دانلود روش تحقیق مطالعه بهره وری در بانکداری اسلامی
مطالعه بهره وری در بانکداری اسلامی- بانک کشاورزی
فهرست مطالب
۱- مقدمه ۳
۲- ادبیات تحقیق ۶
۳- روش تحقیق ۸
۴- بحث و بررسی ۹
الف- رویکرد واسطهگرى تعدیل یافته ۹
- دیدگاه اقتصادى (حالت اول) ۱۱
اندازهگیرى نهادههاى بانک کشاورزى ۱۱
نهاده دارایىهاى ثابت (سرمایه) ۱۲
نیروى کار ۱۴
سپردههاى بانکى ۱۵
اعتبارات مالى دریافتى از منابع داخلى ۱۶
نهاده واسطههاى فیزیکى ۱۷
محاسبه شاخص مقدارى نهادههاى بانک کشاورزى ۱۸
اندازهگیرى ستاندههاى بانک کشاورزى ۱۸
محاسبه شاخص مقدارى ستاندههاى بانک کشاورزى ۲۰
جمع بندى نتایج حالت اول ۲۱
- دیدگاه حسابدارى (حالت دوم) ۲۱
اندازهگیرى نهادههاى بانک کشاورزى ۲۲
اندازهگیرى ستاندههاى بانک کشاورزى ۲۳
شاخص بهرهورى کل عوامل تولید ۲۴
ب- رویکرد تولیدی ۲۶
۲۶
ج- رویکرد واسطهگرى ۲۷
اندازهگیرى نهادههاى بانک ۲۷
اندازهگیرى ستاندههاى بانک ۲۷
۵- نتیجه گیری و ارائه پیشنهاد ۲۹
فهرست منابع ۳۵
۱- مقدمه
در دنیای امروز میزان بهرهگیرى مطلوب و بهینه از منابع و امکانات موجود در جهت نیل به اهداف اقتصادى یکى از معیارهایى است که درجه توسعهیافتگى جوامع را نمایان مىسازد. بهرهورى در استراتژى توسعه اقتصادى کشورها، امروزه جایگاه ویژهاى پیدا کرده است، به گونهاى که هم در سطح خرد و هم در سطح کلان تمامى گروههاى مختلفى که در ارتباط با مسایل اقتصادى قرار دارند و انگیزههاى رشد و ترقى را در فکر مىپرورانند، توجه خاصی بدان دارند.
بهرهورى به عنوان معیار بهبود وضعیت اقتصادى هم در مؤسسات تولیدى و خدماتى و هم در سطح فعالیتهاى بخشهاى مختلف اقتصادى و کل اقتصاد، مورد توجه قرار دارد. برخلاف معیار سود که تا مدتها تصور مىشد نشاندهنده کارآیى و عملکرد مثبت یک واحد تولیدى و خدماتى مىباشد، در حالى که تحت تأثیر شدید قیمتهاى کالاهاو خدمات قرار دارد، بهرهورى به دور از نوسانات قیمت در بازار، قدرت انعکاس واقعیات و درجه موفقیت واحدهاى تولیدى و خدماتى را دارا مىباشد. اهمیت بهرهورى در افزایش رفاه ملى، امروزه، به طور عام پذیرفته شده است. تمام فعالیتهاى انسانى از بهبود بهرهورى منتفع مىگردد. افزایش در محصول ناخالص ملى (GNP)، بیشتر بر اثر بهبود در میزان بهرهمندى مطلوب از منابع به وجود مىآید، تا به کارگیرى کار و سرمایه اضافى. همچنین افزایش بهرهورى مستقیماً بر سطح زندگى مؤثر است، زیرا سهم مشارکت گروههاى ذىنفع از دستاوردهاى حاصل از بهرهورى چنانچه توزیع صحیحى انجام گیرد در رفاه اجتماعى تأثیر قابل ملاحظهاى خواهد گذاشت.
در میان دستورالعملهاى شرعى دین مقدس اسلام به تعالیمى برخورد مىکنیم که تا حد زیادى مفهوم بهرهورى را در ذهن متجلّى مىسازند. به عنوان مثال می توان از این تعالیم نام برد: نهى از اسراف و تبذیر، حقوق افراد نسبتبه یکدیگر، ناظر بودن خدا بر اعمال، اعتقاد به معاد، احکام مربوط به زمینهاى بایر، مساوىنبودن دو روز یک مسلمان، نهى از کفران نعمت، اهمیت رشد و توسعه.
:: موضوعات مرتبط:
پروژه ها ,
,
:: برچسبها:
دانلود روش تحقیق مطالعه بهره وری در بانکداری اسلامی ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0