نمود .
فصل اول :
آشنایی با میز هیدرولیکی
اجزاء تشکیل دهنده میز هیدرولیکی
هدف از طرح میز هیدرولیکی ، فراهم نمودن وسیله ای برای انجام یک سری آزمایشات ساده در مکانیک سیالات و هیدرولیک می باشد شکل (۱) تصویری از یک میز هیدرولیکی را نشان می دهد.
شکل ۱: تصویر یک میزهیدرولیکی
شکل۲: دیاگرام قسمتهای داخلی یک میزهیدرولیکی
در شکل (۲) دیاگرام قسمت داخلی یک میز هیدرولیکی نمایش داده شده است طبق این شکل یک پمپ کوچک سانتریفوژ ، آب را از منبع S که در قسمت پایینی میز هیدرولیکی قرار گرفته است پمپ نموده و از طریق شیر V به دستگاههای مورد آزمایش منتقل می کند.
در این میز هیدرولیکی یک تانک وزنی W قرار دارد که این تانک به منظور اندازه گیری وزن آبی که از دستگاه مورد آزمایش عبور نموده است و از طریق لوله کوتاه D که از قسمت F به تانک وزنی منتهی می شود بکار می رود تانک وزنی W به یک طرف اهرمی متصل است که در طرف دیگر آن آویزی قرار دارد و می توان وزنه هایی را که وزن هر کدام دو کیلوگرم می باشد بر روی آویز قرار دارد نسبت فاصله تانک وزنی تا محل تکیه گاه این اهرم به فاصله تکیه گاه تا محل اتصال آویز برابر نسبت یک به سه است در کف تانک وزنی W یک شیر خروجی B قرار دارد و بسته به موقعیت اهرم باز یا بسته می باشد.
بر روی محفظه این میز هیدرولیکی ، صفحه ای به عنوان درپوش قرار می گیرد که هر زمان لازم باشد می توان با برداشتن این درپوش ، پمپ و دیگر وسایل موجود در داخل میز هیدرولیکی را مورد بررسی و بازدید قرار داد با توجه به بلند بودن لبه های اطراف این صفحه در صورتی که دستگاه دارای نشت باشد آب جمع آوری شده بر روی آن از طریق سوراخی وارد منبع S می شود دستگاه های مورد آزمایش بر روی صفحه میز هیدرولیکی قرار می گیرد لوله ای لاستیکی از پمپ به دستگاه متصل می گردد که معمولاً یک شیر هم به منظور تنظیم مقدار دبی دستگاه بین پمپ و دستگاه قرار دارد در قسمت خروجی دستگاه هم یک لوله پلاستیکی قرار دارد که آب را از دستگاه پس از عبور از یک شیر کنترل ، جهت اندازه گیری دبی به تانک وزنی منتقل می کند بعد از اینکه مقدار دبی مناسب برای دستگاه تنظیم گردید میزان آن به روش زیر اندازه گیری می شود.
اندازه گیری دبی توسط میز هیدرولیکی
زمانی که انتهای بیرونی اهرم میز هیدرولیکی توسط تیغه نگهدارنده بالا نگه داشته شده است شیرخروجی تانک وزنی باز می باشد و آبی در آن انباشته نمی شود با رها ساختن اهرم بوسیله کنار زدن تیغه نگهدارنده وزن آویز باعث می شود تا انتهای بیرونی اهرم به طرف پایین حرکت کند و در این لحظه شیر خروجی تانک وزنی بسته می شود و آب در تانک وزنی جمع آوری می شود.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه میز هیدرولیکی و کاربرد آن ,
:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد
  • دانلود مقاله روش المان محدود در طراحی قالبهای

روش المان محدود در طراحی قالبهای

 کشش عمیق:

کشش عمیق از مهمترین فرایندهای شکل دادن ورق است که به طور وسیعی در تغییر شکل ورقهای فلزی و تبدیل آن به قطعات تو خالی به کار می‌رود. در این فرایند تغییر ضخامت ورق بسیار اندک است، به طوری که معمولاً‌سطح قطعه کشیده شده تقریباً با سطح ورق اولیه مطابقت دارد. اساساً فرآیند شکل دادن که برای تغییر ورق‌ها به کار می‌رود با فرایندهای شکل دادن حجیم متفاوت است. در فرایندهای شکل دادن ورق معمولاً حالت کشش غالب است. در صورتی که در فرایندهای شکل دادن حجیم عمدتاً حالت فشاری غالب می‌باشد. کشش عمیق در صنعت معمولاً برای تولید قطعاتی از قبیل انواع ظروف فلزی، مخزنهای تحت فشار یا خلاء بعضی از قطعات یدکی اتومبیل و هواپیما، پوسته فشنگ و گلوله، قوطی‌های کنسرو و نوشابه، به کار می‌رود.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود مقاله روش المان محدود در طراحی قالبهای ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود اصول هیدرولیک و المانهای هیدرولیکی

اصول هیدرولیک و المانهای هیدرولیکی
فهرست مطالب
فصل اول ۶
۱-۱ انرژی سیال ۷
۱-۱-۱- انرژی ۷
شکل ۱-۱ چند برابر کردن نیرو [۳] ۸
۱-۳ جریان سیال ۹
شکل۱-۲تئوری توریچلی ۱۱
فصل دوم ۱۹
بررسی انواع پمپهای هیدرولیک ۱۹
شکل۲-۱یک پمپ پروانه ای ۲۰
۲-۴-۱ پمپهای پیستونی ۲۶
شکل۲-۳ پمپ پیستونی محوری با حجم جابجائی متغیر[۳] ۲۹
شکل۲-۹ پمپ پره ای غیربالانس در وضعیتی که روتر در مرکز قرار گرفته است[۳] ۳۵
شکل۲-۱۲ شدت جریان واقعی برحسب سرعت دورانی[۳] ۴۰
فصل سوم ۴۴
۳-۲-۱ شیر یکطرفه (  Check valves) 45
3-2-2 شیر با ساچمه شناور (Shuttle Valve) 46
3-2-3 شیرهای کنترل جهت دو راهه ۴۷
۲-۲-۴ شیرهای کنترل جهت سه راهه و چهار راهه ۴۹
شکل۳-۵ شیر چهار راهه،دو حالته(۲/۴)[۳] ۵۰
شکل۳-۹ شیر(۳/۴)خنثی تشدید[۳] ۵۵
۳-۲-۶ مدارات هیدرولیک ۵۹
۳-۲-۷ مشخصات شیرهای کنترل جهت ۶۰
۳-۳-۱ شیرهای فشار شکن ۶۲
شکل۳-۱۴ شیر فشارشکن مستقیم[۳] ۶۳
۳-۳-۲ شیرهای تخلیه فشار و کاهندة فشار ۶۵
۳-۳-۳ انواع دیگر شیرهای کنترل فشار ۶۶
شکل۳-۱۶ شیرخنثی کننده وزن با کنترل از راه دور[۳] ۶۶
۳-۴-۲ انواع شیرهای کنترل جریان ۷۰
شکل۳-۱۹ شیرکنترل جریان سوزنی[۳] ۷۱
شکل۳-۲۰ شیر کنترل جریان حساس به تغییرات فشار[۳] ۷۲
۳-۴-۳ ضریب جریان ۷۴
شکل ۳-۲۲ کنترل جریان خروجی از سیلندر,هم در حرکت رو به جلو و هم در حرکت رو به عقب[۳] ۷۵
شکل۳-۲۴ کنترل سرعت سیلندر[۳] ۷۸
۳-۴-۵ مشخصات شیرهای کنترل جریان ۷۸
فصل چهارم ۸۰
بررسی خواص انواع سیالات هیدرولیک ۸۰
جدول ۴-۱ تقسیم بندی سیالات هیدرولیک بر اساس استاندارد ۶۷۴۳ [۲]ISO 81
4-2-1 گرانروی و شاخص گرانروی ۸۲
شکل ۴-۱ تغییرات دما- گرانروی و شاخص گرانروی[۲] ۸۳
شکل۴-۲ تغییرات دما- گرانروی و فشار[۲] ۸۳
۴-۲-۲ مشخصه های کف کنندگی ۸۳
۴-۲-۴ روانکاری ۸۵
۴-۲-۶ نقطة اشتعال ۸۵
۴-۵-۱ روغن های معدنی ۸۷
۴-۶ تعویض نوع سیال به کار رفته در سیستم ۹۰
۴-۷-۱ انواع آلودگی ۹۰
۴-۷-۲ استانداردهای تمیزی ۹۲
جدول۴-۳ طبقه بندی آلودگی بر اساس استاندارد  ۱۶۲۸NAS  [۳] ۹۲
جدول ۴-۵ آنالیز ذرات برای نمونة  ml 100 روغن هیدرولیک تازه [۵] ۹۴
فصل پنجم ۹۶
بررسی افتهای اصطکاکی در سیستمهای هیدرولیکی ۹۶
شکل ۵-۱ مسیر خط جریان ذرات سیال در جریان آرام[۵] ۹۸
شکل ۵-۲ نوسان اتفاقی ذرات سیال در جریان مغشوش[۴] ۹۸
جدول ۵-۱مقادیر معمول زبری مطلق [۴] ۱۰۱
شکل۵-۳ نمودار مودی[۴] ۱۰۳
شکل ۵-۴ : ۱۰۵
شکل ۵-۶ :ظرفیت عبور جریان در  هدایت کننده ها در سرعتهای پیشنهادی برای جریان سیال ۱۰۸
           شکل ۵-۶: ادامه و ۵-۷ ۱۰۹
شکل ۵-۹ مقادیر k برای کاهش ناگهانی مقطع نظیر نسبتهای قطری مختلف[۱] ۱۱۲
شکل ۵-۱۱ [۴] ۱۱۴
شکل ۵-۱۳ [۱] ۱۲۰
فصل ششم ۱۲۸
لودر با چرخهای زنجیری ۱۳۰
جدول ۶-۱ ضریب باکت [۸](k) 132
فصل هفتم ۱۳۵
گیربکس هیدرولیکی HT 130 135
شکل ۷-۲  گیربکس هیدرولیکی[۹] ۱۳۸
۷-۲ تشریح عملکرد گیربکس در حالت خلاص ۱۳۹
شکل۷-۳ مدار هیدرولیک گیربکس[۹] ۱۴۰
شکل ۷-۵ تابلوی تعویض دنده[۹] ۱۴۲
شکل ۷- ۶  مبدل گشتاور [۹] ۱۴۵
شکل ۷-۷ سرعت پمپ زیاد و توربین ساکن است[۹] ۱۴۵
شکل۷- ۸ سرعت پمپ و توربین یکسان است[۹] ۱۴۶
فصل هشتم ۱۴۷
سیستم نرمال ۱۴۷
شکل ۸-۱ اجزاء سیستم فرمان[۶] ۱۴۸
تشریح عملکرد پمپ فرمان ۱۵۲
۸-۲-۲ وظیفة‌ تعدیل  کننده جریان یا شیر جبران فشاری ۱۵۴
شکل ۸-۶ حالت خلاص[۷] ۱۵۷
شکل ۸-۸ حالت فرمان‌گیری تا انتها[۷] ۱۶۱
فصل نهم ۱۶۲
تشریح عملکرد سیستم ترمز لودر ۴۴۰۰ ۱۶۲
شکل ۹-۱ اجزاء سیستم ترمز[۶] ۱۶۴
در شکل ۹-۲ مدار هیدروپنوماتیکی ترمز نشان داده شده است. ۱۶۵
مخزن ضد یخ ۱۶۶
شکل ۹-۳ مخزن ضد یخ[۶] ۱۶۷
سوپاپ یکطرفه ۱۶۷
فصل دهم ۱۶۹
سیستم هیدرولیک کار ۱۶۹
شکل ۱۰-۱ اجزاء سیستم هیدرولیک کار[۶] ۱۷۱
شکل ۱۰-۲ مدار هیدرولیک کار[۶] ۱۷۴
شکل ۱۰-۳ مخزن روغن هیدرولیک [۶] ۱۷۴
۱۰-۲ پمپ هیدرولیک ۱۷۵
شکل ۱۰-۴ پمپ هیدرولیک , فرمان [۶] ۱۷۶
شکل ۱۰-۵ عملکرد واحد پمپاژ[۶] ۱۷۷
عملکرد صفحات قابل انعطاف ۱۷۸
شکل ۱۰-۶ کنترل فشار روغن در لبه‌ پشتی پرها[۶] ۱۷۹
شکل ۱۰-۷ اجزاء داخلی پمپ پره‌های دوبل[۶] ۱۸۱
۱۰-۳-۲ شیر تغییر سرعت بیل ۱۸۳
شکل ۱۰-۱۰ ۱۸۵
۱۰-۳-۳- مدار برقی شیر تغییر سرعت ۱۸۶
فصل یازدهم ۱۸۸
محاسبة پمپ بر مبنای دبی و فشار مورد نظر ۱۸۸
فصل اول
اصول اولیه هیدرولیک و معرفی المانهای هیدرولیکی
۱-۱ انرژی سیال
۱-۱-۱- انرژی
هیدرولیک برای کاربردهایی مناسب است که در آنها نیروهای زیاد، دقت حرکتی بالا و حرکت یکنواخت مورد نیاز باشد. سیستمهای هیدرولیکی نوعاً با فشارهای  ۵۰۰-۵۰۰۰ psi (35-350bar) کار می کنند و قادرند هزاران پوند نیرو( چندین تن) ایجاد نمایند دو مزیت عمده انتقال انرژی از طریق سیال، قابلیت افزایش نیرو و قابلیت تغییر جهت سریع انتقال می باشد. نمودار
قانون پاسکال اصل اساسی حاکم بر انرژی سیالات است این قانون دربارة هیدروستاتیک یا انتقال نیرو از طریق یک مایع تحت فشار است در سیستمهای هیدروستاتیک اغلب سیالات در حال حرکت هستند، ولی فشار سیال است که نیرو و انرژی را انتقال می دهد، نه حرکت سیال. سیستمهایی که در آنها حرکت سیال باعث انتقال نیرو می شود، سیستمهای هیدرودینامیک نام دارند. در این سیستمها، سرعت سیال یا انرژی جنبشی آن تبدیل به انرژی مکانیکی ( معمولاً به فرم حرکت دورانی) می شود. در سیستمهای هیدرودینامیک سیال فشار قابل ملاحظه ای ندارد ( برعکس سیستمهای هیدروستاتیک) مثال سیستم هیدرودینامیک، توربین بخار است که در آن با عبور بخار از بین پره های توربین با سرعت زیاد، الکتریسیته تولید می شود اغلب سیستمهای هیدرولیکی صنعتی، از سیال تحت فشار استفاده کرده و بنابراین جزو سیستمهای هیدروستاتیک محسوب می گردند.
۱-۲  انتقال نیرو و تغییر مقدار نیرو
یکی از ویژگیهای کاربردی انرژی سیالات، قابلیت تغییر میزان نیرو به هنگام انتقال نیرو است که به آسانی قابل انجام می باشد. چنین سیستمی در شکل ۱-۱ نشان داده شده است در این شکل سطح پیستون ورودی برابر با in2 10 و سطح پیستون خروجی برابر با  in2   ۱۰۰ است. نیروی اعمالی بر پیستون ورودی ۱۰۰lbs می باشد. با توجه به سطح این پیستون  که  ۱۰ است, فشار ایجاد شده در سیال ۱۰psi خواهد بود این فشار درسیلندر خروجی نیز ایجاد می شود که بر پیستون خروجی اعمال می گردد. در اثر اعمال فشار ۱۰psi بر پیستونی با سطح in2 100 نیروی خروجی برابراست با:
F=p.A=10*100=1000lbs
 همانطور که ملاحظه می شود، نیروی خارجی به اندازة نسبت سطح دو پیستون تقویت شده است. به عبارت بهتر سطح پیستون خروجی ده برابر پیستون ورودی است و بنابراین نیروی خروجی نیز ده برابر نیروی ورودی خواهد بود.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود اصول هیدرولیک و المانهای هیدرولیکی ,
:: بازدید از این مطلب : 284
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه چگونگی پیدایش و سیر تحول در شهرهای جدید

چگونگی پیدایش و سیر تحول در شهرهای جدید
فهرست مطالب
پیدایش و سیر تحول شهرهای جدید ۳
تعاریف و مفاهیم ۳
سابقه شهرهای جدید ۵
نظام شهری وشهرهای جدید در ایران ۸
تحولات شهرو شهرنشینی در ایران ۸
تحولات برنامه ریزی طرحهای شهری و ناحیه ای در ایران ۱۱
سابقه ایجاد شهرهای جدید در ایران ۲۰
دوره اول در فاصله دو جنگ جهانی ۲۰
دوره دوم : پس از جنگ جهانی دوم تا اواسط دهه ۱۳۴۰: ۲۳
دوره سوم : از نیمه دوم دهه ۱۳۴۰ تا پیروزی انقلاب اسلامی ( ۱۳۵۷) ۲۴
دوره چهارم : سالهای پس از انقلاب اسلامی (۱۳۵۷ تاکنون ): ۲۶
دلایل ایجاد شهرهای جدید پس از انقلاب اسلامی ۲۸
بررسی مسائل مربوط به شهرهای جدید پس از انقلاب اسلامی ۳۰
برنامه ریزی شهر های جدید ۳۴
کلیات مراحل برنامه ریزی ۳۵
مطالعات آمایش سرزمین ۳۶
طرح ریزی کالبدی ۴۰
مطالعات ناحیه شهری ۴۲
مطالعات مکان یابی ۴۳
مطالعات محدوده راهبردی ۴۳
مطالعات طرح توسعه عمران ( جامع ) ۴۴
مطالعه و تهیه طرح  تفصیلی ۴۶
شرکت عمران شهر جدید ۴۷
چهار چوب مکان یابی شهر های جدید ۴۹
شاخصهای فیزیکی ۴۹
شاخصهای اجتماعی – اقتصادی ۵۵
شاخصهای محیط زیست ۵۷
شاخصهای سیاسی ۵۸
شاخصهای تهیه نقشه مبنا ۵۹
چهارچوب برنامه ریزی شهرهای جدید ۶۱
پیش بینی جمعیت و اشتغال ۶۲
برنامه ریزی اجتماعی و الگوی همجواری ۶۶
برنامه ریزی مسکن ۶۸
برنامه ریزی تقسیمات کالبدی ۷۶
برنامه ریزی حمل و نقل و تاسیسات زیر بنایی ۷۹
پیش بینی میزان هزینه ها و چگونگی سرمایه گذاری ۸۱
برنامه ریزی پدافند ۸۴
نیروی انتظامی ۸۸
مطالعات طراحی ۸۹
برنامه ریزی مدیریت شهر جدید ۹۴
ارزیابی کارکرد شهرهای جدید در ایران ۱۰۱
نتیجه گیری ۱۰۱
بررسی نمونه هایی از شهرهای جدید در ایران ۱۰۷
الگوی و طبقه بندی شهرهای جدید در ایران ۱۰۷
شهر جدید پردیس ۱۱۸
ناحیه شهری اصفهان ۱۲۱
شهر جدید شاهین شهر ۱۲۳
شهر جدید پولاد شهر ۱۲۹
منابع ۱۳۶
پیدایش و سیر تحول شهرهای جدید
 تعاریف و مفاهیم
 شهرهای جدید در نظامهای اجتماعی – اقتصادی جهان و با توجه به تحولات نظریه ای بسیار دگرگون شده اند هنوز تعریف جامعی برای شهرهای جدید ارائه نشده است اما می توان تعاریف زیر را برای آنها پذیرفت :
۱) شهرهای جدید ، اجتماعهای برنامه ریزی شده ای است که در پاسخ به اهداف از پیش تعیین شده ایجاد می شود
۲) ایجاد شهر جدید عملی ارادی است که فرض را بر وجود یک  منبع قدرت یا سازمانی می گذارد که تأمین کننده مکان ومنابع برای توسعه شهر و اعمال کنترل مداوم بر آن است تا شهر به اندازه با دوامی برسد .
۳) شهر جدید‌، اجتماعی خود اتکاست باجمعیت و مساحت مشخص ، فاصله ای معین از مادرشهر ، برنامه ریزی از پیش تعین شده ، اهداف معین و همچنین برخوردار از تمام تسهیلات لازم برای یک محیط مستقل
 معمولاًشهرهای جدید برای تمرکز زدایی کالبدی ، اقتصادی و اجتماعی در ناحیه شهری شهرهای بزرگ طراحی می شوند تا با وجود جاذبة نزدیکی به شهرهای بزرگ ، جمعیت تشویق به خروج از مادرشهر شوند تا اسکان به همراه اجرای برنامه های توسعه اقتصادی – اجتماعی فراهم آید ، بدین ترتیب جذب سرریزهای  جمعیتی ، ساماندهی فضایی مادر شهر و ناحیه شهری ،  بهبود وضعیت محیط کار ، زندگی سالم و اجتماعی کامل میسر می شود . در واقع مفهوم شهر جدید مفهوم اجزای یک شهر در یک ارتباط ارگانیک با یکدیگر است .
بنابر تعاریف قبلی شهرهای جدید دارای تاریخ تولد مشخصی هستند و در زمان کوتاه و معینی ساخته می شوند اینگونه شهرها در تضاد کامل با پیدایش و تحول شهرهای متراکم هستند . و براساس یک هسته ، پیش از آنکه به وجود آیند تشکیل می شوند و به کندی رشد می کنند معمولاًبرنامه ریزی شهر جدید مبتنی بر پیش بینی جمعیت است تا این جمعیت پایه ای برای پیش بینی نیازهای کالبدی ، اقتصادی و اجتماعی آینده باشد .
 طراحی و ساخت شهرهای جدید بیشتر در زمینهای بکر وغیر قابل کشت و بدون هسته اولیه صورت می گیرد شهرهای جدید درالگوهای متعددی طبقه بندی می شوند و در مباحث آینده به طور مفصل درباره آن بحث خواهد شد .
 شهر جدید با حومه اختلاف اساسی دارد حومه یک ناحیه مجزای مسکونی است که ساکنان آن برای کار به شهر دورتر رفت و آمد می کنند اما شهر جدید باید همه عملکردهای شهری را به اندازة‌معین داشته باشد .
 سابقه شهرهای جدید
 اگر منظور از طراحی شهرهای جدید را ایجاد نظامی از پیش فکر شده برای نحوه استقرار کاربریهای شهری و نحوه ارتباط بین آنها در کل مجموعه و نیز نحوه ارتباط این نظام در چهارچوبهای وسیعتر ناحیه ای وملی فرض کنیم ، این امر سابقه ای طولانی دارد . به طور کلی شهرهای جدید در بیشتر دوره های تاریخی ، بویژه از زمانی که شهر نشینی شروع شد ، در اقصی نقاط دنیا طراحی و احداث شده اند احداث این شهرها در مورادی به مثابه برنامه ای برای تحقق بخشی از سیاست  حکومتها بودهاست ، که در این زمینه می توان از شهرهای جدید بابلی و آشوری در بین النهرین ، موهنجودارو در ایندوس ، کاهن در مصر ، میلیتوس ، اولین توس و پرینس در یونان وتعدادی مراکز شهرهای جدید در افریقا نام برد . در قرون وسطی گروههای مذهبی و پادشاهان، شهرهای جدید در آفریقا نام برد . در قرون وسطی گروه های مذهبی و پادشاهان ، شهرهای جدید بسیاری را ساخته‌اند . در عصر رنسانس نیز معماران و برنامه ریزان چنین شهرهایی را ایجاد کرده اند که از آن میان میتوان از اسکارموزی نام برد . همچنین پس از کشف آمریکا توسط کریستف کلمب، در سال ۱۴۹۲ در سال جنوبی جزایر اسپانیولی شهر جدیدی ساخته شد . در ایران نیز پادشاهان در گذشته های دور شهرهای جدید  معتددی را احداث کرده اند که از آن میان می توان از تخت جمشید و نیشابور نام برد .
 در دولت شهرهای یونان نیز ، هدف اصلی از طراحی شهر، ایجاد سکونتگاهی با اندازه جمعیتی مشخص و ایجاد نظامی که در برگیرندة کلیه فعالیتهای مذهبی – سیاسی و اقتصادی شهروندان باشد بوده است .
 شهرهای دفاعی دوره رنسانس گویای تفکر طراحان جهت ایجاد نظامی برای شکل گیری شهر است طراحی شهرهای آرمانی در قرن نوزدهم از سوی تخیل گرایان ، به بحث ایجاد سکونتگاههای مطلوب و تخیلی بشر دامن زد .

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه چگونگی پیدایش و سیر تحول در شهرهای جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

مونوگرافی و بررسی عملکرد اقتصادی اجتماعی سیاسی فرهنگی شرکت تعاونی تهیه و توزیع لوازم الکتریکی یزد

فهرست مطالب
مقدمه : ۲
فرضیات تحقیق ۷
اهداف تحقیق: ۹
تعریف مفاهیم و واژه های مهم تحقیق: ۱۳
بیان مشکلات و تنگناهای تحقیق: ۱۷
عملکرد تعاونیها : ۱۷
کارکردهای فرهنگی تعاونی ها : ۲۳
تاریخچه تحولات شرکت تعاونی تهیه و توزیع فروشندگان لوازم الکتریکی: ۳۲
عملکرد اقتصادی تعاون : ۴۶
ارائه راهکار و پیشنهادات : ۷۰
مسائل و مشکلا زنان در مشارکت در تعاونی و اداره امور آنها: ۷۲
ئت ۷۴
بررسی عملکرد اجتماعی شرکتهای تعاونی: ۸۷
منابع و مأخذ ۱۰۲
مقدمه :
تعاون و همکاری به دلیل اینکه انسان موجودی بالطبع اجتماعی بوده، از آغاز پیدایش بشر تاکنون در بین افراد وجود داشته است و به عبارت دیگر تعاون پایه و اساس زندگی اجتماعی بشر بوده است. در اصطلا  لغوی تعاون به معنای همکاری و تشریک مساعی افراد برای رفع نیازهای همگانی و مشترک خود می باشد « بنابرین ما تعاون و تعاونی را هم در کشورهای سوسیالیستی و هم در کشورهای سرمایه داری ملاحظه میکنیم. هر چند که در کشورهای سرمایه داری تعاونیها نسبت به کشورهای سوسیالیستی و کشور ما ایران گسترش قابل توجهی یافته اند. و ما شاهد این هستیم که در کشورهای سرمایه داری فکر تعاون از اعضای تشکیل دهنده و شرکتهای تعاونی الهام گرفته و دولت فقط نقش نظارت و هدایت کنندگی را برای تعاونی ها ایفا می کند و این شرکتها نشئت گرفته از احتیاجات آزاد و منافع مشترک و کمک متقابل انسانها با یکدیگر می باشد.
اما در کشورهای سوسیالیستی کسانی که در رأس حکومت قرار دارند افراد را وادار به کارهای اشتراکی می کنند و در این کشورها به دلیل مساعد نبودن شرایط لازم نیروی قابل ملاحظه ای از طرف دستگا حاکم اجتماع باید صرف به کار انداختن چرخ های تعاون گردد و این کار آنقدر ادامه می یابد که افراد به مرور زمان خودشان تعاون را درک کنند و پاسداری از آن را به عهده بگیرند.
در کشور ما که اصول سرمایه داری نظام اقتصادی را تشکیل می دهد نمیتوانیم که تعاون مانند کشورهای پیشرفته از خود مردم شروع شود و از طرف دیگر نمی توانیم آنها را از طریق زور و اجبار به تعاون وادار کنیم و این است که در قانون جمهوری اسلامی ایران دو اصل ۴۳ و ۴۴ به مسائل و قوانین تعاونی ها پرداخته و اقتصاد ایران را به سه بخش تعاونی، دوستی، خصوصی تقسیم کرده است و در کشور ما باید روش مناسبی اتخاذ شود تا از طریق اصول و مفاهیم تعاون در بین مردم ترویج شود و مردم از آثار اقتصادی و اجتماعی تعاون آگاهی یابند» و کم کم براثر آشنایی اعضاء با تعاونی و تعاونی مردم از همکاری خود یاری و مشارکت در امور مربوطه به خودشان را درک میکنند و در کشور ما یکسری ازعوامل به عدم توسعه تعاونیها در ایران منجر شدند که می توانیم از امدلاحات ارضی، جنگ تحمیی عراق علیه ایران و تحریم اقتصادی کشورهایی نظیر آمریکا و تورم و گرانی به این مسائل و مشکلات توسعه تعاونی دست زده اند.
تحقیق حاضر در ۱۴ فصل می باشد که فصل اول در مورد کلیات تحقیق و فصل دوم در مورد معرفی مکان مورد مطالعه از ابعاد مختلف می باشد و فصل سوم معرفی شرکت تعاونی مورد بررسی از لحاظ نیروی انسانی، ایمنی و کار و فصل چهارم در مورد تاریخچه تعاون در ایران و جهان و استان مورد بررسی در فصل پنجم نیز به دیدگاههای اندیشمندان تعاون پرداخته شد. و در فصول ششم و هفتم و هشتم و نهم عملکردهای شرکت از نظر اقتصادی، اجتماعی و سیاسی فرهنگی مورد بررسی قرار گرفته است و در فصول آخر به توصیف و تحلیل داده های تحقیق پرداخته شده است

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: مونوگرافی و بررسی عملکرد اقتصادی اجتماعی سیاسی فرهنگی شرکت تعاونی تهیه و توزیع لوازم الکتریکی یزد ,
:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی و مطالعه نقش روابط عمومی در صدا و سیما

بررسی و مطالعه نقش روابط عمومی در صدا و سیما
فهرست مطالب مقدمه
تعریف روابط عمومی
تاریخچه روابط عمومی در ایران
نقش و کارکرد روابط عمومی
سازمان و تشکیلات روابط عمومی در سازمانهای کوچک و بزرگ
واحدهای گوناگون روابط عمومی
ابزار و وسایل مورد استفاده در روابط عمومی
مدیریت و پرسنل روابط عمومی
تاریخچه روابط عمومی در سازمان صدا و سیما
بررسی تشکیلات و سازماندهی و وظایف روابط عمومی در سازمان صدا و سیما
پیشنهادهایی جهت ارتقاء سطح روابط عمومی سازمان
منابع و ماخذ (کتاب)
منابع و ماخذ (نشریات)

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی و مطالعه نقش روابط عمومی در صدا و سیما ,
:: بازدید از این مطلب : 308
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه تاریخچه سفر و جهانگردی در جهان

تاریخچه سفر و جهانگردی در جهان

فهرست مطالب

عهد باستان : ۶
رنسانس : ۸
سفر وجهانگردی در دوران اسکندر : ۱۱
جدول ۱-۲: آمار ورودی جهانگردان خارجی ۱۵
۳-۱-۲-  بررسی دیدگاهها : ۱۷
الف – دیدگاه جهانگردان پیشین : ۱۷
ب – دیدگاه جهانگردان کنونی : ۲۲
ج- دیدگاه کارشناسان جهانگردی در ایران : ۲۴
د – دیدگاه اسلام در زمینه سفر و جهانگردی : ۲۸
۲-۲- مفاهیم جهانگردی : ۳۰
جهانگرد : ۳۰
نمودار ۱-۲ طبقه بندی دیدارکنندگان . ۳۲
نمودار ۱-۲: طبقه بندی گردشگران ۳۳
نمودار ۲-۲: محور تفریح و فراغت ۳۵
۱-۳-۲- اثرات اقتصادی : ۳۷
جهانگردی بین المللی و موازنه پرداختها : ۳۷
جهانگردی و موازنه سرمایه ها : ۳۷
تأثیر جهانگردی بردرآمد ملی : ۳۸
تأثیر تبدیل ارز خارجی : ۳۸
جهانگردی به عنوان ابزاری برای توسعه : ۳۹
۲-۳-۲- اثرات فرهنگی و اجتماعی : ۴۰
جدول ۲-۲: اثرات مثبت و منفی فرهنگی- اجتماعی جهانگردان ۴۱
پیشبرد توسعه اقتصادی : ۴۵
حمایت از صنایع : ۴۵
تأمین درآمد : ۴۶
ایجاد یک محیط با ثبات اقتصادی : ۴۶
تأمین سایر هدفهای سیاسی : ۴۶
۴-۳-۲- اثرات جهانگردی بر محیط فیزیکی : ۴۷
جدول ۳-۲: اثرات منفی بالقوه جهانگردی بر محیط فیزیکی ۴۹
نمودار ۳-۲: چارچوبی برای راهبرد سازمانی ۵۳
مأموریت سازمان : ۵۴
جدول ۴-۲ : متغیرهای مهم محیطی ۵۷
نمودار ۴-۲ : ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک ۶۰
نمودار ۵-۲: فرآیند ارزشیابی راهبردی ۶۲
اجرای راهبردی : ۶۳
سیاستهای توسعه ای جهانگردی – بیان خلاصه سیاستها ۶۵
۲-۴-۲- مدیریت توسعه منابع انسانی : ۶۷
برآورد نیازهای نیروی کار : ۷۱
نتایج و اهداف توسعه منابع انسانی ۷۳
اهداف: ۷۳
استراتژی توسعه منابع انسانی ۷۴
نمودار ۶-۲: برنامه ریزی توسعه منابع انسانی ۷۴
۳-۴-۲- مدیریت بازاریابی : ۷۵
جدول ۵-۲: اصول بنیادن بازاریابی خدمات ۷۷
جدول ۶-۲: الگوی توسعه گردشگری ۷۹
ب) برنامه ریزی بازاریابی ۸۱
ج) برنامه ریزی برای فعالیتهای اجرایی ۸۱
د) عملکردهای بازاریابی ۸۱
رفتار مصرف کننده: ۸۲
نمودار ۷-۲: رفتار مصرفی توریست ۸۲
نظام اطلاعاتی بازاریابی و تحقیقات : ۸۴
جدول ۷-۲ ک زمینه های اطلاعاتی برای نظام اطلاعات مدیریت ۸۵
قیمت گذاری : ۸۵
نمودار ۸-۲ : عواملی که برتصمیمات مربوط به قیمت گذاری تأثیر میگذارند ۸۶
نظام توزیع درصنعت گردشگری : ۸۹
نمودار ۹-۲ شبکه های توزیع گردشگری ۹۰
نقش واسطه های مسافرتی : ۹۲
فعالیتهای مدیریت و توسعه سازمانی ۹۴
۱- سیاست / استراتژی : ۹۴
۲- توسعه سازمانی : ۹۵
۳- مدیریت برمبنای هدف : ۹۵
فعالیتهای نظارت براجرای قوانین و مقررات ۹۵
۱- شناسایی نیازها ۹۵
۲- اصلاحات و تغییرات . ۹۷
فعالیتهای تحقیق ۹۷
۱- سیستم اطلاعات مدیریت : ۹۷
۲- نظرسنجی : ۹۷
۳- آثار اقتصادی : ۹۸
۴- آثار زیست محیطی : ۹۸
۵- آثاراجتماعی : ۹۸
جدول ۸-۲: الگویی برای سیستم اطلاعات مدیریت ۱۰۰
۵-۴-۲- مدیریت توسعه محصول : ۱۰۴
نمودار ۱۰-۲ : محصول جهانگردی ۱۰۶
نمودار ۱۱-۲: روابط متقابل در برنامه ریزی توسعه محصول را نمایش می دهد. ۱۰۹
فعالیت های توسعه محصول: ۱۰۹
الف- برنامه توسعه محصول ۱۰۹
این فعالیتها عبارتند از : ۱۱۰
ب) برنامه اجرایی ۱۱۳
۶-۴-۲- مدیریت اطلاع رسانی : ۱۱۵
نمودار ۱۲-۲: برنامه های اطلاع رسانی همگانی ۱۱۷
نمودار ۱۳-۲: الگوی M5 ۱۱۸
بودجه برمبنای دو روش تعیین می شود : ۱۱۹
۵- ارزیابی برنامه ۱۲۲
بررسی پیشینه پژوهش :
تاریخچه جهانگردی و تفسیرهای جامعه شناسی در مورد تغییر نیازهای مسافران در دوره های  مختلف یکی از مطمئن ترین منابع شناخت انگیزه های مسافرت در اعصار گوناگون است . به منظور درک محیط نوین جهانگردی و درک مسئله ها و چالش هایی که پیش روی دست اندرکاران این صنعت قرار دارد مروری گذرا بر روند تاریخی این صنعت از اهمیت خاصی برخوردار است .
عهد باستان :
مردم متعلق به تمدنهای ماقبل تاریخ با این انگیزه مسافرت می کردند که بتوانند غذا به دست آورند، از خطر دوری جویند یا به مناطقی که دارای آب و هوای مساعدتری است نقل مکان کنند . با افزایش مهارت و کسب فنون ، نیاز انسان به زندگی بدوی و خانه بدوشی کاهش یافت و در دوره های بعد انسان با انگیزه تجارت و تهاتر کالا مسافرت می کرد . درحالیکه امپراتوری های عهدباستان در قاره های آفریقا ، آسیا و خاورمیانه رشد می کردند ، ساختار زیربنایی ایجاب می کرد که جاده سازی شود و راههای آبی بوجود آید و برای ساده تر شدن مسافرت وسایل نقلیه تهیه گردد . آغاز مسافرت های رسمی دولتی خود نتیجه مستقیم اقدامات حکام مناطق مختلف بود که نمایندگان خود را به مکانهای دوردست اعزام می نمودند تا جنگ های قبیله ای را اداره کنند و از شهروندان مالیات بگیرند .

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه تاریخچه سفر و جهانگردی در جهان ,
:: بازدید از این مطلب : 408
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه جایگاه و نقش اعتماد در روابط اجتماعی

جایگاه و نقش اعتماد در روابط اجتماعی
فهرست مطالب
معنای لغوی اعتماد: ۲
تعریف اعتماد: ۳
جایگاه و نقش اعتماد در کنش اجتماعی: ۵
اطمینان و امید ۹
باورو تعهد ۱۲
رویکردهای موجود نسبت به اعتماد: ۱۳
سرمایه اجتماعی،  Social Capital و اعتماد اجتماعی  Social Trust 18
تعریف سرمایه اجتماعی و عناصر آن: ۱۹
انواع اعتماد: ۲۴
نظریه آنتونی گیدنز: ۳۳
وسایل ارتباطی جمعی و گیدنز ۵۸
رابرت پوتنام و اعتماد اجتماعی: ۷۰
وسایل ارتباط جمعی و پوتنام: ۷۴
سه منبع اطلاعات در نظریه کلمن ۸۹
 معنای لغوی اعتماد:
« اعتماد ترجمه واژه انگلیسی « Trust » است که در زبان لاتین معادل کلمه Faith یوانانی مورد استفاده قرار گفته است. ریشه در  کلمه Faith مفهوم، وثوق، اعتماد، تسلیم در برابر اراده دیگری و اطمینان به شخص دیگر، مستتر است.
« اونا مونو » ریشه یونانی واژه اعتماد را فعل  « Pistis » عنوان کرده که معادل همان واژه «  Fuith » است. این دو واژه، را هم زاد یکدیگر تعریف کرده و می نویسد، در رشد این دو کلمه، مفهوم وثوق ، اعتمادو تسلیم در برابر اراده دیگری و اطمینان به شخص دیگری مستتر است ( او نامونو، ۱۳۷۰‍؛ ۲۴۷  ) در زبان فارسی، آنگونه که در فرهنگ معین آمده، اعتماد مترادف است با تکیه کردن، واگذاشتن کار به کسی، اطمینان، وثوق، باور و اعتقاد ( معین، ج۱، ۱۳۷۵‍؛ ۳۰۲  ). فرهنگ عمید نیز، مترادف های مشابهی برای اعتماد عنوان کرده است. نظیر، تکیه کردن، واگذاشتن کار به کسی، آهنگ کردن، با این تفاوت که برای اطمینان، مترادف های جداگانه ایی، آورده به نحوی که تفاوت دو واژه « اعتماد » و  «اطمینان » را نشان می دهد. « اطمینان » مترادف، آرام گرفتن آسایش خاطر داشتن و خاطر جمعی است. ( پور محمدی، علی اصغر ، ۱۳۷۶؛ ۹‌ ).
تعریف اعتماد:
« اعتماد » تعریف واحدی ندارد و با توجه به حوزه های مختلفی که مورد توجه قرار می‌گیرد – سیاست، اقتصاد، جامعه، روانشناسی- و نیز رویکردهای متفاوت به آن – رویکرد کنش انتخاب عقلانی، رویکرد اجتماعی، کارکردی روانشناختی، تعریف های متعدد و متفاوتی از آن شده است.
برخی از تعریف های مهم اعتماد در ذیل آمده است:
تعریف « اریک، اریکسون » نظریه پرداز، حوزه روانشناسی از اعتماد: انتظار برآورده شدن نیازهای شخصی و اینکه می شود روی دنیا، یا منابع برآورده کننده خارجی حساب کرد. ( امید کافی، ۱۳۸۰؛ ۱۰ ).
تعریفی کلاسیک از اعتماد « باوری قوی به اعتبار، صداقت و توان یک فرد، انتظاری مطمئن و اتکا به ادعایا اظهار نظری بدون آزمون آن ( Lyon. 2002. 664 ).
اعتماد عبارت است از « انتظار رفتار اجتماعی خوب، صادقانه، همکاری جویانه، از سایر اعضای جامعه بر اساس هنجارهای مشترک (۴۵٫ ۱۹۹۵ Fukuyama. ).
اعتماد عبارت است از اطمینان به دیگران با وجود امکان فرصت طلبی آنان ( عدم قطعیت و مخاطر آمیز بودن ) ( ۱۸٫ ۱۹۹۶ Misztal.  ).
اعتماد نوعی شرط بندی است در رابطه با کنشهایی که دیگران در آینده انجام می دهند.
( ۲۴٫ ۱۹۹۹ Ss tpmpk. ).  - اعتماد را واگذاری منابع به دیگران می دانند با این انتظار که آنها به گونه ایی عمل خواهند کرد که نتایج منفی به حداقل ممکن کاهش
می یابد و دست یابی به اهداف میسر می گردد. (الیسون و فایرستون، به نقل از، امیر کافی، ۱۳۸۰؛ ۱۰).
لیو، ( Lciou، سیلویا ( Sylvia )، برانک ( Brunk )، اعتماد بین شخصی را از دیدگاه دیگری مورد توجه قرار داده اند و آنرا معادل ایمان به مردم ( Faith in people ) در نظر می گیرند و معتقدند که فرهنگ های جوامع مختلف در این زمینه با هم تفاوت دارند. زیمل جامعه شناس آلمانی نیز تفسیر مشابهی از اعتماد ارائه می کند، به اعتقاد او اعتماد نوعی ایمان و اعتقاد افراد به جامعه است. آنتونی گیدنز  ضمن موافقت با تعریف زیمل، برداشت خود از اعتماد را با این تعریف آغاز می کند که، اعتماد به عنوان اطمینان یا اتکاء بر ماهیت یا خاصیت شخصی، چیزی یا صحت گفته ای، تعریف می شود. به اعتقاد او، مفهوم اطمینان و اتکاء در تعریف فوق به وضوح با آن ایمانی که زیمل آنرا توصیف کرده در پیوند و ارتباط است ( به نقل از امید کافی، همان؛ ۱۱).
جایگاه و نقش اعتماد در کنش اجتماعی:
تعریف های فوق، و تعریف های مختلف دیگری که از اعتماد شده، عملاً نتوانسته اند، فضای روشنی از مفهوم، « اعتماد » ارائه دهند، امری که افرادی چون، لوهمان (Luhmann ) و مک نایت ( Mcknigh ) را بر آن داشته تا همواره از بحث های موجود در رابطه با « اعتماد » انتقاد کنند ( رجوع کنید به بخش مبانی نظری، « عسگری مقدم » نظریه های لوهمان و مک نایت . ۱۳۸۲، ۴۴- ۵۶  ).
برخی نیز برای گریز از این ابهامات، بحث های خود را با یک سری مصداق های عینی از زندگی اجتماعی، همراه کرده اند ( سزتومکا، کلمن، پوتنام و… ) مصداق هایی که همواره نقش و اهمیت اعتماد را در کنش اجتماعی نشان می دهند. آنچه مسلم است. و از متون اعتماد بر می آید، اعتماد همواره متوجه دیگری یا دیگرانی است که در محیط اجتماعی ما حضور دارند ( البته بطور مستقیم در یک رابطه چهره به چهره یا غیر مستقیم از مواجهه با محصولات دیگران، در این خصوص برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به کتاب « اعتماد » یک تئوری اجتماعی، پیوتر، سزتومیکا، Pioter, Sztopka، ۱۹۹۹؛  ). افرادی که در جریان اعتماد، یا بطور مستقیم با آنها دست به کنش می زنیم و یا اینکه در کنش اجتماعی خود متوجه حضور یا اثرات آنها هستیم. بطور کلی می توان گفت که «اعتماد » همواره پای ثابت کنش اجتماعی است. در ارتباط شناسی (مطالعه ارتباطات انسانی) این نکته به صورت جدی تری مورد توجه قرار گرفته است. به عنوان نمونه، « حمید مولانا »  در مقدمه ای که برای کتاب « ارتباط شناسی » «محسنیان راد» نوشته، در توضیح واژه انگلیسی« Communication  » و اینکه معادل فارسی آن « ارتباط » همواره فاقد برخی ویژگیهای ریشه ایی این واژه است، می نویسد « در تعریف واژه « Com mumication »  دو عامل و اصل مهم وجود دارد: یکی اصل شرکت کردن و دیگری اصل اعتماد. بدون این دو عامل اصلی « Com mumication » آنطور که در علوم اجتماعی از آن استفاده می شود معنای خود را از دست می دهد. مثلاً برای اینکه دو نفر با هم جریان و سیر ارتباط داشته باشند باید این دو فرد ]  در [ چیزی با هم شراکت داشته باشند. این عامل را در انگلیسی « Sharing » می گویند، علاوه براین برای اینکه این جریان ایجاد شود این دو فرد باید حداقلی اعتماد یا  « Trust » نسبت به یکدیگر داشته باشند  ( محسنیان راد. ۱۳۷۶؛ ۱۶ ).

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه جایگاه و نقش اعتماد در روابط اجتماعی ,
:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه جایگاه دموکراسی در ایران

جایگاه دموکراسی در ایران
فهرست مطالب
عنوان صفحه
پیشگفتار ۱
دموکراسی چیست؟ ۳
الگوهای دموکراسی ۶
ابعاد نو و کهنه ی دموکراسی ۱۱
انواع دموکراسی از دیدگاه سی. بی. مک فرسون ۲۲
دموکراسی غیرلیبرالی: نوع کمونیستی ۲۲
دموکراسی غیرلیبرالی: نوع توسعه نیافته ۲۸
موج جدید نظریه های گذار به دموکراسی ۳۵
زمینه های سیاسی و اجتماعی فروپاشی رژیم های غیردموکراتیک و گذرا آن ها به دموکراسی ۴۲
تعارض دموکراسی و توسعه با توجه به ایران ۹۸
جنبش دموکراسی مردمی و تکالیف مبرم آن در ایران ۱۰۳
موانع گذار به دموکراسی در ایران ۱۱۰
نتیجه گیری ۱۲۵
منابع و مآخذ ۱۲۷
پیشگفتار:
امروزه در آغاز سده ی بیست و یکم میلادی چنین به نظر می رسد که دموکراسی به عنوان نظام سیاسی بلامنازع در حال گسترش در سراسر جهان باشد. امروزه مبحث نظری گذار به دموکراسی و زمینه های اجتماعی آن مهمترین مبحث در جامعه شناسی سیاسی به شمار می رود و حتی می توان گفت که با توجه به اهمیت این مبحث، جامعه شناسی سیاسی چیزی جز جامعه شناسی زمینه های گذار به دموکراسی نیست. با افزایش شمار دموکراسی ها در ربع قرن اخیر دامنه‌ی نظریه پردازی درباره گذار به دموکراسی نیز به شیوه بی سابقه ای گسترش یافته است. برخی از نویسندگان از امواج پی در پی گذار به دموکراسی هر صحنه ی جهانی سخن گفته اند. هر موج دموکراسی مجموعه تحولاتی از که درطی مدت زمان نسبتاً معینی در دورن نظام های سیاسی گونانگونی در جهت پیشرفت فرایند های دموکراتیک رخ می دهد.
ساموئل هانتینتگون نویسنده آمریکایی از سه موج دموکراسی سخن به میان آورده است:
موج اول: از۱۸۲۸ تا۱۹۲۶، موج دوم: ۱۹۲۶ تا۱۹۷۵ و موج سوم از۱۹۷۵ به بعد موجب گذار از رژیم های غیردموکراتیک به نظام های دموکراتیک در مناطق گوناگون جهان شد، در موج سوم کشورهای بسیار زیادی به دموکراسی روآوردند.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه جایگاه دموکراسی در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 450
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی قوم عشایر از دیدگاه جامعه شناسی

بررسی قوم عشایر از دیدگاه جامعه شناسی
فهرست مطالب
نهادهای اجتماعی عشایر ۳
ترکیبات خانواده ۷
تقسیم کار ۲۵
تصمیم گیری در خانوار ۳۱
مأخذ : ۴۱
واحدهای اجتماعی فوق خانوار ۴۱
اردو ۴۳
گروههای خویشاوند هم تبار ۴۷
تیره ۴۸
طایفه ۴۹
ایل ۵۰
خانواده و ازدواج در جامعه عشایر کوچنده ایران ۵۳
ازدواج در جامعه عشایری ایران ۵۵
۸- اهیمت دین ۶۳
الف – نظریه تقدیس طبیعت و مظاهر طبیعی ۶۴
۲- تعریف دین: ۷۵
۳٫ کارکردهای دین ۸۴
کارکردهای اجتماعی دین ۸۴
۳- اشتغال به تحصیل ۹۶
نهادهای اجتماعی عشایر
جوامع مختلف برای ادامه حیات نیاز به ایجاد نهادهای اجتماعی هستند تا با کارکردهای مختلف خود به بقاء و تداوم حیات نظام اجتماعی کمک کنند. نهادهای اجتماعی
 (sociat Instiution)درکلیترین تعریف الگوهای بادوامی از رفتار هستند و این الگوهای رفتار در ظرفی عمل می‌کند و تجلی بیرونی می‌یابند که مؤسسات اجتماعی نامیده می شوند.
(social Associations) براین اساس نهادهای اجتماعی به مثابه محتوا و مظروف و مؤسسات اجتماعی به مثابه قالب و ظرف عمل می کنند.
از دیدگاه جامعه شناسی جوامع دارای دو نوع نهاد هستند که به اولیه و ثانویه مرسوم می‌باشند. نهادهای اولیه (primary Institutions)  معمولاص دارای عمومیت می‌باشند و جوامع بدون آنها نمی‌توانند ادامه حیات دهند. پنج نهاد مهم و اساسی که معمولاً در همه جوامع وجود دارد، عبارتند از : خانواده، تعلیم و تربیت، اقتصاد، دین و حکومت، نهادهای ثانویه  (sevandry Instiution) از قدمت، عمومیت و ضرورت نهادهای اولیه برخوردار نیستند.
ولی آنها نیز بویژه در جوامع مدت و در حال گذاری کارکردهای قابل توجهی به عهده گرفته اند مثل نهادهای مربوط به گذران اوقات فراغت یا نهادهای مربوط به مشارکت و بویژه نهادهای صنفی و حرفه ای.
جوامع عشایری از ان دسته جوامعی هستند که در سطح ابتدائی تکامل و پیشرفت اجتماعی قرار دارند و می‌توان آنها را جوامع ساه و سنتی نامید و براین اساس اغلب دارای نهادهای اولیه هستند، البته امور اجتماعی عشایر که در اینجا به شکل کلی و نظری مورد بحث قرار می‌گیرد فراتر و بیشتر از نهادهای اجتماعی است و یا به عبارت دیگر نهادهای اجتماعی بخشی از آن را تشکیل می دهد، بقیه را می توان تحت عنوان مؤسسات اجتماعی، گروه های اجتماعی و بطور کلی پدیده های اجتماعی جوامع عشایری نامید.
پرداختن به امور اجتماعی یا اجتماعیات جوامع عشایری بدین منظور صورت گرفته است که منا و بنیان نظری برای توصیف و تحلیل امور اجتماعی در استان یزد و بویژه جوامع عشایری ابرکوه، خاتم و طبس فراهم سازد و چراغ راهی باشد برای توصیف و تحلیل های وضعیت اجتماعی در مناطق عشایری شهرستانها نهائی که نام آنها ذکر گردید.
براین اساس به شکل کلی و تئوریک به مباحث مربوط خانواده و ازدواج، دین و مذهب، تعلیم و تربیت، قشر بندی اجتماعی، ساختار اجتماعی، بهداشت و درمان، آداب ورسوم، مسکن، پوشاک، خوراک، اخلاق و عادات و غیره درجوامع عشایری پرداخته می‌شود. این مباحث در علوم اجتمای و بویژه در جامعه شناسی و مردم شناسی تحت عناوین جامعه شناسی و یا مردم شناسی ایلات و عشایر و یا بخش اجتماعی زندگی مبتنی بر کوچ یا کوچیزی می‌آید.
الف : خانواده، ازدواج و خویشاوندی درعشایر
خانواده (Family) یک نهاد اجتماعی، یک گروه اجتماعی و یا یک واحد مهم اجتماعی جامعه است و این نهاد اجتماعی بویژه در گذشته و در جوامع ساده و ابتدائی اهمیت بسیاری داشته اس و به نوعی آینه جامعه بوده است. خانواده در درجه اول یک واحد خویشاوندی است که بر اساس پیوندهای نسبی و سببی شکل می‌گیرد و بر همین اساس به دو نوع خانواده پدر و مادری و خانواده زن و شوهری تقسیم می شود.
ازدواج (Marriage) به عنوان یک سنت یا یکی از مناسک و مراحل زندگی خانوادگی می باشد. و همچنانکه گفتیم یک نوع خانواده متکی بر ازدواج است. در حالیکه خویشاوندی (kinship) به مجموعه از پیوندها گفته می‌شود که ممکن است مبنای نسبی، سببی، رضاعی و توتمی داشته باشد. از نظر بعد و تعداد خانواده ها را می‌توان به هسته‌ای (Nuclear) و گسترده (Extended) تقسیم نمود. خانواده عشایر اغلب از نوع گسترده تلقی می‌شود.
خانواده به شکل نوعی یک نهاد مهم و اساسی نظام اجتماعی است و کارکردهای مختلفی را می‌تواند انجام دهد: تولید مثل، ارضای غریزه جنسی، اجتماعی کردن کودکان، مراقبت از سالخوردگان ، تولید کالا و خدمات، حمایت از اعضاء فراهم کردن تفریح و سرگرمی، حرفه آموزی،‌فراهم کردن آرامش روانی، انتقال فرهنگی، آموزش مذهبی و غیره، این امور را می توان تحت کارکردهای تجدید سنل، جنسی، جامعه پذیری، حمایت ، اقتصادی، عاطفی، مذهبی،‌ آموزشی نیز ذکر نمود. ( تقوی، ۱۳۷۹: ۷۷-۷۶)
۱-تعریف خانواده در عشایر ( امام اللهی، ۱۳۷۸: ۱۲۹-۱۲۸)
خانوار در بین کوچ نشینان کوچکترین و اساسی ترین واحد اجتماعی و همچنین یک واحد تولید و مصرف می باشد که اعضای آن زیر یک سرپرست فعالیت می‌کنند، بطور کلی مشخصات عمدة خانوار در بین کوچنشینان به شرح زیر است:
۱- فعالیت مشترک اعضا: اعضا، خانواراز یک هدف مشترک اقتصادی، سیاسی و اجتماعی پیروی می‌کنند چنانکه از نظر اقتصادی همه اعضاء تشکیل دهنده یک خانوار با هم فعالیت می‌کنند و درآمد حاصله را نیز بطور جمعی و در زیر یک سقف بمصرف میرسانند. خانوار از نظر اجتماعی و سیاسی نیز به عنوان یک واحد بشمار می‌رود و مسئول رفتار و کردار تمام اعضاء خود می‌باشد.
۲- رابطه خویشاوندی: رابطه بین اعضاء خانوار براساس خویشاوندی (نسبی و سببی) استوار است گرچه دربعضی از موارد ممکن است افراد غیر خویشاوند نیز به آن بپیوندند. اعضاء خانوار با هم نسبت خویشاوندی نزدیک دارند، چنانکه بیشتر خانوارها شامل پدر، مادر و فرزندان و احتمالاً بستگان دیگر چون مادر، پدر، برادران و خواهران بی‌شوهر می باشد.
۳- سکونت مشترک : اعضاء خانوار در زیر یک سقف ( معمولاً سیاه چادر) بسر می‌برند، اما گاهی ممکن است اعضاء بعضی از خانوارها مدتی از سال را جدا و دور از هم بسر برند. برای مثال بیشتر خانوارهای کوچ‌نشین علاوه بر دامداری به کشاورزی نیز می‌پردازند و ناگزیریند فعالیتهای دامداری و کشارزی را طوری بین اعضاء خود تقسیم کنند که بعضی به امور زراعتی پرداخته ( دست کم قسمتی از سال را درده میگذرانند) و برخی دیگر همراه دام ها به مناطقی که چراگاه یافت می‌شود کوچ کنند. همچنین بسیاری از جوانان کوچ نشین درپی تحصیل و یا کار قسمتی از سال را دور از خانوار بسر میبرند.
اصولاً هر خانوار دارای یک سرپرست است که فعالیت اعضاء را زیر نظر دارد. سرپرست خانوار معمولاً یک مرد است که نه تنها فعالیت اعضاء را هم آهنگ می‌کند.، بلکه به عنوان رئیس و نماینده خانوار شناخته می‌شود. سرپرست خانوار امور داد و ستد را عهده دار است و در فعالیت های سیاسی و اجتماعی شرکت می‌کند. وی همچنین مسئول امور رفاهی و رفتار سایر اعضاء خانواده می‌باشد.
۲- ترکیب خانواده در عشایر ( امان اللهی، ۱۳۷۸: ۱۳۳-۱۲۹)

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی قوم عشایر از دیدگاه جامعه شناسی ,
:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه نوع پوشش مردمان در ایل قشقایی

نوع پوشش مردمان در ایل قشقایی

فهرست مطالب
استان فارس
نام فارس
سابقه تاریخی
ایل قشقایی
وجه تسمیه قشقایی
نقش زنان و مردان در ایل قشقایی
صنایع دستی در ایل قشقایی
صنایع پوست در ایل قشقایی
موقعیت جغرافیایی ایل قشقایی
لباس و شرایط جغرافیایی
لباس زنان ایل قشقایی
چارقد
دستمال سر
کلاهچه
 پیراهن زنانه
ارخالق زنانه
زیرجامه یا دامن ( تنبان)
پاپوش زنان ایل
لباس مردان ایل
کلاه دو گوشی
ارخالق مردان
شال
پیراهن مردانه
شلوار مردانه
پاپوش مردانه
پاپیچ
چقه و زنهاره
کرک ( کینک)
لباس نوزاد
لباس عروس
منابع و مآخذ
استان فارس
استان فارس با مساحتی در حدود ۱۲۳۲۹۸ کیلومتر مربع از سطح دریا حدود ۱۴۹۱ متر یکی از استانهای بزرگ ایران به شمار می آید.
از شمال به اصفهان و یزد از جنوب به هرمزگان از غرب به بوشهر و بویراحمر و ازشرق به استان کرمان محدود است.
از لحاظ اب و هوایی در منطقه خشک قرار دارد و دارای زمستانهای معتدل و بهار و تابستان گرم می باشد.
حدود ۵ ماه ار سال از اردیبهشت تا شهریور ماه بدون بارندگی بوده و تفاوت حرارت شب و روز در فصل تابستان به علی خشکی هوا زیاد میباشد.
نام فارس:
فارس یا پارس منسوب به یکی از شعب آریا است که نزدیک به ۱۱۰ ق.م به این سرزمین آمده پس از تصرف این سرزمین توسط اعراب واژه پارس به فارس تبئیل گردیده.این استان از لحاظ تاریخی از اهمیت زیادی برخوردار است که از دوره های مختلف آثار زیادی به جای مانده:تخت جمشید،پاسارگاد،نیشابور،غارشاپور،کاخ فیروزآباد،معبد آناهیتا و از لحاظ جاذبه های طبیعی:بهشت گمشده،آبشار مارگون و دشت مرغاب و…
سابقه تاریخی:
منطقه کنونی مقر اصلی طوایف پارس بوده که در زمان حکومت هخامنشیان از طرف شمال به ماد و از جنوب به خلیج فارس از مغرب به سوریان و از شرق به کرمان محدود بوده.
ایل قشقایی:
در استان فارس سکونت دارد و یکی از ایلهای بزرگ کشور است قشقاییان معروفترین قبائل کوچنده هستند که در واقع از چندین طایفه تشکیل شده
و در سراسر منطقه فارس پوشاکی که مشخص باشد و بتوان آن را جدا به حساب آورد همان پوشاک قشقایی هاست.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه نوع پوشش مردمان در ایل قشقایی ,
:: بازدید از این مطلب : 342
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

پروژه بررسی کمی و کیفی مطالعه تصفیه پذیری و ارائه روش مناسب جهت دفن لجن اسیدی حاصل از فرآوری بازیافت روغن

بررسی کمی و کیفی مطالعه تصفیه پذیری و ارائه روش مناسب جهت دفن لجن اسیدی حاصل از فرآوری بازیافت روغن

فهرست مطالب
۱-    مقدمه    ۱
۲-    خصوصیات روغن های زائد روش های دفع آنها در جهان    ۴
۳-    روش های تصفیه و استفاده مجدد از روغن های زائد    ۱۲
۴-    فرآیند تصفیه و بازیابی روغن در کارخانه بهاران شیمی    ۱۹
۵-    بررسی کمی و کیفی لجن اسیدی تولیدی در کارخانه بهاران شیمی    ۲۴
۶-    بررسی روشهای مناسب جهت کاهش پتانسیل آلودگی و دفع مناسب لجن اسیدی    ۲۷
۷-    مشخصات طرح و روش عملیات اجرائی    ۴۸
ضمائم    ۵۲
-    نمونه ای از نتیجه آزمایش بر روی لجن اسیدی اولیه
-    دیاگرام واحدهای پیش تصفیه
-    نقشه واحدها
۱- مقدمه
امروزه تولید ضایعات سمی خطرناک ناشی از فعالیت های مختلف بشر، رشد چشمگیری یافته است. این ضایعات در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، خدمات و تجارت وحتی در منازل ممکن است تولید شود. ورود این ضایعات به محیط باعث آلودگی آب، خاک و هوا شده و سلامت انسان و دیگر موجودات زنده به خطر می اندازد. با گذشت زمان و مشخص شدن اثرات سوء ناشی از دفع غیراصولی این مواد در محیط و عوارض نامطلوب و مخاطره آمیز آن بر موجودات زنده عوامل محیطی کشورهای صنعتی را بر آن داشت تا قوانین مبسوطی را جهت کنترل این مواد تدوین و به مرحله اجرا گذارند. حتی معاهده های بین المللی مثل معاهده بازل، در این رابطه مورد توافق اکثر کشورها قرار گرفته است.
در کشور عزیز ما ایران، نیز با رشد سریع جمعیت و همچنین توسعه صنعتی و کشاورزی، در سالیان اخیر، ورود آلاینده ها به شکل گاز، مایع و جامد به محیط اجتناب ناپذیر بوده است. ولی خوشبختانه با توجه به مسائل محیط زیست در سیاستگذاری های کلان، چه در بعد علمی و دانشگاهی و چه در بعد اجرائی نوید آینده نوید بخشی در جهت حفاظت از محیط زیست وجود دارد.
از جمله ترکیبات و موادی که در تمام جوامع و همچنین در کشور ما، مصارف زیاد داشته و بعد از مصرف به محیط دفع می گردد، روغن های با منشاء نفتی می باشد که به عنوان روغن موتور و روغن صنعتی و برای مصارف روان کاری مورد استفاده قرار می گیرد. روغن به علت دارا بودن ترکیبات آلی و معدنی مختلف که بخش عمده ای از این ترکیبات شامل هیدروکربورهای چند قطعه ای آروماتیک (pAHs)، هیدروکربورهای کلره، بعضی فلزات سنگینی و همچنین اضافه شده بعضی از ترکیبات آلاینده در حین استفاده، یک ماده زائد خطرناک تلقی می گردد. این ماده زائد باید طبق ضوابط و مقررات خاصی در محیط دفع گردد. یکی از روش های مناسب که می تواند باعث کاهش حجم روغن های زائد برای دفع گردد، بازیافت وتصفیه دوم  روغن های زائد میباشد، به شرطی که این عمل تحت کنترل و با تکنولوژی مناسب انجام شود.
روش های مختلفی جهت پالایش و بازیافت روغن وجود دارد که در کشور ما نیز از بعضی از این روش ها استفاده می شود. در کشور ما عمدتاً روش اسید – خاک رنگبر مورد استفاده قرار می گیرد.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی کمی و کیفی مطالعه تصفیه پذیری و ارائه روش مناسب جهت دفن لجن اسیدی حاصل از فرآوری بازیافت روغن ,
:: بازدید از این مطلب : 525
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی جرم پولشویی در اسناد بین المللی و حقوق ایران

بررسی جرم پولشویی در اسناد بین المللی و حقوق ایران
فهرست مطالب
مقدمه
بخش اول:بررسی حقوقی وجرم شناختی پولشویی
فصل اول :بررسی حقوقی پولشویی
مبحث اول: مفهوم و تعریف ۵
مبحث : دوم : تاریخچه
مبحث سوم : عناصر تشکیل دهنده جرم
گفتار اول : عنصر قانونی
گفتار دوم : عنصر مادی     
بند اول : شرایط مقدماتی     
۱٫   ضرورت وجود جرم قبلی     
۲٫   خصوصیات مال حاصل از ارتکاب جرم    
۳٫   خصوصیات مرتکب جرم     
بند دوم: عمل مرتکب    
بند سوم: شیوه ها و وسایل ارتکاب جرم    
۱٫  شیوه های مشتمل بر استفاده از بانکها   
۱-۱   تصفیه پول   
 ۲-۱  افتتاح حساب با هویت مجعول   
۳-۱   معاملات کلان از طریق نزدیکان   
۴-۱  وام های صوری و دروغین         
۵-۱   اسمور فینگ    
۶-۱   استفاده از بانکهای کارگزار   
۷-۱  نقل و انتقال الکتریکی و استفاده از کارتهای هوشمند   
۸-۱   بهشتهای مالیاتی     
.۲  شیوه های مربوط به استفاده از مؤسسات مالی غیر بانکی     
 ۱-۲  حواله    
  ۲-۲    استفاده از بازار بورس و خرید و فروش سهام و اوراق بهادار    
  ۳-۲   استفاده از مؤسسات بیمه    
.۳     شیوه ها و طرق پولشویی بدون استفاده از مؤسسات مالی   
۱-۳ قاچاق پول     
  ۲-۳  استفاده از کازینوها     
  ۳-۳  استفاده از مؤسسات غیر انتفاعی و خیریه     
  ۴-۳  استفاده از بازا هنر و عتیقه جات و جواهرات    
  ۵-۳  استفاده از متخصصان حرفه ای    
بند چهارم : مراحل پولشویی   
۱٫ مرحله جایگزینی
۲٫ مرحله لایه گذاری
۳٫ مرحله ادغام
بند پنجم : نتیجه مجرمانه
بند ششم :مشارکت و معاونت در پولشویی
گفتار سوم :عنصر معنوی جرم
فصل دوم : بررسی جرم شناختی پولشویی
مبحث اول : هدف و ضرورت جرم انگاری
مبحث دوم : ویژگی های رایج جرم پولشویی
گفتار اول: فراملی بودن
گفتار دوم : سازمان یافتگی
گفتار سوم: بدون قربانی بودن
مبحث سوم : میزان پولشویی
مبحث چهارم :اهداف و علل پولشویی
مبحث پنجم :آثار و زیانهای پولشویی
گفتار اول :آثار و زیانهای اقتصادی
گفتار دوم : آثار و زیانهای سیاسی و اجتماعی
مبحث ششم :رابطه پولشویی و جرایم مربوط به موادمخدر
مبحث هفتم : ارتباط پولشویی و تروریسم

بخش دوم: مبارزه با پولشویی
فصل اول :اقدامات انجام گرفته در سطح بین المللی
مبحث اول: اسناد و توافق نامه های جهانی و منطقه ای
گفتار اول : کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر و داروهای روانگردان مصوب ۱۹۸۸
گفتار دوم : اعلامیه کمیته بال
گفتار سوم:کنوانسیون شورای اروپا
گفتار چهارم : دستور العمل اروپایی در زمینه پولشویی
گفتار پنجم : کنواسیون سازمان ملل علیه جرایم سازمان یافته فراملی
گفتار ششم :کنوانسیون سازمان ملل علیه فساد مالی
مبحث دوم : نهادها و سازمانهای مبارزه با پوشویی
گفتار اول :نیروی ویژه اقدام مالی برای مبارزه با پولشویی (فاتف
گفتار دوم : گروه اگمونت
فصل دوم : راهکارهای ارائه شده برای مبارزه با پولشویی
مبحث اول: راهکارهای تقنینی
گفتار اول: جرم انگاری پولشویی در قوانین داخلی
گفتار دوم :پیش بینی کیفرهای متناسب با جرم
گفتار سوم :شناسایی مسئولیت کیفری برای اشخاص حقوقی
مبحث دوم: راهکارهای اجرایی و اداری
گفتار اول: مسئولیتها و تکالیف مؤسسات مالی
بند اول :رعایت اصل شناخت مشتری
بند دوم : حفظ سوابق مالی
بند سوم : گزارش موارد مشکوک
بند چهارم :تعدیل اصل رازداری حرفه ای
بند پنجم :عدم اطلاع به مشتری در خصوص گزارش موارد مشکوک
بند ششم : آموزش کارکنان وکارمندان
گفتار دوم :مسؤلیتها و تکالیف مؤسسات غیر مالی و اشخاص حرفه ای
گفتار سوم :مسؤلیتها و تکالیف نظارتی
بند اول : ایجاد واحدهای اطلاعاتی مالی (FIU)
بند دوم :کنترل نقل و انتقال پول
بند سوم :نظارت بر بانکها و مؤسسات مالی
بند چهارم : تجویز روش حمل و تحویل تحت کنترل
مبحث سوم : راهکارها و اقدامات پیشگیرانه
گفتار اول : مفهوم پیشگیری از جرم
گفتار دوم: پیشگیری از پولشویی
مبحث چهارم :راهکارهای قضایی
گفتار اول:تسهیل کشف و اثبات جرم
بند اول : پذیرش اماره مجرمیت
بند دوم ‚ استفاده از مخبرین و فنون ویژه تحقیق
گفتار دوم : مصادره و ضبط اموال
گفتار سوم : همکاری قضایی بین المللی
بند اول : نیابت قضایی
بند دوم: احاله رسیدگی کیفری
بند سوم :انتقال محکومین
بند چهارم :استرداد متهمین و محکومین
نتیجه گیری و پیشنهادات
فهرست منابع و مآخذ
پیوست

چکیده
پولشویی پدیده‌ای است که به عنوان جرمی سازمان یافته و فراملی در دهه‌های اخیر در اسناد و برنامه‌‌های  بین‌المللی به دنیا معرفی شده است. این جرم یک جرم ثانویه است که به دنبال جرایم مقدمی که منافع مالی و مادی تولید می‌کنند، ارتکاب می‌یابد و به معنای مخفی کردن آگاهانه ماهیت و منشا  نامشروع اموال حاصل از ارتکاب این جرایم است به  نحوی که این اموال ظاهری قانونی به خود گرفته وپاک و مشروع جلوه‌ داده شوند.
تفکر جرم‌انگاری این پدیده به دنبال گسترش جرایم سازمان یافته در دنیا مطرح شد و هدف این بود که با کوتاه کردن دست جنایتکاران از عواید مجرمانه‌شان، انگیزه‌ ارتکاب جرم در آنها از بین برود و به این ترتیب با مبارزه با پولشویی به مبارزه با جرایم سازمان یافته پرداخت. علاوه بر آن میزان بالای پولشویی در جهان، خصوصیات سازمان یافتگی و فراملی بودن و بدون بزه دیده بودن این جرم، خسارات و زیان‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی آن و ارتباط تنگاتنگ آن با جرایم دیگر ضرورت جرم‌انگاری این پدیده را  در دنیا و همچنین ایران بیشتر کرده است و به همین جهت نیز در ایران لایحه‌ای در خصوص مبارزه با پولشویی به تصویب رسید که هنوز مراحل نهایی قانون گذاری را طی نکرده است.
اسناد بین المللی و منطقه‌ای متعددی در خصوص پولشویی به تصویب رسیده است که برخی از مهمترین آنها عبارتند از کنوانسیون وین ۱۹۸۸، کنوانسیون شورای اروپا ۱۹۹۰ ، دستورالعمل اروپایی ۱۹۹۱، توصیه‌های چهل‌گانه «فاتف» در سال ۱۹۹۰ و اصلاحیه‌های آنها در سال ۱۹۹۶ و ۲۰۰۰، کنوانسیون پالرمو در سال ۲۰۰۰ و کنوانسیون مبارزه با فساد مالی سال ۲۰۰۳٫ این اسناد راهکارهای مختلفی را برای مبارزه با پولشویی ارائه داده‌اند که به ۴ قسمت راهکارهای تقنینی، راهکارهای اجرایی و اداری، راهکارهای پیشگیرانه و راهکارهای قضایی قابل تقسیم هستند.
هدف از این راهکارها این است که تا جایی که ممکن است عرصه بر پولشویان تنگ شود و هزینه عملیات پولشویی برای آنها بالا رود تا ارتکاب جرم برای آنها بی‌فایده شده و در نتیجه آنها را از ارتکاب جرم باز دارد.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی جرم پولشویی در اسناد بین المللی و حقوق ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 375
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه امنیت شبکه و رمزگذاری

امنیت شبکه و رمزگذاری

فهرست مطالب
امنیت شبکه
ارتباط امن
سری بودن
تصدیق، استناد
درستی و بی عیبی پیغام
مراعات امنیت شبکه در اینترنت
اصول رمزگذاری
رمزگذاری کلید متقارن
 استاندارد رمزگذاری                                                                     
رمزگذاری کلید عمومی                                                                  
 سندیت: شما کی هستید؟                                                                              
 پروتوکل شناسایی ap 1.0                                                           
پروتوکل شناسایی  ap2.0                                                            
پروتوکل شناسایی ap 3.0                                                           
پروتوکل شناسایی ap 3.1                                                              
پروتوکل شناسایی ap 4.0                                                              
پروتوکل شناسایی ap 5.0                
بی عیبی
ساختن امضای دیجیتالی
خلاصه پیغام
الگوریتم های توابع hash
نتیجه گیری
منابع
۱-   امنیت شبکه چیست؟
بیایید Alice و Bob را به عنوان دو نفری که می خواهند به طور امن با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، معرفی کنیم. این یک متن در مورد شبکه است. باید مشخص کنیم که Alice و Bob ممکن است که دو روتر (router) باشند که می خواهند جداول مسیر یابی خود را به طور امن تعویض کنند، دو  Host که می خواهند یک ارتباط انتقال امن را شروع کنند دو کاربر email که می خواهند emailهای امن به هم منتقل کنند تمام این حالات بعدا در این قسمت گفته خواهد شد. Alice و Bob دو شخصیت ثابت و مشهور در ارتباط امن هستند. شاید به علت اینکه اسم های آنها سرگرم کننده تر از یک نوع موجود به اسم A است که می خواهد یک ارتباط امن با یک نوع موجود به اسم B برقرار کند. تبادل عشق ممنوع، ارتباطات زمان جنگ و معاملات تجاری نیازهای عمومی مردم شهری هستند برای ارتباطات امن. اولی را به دومی ترجیح می دهیم و خوشحالیم که Alice و Bob را به عنوان فرستنده و گیرنده استفاده کرده ایم و آنها را در اولین سناریو استفاده می کنیم.

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه امنیت شبکه و رمزگذاری ,
:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 دی 1392 | نظرات ()