دانلود مقاله مدیریت بحران و ترجمه آن
مدیریت بحران
فهرست مطالب
۱- مقدمه
نظریات دولتی:
اهداف مقاله
مخاطب مورد نظر
اهداف
ساختار هدایت
مراجع مرتبط
مقدمه
تعریف مدیریت
نظریه نقشهای مدیریتی
مدیریت موفق و مؤثر
خلاقیت مدیران
چگونه می توان مدیرموفق ومؤثری بود ؟
فلسفۀ و ضرورت برنامه ریزی
برنامه ریزی
تعریف برنامه ریزی
سازماندهی
تعریف سازماندهی
انواع مختلف سازماندهی
مدیریت بحران
تعریف سازمان غیر رسمی :
تعریف سازمان رسمی :
فصل اول -کلیات
ماده ۱-تعاریف
مدیریت استرتژیک
مقدمه
تعریف مدیریت
استراتژی
مدیریت استراتژیک
- تجزیه و تحلیل محیطی:
- پایهگذاری جهتگیریهای سازمانی:
- هدف گذاری:
- تعیین و تدوین استراتژی ها:
- بسترسازی و اجرای استراتژی ها:
- کنترل استراتژیها:
مزایای مدیریت استراتژیک :
مدیریت درون
مدیریت راه وترابری
مدیریت انتظامی
مدیریت مبارزه باموادمخدر
استراتژیستها آمدند!
مدیریت درآمدهای نفتی
جهان عرصه ی تاخت وتازکاریزمائیان-نظریه ی شماره۷
جایگاه مدیریت استراتژیک
چرا فرهنگ؟
۱٫ اعتقاد به ایجاد تحول و نوآوری
الف: بررسی محیط داخلی
۲- بررسی محیطی (محیط داخلی و خارجی)
ب: بررسی محیط خارجی
۳- تعیین چشمانداز کارآمد یا نقاط مطلوب
۴- توانمند سازی سازمان (ایجاد ظرفیت)
۵- استراتژیسازی
۶- تدوین برنامة استراتژیک
۷- تعیین تاکتیک
۸- اجرای برنامه (آغاز عملیات)
مدیریت کیفیت
پینوشتها
منابع :
۲- مقدمه
هر سازمانی دارای ماموریتی می باشد در این عصر دیجیتال، همانطور که سازمانها از سیستمهای تکنولوژی اطلاعاتی خودکار (IT) استفاده می کنند تا از بهترین امکانات و تکنولوژی برای حمایت واجرای بهترماموریت خود بهره مند باشند، مدیریت بحران (Risk Management) دارای نقش بسیار حساس در محافظت فعالیتهای اطلاعاتی یک سازمان ودر نتیجه ماموریت آن سازمان در قبال خطرات مربوط به IT بر عهده دارد.
یک فرآیند مدیریتی بحران می تواند مهمترین عامل موفقیت دربرنامه های امنیتی IT به حساب آید. هدف اصلی فرآیند مدیریت بحران می تواند محافظت سازمان و توانائیهای اجرائی آن در ماموریت محوله باشدکه تنها عملکرد IT را شامل نمی شود. بنابراین، فرآیند مدیریت خطر (بحران) را نباید در ابتدا بصورت یک فعالیت تکنیکی که تحت نظارت متخصص IT صورت می گیرد همکاری برای مدیر سیستمهای IT محسوب می شود، در نظر گرفت بلکه بعنوان روش مدیریت الزامی که سازمان را پوشش می دهد، به آن نگاه کرد.
نظریات دولتی:
این مقاله توسط MIST در قبال مسئولیتهای اداری تحت نظارت قانون فعالیت امنیتی کامپیوتری مصوب سال ۱۹۸۷ و قانون “آگاهی تکنولوژی مدیریت اطلاعاتی” مصوب ۱۹۹۶ نگارش شده است. این مقاله تنها یک تیتر از مجموعه مفاهیم قوانین (۳) (a) 3-a 278 c. v.s 15 نمی باشد.
این قوانین برای اجرا متوسط سازمانهای ایالتی که فعالیتهای اطلاعاتی بسیار حساس را دنبال می کند به ثبت رسیده است. آنها اصرار زیادی برای مواد مورد نیاز چرخه OMB مربوط به ۱۳A- در ضمیمه III دارند.
این قوانین در اینجا دارای الزامات اجرائی و محدودیتهای استاندارد اجباری نمی باشند. ممکن است این مقاله توسط سازمانهای غیر دولتی و به صورت دواطلبانه مورد استفاده قرار بگیرد. این مقاله بصورت حق چاپی در دسترس نمی باشد.
هیچ موضوعی در این مدارک در تقابل با قوانین اجباری و الزامی تصویب شده به وسیله “آژانسهای ایالتی” که دارای غالب استاندارد نیز هستند نبوده که تحت نظر مصبوات و قوانین سخت گیرانه سازمان تبلغیاتی کار نیز باشند. هیچ کدام از مفاد این مقاله نیز بعنوان جایگزینی برای قوانین تصویب شده فعلی به وسیله مقامات و سازمانهای دولتی مطرح نمی باشد، قوانین که توسط ” وزارت کار و امور اجتماعی” و یا مدیر عامل اداره برنامه و بودجه و یا هر سازمان و نهاد دولتی یا ایالتی دیگری تصویب شده اند.
اهداف مقاله
خطر (بحران) همان اصل وماهیت منفی و فشرده انجام فعالیتهای آسیب پذ یری است که هر دو صورت احتمال و اثرات وقوع یک اتفاق را در نظر می گیرد. مدیریت خطر (بحران) نیز فرآیندی است که خطر را شناسائی کرده، خطر را انجام می دهد و گآمهائی را در جهت کاهش میزان خطر تا سطح ممکن را بر می دارد. این خط مشی می تواند پایه و اساسی برای توسعه برنامه ریزی مدیریتی خطر موثر بوده و هر دو عامل تعریف و الزامات عملی اجرای یک موقعیت خطرناک را برای انجام و پشت سر گذاشتن عوامل شناسائی شده در سیستم اطلاعاتی IT را در نظر بگیرید. هدف اصلی نیز کمک به سازمانها در جهت اجرای مدیریت بهتری برای ماموریتهای خطرناک مرتبط با سیستمهای اطلاعاتی IT می باشد.
(((برای دانلود کلیک کنید)))
:: موضوعات مرتبط:
پروژه ها ,
,
:: برچسبها:
دانلود مقاله مدیریت بحران و ترجمه آن ,
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0